Νέα

Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πολλα φταινε εχουμε δρομους; εχουμε τροχαια; οχι την τροχαια να γραφει για να οικονομαει αλλα να βοηθα! εχουμε ανωτατο οριο τα 130!!! αν ειναι δυνατον με αυτη τη λογικη η Ελλαδα πρεπει να εισαγει αυτοκινητα 500cc η μαλλον μονο typhoonακια τα αυτοκινητα τρεχουν πολυ παραπανω

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πολλα φταινε εχουμε δρομους; εχουμε τροχαια; οχι την τροχαια να γραφει για να οικονομαει αλλα να βοηθα! εχουμε ανωτατο οριο τα 130!!! αν ειναι δυνατον με αυτη τη λογικη η Ελλαδα πρεπει να εισαγει αυτοκινητα 500cc η μαλλον μονο typhoonακια τα αυτοκινητα τρεχουν πολυ παραπανω

Αυτά που γράφεις, φταίνε για τα ατυχήματα, όχι για τον τρόπο που οδηγούν οι Έλληνες.

Το ότι έχουμε καρόδρομους, είναι λόγος για να οδηγούμε σαν τον Senna μέσα στην πόλη? Ή του σκοτωμού στην Ε.Ο.? Μάλλον το αντίθετο θα έπρεπε να ισχύει.

Η τροχαία πρέπει να γράφει, σαν τρελλή μάλιστα. Εδώ προσπερνάς μέσα στην πόλη περιπολικό κινούμενος με 80 και 100 και δεν σε κοιτάνε καν. Στο videaκι που έχω βάλει πιο πριν, εάν προσέξεις, ο κάγκουρας με την μηχανή, προσπερνάει Ζετά, και μετά περνάει ένα κόκκινο με σούζα.

Η κουβέντα για τα όρια είναι μεγάλη, αλλά και πάλι, το ότι έχουμε όριο το 130 στην Ε.Ο. δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να περνάμε κόκκινα λες και είμαστε kings of the road ή να κάνουμε "πλατείες", σούζες και άλλα τραγελαφικά.

[size=12pt]Να σκίζει κώλους έπρεπε η τροχαία....[/size]

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
γιατι αυτοι ειμαστε και γουσταρουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης

για τα αλλα συμφωνω...αλλα γιατι οταν θα κατεβω στην αθηνα ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ γιατι δεν με βολευουνε τα μετρο κ οι συγκοινωνιες,κ το παρκαρω πχ στην αχαρνων επειδη εκει θα βρω,η θα διπλοπαρκαρω,η θα καβαλησω πεζοδρομια η,η,η θα πρεπει να με γραφουνε??γιατι δηλαδη να πληρωσω ντε κ καλα το ιδιωτικο παρκιν κ τοσα χρονια να μην βαζανε ρητρες για το ποσα αμαξια θα κυκλοφορουνε στην αθηνα...κ γιατι να μην υπαρχουν δημοσια παρκιν κ να φταει ο αλλος που θελει να παει σε μια δουλεια κ βιαζεται κ το βαζει οπου βρει..

Dis213a

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για τα αλλα συμφωνω...αλλα γιατι οταν θα κατεβω στην αθηνα ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ γιατι δεν με βολευουνε τα μετρο κ οι συγκοινωνιες,κ το παρκαρω πχ στην αχαρνων επειδη εκει θα βρω,η θα διπλοπαρκαρω,η θα καβαλησω πεζοδρομια η,η,η θα πρεπει να με γραφουνε??γιατι δηλαδη να πληρωσω ντε κ καλα το ιδιωτικο παρκιν κ τοσα χρονια να μην βαζανε ρητρες για το ποσα αμαξια θα κυκλοφορουνε στην αθηνα...κ γιατι να μην υπαρχουν δημοσια παρκιν κ να φταει ο αλλος που θελει να παει σε μια δουλεια κ βιαζεται κ το βαζει οπου βρει..
[/quote]
Έτσι όμως δεν καταφέρνουμε τίποτα.
Τι θα πεί δεν με βολεύει το ΜΕΤΡΟ. Πάρε λεωφορείο ΤΡΑΜ κλπ.
Η βιασύνη του ενός που διπλοπαρκάρει όπου νάναι είναι η καθυστέρηση εκατοντάδων άλλων που βρίσκονται στους δρόμους και αυτών που πήραν λεωφορείο ή ταξί κλπ.
Αν κανένας δεν παρκάρει όπου νάναι ή δεν παίρνει αυτοκίνητο αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο τότε μόνο θα έχει νόημα να μιλάμε για χρήση αυτοκινήτου επειδή βιάζομαι δεν με βολεύει άλλο μέσο, κλπ.

Επισκέπτης
Έτσι όμως δεν καταφέρνουμε τίποτα.
Τι θα πεί δεν με βολεύει το ΜΕΤΡΟ. Πάρε λεωφορείο ΤΡΑΜ κλπ.
Η βιασύνη του ενός που διπλοπαρκάρει όπου νάναι είναι η καθυστέρηση εκατοντάδων άλλων που βρίσκονται στους δρόμους και αυτών που πήραν λεωφορείο ή ταξί κλπ.
Αν κανένας δεν παρκάρει όπου νάναι ή δεν παίρνει αυτοκίνητο αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο τότε μόνο θα έχει νόημα να μιλάμε για χρήση αυτοκινήτου επειδή βιάζομαι δεν με βολεύει άλλο μέσο, κλπ.

μενω μελλησια
για να παρω λεωφορειο εχει δρομολογια ανα 45 λεπτα,τραμ δεν υπαρχουν
θα μου πεις πηγαινε με το αμαξι δουκισσης πλακεντιας,παρε το μετρο,κατεβα συνταγμα αλλαξε πηγαινε εκει κατεβα αλλου,την ιδια ωρα κανω κ χωρις να ιδρωνω κιολας με το αμαξι...
εγω λεω γιατι να μην βαλουν ρητρες για το ποσα αμαξια θα εχει η καθε οικογενεια ενα αντε δυο...εδω τωρα το καθε μελος της οικογενειας εχει κ απο ενα αμαξι,στους δρομους θα δεις ΕΝΑΝ σε καθε αμαξι,δεν λεω οτι ειναι σωστο να διπλοπαρκαρουμε αλλα πχ στην αχαρνων απαγορευεται να παρκαρεις...γιατι??τι θα πειραξει εαν το βαλω εκει?η αθηνα αντεχει 500.000 αυτοκινητα κ ηδη υπαρχουν πανω απο 1.500.000 αυτοκινητα...που θα χωρεσουν?που θα το βαλουμε?στην σχολη κατεβαινω κ για να παω θελω να αλλαξω 5 συγκινονιες...εγω φταιω που περνω αμαξι?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ολοι οι Ελληνες ειμαστε Σουμαχερ

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Η τροχαία πρέπει να γράφει, σαν τρελλή μάλιστα. Εδώ προσπερνάς μέσα στην πόλη περιπολικό κινούμενος με 80 και 100 και δεν σε κοιτάνε καν. Στο videaκι που έχω βάλει πιο πριν, εάν προσέξεις, ο κάγκουρας με την μηχανή, προσπερνάει Ζετά, και μετά περνάει ένα κόκκινο με σούζα.

Συμφωνώ, αν και μερικές φορές η τροχαία βρίσκει έναν και "πουλάει" εξουσία. Έχο πολύ πρόσφατο παράδειγμα συγγενικού μου προσώπου που επειδή δεν μπορούσε να μπει στο γκαράζ του, ανέβηκε αντικανονικά στο στενό του σπιτιού του. Μιλάμε για στενό και 9 η ώρα το πρωϊ. Έ... από πίσω του ερχόταν περιπολικό και το φυσικό θα ήταν να του κόψει κλήση για ανάποδη κίνηση σε μονόδρομο. Ε... επειδή τους είπε ότι πάει στο γκαράζ του και δεν μπορεί να στρίψει κανονικά στο στενό λόγω του πώς έχουν παρκάρει αριστερά και δεξιά...και επειδή ζήτησε να διαβάσει την κλήση που του έγραψαν πριν την υπογράψει... Θεώρησαν ότι τους έβρισε (το οποίο δεν ισχύει με τίποτα...καθότι ο συγκεκριμένος ΔΕΝ είναι τέτοιος τύπος) και του αφαίρεσαν πινακίδες, δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας του οχήματος. Και επίσης δεν του έδωσαν την κλήση... Τα πήραν όλα και έφυγαν!!!  :idiot:

Με τέτοιους εκπροσώπους του Νόμου... να σου πουλάνε εξουσία.... δεν θα διορθωθούμε ποτέ.

Και προσοχή...δεν λέω ότι κάνανε λάθος που τον σταμάτησαν και τον έγραψαν. Μακάρι να το έκαναν πιο συχνά και σε όλους τους παραβάτες του ΚΟΚ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Τώρα πιάνεις ένα άλλο πολύ ωραίο θέμα.

Κατ'αρχήν τι σημαίνει δεν σε βολεύουν? Αλλά ΟΚ, ας πούμε ότι μπορεί να ισχύει. Αν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι ίδιοι οι ΟΤΑ φρενάρουν την ανάπτυξη των ΜΜΣ, και δεν ευθύνεται το κεντρικό κράτος για αυτό το θέμα. Αν ακούσω π.χ. κάτοικο Αγίας Παρασκευής να γκρινιάζει για ΜΜΣ, θα τον γιαουρτώσω.

Γιατί ας πούμε δεν κατεβαίνεις μαζί με άλλους τρεις στο κέντρο με ένα αυτοκίνητο (όπως κάνουν π.χ. στην πολιτισμένη Ευρώπη που τόσο λέμε ότι δεν θα γίνουμε ποτέ). Γιατί δεν παίρνεις μηχανή? Ποδηλατάκι ίσως? (και μην μου πείτε ότι δεν έχει ποδηλατόδρομους, γιατί δεν είναι εκεί το πρόβλημα, η καφρίλα των οδηγών φταίει. π.χ. δείτε πως αντιμετωπίζουμε τις ράμπες των αναπήρων στα πεζοδρόμια, ή πως παρκάρουμε και μπλοκάρουμε τις ειδικές οδεύσεις των τυφλών).

Ρήτρες θα βάλουνε, θα βάλουνε διόδια και θα πεθάνουμε στο γέλιο από τις αντιδράσεις. Διόδια, όπως μπαίνουν σιγά σιγά σε άλλες πόλεις πολιτισμένες (τις οποίες εκθειάζουμε εδώ μέσα, αλλά μόνο όταν μας συμφέρει).

Και το μεγάλο θέμα βέβαια είναι, ότι πολλές θέσεις πάρκινγκ λείπουν, επειδή εμείς (οι πολίτες) τις κάνουμε μαγαζιά, data rooms, κλπ κλπ κλπ. Και δεν μιλάω για τα παλιά κτίρια, αλλά ακόμη και στα καινούργια. Αν θες παραδείγματα έχω πολλά. Άπειρα για να είμαι ειλικρινής.

Και τέλος, η ΑΘήνα είναι μία παλιά πόλη με όσα προβλήματα συνεπάγεται αυτό. Προσπάθειες γίνονται και συμφωνώ δεν αρκούν. Ο κύριος υπάιτιος όμως παραμένει ο πολίτης. Η συμπεριφορά μας είναι απαράδεκτη, κυρίως επιμένω επειδή κανένας δεν μας σκίζει τον κώλο όταν κάνουμε μαλακίες. Ακόμη και σε ότι γίνεται προς την καλή κατεύθυνση, το γαμάμε από μόνοι μας. Τα παραδειγματα πολλά, όπως προανέφερα, ράμπες αναπήρων, οδεύσεις τυφλών, οδηγούμε μέσα στα bus lanes, παρκάρουμε πάνω σε πεζοδρόμια, όταν φτιάχνουμε το σπίτι μας, κλείνουμε τις θέσεις στάθμευσης για να δημιουργήσουμε επιπλέον χώρους κύριας χρήσης και χιλιάδες άλλα.

Εμείς φταίμε μάγκες κατ' αρχήν και σε δεύτερο  χρόνο φταίνε αυτοί που έπρεπε να μας τραβάνε το αυτί και δεν το κάνουν.

Και τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή δλδ τριγύρω μας επικρατεί ένα μπάχαλο, δικαιολογεί αυτό να οδηγούμε σαν ταλιμπάν?

Dis213a

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μενω μελλησια
για να παρω λεωφορειο εχει δρομολογια ανα 45 λεπτα,τραμ δεν υπαρχουν
θα μου πεις πηγαινε με το αμαξι δουκισσης πλακεντιας,παρε το μετρο,κατεβα συνταγμα αλλαξε πηγαινε εκει κατεβα αλλου,την ιδια ωρα κανω κ χωρις να ιδρωνω κιολας με το αμαξι...
εγω λεω γιατι να μην βαλουν ρητρες για το ποσα αμαξια θα εχει η καθε οικογενεια ενα αντε δυο...εδω τωρα το καθε μελος της οικογενειας εχει κ απο ενα αμαξι,στους δρομους θα δεις ΕΝΑΝ σε καθε αμαξι,δεν λεω οτι ειναι σωστο να διπλοπαρκαρουμε αλλα πχ στην αχαρνων απαγορευεται να παρκαρεις...γιατι??τι θα πειραξει εαν το βαλω εκει?η αθηνα αντεχει 500.000 αυτοκινητα κ ηδη υπαρχουν πανω απο 1.500.000 αυτοκινητα...που θα χωρεσουν?που θα το βαλουμε?στην σχολη κατεβαινω κ για να παω θελω να αλλαξω 5 συγκινονιες...εγω φταιω που περνω αμαξι?
Σε όλα όσα λες συμφωνώ αλλά όπως καταλαβαίνεις έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ.
Κι εγώ μένω Βριλήσια και το ξέρω σχετικά με το αυτοκίνητο και τις συγκοινωνίες.
Σχετικά με τη φορολόγηση (ρήτρες) συμφωνώ αλλά δεν έχει νόημα όπως έχω ξαναπεί να λέμε τι θα πρέπει να κάνει το κράτος διότι πολύ απλά δεν υπάρχει, αλλά το μπορούμε να κάνουμε εμείς (το ξέρω ακούγεται λίγο δασκαλίστικο, συγγνώμη)

Άσχετο, ο Καλαμούκης στον ΣΚΑΙ Ράδιο βγάζει τηλέφωνα από Κύπριους κι έχω πεθάνει στα γέλια....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συμφωνώ, αν και μερικές φορές η τροχαία βρίσκει έναν και "πουλάει" εξουσία. ....... Μακάρι να το έκαναν πιο συχνά και σε όλους τους παραβάτες του ΚΟΚ.

Ο στρ8 να απαντήσει σαν πιο ειδικός εδώ, νομίζω υπάρχει διαδικασία να τους "ξετινάξει" ο γνωστός σου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κι εγώ μένω Βριλήσια και το ξέρω σχετικά με το αυτοκίνητο και τις συγκοινωνίες.

Τώρα εάν αρχίσουν να παραπονιούνται από τα Βριλήσσια για τα ΜΜΣ, θα με πιάσουν τα γέλια.
Sorry κιόλας.

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Άκουσα έναν ΕΛΛΗΝΑΡΑ να διαμαρτύρεται γιατί έχει αγοράσει αυτοκίνητο και δεν έχει χώρο να το παρκάρει. Ότι είναι υποχρεωμένο το κράτος να του παρέχει χώρο γιατί πηγαίνει στις διάφορες δουλειές και ταλαιπωρείται, τον γράφει η τροχαία κλπ. Παιδιά έχει δίκιο. Εγώ για να επεκτείνω το θέμα για την ευθύνη του κράτους απαιτώ ότι όταν αγοράζω προφυλακτικό το κράτος να είναι υποχρεωμένο να μου παρέχει γυναίκα.

Επισκέπτης
Κατ'αρχήν τι σημαίνει δεν σε βολεύουν? Αλλά ΟΚ, ας πούμε ότι μπορεί να ισχύει. Αν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι ίδιοι οι ΟΤΑ φρενάρουν την ανάπτυξη των ΜΜΣ, και δεν ευθύνεται το κεντρικό κράτος για αυτό το θέμα. Αν ακούσω π.χ. κάτοικο Αγίας Παρασκευής να γκρινιάζει για ΜΜΣ, θα τον γιαουρτώσω.

η αληθεια ειναι οτι εμεις οι ελληνες ειμαστε κ λιγο τεμπεληδες κ θελουμε εαν ειναι δυνατον το μετρο εξω απο το σπιτι μας κ να μας πηγαινει ΑΚΡΙΒΩΣ στον προορισμο μας,οποτε δεν θα διαφωνησω με το ''τι θα πει δεν σε βολευουν?''(καταλαβαινεις)..τωρα για τον κατοικο της αγιας παρασκευης δεν ξερω να σου πω αλλα ουτε μετρο εχει κοντα(εχει στον χολαργο εαν δεν κανω λαθος),ουτε τρενο κ πιστευω οτι με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κινηση που εχει η μεσογειων ολη την μερα θελεις αρκετη ωρα για να φτασεις στο μετρο..

Γιατί ας πούμε δεν κατεβαίνεις μαζί με άλλους τρεις στο κέντρο με ένα αυτοκίνητο (όπως κάνουν π.χ. στην πολιτισμένη Ευρώπη που τόσο λέμε ότι δεν θα γίνουμε ποτέ). Γιατί δεν παίρνεις μηχανή? Ποδηλατάκι ίσως? (και μην μου πείτε ότι δεν έχει ποδηλατόδρομους, γιατί δεν είναι εκεί το πρόβλημα, η καφρίλα των οδηγών φταίει. π.χ. δείτε πως αντιμετωπίζουμε τις ράμπες των αναπήρων στα πεζοδρόμια, ή πως παρκάρουμε και μπλοκάρουμε τις ειδικές οδεύσεις των τυφλών).
1)να κατεβω με αλλους τρεις στο κεντρο ειναι μια πολυ καλη ιδεα
2)το να παρω μηχανη επισης αλλα φοβαμαι με τοσα που βλεπω στους δρομους ακομα κ την μερα
3)για το ποδηλατο σκεψου σημερα απλα να ειχα ενα ραντεβου πχ σου λεω εγω μια συνεντευξη κ να κατεβαινα με τετοια ζεστη με το ποδηλατο,θα εφτανα η δεν θα εφτανα παπι?επισης το θεμα ποδηλατο το θρωρω πολυ επικυνδινο για να κινησε σε δρομους ταχειας κυκλοφορειας δες κηφισσιας,μεσογειων κατεχακη γιατι ΔΕΝ υπαρχει κανενας σεβασμος στον ποδηλατη κ μπορει να βρεθω κατω απο κανα χαντακι(το εχω κανει στο παρελθον)
συμφωνω για τις ραμπες για τους αναπηρους.

Ρήτρες θα βάλουνε, θα βάλουνε διόδια και θα πεθάνουμε στο γέλιο από τις αντιδράσεις. Διόδια, όπως μπαίνουν σιγά σιγά σε άλλες πόλεις πολιτισμένες (τις οποίες εκθειάζουμε εδώ μέσα, αλλά μόνο όταν μας συμφέρει).
καλα αυτο με τα διοδια ειναι αστειο,αλλα να σου κανω μια ερωτηση...η πατησσιων ειναι μια λεωφορος που περναει σχεδον ολη η αθηνα απο εκει ολη την ημερα...ειναι δυνατον μπορει να ειναι λειτουργικος αυτος ο δρομος ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΥΡΙΔΑ?γιατι την αλλη την καναν λεωφορειοδρομο...ειναι δυνατον να μην μπει καποιος στην λεωφορειολουριδα οταν η ουρα ειναι απο την γαλατσιου μεχρι την ομονοια?
να φτιαξουν μια υπογεια λουριδα απο κατω σαν το μετρο οχι διοδια κ αηδιες...αλλα θελει τρελα λεφτα για να το κανεις αυτο...σου λεει ο αλλος γιατι να το κανω?

Και το μεγάλο θέμα βέβαια είναι, ότι πολλές θέσεις πάρκινγκ λείπουν, επειδή εμείς (οι πολίτες) τις κάνουμε μαγαζιά, data rooms, κλπ κλπ κλπ. Και δεν μιλάω για τα παλιά κτίρια, αλλά ακόμη και στα καινούργια. Αν θες παραδείγματα έχω πολλά. Άπειρα για να είμαι ειλικρινής.

τα παλια κτηρια γιατι να μην τα κανουν παρκιν μου εξηγεις?τα εχουν για αξιοθεατα να τα βλεπουν οι ξενοι,αλλα εμεις υποφερουμε γιατι δεν εχουμε ΠΟΥ να παρκαρουμε,κ γιατι να ειναι ανα 50 μετρα ΓΕΜΑΤΟ ιδιωτικα παρκιν κ να μην τα απαλοτριωσουν να τα κανουν δημοσια αποζημειονοντας τους αδρα

Και τέλος, η ΑΘήνα είναι μία παλιά πόλη με όσα προβλήματα συνεπάγεται αυτό. Προσπάθειες γίνονται και συμφωνώ δεν αρκούν. Ο κύριος υπάιτιος όμως παραμένει ο πολίτης. Η συμπεριφορά μας είναι απαράδεκτη, κυρίως επιμένω επειδή κανένας δεν μας σκίζει τον κώλο όταν κάνουμε μαλακίες. Ακόμη και σε ότι γίνεται προς την καλή κατεύθυνση, το γαμάμε από μόνοι μας. Τα παραδειγματα πολλά, όπως προανέφερα, ράμπες αναπήρων, οδεύσεις τυφλών, οδηγούμε μέσα στα bus lanes, παρκάρουμε πάνω σε πεζοδρόμια, όταν φτιάχνουμε το σπίτι μας, κλείνουμε τις θέσεις στάθμευσης για να δημιουργήσουμε επιπλέον χώρους κύριας χρήσης και χιλιάδες άλλα.

Εμείς φταίμε μάγκες κατ' αρχήν και σε δεύτερο  χρόνο φταίνε αυτοί που έπρεπε να μας τραβάνε το αυτί και δεν το κάνουν.

συμφωνω...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ολοι οι Ελληνες ειμαστε Σουμαχερ
αν υπηρχε ενας Ελληνας στην F1 θα ηταν παντα πρωτος μη του πεις του Ελληνα να εχει καποιον μπροστα τους τρελενετε! δεν πα να εχει Cinquento και ο αλλος Ferrari θα τον περασει

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ, αν και μερικές φορές η τροχαία βρίσκει έναν και "πουλάει" εξουσία. Έχο πολύ πρόσφατο παράδειγμα συγγενικού μου προσώπου που επειδή δεν μπορούσε να μπει στο γκαράζ του, ανέβηκε αντικανονικά στο στενό του σπιτιού του. Μιλάμε για στενό και 9 η ώρα το πρωϊ. Έ... από πίσω του ερχόταν περιπολικό και το φυσικό θα ήταν να του κόψει κλήση για ανάποδη κίνηση σε μονόδρομο. Ε... επειδή τους είπε ότι πάει στο γκαράζ του και δεν μπορεί να στρίψει κανονικά στο στενό λόγω του πώς έχουν παρκάρει αριστερά και δεξιά...και επειδή ζήτησε να διαβάσει την κλήση που του έγραψαν πριν την υπογράψει... Θεώρησαν ότι τους έβρισε (το οποίο δεν ισχύει με τίποτα...καθότι ο συγκεκριμένος ΔΕΝ είναι τέτοιος τύπος) και του αφαίρεσαν πινακίδες, δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας του οχήματος. Και επίσης δεν του έδωσαν την κλήση... Τα πήραν όλα και έφυγαν!!!  :idiot:

Με τέτοιους εκπροσώπους του Νόμου... να σου πουλάνε εξουσία.... δεν θα διορθωθούμε ποτέ.

Και προσοχή...δεν λέω ότι κάνανε λάθος που τον σταμάτησαν και τον έγραψαν. Μακάρι να το έκαναν πιο συχνά και σε όλους τους παραβάτες του ΚΟΚ.
εκει τους παιρνεις τα στοιχεια παιρνεις και φωτο οτι πραγματι δεν περνας και πας στον διοικητη...αν σου πει μα μου ο τροχαιος του λες οτι πας να καταθεσεις μηνυση...ειναι το χειροτερο τους πολυ γραφειοκτατια...και τα παιρνεις ολα πισω και σου λενε και συγνωμη....εγω το κανα σε παρομοια περιπτωση  :cheesy:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εδω υπαρχει και το φαινομενο ξες ποιος ειμαι εγω ρε; δωσμου τα στοιχεια σου να σου δειξω να σε στειλω σε βουνο! προσφατα ενας με mercedes εκανε ρομπα ενα τροχαιο τα στολιδια και ο δ.υπαλληλος τουμπεκα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
στους δρομους θα δεις ΕΝΑΝ σε καθε αμαξι,
και τί αμάξι!!! πολυτελέστατες νεκροφόρες (έτσι λέω τα υποτιθέμενα τζιπ - suv) και τις λέω έτσι γιατί μικρός για να δούμε μεγάλο αμάξι σε μήκος ήταν μόνο σε κηδεία...
πχ βλέπεις πρωί-πρωί μια ψόφια να πηγαίνει στο γραφείο της, στο κέντρο και να ψάχνει για πάρκινγκ με ένα τεράστιο όχημα ...
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! που λέει και ο φαφούτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom