Βρε παιδιά εγώ είμαι ο επαρχιώτης, αλλά τελικά φαίνεται ότι ξέρω την Αθήνα καλύτερα από αρκετούς Αθηναίους.
Το τι άσχετα πράγματα διάβασα, δεν λέγεται. Λοιπόν, από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω:
1) Καποιος είπε: "πες στο ταξί ότι πας Παγκράτι". Λοιπόν, η περιοχή που είναι το νοσοκομείο ΔΕΝ είναι στο Παγκράτι. Η περιοχή ανήκει τυπικά στο Δήμο Καισαριανής και συνήθως ονόμαζεται "περιοχή Χίλτον".
2) Τι σχέση έχει το τρόλευ 2 με το Συγγρού; Μπορείς να το πάρεις βέβαια, αλλά όταν κατέβεις, η διαδρομή δεν είναι ευκολη για κάποιον που την κάνει πρώτη φορα (πρεπει από πίσω από τον Αγιο Νικόλαο να βγεις στο Καραβελ και να περάσεις απέναντι).
3) Το 224 περνάει όντως από τον μεγάλο δρόμο που είναι παραπλεύρως του νοσοκομείου με κατεύθυνση από Βασιλ. Σοφίας προς Καισαριανή. Αλλά είναι μπέρδεμα μεγάλο η όλη φάση αν ξεκινάς από τον Κηφισό.
Λοιπόν, για να μην το παιδεύουμε άδικα: φίλε, πάρε ταξί από τα ΚΤΕΛ και πες στον ταξιτζή το εξής: "θέλω να πάω στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, στην περιοχή Χίλτον, διαγωνίως απέναντι από το Κάραβελ".