Είναι ιδέα μου ή πάμε από το κακό στο χειρότερο???
Μόλις μπήκα σπίτι και τα έχω πάρει με όσα είδα εκεί έξω... κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής 30’.
Οι περισσότεροι μιλάνε στο κινητό, ελάχιστοι ανάβουν flash είτε για αλλαγή πορείας, είτε για αλλαγή λωρίδας, παρκάρουν όπου γουστάρουν σε στροφές, σε γωνίες, παρατάνε το αυτοκίνητό τους μέσα στη μέση γιατί φυσικά θέλουν να πεταχτούν 5' σε μια δουλειά...και σιγά μην μας νοιάζει αν ο άλλος περνάει στο εκατοστό...
Για να μην πώ για εκείνους και εκείνες που φοβούνται... συνήθως έχουν μια θέση έτοιμη να δαγκώσουν το τιμόνι και πάνε με 50 στην εθνική. ΄Ασε που άμα γίνει κανένα τρακάρισμα δημιουργείται κίνηση από όλους τους περίεργους που πάνε σιγά για να δούν τί έγινε..... Έλεος! Τί να δούνε δηλαδή???
Και να μην πώ ότι γίναμε Αγγλία.. Αν θές να πάς γρήγορα καλύτερα είναι να πηγαίνεις στην δεξιά λωρίδα. Στην αριστερή μαζεύονται όλοι οι βλαμμένοι συνήθως...
Άσε το να πετάνε και σκουπιδάκια και τσιγάρα από το παράθυρο. "Δεν έχει τασάκια το όχημα???" Τώρα αν τα φάει στο μάτι κανένας μηχανόβιος... τί μας νοιάζει.
Φταίει που πληρώνουνε για να πάρουν το δίπλωμα?
Φταίει που έχουμε γίνει αναίσθητοι και δεν μας νοιάζει ο διπλανός μας??? Εμείς να είμαστε καλά???
Φταίει που η τροχαία δεν σοβαρεύει λίγο να κάνει ουσιαστικούς ελέγχους και όχι αρπαχτές κάθε τόσο???
Μόνο εγώ το αντιμετοπίζω αυτό???
Τα νεύρα μου...