Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Τι νουμερο ρε συ , τους καλυπτω ολους ανετα  χαχα μια χαρα ειναι δυο  :grin:
τα λεμε κατω τοτε!
σε διαβάλει ο εύσωμος....Λέει ότι τι αρχιδια πλειστηριασμός είναι αφού ακόμα δεν είπε νούμερο.... Και θα φέρει όλες τις γκομενες να τις γαμησει ο ανιψιός του....Και η ερώτηση όλα τα λεφτά...Πέντε και τρία;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
σε διαβάλει ο εύσωμος....Λέει ότι τι αρχιδια πλειστηριασμός είναι αφού ακόμα δεν είπε νούμερο.... Και θα φέρει όλες τις γκομενες να τις γαμησει ο ανιψιός του....Και η ερώτηση όλα τα λεφτά...Πέντε και τρία;
Πενηντατρια  :grin:
τον ευσωμο τον εχω για πρωινο .... και αν φερω τον δικο μου ανηψιο , τριανταρης γιατρος και ομορφοπαιδο θα κλαψουν πολλες ουκρανες χαχα
Περισσοτερες λεπτομερειες στον καφε που θα κερασεις !

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Χαρη αυτο που δεν μπορεις να κατσεις σε ενα μερος πανω απο δεκα λεπτα , ειναι απιστευτο με σενα ... υπερηχιτικος μεχρι εκει που δεν παιρνει  :grin: ο αλεκος ακομα σε θυμαται , ειχε παθει πλακα ο ανθρωπος  :2funny:
πεθημησα αλεκο παντως,φερτων μια βολτα.ππηγαινε πετρουπολη μια φορα αλλα στο λεω δεν θα ξαναπασ μετα.σαν την οδυσσο δεν εχει.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πενηντατρια  :grin:
τον ευσωμο τον εχω για πρωινο .... και αν φερω τον δικο μου ανηψιο , τριανταρης γιατρος και ομορφοπαιδο θα κλαψουν πολλες ουκρανες χαχα
Περισσοτερες λεπτομερειες στον καφε που θα κερασεις !

Ρε μην τον ακούς... Έχει μπερδέψει την βούρτσα μαλλιών με την πουτσα...Χαχαχααά
Για τον δικό σου ανηψιό είπα... Να μην τον πάρεις μαζί γιατί θα σας πάρει ολες τις ντεβουσκες κι ας τις έχει πληρώσει αυτός χαχαχααά

5 + 3 = Οκτώ
    Οκτώ οκτώ οκτώ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ρε μην τον ακούς... Έχει μπερδέψει την βούρτσα μαλλιών με την πουτσα...Χαχαχααά
Για τον δικό σου ανηψιό είπα... Να μην τον πάρεις μαζί γιατί θα σας πάρει ολες τις ντεβουσκες κι ας τις έχει πληρώσει αυτός χαχαχααά

