Νέα

Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως ο free rider της Γαλλίας, αν θυμάμαι καλά, δεν έιχε καλό τέλος.
Για τον Έλληνα... δεν τον ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι μόνο ένας. Ξέρω εγώ ήδη κανά δυό.
O ιδιος ειναι αγαπη μου...κ ειναι μια χαρα το παληκαρι...

GHOST RIDER τον λενε κ ολα τα παιδακια κλαινε...απο Στοκχολμη μεχρι Αθηνα...κ δεν ξερω κι εγω που αλλου εχει κανει τις τρελες του....(παντως δεν ειναι ελληνας ο αναβατης σε καμια απ'τις 2 περιπτωσεις)!

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
O ιδιος ειναι αγαπη μου...κ ειναι μια χαρα το παληκαρι...

GHOST RIDER τον λενε

έχεις δίκιο για το όνομα. Έχω δεί απίστευτα videakia. Ο τύπος δεν παίζεται.... Τον κυνηγάνε οι μπάτσοι και τους αφήνει μλκς...

Μακάρι να είναι καλά. Πάντως έτσι είχα ακούσει. Ίσως ράδιο αρβύλα.

Πάντως δεν είναι να δίνει το παράδειγμα...και να βγουν έξω κι άλλοι να προσπαθούν να κάνουν τα ίδια. Αρκετούς Schumacher έχουμε στην Ελλάδα. :-*

υ.γ. (το free rider είναι όρος της δουλειάς... και παρασύρθηκα.  :grin:)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αυτά δεν είναι παραδείγματα....
τα βλέπει ο κάθε πιτσιρικάς που διαβάζει
Max Power, BurnOut κλπ τέτοια, παίρνει αμάξι,
καταχρεώνεται, το φτιάχνει, καγκούρικο συνήθως, κάνει μαλακίες
και στο τέλος δεν έχει λεφτά για τη βενζίνη επειδή πίνει πολύ!!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Είναι ιδέα μου ή πάμε από το κακό στο χειρότερο??? 
Μόλις μπήκα σπίτι και τα έχω πάρει με όσα είδα εκεί έξω... κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής 30’.

Οι περισσότεροι μιλάνε στο κινητό, ελάχιστοι ανάβουν flash είτε για αλλαγή πορείας, είτε για αλλαγή λωρίδας, παρκάρουν όπου γουστάρουν σε στροφές, σε γωνίες, παρατάνε το αυτοκίνητό τους μέσα στη μέση γιατί φυσικά θέλουν να πεταχτούν 5' σε μια δουλειά...και σιγά μην μας νοιάζει αν ο άλλος περνάει στο εκατοστό...

Για να μην πώ για εκείνους και εκείνες που φοβούνται... συνήθως έχουν μια θέση έτοιμη να δαγκώσουν το τιμόνι και πάνε με 50 στην εθνική. ΄Ασε που άμα γίνει κανένα τρακάρισμα δημιουργείται κίνηση από όλους τους περίεργους που πάνε σιγά για να δούν τί έγινε..... Έλεος! Τί να δούνε δηλαδή???

Και να μην πώ ότι γίναμε Αγγλία.. Αν θές να πάς γρήγορα καλύτερα είναι να πηγαίνεις στην δεξιά λωρίδα. Στην αριστερή μαζεύονται όλοι οι βλαμμένοι συνήθως...

Άσε το να πετάνε και σκουπιδάκια και τσιγάρα από το παράθυρο. "Δεν έχει τασάκια το όχημα???" Τώρα αν τα φάει στο μάτι κανένας μηχανόβιος... τί μας νοιάζει. :idiot:

Φταίει που πληρώνουνε για να πάρουν το δίπλωμα?
Φταίει που έχουμε γίνει αναίσθητοι και δεν μας νοιάζει ο διπλανός μας??? Εμείς να είμαστε καλά???
Φταίει που η τροχαία δεν σοβαρεύει λίγο να κάνει ουσιαστικούς ελέγχους και όχι αρπαχτές κάθε τόσο???

Μόνο εγώ το αντιμετοπίζω αυτό???
Τα νεύρα μου... :tickedoff:
μην αγχωνεσαι θαλεια.ελα να σε παω μια βολτα και οταν κατεβεις θα σου φαινονται ολα πιο ομορφα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Σοβαρά τώρα...μπορείς να καταλάβεις πολλά από τον τρόπο που οδηγεί κάποιος...

Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα η ευστροφία, η εξυπνάδα, η ετοιμότητα, πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις.

Το έχετε σκεφτεί αυτό ποτέ?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Εγω αυτο που βλεπω ειναι τρελαμενυος αθηναιους να γεμιζουν το καλοκαιρι την περιοχη μου, αν οδηγουν αγχωμενα ακομα και οταν πανε για ποτο ή καφε, να κολλανε πισω μου, αλλα που θα παει, θα μου τη δωσει και θα ειμαι με το αγροτικο, περιμενω μονο λιγο να το σαραβαλιασω ακομα, να πατησω λιγο φρενο και να μου παρουν καινουργιο οταν θα κολλησουν πισω.

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
μην αγχωνεσαι θαλεια.ελα να σε παω μια βολτα και οταν κατεβεις θα σου φαινονται ολα πιο ομορφα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Πρόσεχε, μπορεί να θέλω να το οδηγήσω κι εγώ λίγο.... έτσι για να δω πως είναι  ;)

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Εγω αυτο που βλεπω ειναι τρελαμενους αθηναιους να γεμιζουν το καλοκαιρι την περιοχη μου, αν οδηγουν αγχωμενα ακομα και οταν πανε για ποτο ή καφε, να κολλανε πισω μου, αλλα που θα παει, θα μου τη δωσει και θα ειμαι με το αγροτικο, περιμενω μονο λιγο να το σαραβαλιασω ακομα, να πατησω λιγο φρενο και να μου παρουν καινουργιο οταν θα κολλησουν πισω.

:rolleyes: Ελπίζω να μην είμαι εγώ... γιατί κυκλοφορώ στην περιοχή σου ολοένα και πιο συχνά. 
  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως ο free rider της Γαλλίας, αν θυμάμαι καλά, δεν έιχε καλό τέλος.

Για τον Έλληνα... δεν τον ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι μόνο ένας. Ξέρω εγώ ήδη κανά δυό.

Αχ κοριτσακι,που πρεπει να εισαι και ομορφουλα αν κρινω απο τον τροπο που εκφραζεσαι, ετσι για να τεσταρω λιγο και την διαισθηση μου, ξερεις πολλους Ελληνες να πηγαινουν ετσι? Εκτος βεβαια απο τον Θεο οταν βρισκεται εκτος Ελλαδος :2funny:
ΥΓ:Πως φαινοταν απαιδευτος απο Ελληνικους δρομους ε?
Πρωτον προσπερνουσε απο το κεντρο και οχι απο τις βοηθητικες λωριδες κατι που παντα βεβαια σου λενε στις σχολες για λογους ασφαλειας αλλα στην Ελλαδα ειναι απαραιτητο γιατι να περασεις αναμεσα απο τα αμαξια ειναι απλα ανεφικτο.
Δευτερον καλα ειναι δυνατον? ξεκινουσε το 1000αρι με πρωτη σε Ελληνικη ασφαλτο :jerking:
Καλα για τα φρενα δεν σχολιαζω οτι μπορουσε εκανε το παλικαρι.
Respect.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Είναι ιδέα μου ή πάμε από το κακό στο χειρότερο??? 
Μόλις μπήκα σπίτι και τα έχω πάρει με όσα είδα εκεί έξω... κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής 30’.

Οι περισσότεροι μιλάνε στο κινητό, ελάχιστοι ανάβουν flash είτε για αλλαγή πορείας, είτε για αλλαγή λωρίδας, παρκάρουν όπου γουστάρουν σε στροφές, σε γωνίες, παρατάνε το αυτοκίνητό τους μέσα στη μέση γιατί φυσικά θέλουν να πεταχτούν 5' σε μια δουλειά...και σιγά μην μας νοιάζει αν ο άλλος περνάει στο εκατοστό...

Για να μην πώ για εκείνους και εκείνες που φοβούνται... συνήθως έχουν μια θέση έτοιμη να δαγκώσουν το τιμόνι και πάνε με 50 στην εθνική. ΄Ασε που άμα γίνει κανένα τρακάρισμα δημιουργείται κίνηση από όλους τους περίεργους που πάνε σιγά για να δούν τί έγινε..... Έλεος! Τί να δούνε δηλαδή???

Και να μην πώ ότι γίναμε Αγγλία.. Αν θές να πάς γρήγορα καλύτερα είναι να πηγαίνεις στην δεξιά λωρίδα. Στην αριστερή μαζεύονται όλοι οι βλαμμένοι συνήθως...

Άσε το να πετάνε και σκουπιδάκια και τσιγάρα από το παράθυρο. "Δεν έχει τασάκια το όχημα???" Τώρα αν τα φάει στο μάτι κανένας μηχανόβιος... τί μας νοιάζει. :idiot:

Φταίει που πληρώνουνε για να πάρουν το δίπλωμα?
Φταίει που έχουμε γίνει αναίσθητοι και δεν μας νοιάζει ο διπλανός μας??? Εμείς να είμαστε καλά???
Φταίει που η τροχαία δεν σοβαρεύει λίγο να κάνει ουσιαστικούς ελέγχους και όχι αρπαχτές κάθε τόσο???

Μόνο εγώ το αντιμετοπίζω αυτό???
Τα νεύρα μου... :tickedoff:

Δεν πειραζει. Στην Ελλαδα μενεις.
Συνηθισε το!  :P :grin:

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δεν πειραζει. Στην Ελλαδα μενεις.
Συνηθισε το!  :P :grin:
Δεν συνηθίζεται φίλε μου. Είμαι μηνανόβιος μετρίου κυβισμού και πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι ακόμα ζωντανός. Αυτά που έγραψε ο φίλος είναι λίγα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν συνηθίζεται φίλε μου. Είμαι μηνανόβιος μετρίου κυβισμού και πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι ακόμα ζωντανός. Αυτά που έγραψε ο φίλος είναι λίγα.

Αφου δεν συνηθιζεται... αλαξτε το.
Εσεις οι μηχανοβιοι διατρεχετε και περισσοτερο κινδυνο, ΑΛΛΑ κανετε και τις μεγαλυτερες παπαριες. Σορρυ Κιολας.

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
όχι φίλε.... τι να πω κιεγώ που ειμαι με φορτηγό όλη την μέρα έξω;;;;

στην αρχή τσαντιζόμουν με αποτέλεσμα να έχω πονοκέφαλο συνέχεια....

μετά, τα έπαιρνα όλα στο χαβαλέ....

άλλωστε, όποιος μου χωθεί, αυτός θα πάθει ζημιά..... ;)

ΡΕ, ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ!!!

όταν είστε πίσω από φορτηγό, πάντα να βλέπετε τους καθρέπτες του, έστω τον έναν γιατί "αν δε βλέπεις τους καθρέπτες μου, δε σε βλέπω ούτε εγώ"!!!! ;)
Εσύ πάλι καλά είσαι. Για σκέψου εμένα που έχω επι πλέον και 50 μαλάκες τις περισσότερες φορές μέσα.

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Αφου δεν συνηθιζεται... αλαξτε το.
Εσεις οι μηχανοβιοι διατρεχετε και περισσοτερο κινδυνο, ΑΛΛΑ κανετε και τις μεγαλυτερες παπαριες. Σορρυ Κιολας.
Δεν θα πω ότι έχεις άδικο.Όμως δεν μπορεί μια διδρομή 10 λεπτών να κάνεις 1 ώρα γιατί ο ένας θέλει να πάρει ψωμί στο φούρνο, ο άλλος να πάρει τσιγάρα στο περίπτερο και ο άλλος να σταματάει στη μέση στο δρόμο για να κατεβάσει τον πελάτη ή να πάρει διπλοκούρσα κλπ.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν αρχισουμε να λεμε τα στραβα και τα αναποδα των Ελληνων οδηγων και των Ελληνικων δρομως δεν θα μας φτασουν ουτε 100 σελιδες αυτου του θεματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom