Επισκέπτης
Υπαρχει περιπτωση καποιος που εχει ΑΜg ή yamaha r1 να βγει σε ανοιχτο δρομο και να τηρει το οριο ταχτητας???
Ρώτα τους φίλους μας του Αμερικάνους,Ευρωπαίους,Ασιάτες κλπ...αν τηρούν τα όρια...ή αν είναι μπουρδέλο όπως εδώ...
Υπαρχει περιπτωση καποιος που εχει ΑΜg ή yamaha r1 να βγει σε ανοιχτο δρομο και να τηρει το οριο ταχτητας???
Καλως ή κακως,εγω τα μηχανηματα τα αγοραζω για να τα χρησιμοποιω και οχι για να τα εχω να καθονται....Η ολη υποκρισια του συστηματος της τροχαιας με το ζητημα του οριου ταχυτητας (σε δρομους οπως θεσσαλικος καμπος,κατερινη-θεσσαλονικη,κορινθος-πατρα)εχει καθαρα κερδοσκοπικο χαρακτηρα...Σε περιπτωση που ενδιαφεροντουσαν πραγματικα για την οδικη ασφαλεια(παγκοσμια,οχι μονο στην ελλαδα),θα μπορουσαν να επιβαλλουν κοφτη σε μηχανες και αυτομινητα παραγωγης τα 130....Οσο δηλαδη και το πριο ταχυτητας....
.....
Καλά...εσύ βάλε ελληνικές πινακίδες στο μπουρδέλο σου...κ μετά έλα να μιλήσουμε....
δε μου αρέσουν τα ελληνικά γράμματα.
στα λεω αυτα κρινοντας απο το νεο αμαξι που εχω που βγαινω Εθνικη και παω με 160 με το ενα χερι και με το αλλο χερι να χουφτωνω τις μπουταρες της γκομενας μου απο διπλα,
να πληρώσεις να αλλάξεις τα γράμματα...τα άλλα να είναι ελληνικά...κ φυσικά να το πετάξεις το αμάξι απο 2ο χέρι...άμα είσαι μάγκας αγόρασε καινούριο...φτωχομπινέ...
Με ποιο χέρι αλλάζεις ταχύτητα?με το ενα χερι και με το αλλο χερι να χουφτωνω τις μπουταρες της γκομενας μου απο διπλα
ευτυχώς που δε χέστηκες για τη δική σου ζωή ρε τεράστιε.....
Με ποιο χέρι αλλάζεις ταχύτητα?
Ο φονος ειναι φονος.....άλλο να τηρείς το όριο και άλλο να πηγαίνεις με 200+
να στο πω αλλιώς....
άλλο να γαμάς πουτάνες με προφυλακτικό και άλλο με φρεσκοξυρισμένα αρχίδια να γαμάς ροδέλα πουτάνας ακάποτα.
νομίζω πιο παραστατικός δεν μπορώ να γίνω.
Πουτάνα τεχνολογία...εχω αυτοματο .....
Υπάρχουν περιπτώσεις που οι μπουτάρες είναι τριχωτές?καλα περσονα κατσε να εχεις κατι διμετρες μπουταρες διπλα σου αλλοδαπες ατριχες αλλοιμενες μεσα στο λαδι ...... και αν δεν τις χουφτωσεις εμενα φτυσε με .....
Δηλαδη εισαι ενας τεμπελαρος που οδηγα συγκρουωμενο...εχω αυτοματο .....
Πουτάνα τεχνολογία...Υπάρχουν περιπτώσεις που οι μπουτάρες είναι τριχωτές?
Δηλαδη εισαι ενας τεμπελαρος που οδηγα συγκρουωμενο...
καλα περσονα κατσε να εχεις κατι διμετρες μπουταρες διπλα σου αλλοδαπες ατριχες αλλοιμενες μεσα στο λαδι ...... και αν δεν τις χουφτωσεις εμενα φτυσε με .....
Ο φονος ειναι φονος.....
να τρεχεις με 200 ειναι πολυ too much...αλλα μερικες φορες απο ανωριμοτηα,παρορμηση,καβλα,μαλακια,πες το οπως θες γινονται καποια ξεσπασματα .....Αν ειναι καμιας Ελληνιδας ... ναι μπορει να εχει τριχες που αγκυλωνουν μαλιστα .... ευτυχως και ουτε προκειται να μπει ποτε Ελληνιδα στο αμαξι μου ....
φιλε μπορει να ημουνα λαβρος εναντιον σου και ουτε θελω να τα παρεις προσωπικα ολα αυτα που σου ειπα .... αλλα να τρεχεις με 200 ειναι λιγο too much .... ναι το ξερω οτι αλλιως φρεναρει μια μηχανη και αλλιως ενα αμαξι με 200 χλμ .... αλλα ουτε εσυ εισαι ο Rossi που τρεχει σε ειδικες διαμορφωμενες πιστες ουτε εγω ειμαι ο Schumacher που επισης τρεχει σε ειδικες διαμορφωμενες πιστες ......
που να σε φτύσω;
Απλα ηταν ενα χιουμοριστικο σχολιο για τα αυτοματα,καθως προσωπικα θεωρω πως αν δεν εισαι ταρυφας ή΄συνταξιουχος δεν εχουν λογο υπαρξης σε σπορ αμαξια.....