Νέα

Οδηγίες για το πώς θα φτάσω στο «Α. Συγγρός»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αν παει ο καφασης, οοοοχι ο τυχαιος κ ανωνυμος επαρχιωτης, παρακαλω να μας πει ποιανου τις οδηγιες χρησιμοποιησε :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ε? ιωνα δραγουμη 5 ειναι :S

Τελικά είσαι αγύριστο κεφάλι! Εγώ σχολιάζω το χάρτη που ανέβασες σε προηγούμενη σελίδα. Και ο δρόμος που αναφέρεις (στον οποίο είναι η κύρια είσοδος του νοσοκομείου) δεν περιλαμβανεται στο χάρτη που ανέβασες. Τώρα, αν έκανες λάθος στο copy/paste ή κάτι έγινε στραβα στο uploading σου, δεν μπορώ να το ξέρω. Εγώ σχολιάζω το χάρτη που βλέπω μπροστά μου και λέω ότι είναι αποπροσανατολιστικός. Τόσο απλά!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• καφασης.jpg
    καφασης.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 12

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τελικά είσαι αγύριστο κεφάλι! Εγώ σχολιάζω το χάρτη που ανέβασες σε προηγούμενη σελίδα. Και ο δρόμος που αναφέρεις (στον οποίο είναι η κύρια είσοδος του νοσοκομείου) δεν περιλαμβανεται στο χάρτη που ανέβασες. Τώρα, αν έκανες λάθος στο copy/paste ή κάτι έγινε στραβα στο uploading σου, δεν μπορώ να το ξέρω. Εγώ σχολιάζω το χάρτη που βλέπω μπροστά μου και λέω ότι είναι αποπροσανατολιστικός. Τόσο απλά!

αφου αυτοοοο μου εβγαλε γαμω το κεφαλι σου λεμε!
κ εκει ειναι!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
αφου αυτοοοο μου εβγαλε γαμω το κεφαλι σου λεμε!
κ εκει ειναι!

Κάποιος πρέπει να διδάξει τον ορθό λόγο εδώ μέσα. Το ότι σού έβγαλε αυτό, χρυσή μου, σημαίνει ότι θα το δεχτούμε (όλοι εμείς -κι εσύ μαζί) έτσι άκριτα, όταν το σημείο για το οποίο γίνεται λόγος είναι εκτός του πεδίου του χάρτη; Sanity check (που λένε κι οι Αγγλοσάξονες) δεν θα κάνεις; Εγώ έκανα, αυτό που ανέφερα πιο πριν και επεσήμανα το προβλημα.

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απίστευτο, για πότε γίνεται η τρίχα, τριχιά.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Απίστευτο, για πότε γίνεται η τρίχα, τριχιά.

Σωστό αυτό που γράφεις, γι' αυτό εγώ (καθώς και άλλοι συνάδελφοι) εξαρχής είπα/είπαμε ο άνθρωπος να πάρει ταξί.

Αλλά δεν μπορούσα να αφήσω ασχολίαστα τα κραυγαλέα λάθη που διάβαζα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.709
Πόντοι
22.785
Σωστό αυτό που γράφεις, γι' αυτό εγώ (καθώς και άλλοι συνάδελφοι) εξαρχής είπα/είπαμε ο άνθρωπος να πάρει ταξί.

Κακώς έπρεπε  να άναρωτηθής πόσο λογοτεχνικά είναι όλα αύτά και ποιός άπό όλους  θα πρωτοπάθει έγκεφαλικά!!!!!!!!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κακώς έπρεπε  να άναρωτηθής πόσο λογοτεχνικά είναι όλα αύτά και ποιός άπό όλους  θα πρωτοπάθει έγκεφαλικά!!!!!!!!

Εδώ που τα λέμε παρα λίγο να πάθω εγώ εγκεφαλικό με όσα διάβαζα  :2funny:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

Για μένα καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσει αστικές συγκοινωνίες και να κάνει και κανένα bic-bic κατά τη διάρκεια της διαδρομής σε καμιά γριά με τρικ-τρικ. Πώς αλλιώς θα ξεχαστεί;
:2funny: :2funny:..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom