Νέα

Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υπαρχει περιπτωση καποιος που εχει ΑΜg ή yamaha r1 να βγει σε ανοιχτο δρομο και να τηρει το οριο ταχτητας??? :think: :think: :think:

Ρώτα τους φίλους μας του Αμερικάνους,Ευρωπαίους,Ασιάτες κλπ...αν τηρούν τα όρια...ή αν είναι μπουρδέλο όπως εδώ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλως ή κακως,εγω τα μηχανηματα τα αγοραζω για να τα χρησιμοποιω και οχι για να τα εχω να καθονται....Η ολη υποκρισια του συστηματος της τροχαιας με το ζητημα του οριου ταχυτητας (σε δρομους οπως θεσσαλικος καμπος,κατερινη-θεσσαλονικη,κορινθος-πατρα)εχει καθαρα κερδοσκοπικο χαρακτηρα...Σε περιπτωση που ενδιαφεροντουσαν πραγματικα για την οδικη ασφαλεια(παγκοσμια,οχι μονο στην ελλαδα),θα μπορουσαν να επιβαλλουν κοφτη σε μηχανες και αυτομινητα παραγωγης τα 130....Οσο δηλαδη και το πριο ταχυτητας....
Υπαρχει περιπτωση καποιος που εχει ΑΜg ή yamaha r1 να βγει σε ανοιχτο δρομο και να τηρει το οριο ταχτητας??? :think: :think: :think:

άλλο να τηρείς το όριο και άλλο να πηγαίνεις με 200+ 
να στο πω αλλιώς....
άλλο να γαμάς πουτάνες με προφυλακτικό και άλλο με φρεσκοξυρισμένα αρχίδια να γαμάς ροδέλα πουτάνας ακάποτα.

νομίζω πιο παραστατικός δεν μπορώ να γίνω.

Επισκέπτης
Καλά...εσύ βάλε ελληνικές πινακίδες στο μπουρδέλο σου...κ μετά έλα να μιλήσουμε.... :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
.....

Φιλε ετσι ειναι οπως τα λες .... αλλιως ειναι τα 140 χλμ σε ενα αμαξι 10ετιας και αλλιως σε ενα αμαξι με κρατηματα και μοντελο 2009 .... στα λεω αυτα κρινοντας απο το νεο αμαξι που εχω που βγαινω Εθνικη και παω με 160 με το ενα χερι και με το αλλο χερι να χουφτωνω τις μπουταρες της γκομενας μου απο διπλα, οταν με το παλιο αμαξι πηγαινα με 120 και ετρεμε το φυλοκαρδι μου ..... υπαρχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ .....οταν κατι καγκουρες πηγαινουν και παιρνουνε αμαξια που ναι εχουν δυνατοτητες πρωτα θα πρεπει να αγορασουν ενα ζευγαρι χερια ..... και επειδη δεν ξερω πουθενα να πουλιουνται χερια ουτε ο Σουμαχερ απο οτι εχω ακουσει σκεφτεται να τα πουλησει στο αμεσο μελλον ..... ασε τις μαγκιες και βγαλε την καυλα σου σε pc games που εκει μπορεις να τρεχεις και με 800 χλμ ..... χεστηκα για τη ζωη σου ..... για τη δικη μου ζωη ενδιαφερομαι και των στενων φιλων μου .... αντε μαλακες αγαμητοι νεοελληνες !!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στα λεω αυτα κρινοντας απο το νεο αμαξι που εχω που βγαινω Εθνικη και παω με 160 με το ενα χερι και με το αλλο χερι να χουφτωνω τις μπουταρες της γκομενας μου απο διπλα,

ευτυχώς που δε χέστηκες για τη δική σου ζωή ρε τεράστιε.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να πληρώσεις να αλλάξεις τα γράμματα...τα άλλα να είναι ελληνικά...κ φυσικά να το πετάξεις το αμάξι απο 2ο χέρι...άμα είσαι μάγκας αγόρασε καινούριο...φτωχομπινέ...:grin: :grin:

ΟΚ.
θα δεχθώ τις συμβουλές σου.  :grin: :grin: :grin: :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ευτυχώς που δε χέστηκες για τη δική σου ζωή ρε τεράστιε.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα περσονα κατσε να εχεις κατι διμετρες μπουταρες διπλα σου αλλοδαπες ατριχες αλλοιμενες μεσα στο λαδι ...... και αν δεν τις χουφτωσεις εμενα φτυσε με .....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
άλλο να τηρείς το όριο και άλλο να πηγαίνεις με 200+ 
να στο πω αλλιώς....
άλλο να γαμάς πουτάνες με προφυλακτικό και άλλο με φρεσκοξυρισμένα αρχίδια να γαμάς ροδέλα πουτάνας ακάποτα.

νομίζω πιο παραστατικός δεν μπορώ να γίνω.
Ο φονος ειναι φονος.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πουτάνα τεχνολογία...
καλα περσονα κατσε να εχεις κατι διμετρες μπουταρες διπλα σου αλλοδαπες ατριχες αλλοιμενες μεσα στο λαδι ...... και αν δεν τις χουφτωσεις εμενα φτυσε με .....
Υπάρχουν περιπτώσεις που οι μπουτάρες είναι τριχωτές?  :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πουτάνα τεχνολογία...Υπάρχουν περιπτώσεις που οι μπουτάρες είναι τριχωτές?  :2funny:

Αν ειναι καμιας Ελληνιδας ... ναι μπορει να εχει τριχες που αγκυλωνουν μαλιστα .... ευτυχως και ουτε προκειται να μπει ποτε Ελληνιδα στο αμαξι μου ....

Δηλαδη εισαι ενας τεμπελαρος που οδηγα συγκρουωμενο... :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:

φιλε μπορει να ημουνα λαβρος εναντιον σου και ουτε θελω να τα παρεις προσωπικα ολα αυτα που σου ειπα .... αλλα να τρεχεις με 200 ειναι λιγο too much .... ναι το ξερω οτι αλλιως φρεναρει μια μηχανη και αλλιως ενα αμαξι με 200 χλμ .... αλλα ουτε εσυ εισαι ο Rossi που τρεχει σε ειδικες διαμορφωμενες πιστες ουτε εγω ειμαι ο Schumacher που επισης τρεχει σε ειδικες διαμορφωμενες πιστες ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν ειναι καμιας Ελληνιδας ... ναι μπορει να εχει τριχες που αγκυλωνουν μαλιστα .... ευτυχως και ουτε προκειται να μπει ποτε Ελληνιδα στο αμαξι μου ....

φιλε μπορει να ημουνα λαβρος εναντιον σου και ουτε θελω να τα παρεις προσωπικα ολα αυτα που σου ειπα .... αλλα να τρεχεις με 200 ειναι λιγο too much .... ναι το ξερω οτι αλλιως φρεναρει μια μηχανη και αλλιως ενα αμαξι με 200 χλμ .... αλλα ουτε εσυ εισαι ο Rossi που τρεχει σε ειδικες διαμορφωμενες πιστες ουτε εγω ειμαι ο Schumacher που επισης τρεχει σε ειδικες διαμορφωμενες πιστες ......
να τρεχεις με 200 ειναι πολυ too much...αλλα μερικες φορες απο ανωριμοτηα,παρορμηση,καβλα,μαλακια,πες το οπως θες γινονται καποια ξεσπασματα .....
Υ.Γ. Το σχολιο για το κιβωτιο δεν το εκανα επειδη πικαριστηκα απο το μυνημα σου...Απλα ηταν ενα χιουμοριστικο σχολιο για τα αυτοματα,καθως προσωπικα θεωρω πως αν δεν εισαι ταρυφας ή΄συνταξιουχος δεν εχουν λογο υπαρξης σε σπορ αμαξια.....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

ασε τωρα μην με καυλωνεις .... εχω πει σε μουναρα σε στουντιο αφου δεν μπορουσα να τη φιλησω στο στομα .... να με φτυνει στα μουτρα και μεσα στο στομα .... δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καυλωσα .... εν τω μεταξυ η πουτανα να γελαει μαζι μου και να μου ζηταει συγνωμη που με φτυνει ... το απολυτο φετιχ για μενα ..... αλλα μεχρι εκει .... κοπρολαγνιες ποτε ... αντε κανενα golden rain αλλα δεν το εχω κανει ακομα ... θα δουμε ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom