Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Αλλο αγαπητε να δωσεις κατι για να μεινεις παραπανω να γαμησεις και αλλο και αλλο να κανεις δωρακια επειδη ερωτευτηκες την πουτανα και επειδη μια μερα ειχε γαμηθει με πολλους,τσαντιστηκε και εσυ της πηγες δωρακι επειδη "τσακωθηκατε"..
Εγω δε βγαζω τιποτα απο το μυαλο μου,εσυ τα ειπες και ειναι καταγεγραμμενα...
Και εγω προς θεου,δεν ειπα οτι εισαι κακο παιδι,καθε αλλο που φαινεσαι καλο παιδι και ευαισθητος γι αυτο και εκανες οτι εκανες αλλα σε ειπα μαλακα για αυτο που εκανες...
αλλο το ενα αλλο το αλλο...
ναι βρε φιλε, δεν ειπε κανεις το αντιθετο, είμαι μαλακας οκ. βλέπεις ότι τωρα που μιλας καλα, σου απανταω κανονικα;
αλλα μη νομιζεις ότι είμαι ο μονος εκει εξω, θελεις να σου δειξω προσωπικα μηνυματα που εχω λαβει χωρις ονομα να καταλάβεις τι κυκλοφορει; ειλικρινα όλα αυτά δεν τα εγραψα για μενα, εγω πηγα και ξεκαυλωσα και γαμησα ότι κυκλοφορει αυτή τη βδομαδα για να μου περασει ολο αυτό...
το ολο δεν είναι τοσο απλο οσο το λες... υπαρχουν πολλοι που είναι τσιμπημένοι με κοπελες, απλως δεν είναι τοσο αγρια...
πολλες κοπελες αναφέρονται στα εξτραδακια και τα δωρα που παιρνουν, είναι αναλογα την κοπελα πως το αντιλαμβάνεται... ξερεις ποσες κυκλοφορουν με i-phone που είναι δωρο πελατη; 9 στις 10 πουτανες.
δεν είναι ολοι αγαπουληδες, αλλα ότι και να είναι, καλο δεν κανουν σε αυτό που λεμε πιατσα...
για μενα; τα κοπλιμεντα και ένα 10αρικακι πουρμπουαρ είναι το μάξιμουμ για τα μπουρδελα, αντε και το 40αρι σε εξαιρετικες περιπτώσεις, αλλιως κατι δεν παει καλα...
κακομαθαινουν, γινονται απαιτητικες αν θελεις να εισαι τακτικος πελατης...
ρε παιδι μου, ο λογος που δινεις κατι παραπανω ποιος είναι; σαν αυτό που λεμε πουρμπουάρ σε μια καφετερια, ειναι μια επιβραβευση της καλης υπηρεσίας, σαν να λεω ότι αξιζει παραπανω... αλλα αξίζεις; και αντε τα λεφτα ειναι σε επαγγελματικο πλαισιο, κατι δωρα που βλεπω που τους παιρνουν τι ειναι; ποιος ο λογος; μεγαλοι ανθρωποι ισως, συνειδητοποιημένοι, αλλα γιατι;;;
εγω είμαι μαλακας που μπηκα στο τριπακι να συγκριθω με αυτους... ετσι απλα...