Νέα

Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Την οδηγικη συμπεριφορα και παιδεια στους δρομους, τελικα ποτε θα την ενταξετε σαν μαθημα στα σχολεια σας αραγες?  :think: :think: :think:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Α..για να μην πώ για τους ταξιτζήδες...
Που πλέον για να σε πάνε κάπου πρέπει να έχεις τύχη....βουνό.
Βλέπεις είναι άδειος. Κόβει λίγο καθώς σε πλησιάζει και κατεβάζει ελαφρά το παράθυρο. Εσύ από την άλλη πρέπει να φωνάξεις που πάς. Αν είσαι τυχερός΄θα σε πάρει, αν πάλι όχι...φτού και από την αρχή.

Ραδιοταξί και μόνο ραδιοταξί στην ανάγκη.

Αυτό το ξέχασα. Τί να πρωτοθυμηθώ... :grin:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Άντε ας γράψω κ κάτι θετικό, οι νταλικέριδες σε δύσκολους επαρχιακούς δρόμους που δεν μπορείς να προσπεράσεις εύκολα, κάνουν οτι μπορουν για να σε βοηθήσουν ανάβοντας φλας, κουνώντας το χέρι κλπ. Τους τα χαλάνε πολλοί δυστυχώς συναδελφοί τους που είναι ΚΑΡΑΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ :o κυριολεκτικά. Μου έχουν τύχει αρκετες τέτοιες περιπτώσεις (θετικές κ αρνητικές) τα τελευταία χρόνια.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Γενικά είμαστε λαός χωρίς παιδεία, αλλά ειδικά στο δρόμο είμαστε το κάτι άλλο...

Μόνο με βούρδουλα μπορεί να γίνει κάτι. Βλέπω τώρα με τα νέα πρόστιμα ότι η πλειοψηφία φορά κράνος...

Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Αν πάτε να οδηγήσετε στην Κων/πολη ή στο Καϊρο θα καταλάβετε τι θα πει αναρχία  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γενικά είμαστε λαός χωρίς παιδεία, αλλά ειδικά στο δρόμο είμαστε το κάτι άλλο...

Μόνο με βούρδουλα μπορεί να γίνει κάτι. Βλέπω τώρα με τα νέα πρόστιμα ότι η πλειοψηφία φορά κράνος...

Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Αν πάτε να οδηγήσετε στην Κων/πολη ή στο Καϊρο θα καταλάβετε τι θα πει αναρχία  :sunglasses:
μαρόκκο να δεις γλέντια.......

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
εγω τις παρακαλαω και δεν θελουν :think: :think: :think:

εγώ πάντως θέλω... Άντε να δούμε και το cupra πώς είναι  ;)

Βέβαια ακόμα περιμένω τον pol με τη Veyron να έρτθει να με πάρει για βόλτα... Εδώ και κανά δίμηνο. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
κάτσε να αδειάσει λίγο η Αθήνα. Να αδειάσουν λίγο οι δρόμοι...για να το φχαριστηθώ  :grin:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.908
Πόντοι
606
κοιταξτε εδω...
[youtube=425,350]RjrEQaG5jPM[/youtube]

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όποιος μπει συνοδηγός στο αμάξι του ΣΚΡΟΥΝΤΖ να το σκεφτεί καλά πριν  :grin:

@alphonso: απίστευτο βιντεο....

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μην εισαι ανυπομονη. Σήμερα συμπλήρωσα τα λεφτά για το μπρελόκ. Σιγά σιγά θα μαζέψω και για το αυτοκίνητο.

Έχω και υπομονή και επιμονή... οπότε περιμένω. Χάνω εγώ τέτοια ευκαιρία?!!!
:-* Pol

καιρό έχεις να με κυνηγήσεις και πήρα κανά 2 κιλά  :(

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Μην εισαι ανυπομονη. Σήμερα συμπλήρωσα τα λεφτά για το μπρελόκ. Σιγά σιγά θα μαζέψω και για το αυτοκίνητο.
εγω προσφερω απο το υστερημα μου και τα καπακια για τις βαλβιδες στα λαστιχα της bugatti

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ναι ρε συ  :grin:
Θυμάμαι κάτι βιντεάκια που είχες ανεβάσει ...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

δεν μας πολυτιμαει αυτη η συγκριση αλλα εκει καταντησαμε. σε λιγο μας βλεπω και χειροτερους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom