Νέα

Οδηγίες προς "πιρφοροαγαπούληδες"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αλλο αγαπητε να δωσεις κατι για να μεινεις παραπανω να γαμησεις και αλλο και αλλο να κανεις δωρακια επειδη ερωτευτηκες την πουτανα και επειδη μια μερα ειχε γαμηθει με πολλους,τσαντιστηκε και εσυ της πηγες δωρακι επειδη "τσακωθηκατε"..
Εγω δε βγαζω τιποτα απο το μυαλο μου,εσυ τα ειπες και ειναι καταγεγραμμενα...
Και εγω προς θεου,δεν ειπα οτι εισαι κακο παιδι,καθε αλλο που φαινεσαι καλο παιδι και ευαισθητος γι αυτο και εκανες οτι εκανες αλλα σε ειπα μαλακα για αυτο που εκανες...
αλλο το ενα αλλο το αλλο...

ναι βρε φιλε, δεν ειπε κανεις το αντιθετο, είμαι μαλακας οκ. βλέπεις ότι τωρα που μιλας καλα, σου απανταω κανονικα;

αλλα μη νομιζεις ότι είμαι ο μονος εκει εξω, θελεις να σου δειξω προσωπικα μηνυματα που εχω λαβει χωρις ονομα να καταλάβεις τι κυκλοφορει; ειλικρινα όλα αυτά δεν τα εγραψα για μενα, εγω πηγα και ξεκαυλωσα και γαμησα ότι κυκλοφορει αυτή τη βδομαδα για να μου περασει ολο αυτό...

το ολο δεν είναι τοσο απλο οσο το λες... υπαρχουν πολλοι που είναι τσιμπημένοι με κοπελες, απλως δεν είναι τοσο αγρια...

πολλες κοπελες αναφέρονται στα εξτραδακια και τα δωρα που παιρνουν, είναι αναλογα την κοπελα πως το αντιλαμβάνεται... ξερεις ποσες κυκλοφορουν με i-phone που είναι δωρο πελατη; 9 στις 10 πουτανες.

δεν είναι ολοι αγαπουληδες, αλλα ότι και να είναι, καλο δεν κανουν σε αυτό που λεμε πιατσα...

για μενα; τα κοπλιμεντα και ένα 10αρικακι πουρμπουαρ είναι το μάξιμουμ για τα μπουρδελα, αντε και το 40αρι σε εξαιρετικες περιπτώσεις, αλλιως κατι δεν παει καλα...

κακομαθαινουν, γινονται απαιτητικες αν θελεις να εισαι τακτικος πελατης...

ρε παιδι μου, ο λογος που δινεις κατι παραπανω ποιος είναι; σαν αυτό που λεμε πουρμπουάρ σε μια καφετερια, ειναι μια επιβραβευση της καλης υπηρεσίας, σαν να λεω ότι αξιζει παραπανω... αλλα αξίζεις; και αντε τα λεφτα ειναι σε επαγγελματικο πλαισιο, κατι δωρα που βλεπω που τους παιρνουν τι ειναι; ποιος ο λογος; μεγαλοι ανθρωποι ισως, συνειδητοποιημένοι, αλλα γιατι;;;

εγω είμαι μαλακας που μπηκα στο τριπακι να συγκριθω με αυτους... ετσι απλα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Mαλάκα Ορέστη σε παρακαλώ ρε συ, διαγράψου απ το σάιτ κι αν είναι δυνατόν μην ξανα κάνεις άλλο λογαριασμο.
Έλεος ρε φίλε με τις μαλακίες σου. Θες να κάνεις και αναλύσεις μετά τρομάρα σου.
Βγες βρες ένα κοριτσάκι στα μέτρα σου και σταμάτα να μας ζαλίζεις τ αρχίδια.

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
ρε Ορεστη σε λυπαμαι.
συγνωμη που στο λεω αλλα ισχυει και οσοι δεν ειναι καραγκιωζηδες και σε κοροιδευουν με το καταντημα σου σε λυπουνται.

δεν προκειτε να αλλαξεις μονο οταν πεταξεις ολα τα λεφτα σου σε ρουμανες που σου πουλανε ερωτες μονο τοτε θα αλλαξεις αναγκαστηκα μεχρι τοτε τουλαχιστον σταματα να αυτοξεφτυλιζεσαι.

δηλαδη νομιζεις οτι δεν φαινεται για ποιο λογο τα γραφεις ολα αυτα??

και ο λογος που τα κανεις και εσυ και ολοι οσοι τα κανουν αυτα ειναι γιατι εισαστε πληρως αποτυχημενοι στα ερωτικα σας και για να ικανοποιησετε τις συναισθηματικες σας αναγκες κανετε αυτα τα τραγικα. βεβαια σε αυτο φταιτε εσεις που σιγουρα οταν σας κουνιουνται τιποτα κοριτσακια  δεν αναγνωριζετε τα σημαδια αλλα και τις σνομπαρετε γιατι το βραδυ θα πατε να δειτε την πουτανα η οποια ειναι σιγουρα πιο ομορφη. δηλαδη κατι σαν τις ελλεεινηδες ειστε οι ελλεηνες. ενω αν δεν ειχατε μαθει στην ευκολη λυση θα βρισκατε ενα κοριτσακι στα μετρα σας θα κανατε μια σχεσουλα (εστω αποτυχημενη) αλλα και δεν θα πεταγατε τα λεφτα σας στις πουτανες αλλα και θα ζουσατε αληθινα συναισθηματα.

βεβαια αυτο που κανει την δικια σου περιπτωση αξιολυπητη ειναι οτι καθεσε και αυτοξεφτυλιζεσαι σε ενα ματσο αργοσχολους και αποτυχημενους που κατι τετοια περιμενουν για να ζησουν..

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
για μενα; τα κοπλιμεντα και ένα 10αρικακι πουρμπουαρ είναι το μάξιμουμ για τα μπουρδελα, αντε και το 40αρι σε εξαιρετικες περιπτώσεις, αλλιως κατι δεν παει καλα...
ρε φιλε ποτε θα καταλαβεις και εσυ και οι υπολοιποι οτι οι πουτανες ειναι ενας νεροχυτης???

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε Ορεστη σε λυπαμαι.
συγνωμη που στο λεω αλλα ισχυει και οσοι δεν ειναι καραγκιωζηδες και σε κοροιδευουν με το καταντημα σου σε λυπουνται.

δεν προκειτε να αλλαξεις μονο οταν πεταξεις ολα τα λεφτα σου σε ρουμανες που σου πουλανε ερωτες μονο τοτε θα αλλαξεις αναγκαστηκα μεχρι τοτε τουλαχιστον σταματα να αυτοξεφτυλιζεσαι.

δηλαδη νομιζεις οτι δεν φαινεται για ποιο λογο τα γραφεις ολα αυτα??

και ο λογος που τα κανεις και εσυ και ολοι οσοι τα κανουν αυτα ειναι γιατι εισαστε πληρως αποτυχημενοι στα ερωτικα σας και για να ικανοποιησετε τις συναισθηματικες σας αναγκες κανετε αυτα τα τραγικα. βεβαια σε αυτο φταιτε εσεις που σιγουρα οταν σας κουνιουνται τιποτα κοριτσακια  δεν αναγνωριζετε τα σημαδια αλλα και τις σνομπαρετε γιατι το βραδυ θα πατε να δειτε την πουτανα η οποια ειναι σιγουρα πιο ομορφη. δηλαδη κατι σαν τις ελλεεινηδες ειστε οι ελλεηνες. ενω αν δεν ειχατε μαθει στην ευκολη λυση θα βρισκατε ενα κοριτσακι στα μετρα σας θα κανατε μια σχεσουλα (εστω αποτυχημενη) αλλα και δεν θα πεταγατε τα λεφτα σας στις πουτανες αλλα και θα ζουσατε αληθινα συναισθηματα.

βεβαια αυτο που κανει την δικια σου περιπτωση αξιολυπητη ειναι οτι καθεσε και αυτοξεφτυλιζεσαι σε ενα ματσο αργοσχολους και αποτυχημενους που κατι τετοια περιμενουν για να ζησουν..

φιλε, με ολη την καλη διαθεση, το πρωτο ποστ που εγραψα το εγραψα απλα για να βοηθησω, δεν ξερω αν μου ξεφυγε κατι που να δειχνει ότι με τρωει ακομα η ιστορια, λογικο είναι να νιωθω ακομα θυμο για ολο αυτό που περασα με δικη μου ευθυνη...

τωρα από κει και περα δεν πρεπει να καθομαι να απανταω σε κάθε ποστ γιατι είναι κουραστικο και ψυχοφθορο, ανευ λογου...

οποιος καταλαβε καταλαβε αυτά που εγραψα...

εσυ προφανως καταλαβες αυτό που ηθελες να καταλάβεις, χωρις να σημαινει ότι αυτό που μου λες είναι λαθος.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε φιλε ποτε θα καταλαβεις και εσυ και οι υπολοιποι οτι οι πουτανες ειναι ενας νεροχυτης???

δεν το επιασα...  :think:

χυνω και φευγω εννοεις; φιλε προφανως εισαι στη 2η κατηγορια που εγραψα ότι περναει καλα στα μπουρδελα...

ενταξει εγω είμαι αυτος που είμαι και σε οποιον αρεσω και δεν καθομαι να απανταω στον καθενα... αν υπαρξει καποιο σοβαρο ποστ θα απαντησω...

σε κανενα δε θα κανω τη χαρη να εξαφανιστω επειδή δε με γουστάρετε, αν παραβιαζω τους κανονες του σαιτ ας με σβησουν, στα αρχιδια μου...

μπορειτε απλα να μη με διαβαζετε οσοι ενοχλείστε... με κουρασατε, διαβαστε αυτά που εγραψα οσοι ενδιαφέρεστε και τελος!

εγω ποτε δε θα δω ένα άλλο ανθρωπινο ον ως ζωο η ως αντικειμενο, προσπαθω να τις βλεπω σαν επαγγελματιες, αυτό είναι το σωστο... εσυ κανε ότι νομιζεις για να περνας καλα... φιλικα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είσαι βλαξ τέλος.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Θεματοθέτη το καταλάβανε πιστεύω όλοι που διαβάζουν ότι έκανες μια βλακεία,τέλος.

Τώρα τι προσπαθείς,να κάνεις μάθημα πως να μη κάνει μαλακίες ο κόσμος?  :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
δεν ειναι αναγκη να απαντας.
εγω ποτε δε θα δω ένα άλλο ανθρωπινο ον ως ζωο η ως αντικειμενο, προσπαθω να τις βλεπω σαν επαγγελματιες, αυτό είναι το σωστο... εσυ κανε ότι νομιζεις για να περνας καλα... φιλικα
μα το επαγγελμα τους ειναι να ειναι νεροχυτης. με αυτο που λες δειχνεις οτι μαλλον ΕΣΥ δεν τις εχει σε τοσο εκτιμηση οσο πρεπει γιατι αυτες ειναι συμβιβασμενες με το τι ειναι. εισαι σαν κατι τυπους που επειδη ειναι αντιρατσιστες λενε οτι οι πακιστανοι ειναι ελληνες, σουσιαστικα προσβαλοντας της εθνικοτητα τους..

σε κανενα δε θα κανω τη χαρη να εξαφανιστω επειδή δε με γουστάρετε, αν παραβιαζω τους κανονες του σαιτ ας με σβησουν, στα αρχιδια μου...
πλακα κανεις που δεν σε γουσταρουνε, ολοι σε γουσταρουν γιατι τους δεινεις το δικαιωμα να κανουν πλακα..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.872
Πόντοι
12.056
(βουρκωσα)

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
δεν ειναι αναγκη να απαντας.μα το επαγγελμα τους ειναι να ειναι νεροχυτης. με αυτο που λες δειχνεις οτι μαλλον ΕΣΥ δεν τις εχει σε τοσο εκτιμηση οσο πρεπει γιατι αυτες ειναι συμβιβασμενες με το τι ειναι. εισαι σαν κατι τυπους που επειδη ειναι αντιρατσιστες λενε οτι οι πακιστανοι ειναι ελληνες, σουσιαστικα προσβαλοντας της εθνικοτητα τους..
πλακα κανεις που δεν σε γουσταρουνε, ολοι σε γουσταρουν γιατι τους δεινεις το δικαιωμα να κανουν πλακα..

οκ...

το επιασα αυτό το τελευταιο που λες για τις πουτανες, ότι δειχνω σαν κατι ακραιους αριστερούς που και εγω καθολου δεν τους παω και κατά μια εννοια τις αδικω με το να τις βλεπω διαφορετικα... δεκτο...

μη στειλεις άλλο ποστ, αρκει. εμενα με καλυψες.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μου αρέσει που πολύς κόσμος πληρώνει έξτρα για να του κάνουν καμιά πίπα χωρίς,να κάτσουν λίγο παραπάνω ή να είναι πιο "θερμές" ενώ αυτά τα κάνουν από μόνες τους. :grin:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλά κάνουν οι κοπέλες και τους τα τρώνε μερικών... :2funny:

κοιτα αν εχεις λεφτα για πεταμα στις ημερες μας, και οι πουτανες ανθρωποι είναι, να μη φανε τιποτα; σωστος. :grin:

δηλαδή οι πολιτικοι που τα φαγανε από εμας είναι χειρότεροι από τις πουτανες; πουτανακια μας ειχανε τοσα χρονια... :knockinb:

τεσπα... εγραψα το αρχικο ποστ για μενα και για κανα 2 φιλαράκια που μου στειλανε μηνυματα όπως ειπα...

εσεις οι γαμιαδες δεν το εχετε αναγκη, απλα αγνοηστε το...  :rockon:

και οι μαλακες (συνάδερφοι) που σας εχουν φαει λεφτα πουτανες αγνοηστε το θρεντ, δεν εχει να σας προσφερει κατι, τα ματια θα σας ανοιξουν μονο όταν θα σας τα φανε όλα όπως ειπε και ο φιλος πριν...  :sunglasses:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μου αρέσει που πολύς κόσμος πληρώνει έξτρα για να του κάνουν καμιά πίπα χωρίς,να κάτσουν λίγο παραπάνω ή να είναι πιο "θερμές" ενώ αυτά τα κάνουν από μόνες τους. :grin:

μου αρεσεις  :grin:

θελω να σου μοιασω...  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376