5 + 3 = Οκτώ
    Οκτώ οκτώ οκτώ.
:2funny:
Δεν θα ερθει ο ανηψιος εχει δουλειες ... στις γκομενες ειναι ρουμανοφιλος αλλα προσπαθω να τον κανω ουκρανοφιλο  :grin:
αν δεν τα καταφερω αναλαμβανει ο μιδας μετα  :s&m_2: 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Δεν θα ερθει ο ανηψιος εχει δουλειες ... στις γκομενες ειναι ρουμανοφιλος αλλα προσπαθω να τον κανω ουκρανοφιλο  :grin:
αν δεν τα καταφερω αναλαμβανει ο μιδας μετα  :s&m_2:  
παντρεψε τον με ρουμανα.. 6μηνες
Μετα  θαχει στρωσει
Θ ακουει ρουμανα κ θα πεταει χειροβομιδα
..... :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
περασμενα μεγαλεια διηγωντασ τα να κλαισ,μιδα ασε τα πριν 20 χρονια με το τωρα.τωρα πασ στισ πιο αθλιεσ αυτεσ που ειναι για πεταμα και αν τουσ πεισ ηρθα αφραγγοσ θα φασ το ξυλο τησ ζωησ σου.
χαρη πετα τα χαπια σου  ..βλεπω οτι ληξανε
Παρε καινουρια  :grin:
Κ καλη χρονια παμε γερα παλι !!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιδα ποτε θα εισαι βουκουρεστι απο ιουλιο μπορω.συνδιασμο με κωνσταντζα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Δεν θα ερθει ο ανηψιος εχει δουλειες ... στις γκομενες ειναι ρουμανοφιλος αλλα προσπαθω να τον κανω ουκρανοφιλο  :grin:
αν δεν τα καταφερω αναλαμβανει ο μιδας μετα  :s&m_2: 
α ρε Τασο...ποσο ασχετος ειναι μετα απο τοση εκπαιδευση που του εχω κανει του ντρουλη.....εκει νο μονει νο χονει
ειδικα οδησσο που ειναι και σουπερ υποψιασμενες...τετοιους παιδαραδες εχουν δει πολλους...
νο ρασσιαν...νο τσανς
εδω εφερα γυναικα στον μπουλουκο απο κιεβο...οπου πληρωσε μονη της εισητηρια....και του εκατσε με οτι εχεις ευχαριστηση κυριε μπουλουκο...αλλα δεν τα λεει αυτα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
εγω17 φεβραρη θα ειμαι οδυσσο απο αρμενια.μετα 4 απριλη μια εβδομαδα.μετα οχτωβριο λεω,ιουλιο τυφλιδα και μπατουμι.βγηκε το προγραμα.αν εισται εκει θα σας δω λιγα λεπτα ξερετε δεν μπορω ενα μεροσ πανω απο 10 λεπτα ουτε να κατσω στα καφε.αν δεν δουλεψω δεν θα φαω χαχαχαχ δεν θελω ετοιμα ιτερνετ.καμια βιζιτα κατα 10 πρωι που δεν εχει τιποτα σε περιπτωση αναγης μετα πιανω δουλεια.
ρε χαρη....δεν μας νοιαζει το συνολικο σου προγραμμα...εσυ αν ηταν δυνατον και ειχε ταξιδι στο φεγγαρι θα πηγαινες...ετσι για την βολτα
πες μας πως θα βγαλουμε γκομενα στην οδησσο καλυτερα κι ασε τα υπολοιπα ταξιδια σου
νε ιντερεσνο ντλια νας να ουμε :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
μιδα ποτε θα εισαι βουκουρεστι απο ιουλιο μπορω.συνδιασμο με κωνσταντζα.
ti na kaneiw  ρε χαρη βουκουρεστι ειδικα ιουλιο__μπουτια θα δεις δεν λεω πολλα ,αλλα κοκο ξεχαστο..τα ιδια κ κοσταντζα
εγω δεν εχεις καταλαβει ακριβως,δεν παω επειδη θελω,αλλα επειδη αναγκαζομαι καποιες φορες ,οπως αυριο πχ για 2 μερες...υπομονη θα περασουν,δυο μερες ειναι μονο.. :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
εδω εφερα γυναικα στον μπουλουκο απο κιεβο...οπου πληρωσε μονη της εισητηρια....και του εκατσε με οτι εχεις ευχαριστηση κυριε μπουλουκο...αλλα δεν τα λεει αυτα
φιλε σλαβ,εδω ειμαστε
πεσμας λοιπον το κινητρο της που ηρθε κι εφυγε  8 και 8 ωρες δρομο καποια κ μαλιστα εβαλε κι απο την τσεπη της να σας συναντησει
ποιο ηταν το κινητρο της να μπει σε αυτη την ταλαιπωρια χειμωνιατικα
δεν ειναι καν καλοκαιρι να πουμε οτι ηρθε για διακοπες κ μπανια ..αναμενω με ιδιαετερο ενδιαφερον την απαντηση
θελω το κινητρο της
αφου λεφτυα δεν πηρε κ μαλιστα κ ναπαιρνε ξερω οτι δεν εισαι κμαν,οποτε λιγα θα ηταν
,αλλα εδω λεμε τιποτε ,εβαλε κιολαςσ κατι αυτη ... :hi:
ποιο το κινητρο της ,λοιπον

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε σλαβ,εδω ειμαστε
πεσμας λοιπον το κινητρο της που ηρθε κι εφυγε  8 και 8 ωρες δρομο καποια κ μαλιστα εβαλε κι απο την τσεπη της να σας συναντησει
δεν ειναι καν καλοκαιρι να πουμε οτι ηρθε για διακοπες κ μπανια ..αναμενω με ιδιαετερο ενδιαφερον την απαντηση
θελω το κινητρο της
αφου λεφτυα δεν πηρε κ μαλιστα κ ναπαιρνε ξερω οτι δεν εισαι κμαν,οποτε λιγα θα ηταν

aaaaa   μαλακιες  να μην διαβαζω την πληρωσα την κυρια 500 ολοκληρα Γριβνα...
υποχρεωσεις δεν θελω εγω....πλερουα τα πάντα ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

( Ελα ρε φιλε καπετανισα ειναι η κοπελα 3αστερια ειχε  τελωνειο στο λιμανι της Οδησσου εργαζεται αλα μενει ΚΙΕΒΟ ηρθε που ηρθε  για δουλεια Οδησσο ας φαω και ενα βαλκανικο πηδημα ετσι για αλαγη απο τα μεμετια ).Φίλη του Χοντρου ειναι δεν ηρθε ειδικα και μονο για μενα ...ετυχε.
χαχαχααααααααααααααααααααααα

Σλαβιανι respect πολλά μωρα....μαξιμουμ 23 ετων.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε χαρη....δεν μας νοιαζει το συνολικο σου προγραμμα...εσυ αν ηταν δυνατον και ειχε ταξιδι στο φεγγαρι θα πηγαινες...ετσι για την βολτα
πες μας πως θα βγαλουμε γκομενα στην οδησσο καλυτερα κι ασε τα υπολοιπα ταξιδια σου
νε ιντερεσνο ντλια νας να ουμε :2funny:
τα ειπε χιλιαδες φορες.σαν αυτες που θελουμε ειναι απιαστες χρονια.πριν 7 χρονια κιεβ βρηκα μικρουλα 16 με 17 τοπ γκομενα αλλα αφραγγη.τωρα η συγκεκριμενη ισως αλλαξε κατηγορια λογο ομορφιας,στα 24 της πλεον ισως μου δωσει ακυρο αν με ξαναδει χαχαχαχ.ουτε κυπρο τα τελευταια 18 χρονια δεν πιανονται οι ρωσιδες!αυτο μου το λενε και πρωην καμακια που ετρωγαν καποτε καλα αγια ναπα.πες μου εσυ αν ξερεις κεπειο τουριστα που εχει κοπελεσ οπως αυτεσ που βλεπω με τουσ ουκρανους κυπρο και που συχναζουν να τισ βρω.στο ντελουξ παντως και στα χρισατικ και ντιριπασοσκαγια δεν νομιζω να ειδα ποτε τετειεσ χαχαχαχ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
aaaaa   μαλακιες  να μην διαβαζω την πληρωσα την κυρια 500 ολοκληρα Γριβνα...
υποχρεωσεις δεν θελω εγω....πλερουα τα πάντα ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

( Ελα ρε φιλε καπετανισα ειναι η κοπελα 3αστερια ειχε  τελωνειο στο λιμανι της Οδησσου εργαζεται αλα μενει ΚΙΕΒΟ ηρθε που ηρθε  για δουλεια Οδησσο ας φαω και ενα βαλκανικο πηδημα ετσι για αλαγη απο τα μεμετια ).Φίλη του Χοντρου ειναι δεν ηρθε ειδικα και μονο για μενα ...ετυχε.
χαχαχααααααααααααααααααααααα

Σλαβιανι respect πολλά μωρα....μαξιμουμ 23 ετων.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

αμα λεω γερασες και ξεκουτιανες.....απο μνημη 0
δεν θα ερχοταν ετσι κι αλλοιως την εβδομαδα που πηγαμε εμεις....ηξερε οτι θα κατεβουμε και ηρθε να με δει....ασχετα που την πασσαρα σε σενα οπως ειχα σκοπο εξ αρχης

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
φιλε σλαβ,εδω ειμαστε
θελω το κινητρο της
ρε μιδα ποσ σκατα σε λενε εχισ αλλακσει 800 νικ...
πολι κουτσομπολισ εισε κατι σαν τον κουλ11 ενα πραγμα στα 60 παρα κατι του
κραζισ ολουσ οποσ εγω...αλλα εσι ρε αδελγε ισε ι κατινα του μπου στα ανατωλικα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
ρε μιδα ποσ σκατα σε λενε εχισ αλλακσει 800 νικ...
πολι κουτσομπολισ εισε κατι σα
κραζισ ολουσ οποσ εγω...αλλα εσι ρε αδελγε ισε ι κατινα του μπου στα ανατωλικα
νταβαριτς δευρω εξω  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom