κρυβε λογια....παντως περα απο την πλακα δε λεει να κάνει κανείς μαλακιες στους σκατοδρομους που εχουμε.αφου και εγω ο καφρος εχω μαζευτει πολυΝαι ρε συ
Θυμάμαι κάτι βιντεάκια που είχες ανεβάσει ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 432
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
θελει ομως που και που λιγο να ξεσκουριαζεις χωρις ομως να θετεις σε κινδυνο τους αλλους χρηστες του δρομου και δευτερο τους συνεπιβατες σου
Ναι ρε συ
Θυμάμαι κάτι βιντεάκια που είχες ανεβάσει ...
Δηλαδή να το οδηγήσω εγώ καλά... αλλά όχι ο Σκρουντζ. Θα κάνω τη διαθήκη μου πρώτα...καλού κακού. Ποτέ δεν ξέρεις.
Συμφωνώ με valentino...Δεν είναι κακό να ξεπερνάμε τα όρια που και που. Απλά να το κάνουμε υπεύθυνα όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Όχι όπου να ναι.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δεν μαρεσει να τρεχω πολυ ουτε να περνω τις στροφες με τις πορτες μαρεσουν οι σφηνες στο δρομο τα χωσιματαΔηλαδή να το οδηγήσω εγώ καλά... αλλά όχι ο Σκρουντζ. Θα κάνω τη διαθήκη μου πρώτα...καλού κακού. Ποτέ δεν ξέρεις.
Συμφωνώ με valentino...Δεν είναι κακό να ξεπερνάμε τα όρια που και που. Απλά να το κάνουμε υπεύθυνα όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Όχι όπου να ναι.
boys and their toys
δεν ξέρω αν φοβάμαι. Εξαρτάται από το πόσο συγκεντρωμένος είναι ο οδηγός σε αυτό που κάνει. Αλλά ναι έχουν δει πολλά τα μάτια μου και φοβάμαι πλέον. Αν και συνήθως φοβάμαι τους άλλους και όχι τον οδηγό. Γιατί έτσι όπως έχουμε γίνει, πλέον πρέπει να περιμένεις από τους άλλους οδηγούς στο δρόμο το απρόβλεπτο ;) και να είσαι προετοιμασμένος για όλα
δεν ξέρω αν φοβάμαι. Εξαρτάται από το πόσο συγκεντρωμένος είναι ο οδηγός σε αυτό που κάνει. Αλλά ναι έχουν δει πολλά τα μάτια μου και φοβάμαι πλέον. Αν και συνήθως φοβάμαι τους άλλους και όχι τον οδηγό. Γιατί έτσι όπως έχουμε γίνει, πλέον πρέπει να περιμένεις από τους άλλους οδηγούς στο δρόμο το απρόβλεπτο ;) και να είσαι προετοιμασμένος για όλα
Είναι μέχρι να γίνει η στραβή ρε παιδιά...
Πριν μερικά χρόνια, είχα μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, και έπαιρνα το αμάξι και σε 4 ωρες και κάτι ήμουν πάνω!
Πάντα νύχτα βέβαια......και μη φανταστειτε...ένα 1400αράκι οπελ....αέρα πατέρα...τι πέταλα, τί τέμπη, τι πλαταμώνα, όλα ίσια τα βλεπα...
Μια μέρα είδα μπροστά μου να τουμπάρει ένα μικρό φορτηγό, και ένα ΙΧ να καρφώνεται πάνω του.
...ίσα που τους απέφυγα, αλλά μου φυγε η ψυχή..
Σταμάτησα λίγο παρακάτω, δε γύρισα πίσω γιατί είχαν σταματήσει πολλοί, αλλά από τότε...χέστηκα....
Μεθαυριο έχω ένα γάμο πάνω...ε, κάνα 5,5 ωρο θα το κάνω σίγουρα
Θέλουν μεγάλη προσοχή οι κωλόδρομοι, γιατί το να σκοτωθείς μια και καλή...πάει στο διάολο
να μείνεις μια ζωή σε καμιά αναπηρική....δεν αξίζει για τίποτα...
Πριν μερικά χρόνια, είχα μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, και έπαιρνα το αμάξι και σε 4 ωρες και κάτι ήμουν πάνω!
Πάντα νύχτα βέβαια......και μη φανταστειτε...ένα 1400αράκι οπελ....αέρα πατέρα...τι πέταλα, τί τέμπη, τι πλαταμώνα, όλα ίσια τα βλεπα...
Μια μέρα είδα μπροστά μου να τουμπάρει ένα μικρό φορτηγό, και ένα ΙΧ να καρφώνεται πάνω του.
...ίσα που τους απέφυγα, αλλά μου φυγε η ψυχή..
Σταμάτησα λίγο παρακάτω, δε γύρισα πίσω γιατί είχαν σταματήσει πολλοί, αλλά από τότε...χέστηκα....
Μεθαυριο έχω ένα γάμο πάνω...ε, κάνα 5,5 ωρο θα το κάνω σίγουρα
Θέλουν μεγάλη προσοχή οι κωλόδρομοι, γιατί το να σκοτωθείς μια και καλή...πάει στο διάολο
Επισκέπτης
και εγω φιλε gushallo πριν μερικα χρονια εκανα τα απιστευτα και χωρις να υπολογιζω τιποτα.εχω δει παρα πολλα ατυχηματα και νεκρους με τα ματια μου και πεζους και αμαξακηδες και μηχανοβιους και επειδη δε θελω μπλεξιματα κανενος ειδους,ουτε οικονομικα ουτε υγειας ουτε ψυχολογικα τις μαλακιες τις εχω ελαττωσει πολυ και κραταω και πισινη πλεον σε οτι κανω.επειδη και η τυχη τελειωνει πολλες φορες... ;) ;) ;)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αυτοκινητο δρομος και ψυχολογια αντανακλαστικα οδηγου αυτα παιζουν ρολο προσωπικα οταν εχω γρηγορο αμαξι ειμαι σε ενγρηγοση στα συμβατικα παρασερνομαι τα θεωρω πιο επικυνδινα μια και δεν εχουν τα ιδια φρενα η και γκαζια. thaleia wanna a ticket to ride? ;)boys and their toys
οντως τα συμβατικα ειναι γτπ απλα στα γρηγορα μπορει να σε προδωσει η υπερβολικη ταχυτητα και ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ η υπερεκτιμηση οδηγικων ικανοτητων-αυτοκινητου και η υποτιμηση της επικινδυνοτητας του εκαστοτε δρομου-αλλων οδηγων
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
με ενα γρηγορο θα εισαι λιγοτερη ωρα εκτεθιμενος στο αντιθετο ρευμα σε μια προσπεραση ενω με ενα 14αρι πατας πατας κατεβαζεις και ακομα οπως και ενα ξαφνικο φρεναρισμα η και στην τελικη δεν εχει ασφαλεια ενα ΤΤ με ενα 307. καλο ειναι βεβαια οπως λες να μην υπερκτιμας καταστασεις
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Τι μου λετε ρε παιδια για οδηγικη συμπεριφορα / εδω υπαρχουν συμπατριωτες μας που δεν ξερουν καν τα σηματα / ρωταω Ελληνα που οδηγαει χρονια τι σημαινει το βραδυ το παλλομενο πορτοκαλι φαναρι=απαντηση: περναω γιατι το φαναρι δεν λειτουργει και εχει προβλημα .....
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν μαρεσει να τρεχω πολυ ουτε να περνω τις στροφες με τις πορτες μαρεσουν οι σφηνες στο δρομο τα χωσιματα
Οτι χειροτερο....
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αφου δεν ειπε καμια ατακα παει ασορτι με το μπλουζακι μου παλι καλα!!!!! πολλες φορες βλεπω αριστερο φλας και πανε δεξια Αλατι πιπερι ρε πουστη μουΤι μου λετε ρε παιδια για οδηγικη συμπεριφορα / εδω υπαρχουν συμπατριωτες μας που δεν ξερουν καν τα σηματα / ρωταω Ελληνα που οδηγαει χρονια τι σημαινει το βραδυ το παλλομενο πορτοκαλι φαναρι=απαντηση: περναω γιατι το φαναρι δεν λειτουργει και εχει προβλημα .....
οντως φιλε πολλες φορες τα χρειαστηκα αλλα μαρεσειΟτι χειροτερο....
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αφου δεν ειπε καμια ατακα παει ασορτι με το μπλουζακι μου παλι καλα!!!!! πολλες φορες βλεπω αριστερο φλας και πανε δεξια Αλατι πιπερι ρε πουστη μουοντως φιλε πολλες φορες τα χρειαστηκα αλλα μαρεσει
Κακως φιλε,πολυ κακως σου αρεσει....
Αυτο δεν ειναι Γρηγορη Οδηγηση
Οταν σου αρεσει κατι τετοιο,εισαι πρεζακι της αδρεναλινης...
Δοκιμασε καλυτερα το σκαι νταιβινγκ,η να βουτας απο γεφυρες
Μοναχος σου παντα
Στο δρομο ειμαστε πολλοι μαζι και δεν σου φταιει ο συνχρηστης....
Να με συγχωρεις για το χωσιμο,αλλα ετσι ειναι...
Αμα σου αρεσουν τα χωσιματα μεσα στην κινηση,να σε παω μια με το VFR να μην το ξανακανεις ποτε;
και εγω φιλε gushallo πριν μερικα χρονια εκανα τα απιστευτα και χωρις να υπολογιζω τιποτα.εχω δει παρα πολλα ατυχηματα και νεκρους με τα ματια μου και πεζους και αμαξακηδες και μηχανοβιους και επειδη δε θελω μπλεξιματα κανενος ειδους,ουτε οικονομικα ουτε υγειας ουτε ψυχολογικα τις μαλακιες τις εχω ελαττωσει πολυ και κραταω και πισινη πλεον σε οτι κανω.επειδη και η τυχη τελειωνει πολλες φορες... ;) ;) ;)
κι εγώ...
είχα πάθει σοβαρό ατύχημα χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό...
από τότε.... σκέφτομαι πριν τρεξω ή κάνω σφήνα....
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
με εκπλήσεις. Συνήθως υπάρχει ένας φόβος να δώσουμε το αυτοκίνητό μας να το οδηγήσει γυναίκα....
Ρε χαζουλι ο ανθρωπος εννοουσε πως θα ηθελε να καθεσαι στην θεση του οδηγου επιτηρωντας τον πισω υαλοκαθαριστηρα εννοσω εκεινος θα καθεται στη θεση του οδηγου.
Παρακολουθω τοση ωρα το θεμα χωρις να επεμβω. (Αλλα και να επεμβω ΤΙ ΝΑ ΠΩ)?
Αφου το μυαλο του Ελληναρα δεν δεχεται την παρατηρηση.
Τελος παντων.
Ειστε λοιπον οι χειροτεροι στην Ευρωπη:
Σφηνες, αντικανονικα προσπερασματα, κοντρες, σουζες, Θορυβος, διπλοπαρκαρισματα, βρισιες, χειρονομιες, Χωρις κρανος, Χωρις ζωνη, υπερβολικη ταχυτητα, ποτο και οδηγηση, δεν ειδοποιητε οταν θελετε να στριψετε - παρκαρετε - σταματησετε, μιλατε στα κινητα, δεν σεβεστε τα σηματα, δεν σεβεστε τους πεζους (ουτε οι πεζοι εσας).Δηλαδη ΤΙ?
Πρεπει να την παθετε καποιοι για να μαθετε? Δεν εχετε το μυαλο να σκεφτειτε οτι στην επομενη γωνια μπορει να ειστε εσεις το επομενο θυμα-θυτης?
Ειδα, λεει ο αλλος, τον χαρο με τα ματια μου και μετα ηρεμησα.
Εκανα σουζες αλλα δεν κανω πλεον λεει ο επομενος.
Κανω ΜΟΝΟ σφηνες ο παρακατω.
Ετσι δεν θα πατε μπροστα ΟΥΤΕ σε 1000 χρονια.
Αμφιβαλω αν καποιος απο εσας εχει παρει μαθηματα ασφαλους οδηγησης (δεν αναφερομαι σε καποια σχολη γιατι θα με πειτε και διαφημηστη)
Αλλα θα μου πειτε: "Τι να την κανω την σχολη, εγω γεννηθηκα και ξερω" ή "αρχιδια θα μου μαθουν" ή "τι να μου μαθουν οι μ@λ@κες" ή "σιγα μην κανω μαθηματα ασφαλους οδηγησης, πλακα κανεις"
Ειστε επικινδυνοι. Παρτε το Χαμπαρι και μην λετε Π@π@ριες μερικοι.
Κριμα που σας αρεσουν και τα μηχανοκινητα σπορ σε μερικους.
Αφου το μυαλο του Ελληναρα δεν δεχεται την παρατηρηση.
Τελος παντων.
Ειστε λοιπον οι χειροτεροι στην Ευρωπη:
Σφηνες, αντικανονικα προσπερασματα, κοντρες, σουζες, Θορυβος, διπλοπαρκαρισματα, βρισιες, χειρονομιες, Χωρις κρανος, Χωρις ζωνη, υπερβολικη ταχυτητα, ποτο και οδηγηση, δεν ειδοποιητε οταν θελετε να στριψετε - παρκαρετε - σταματησετε, μιλατε στα κινητα, δεν σεβεστε τα σηματα, δεν σεβεστε τους πεζους (ουτε οι πεζοι εσας).Δηλαδη ΤΙ?
Πρεπει να την παθετε καποιοι για να μαθετε? Δεν εχετε το μυαλο να σκεφτειτε οτι στην επομενη γωνια μπορει να ειστε εσεις το επομενο θυμα-θυτης?
Ειδα, λεει ο αλλος, τον χαρο με τα ματια μου και μετα ηρεμησα.
Εκανα σουζες αλλα δεν κανω πλεον λεει ο επομενος.
Κανω ΜΟΝΟ σφηνες ο παρακατω.
Ετσι δεν θα πατε μπροστα ΟΥΤΕ σε 1000 χρονια.
Αμφιβαλω αν καποιος απο εσας εχει παρει μαθηματα ασφαλους οδηγησης (δεν αναφερομαι σε καποια σχολη γιατι θα με πειτε και διαφημηστη)
Αλλα θα μου πειτε: "Τι να την κανω την σχολη, εγω γεννηθηκα και ξερω" ή "αρχιδια θα μου μαθουν" ή "τι να μου μαθουν οι μ@λ@κες" ή "σιγα μην κανω μαθηματα ασφαλους οδηγησης, πλακα κανεις"
Ειστε επικινδυνοι. Παρτε το Χαμπαρι και μην λετε Π@π@ριες μερικοι.
Κριμα που σας αρεσουν και τα μηχανοκινητα σπορ σε μερικους.