Νέα

Οδηγίες για το πώς θα φτάσω στο «Α. Συγγρός»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τοσο κοπο καναμε, μη μας ακυρωνεις ετσι >:(

:P

Όπως οι περισσότερες γυναικίες επεμβάσεις, αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη η διάθεση για βοήθεια, άσκοπη και πιθανόν σε περισσότερες επιπλοκές θα οδηγήσει αν το 'θύμα' κάνει το λάθος να την ακολουθήσει.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είτε στην πάρνηθα να κοιτάει τις κεραίες, ή στην γλυφάδα να τρώει ψάρια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Όπως οι περισσότερες γυναικίες επεμβάσεις, αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη η διάθεση για βοήθεια, άσκοπη και πιθανόν σε περισσότερες επιπλοκές θα οδηγήσει αν το 'θύμα' κάνει το λάθος να την ακολουθήσει.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είτε στην πάρνηθα να κοιτάει τις κεραίες, ή στην γλυφάδα να τρώει ψάρια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω το ειπα πιο κομψα ....  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

καλα καλα. οι οδηγιες του ομπσερβερ κ του φουτ εμπλοιερ μια χαρα αναλυτικοτατες ειναι. ουτε γιδοβοσκος δε χανεται.

Επισκέπτης
ρε παιδια ενα ταξι απο τα κτελ μεχρι το συγγρο δεν κανει πανω απο 10€

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Σαφώς και το ταξί είναι η καλύτερη λύση και ακόμα καλύτερη να προσφερθεί κάποιος/α να πάει να τον πάρει απ'τα ΚΤΕΛ και να τον πάει μόνος/η του/της( :grin: ) αλλά καλό θα είναι να ξέρει να κινηθεί και με το λεψφορείο. Συν το ότι το θέμα δεν είναι αποκλειστικά για το παιδί, μπορεί να χρειαστεί και σε κάποιον/α άλλο/η, ο/η οποίος/α να μη θέλει να μετακινηθεί με ταξί.

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλα καλα. οι οδηγιες του ομπσερβερ κ του φουτ εμπλοιερ μια χαρα αναλυτικοτατες ειναι. ουτε γιδοβοσκος δε χανεται.

Ναι αλλά μου χαλούσαν το αστειάκι μου και δεν μπορούσα να τους συμπεριλάβω  :*

OP
OP
E

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω μαγκες.τα παντα εμαθα πλεον :P

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Βρε παιδιά εγώ είμαι ο επαρχιώτης, αλλά τελικά φαίνεται ότι ξέρω την Αθήνα καλύτερα από αρκετούς Αθηναίους.

Το τι άσχετα πράγματα διάβασα, δεν λέγεται. Λοιπόν, από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω:

1) Καποιος είπε: "πες στο ταξί ότι πας Παγκράτι". Λοιπόν, η περιοχή που είναι το νοσοκομείο ΔΕΝ είναι στο Παγκράτι. Η περιοχή ανήκει τυπικά στο Δήμο Καισαριανής και συνήθως ονόμαζεται "περιοχή Χίλτον".

2) Τι σχέση έχει το τρόλευ 2 με το Συγγρού; Μπορείς να το πάρεις βέβαια, αλλά όταν κατέβεις, η διαδρομή δεν είναι ευκολη για κάποιον που την κάνει πρώτη φορα (πρεπει από πίσω από τον Αγιο Νικόλαο να βγεις στο Καραβελ και να περάσεις απέναντι).

3) Το 224 περνάει όντως από τον μεγάλο δρόμο που είναι παραπλεύρως του νοσοκομείου με κατεύθυνση από Βασιλ. Σοφίας προς Καισαριανή. Αλλά είναι μπέρδεμα μεγάλο η όλη φάση αν ξεκινάς από τον Κηφισό.

Λοιπόν, για να μην το παιδεύουμε άδικα: φίλε, πάρε ταξί από τα ΚΤΕΛ και πες στον ταξιτζή το εξής: "θέλω να πάω στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, στην περιοχή Χίλτον, διαγωνίως απέναντι από το Κάραβελ". 

zdoupi

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
youdrive.gr

στην αφετηρια επέλεξε "εκτος Αττικης"

θα σου βγάλει διαδρομές μονο με τα ΜΜΜ

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
παρε ενα GPS  να κανεις την δουλεια σου.Ακαμα και πεζος μια χαρα θα εισαι :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

edwkaigw

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Τον εχετε μπερδεψει τον ανθρωπο .... :huh: :huh: :huh: :huh:
Ερχεται αθηνα και δεν του τα λετε καλα. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:..
Που ειναι η ζεστη φιλοξενια μας??? >:(

Εγω θα σε βοηθησω,
επειδη στην αθηνα για να περασεις καλα και να μας θυμασαι πρεπει να ανοιξεις το πορτοφολι σου σου προτεινω να
ΜΗΝ παρεις λεωφορεια τρολευ και λοιπες μλκς.

Οι δρομοι ειναι 2,
Οπως βγαινεις απ τα κτελ κηφισου:
α) Πας στο στουντιο Κηφισου 30 ριχνεις το γαμησακι σου ωστε οτι και να σου πουν μετα στο συγγρος στο οποιο θα πας ΜΟΝΟ με ταξακι (12Ε) νασαι χαλαρος  ;)
β) Πας κατευθειαν με ταξακι χωρις να ριξεις γαμησακι.

Αυτα ειχα να πω.Ηταν καθηκον μου να σου δωσω την συμβουλη μου.
Καλη τυχη και καλο κουραγιο αν δεν με ακουσεις και δεν παρεις ταξι!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
2) Τι σχέση έχει το τρόλευ 2 με το Συγγρού; Μπορείς να το πάρεις βέβαια, αλλά όταν κατέβεις, η διαδρομή δεν είναι ευκολη για κάποιον που την κάνει πρώτη φορα (πρεπει από πίσω από τον Αγιο Νικόλαο να βγεις στο Καραβελ και να περάσεις απέναντι).

ακου τι σχεση εχει :uglystupid:

δες παιδι μου ποσο κοντα τον αφηνει κ που ειναι η σταση κ μετα τρομπαρε. ημαρτον.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ακου τι σχεση εχει :uglystupid:

δες παιδι μου ποσο κοντα τον αφηνει κ που ειναι η σταση κ μετα τρομπαρε. ημαρτον.

Αγαπητή μου Αθηναία, δεν διαφώνησα στο ότι η στάση του τρόλευ είναι κοντά. Απλά επεσήμανα ότι *αφού κατέβει* από το τρόλευ, η διαδρομή που θα κάνει με τα πόδια για να φτάσει στο νοσοκομείο είναι περίπλοκη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αγαπητή μου Αθηναία, δεν διαφώνησα στο ότι η στάση του τρόλευ είναι κοντά. Απλά επεσήμανα ότι *αφού κατέβει* από το τρόλευ, η διαδρομή που θα κάνει με τα πόδια για να φτάσει στο νοσοκομείο είναι περίπλοκη.

απλα μενω αθηνα, δεν ειμαι απο δω.
αφου ρε συ εχω βαλει κ χαρτη. πως θα χαθει? :huh:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Φιλαρακο ακουσε με ....

ΜΗΝ μπλεξεις με συγκοινωνιες .....

ΠΑΡΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
απλα μενω αθηνα, δεν ειμαι απο δω.
αφου ρε συ εχω βαλει κ χαρτη. πως θα χαθει? :huh:

Έχεις βάλει χάρτη στον οποίο με μπλε χρώμα σημειώνεις τη διαδρομή του τρόλευ 2. Οι σημαδούρες κατά μήκος της διαδρομής σημειώνουν τις στάσεις του τρόλευ. Ως εδώ καλά. ΟΜΩΣ, η ρομβοειδής σημαδούρα (με το γαλαζιο χρώμα και τη μαύρη βουλα στη μέση) που υποτίθεται ότι σηματοδοτεί το νοσοκομείο ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΜΕΝΗ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ. Στην πραγματικότητα το "οπτικό πεδίο" του χάρτη σου δεν καλύπτει το σημείο που είναι το νοσοκομείο. Θα έπρεπε να επεκτείνεις το χάρτη σου προς τα πάνω και αριστερά.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Έχεις βάλει χάρτη στον οποίο με μπλε χρώμα σημειώνεις τη διαδρομή του τρόλευ 2. Οι σημαδούρες κατά μήκος της διαδρομής σημειώνουν τις στάσεις του τρόλευ. Ως εδώ καλά. ΟΜΩΣ, η ρομβοειδής σημαδούρα (με το γαλαζιο χρώμα και τη μαύρη βουλα στη μέση) που υποτίθεται ότι σηματοδοτεί το νοσοκομείο ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΜΕΝΗ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ. Στην πραγματικότητα το "οπτικό πεδίο" του χάρτη σου δεν καλύπτει το σημείο που είναι το νοσοκομείο. Θα έπρεπε να επεκτείνεις το χάρτη σου προς τα πάνω και αριστερά.
Τωρα καταλαβες φιλαρακο γιατι σου λεω να μην μπλεξεις με συγκοινωνιες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom