Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
η ΛΕΑ είναι ωραίο γκομενάκι;
από τα καλύτερα, είναι και ΔΑΠίτισσα....δεξιά γαρ.
η ΛΕΑ είναι ωραίο γκομενάκι;
ρε ανθρωπε...ειρωνικα τα γραφε και γυναικα ειναι η κλωνος...coolαρε...
από τα καλύτερα, είναι και ΔΑΠίτισσα....δεξιά γαρ.
πλακα εχουν ορισμένοι όμως.
δεν μπορουν να διαβασουν ουτε τη δεύτερη γραμμη...
Εαν τα εγραψες ειρωνικα ( που απο τη βιασυνη μου δεν το προσεξα ) ζητω συγνωμη για τους χαρακτηρισμους ..... αλλα αυτα που εγραψαν ας τα διαβασουν μερικοι γιατι δεν τα γνωριζουν .....
πηγα Γαλατα, εκανα συναντησεις και γυρισα μεσα σε 4,5 ώρες.
Κυριακη, σημερα
καταλαβαίνεις την οργη μου φανταζομαι.....
μην ανησυχητε σε λιγα χρονια με τον γιγαντισμο της αθηνας θα πηγαινει το μετρο...Δεν πειράζει την επόμενη φορά να προτιμήσεις το τραίνο που δεν κολλάει στην κίνηση.Τι;Δεν έχει σιδηροδρομική σύνδεση;Η Πελοπόννησος έχει εξαφανιστεί από το σιδηροδρομικό χάρτη;Τα παράπονα σου στους πολιτικούς που ψηφίζεις-ουμε...
ειδικα καποιες γυναικες....το πηραν αξια....με το τρομπονι......τωρα τι συζηταμε οταν το 20-25% των οδηγων δεν πηγαν καν στην σχολη να παρουν διπλωμα και τους ηρθε στο σπιτι;ή πληρωσαν και το πηραν;
Πριν 3 μηνες γυρνοντας απο πατρα οδηγοντας μηχανη υψηλου κυβισμου,εζησα και εγω με τη σειρα μου ενα περιστατικο χαρακτηριστικο της ποιοτητας και της οδηγικης παιδειας τωμν ελληνων....Κινουμενος στην αριστερη λοριδα,με καμποσα χιλιμετρα των ακριβη αριθμο των οποιων δεν θυμαμαι,βρεθηκα αντιμετωπος με αμαξι ΑΚΙΝΗΤΟ μεσα στη μεση της αριστερης λοριδας!!!!!!!! .....Αυτο που με εσωσε ειναι οτι δεν οδηγω ποτε την μηχανη στη μεση της λοριδας στην οποια κινουμαι...Ετσι με εναν ελαφρυ ελυγμο του τιμονιου,που οταν κινεισαι με 200+ εχει τα αναλογα ρισκα,καταφερα να αποφυγω οριακα τη συγκρουση...
Οπως μετεπειτα μου εξηγησε ο παπαρας οδηγος του σταματημενου,αφου φυσικα τον περιμενα για να του αποδοσω τα δεοντα ,ειχε σταματησει για να απομακρυνει το πτωμα ενο γατιου απο τη μεση του οδοστρωματος....
ειχε σταματησει για να απομακρυνει το πτωμα ενο γατιου απο τη μεση του οδοστρωματος....
παιζει τετοιο ενδεχομενο;ρε τον πουστη τον θειο μου με την σχολη οδηγων...ειδικα καποιες γυναικες....το πηραν αξια....με το τρομπονι......
http://[URL unfurl="true"]www.google.com/images?q=tbn:htBPM_VwhIK5EM::www.funnypart.com/pictures/FunnyPart-com-catsmoke.jpg[/img[/URL]] :priest:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενώ εσύ που οδηγούσες με 200...ήσουν ο ιππότης της ασφάλτου....
μάλιστα.....
Το ζητημα των οριων ταχυτηας(στην αριστερη λοριδα παντα) σε κλειστους αυτοκινητοδρομους ειναι μια διαφορετικη συζητηση..Το να πιασεις μια τετοια ταχυτητα με μηχανη που 300σαριζει κιολας(με οτι αυτο σημαινει για τα φρενα και το κρατημα της),σε δρομο με 3 λοριδες εκατεροθεν,δεν θεωρω οτι ειναι κατι αναλογο με το να ακινητοποιησεις το αμαξι σου τερμα αριστερα στο δρομο.....hitman21 ποια παιδεία έχεις εσύ που οδηγούσες με 200χαω σε δημόσιο δρόμο;Για τη ζωή σου ειλικρινά αδιαφορώ,αλλά για τη ζωή του άλλου που πάει κανονικό στον προορισμό του και θα τον σκοτώσεις ενδιαφέρομαι,διότι μπορεί να είναι συγγενής μου.
Με 200 χαω είναι εγκληματική συμπεριφορά,όσο και αυτού που σταμάτησε στο δρόμο.
Το ζητημα των οριων ταχυτηας(στην αριστερη λοριδα παντα) σε κλειστους αυτοκινητοδρομους ειναι μια διαφορετικη συζητηση..Το να πιασεις μια τετοια ταχυτητα με μηχανη που 300σαριζει κιολας(με οτι αυτο σημαινει για τα φρενα και το κρατημα της),σε δρομο με 3 λοριδες εκατεροθεν,δεν θεωρω οτι ειναι κατι αναλογο με το να ακινητοποιησεις το αμαξι σου τερμα αριστερα στο δρομο.....
Πριν 3 μηνες γυρνοντας απο πατρα οδηγοντας μηχανη υψηλου κυβισμου,εζησα και εγω με τη σειρα μου ενα περιστατικο χαρακτηριστικο της ποιοτητας και της οδηγικης παιδειας τωμν ελληνων....Κινουμενος στην αριστερη λοριδα,με καμποσα χιλιμετρα των ακριβη αριθμο των οποιων δεν θυμαμαι,βρεθηκα αντιμετωπος με αμαξι ΑΚΙΝΗΤΟ μεσα στη μεση της αριστερης λοριδας!!!!!!!! .....Αυτο που με εσωσε ειναι οτι δεν οδηγω ποτε την μηχανη στη μεση της λοριδας στην οποια κινουμαι...Ετσι με εναν ελαφρυ ελυγμο του τιμονιου,που οταν κινεισαι με 200+ εχει τα αναλογα ρισκα,καταφερα να αποφυγω οριακα τη συγκρουση...
Οπως μετεπειτα μου εξηγησε ο παπαρας οδηγος του σταματημενου,αφου φυσικα τον περιμενα για να του αποδοσω τα δεοντα ,ειχε σταματησει για να απομακρυνει το πτωμα ενο γατιου απο τη μεση του οδοστρωματος....
Καλως ή κακως,εγω τα μηχανηματα τα αγοραζω για να τα χρησιμοποιω και οχι για να τα εχω να καθονται....Η ολη υποκρισια του συστηματος της τροχαιας με το ζητημα του οριου ταχυτητας (σε δρομους οπως θεσσαλικος καμπος,κατερινη-θεσσαλονικη,κορινθος-πατρα)εχει καθαρα κερδοσκοπικο χαρακτηρα...Σε περιπτωση που ενδιαφεροντουσαν πραγματικα για την οδικη ασφαλεια(παγκοσμια,οχι μονο στην ελλαδα),θα μπορουσαν να επιβαλλουν κοφτη σε μηχανες και αυτομινητα παραγωγης τα 130....Οσο δηλαδη και το πριο ταχυτητας....υπάρχει περίπτωση το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί στην αριστερή από εγκέφαλο, από κιβώτιο από πολλά.
Αυτό δεν αναιρεί την παράβαση του οδηγού του ακινητοποιημένου που δεν πρέπει ποτέ να κινείται στην αριστερή παρά μόνο για προσπέραση.
όπωε και του ότι ένας που κινείται σε ελληνικό οδικό δίκτυο με 200+, γνωρίζοντας και την κατάσταση του οδικού δικτύου και τη νοοτροπία των ελλήνων οδηγών είναι επιεικώς χαρακτηριζόμενος παντελώς μαλάκας.
Υ.Γ.
Στη ρώσσικη ρουλέτα σκοτώνεις μόνο τον εαυτό σου. Γι αυτό πάρε καλύτερα πιστόλι και άσε τη μηχανή.