Νέα

Οδηγίες για το πώς θα φτάσω στο «Α. Συγγρός»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τωρα καταλαβες φιλαρακο γιατι σου λεω να μην μπλεξεις με συγκοινωνιες ?

Φίλε, Δημήτρη, δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάει στο νοσοκομείο. Εγώ είμαι ενας απλός επαρχιώτης που σχολιάζει τα λάθη των όσων διαμένουν στην Αθήνα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
Φίλε, Δημήτρη, δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάει στο νοσοκομείο. Εγώ είμαι ενας απλός επαρχιώτης που σχολιάζει τα λάθη των όσων διαμένουν στην Αθήνα.
Εχεις και χιουμορ  :dancing:

Ασχετα με την παραθεση δεν αναφερωμαι σε σενα φιλε μου....
Απλα εθιξα το μπερδεμα που περιμενει τον θεματοθετη αν μπλεξει με συγκοινωνιες
Παρολη την καλη διαθεση της δις βελβως....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έχεις βάλει χάρτη στον οποίο με μπλε χρώμα σημειώνεις τη διαδρομή του τρόλευ 2. Οι σημαδούρες κατά μήκος της διαδρομής σημειώνουν τις στάσεις του τρόλευ. Ως εδώ καλά. ΟΜΩΣ, η ρομβοειδής σημαδούρα (με το γαλαζιο χρώμα και τη μαύρη βουλα στη μέση) που υποτίθεται ότι σηματοδοτεί το νοσοκομείο ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΜΕΝΗ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ. Στην πραγματικότητα το "οπτικό πεδίο" του χάρτη σου δεν καλύπτει το σημείο που είναι το νοσοκομείο. Θα έπρεπε να επεκτείνεις το χάρτη σου προς τα πάνω και αριστερά.

ρε συ το νοσοκομειο δεν ειναι μια παραγκα πισω απο καναν πλατανο. ολοκληρο θηριο ειναι, του πουστη δλδ :huh:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• home_photo.jpg
    home_photo.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 11

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ρε συ το νοσοκομειο δεν ειναι μια παραγκα πισω απο καναν πλατανο. ολοκληρο θηριο ειναι, του πουστη δλδ :huh:

Προφανώς, δεν είναι παράγκα. Αλλά από εκεί που κατεβάινεις από το τρόλευ, δεν φαίνεται (πώς να το κάνουμε δηλαδή).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.709
Πόντοι
22.785
Ενημερώσου γιά τον καιρό πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
Προφανώς, δεν είναι παράγκα. Αλλά από εκεί που κατεβάινεις από το τρόλευ, δεν φαίνεται (πώς να το κάνουμε δηλαδή).
Ενταξει μωρε .... αν καταφερει να επιζησει της ταλαιπωριας με τις ελληνικες περικομμενες συγκοινωνιες και αφου καταφερει να φτασει εκει τριγυρω
ας ρωτησει και κανεναν να του πει που πεφτει το θηριωδες κτηριο .....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Την αλλη βδομαδα θα ανεβω Αθηνα στο δερματολογικο "Α.Συγγρος" το οποιο βρισκεται Ι. Δραγούμη 5..Επειδη ειμαι απο επαρχια και θα φτασω με το Κτελ Αθηνα μηπως ξερει καποιος να μου πει πως θα παω μεχρι το νοσοκομειο.Συμφερει με ταξι η υπαρχει και αλλος τροπος με λεωφορειο η κατι αλλο?Ευχαριστω..
παιρνεις το μετρο και κατεβαινεις στη σταση "Ευαγγελισμος" και ειναι κανα 10λεπτο με τα ποδια μετα
(πιο κατω απο το Hilton )

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ε τι να σου πω! εγω, που αν μ'αφησεις 5 στενα κατω απο το σπιτι μου παιζει κ να χαθω, με τον χαρτη, το ειχα βρει πανευκολα. ε αρα μπορει ο καθενας.
μη φερνετε την καταστροφη καλε, ημαρτον πια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την αλλη βδομαδα θα ανεβω Αθηνα στο δερματολογικο "Α.Συγγρος" το οποιο βρισκεται Ι. Δραγούμη 5..Επειδη ειμαι απο επαρχια και θα φτασω με το Κτελ Αθηνα μηπως ξερει καποιος να μου πει πως θα παω μεχρι το νοσοκομειο.Συμφερει με ταξι η υπαρχει και αλλος τροπος με λεωφορειο η κατι αλλο?Ευχαριστω..
τυπε ετσι που ειδα το θεμα στην κεντρικη σελιδα
ημουν ετοιμος να σου πω
ο πιο σιγουρος δρομος ειναι να πας με μαυρη :2funny:
θα καταληξεις σιγουρα εκει δικε μου :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τυπε ετσι που ειδα το θεμα στην κεντρικη σελιδα
ημουν ετοιμος να σου πω
ο πιο σιγουρος δρομος ειναι να πας με μαυρη :2funny:
θα καταληξεις σιγουρα εκει δικε μου :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
ή με μαυρο  ;)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ε τι να σου πω! εγω, που αν μ'αφησεις 5 στενα κατω απο το σπιτι μου παιζει κ να χαθω, με τον χαρτη, το ειχα βρει πανευκολα. ε αρα μπορει ο καθενας.
μη φερνετε την καταστροφη καλε, ημαρτον πια.

Μα καλή μου Βέλβυ, ο χάρτης που "ανέβασες" εδώ δεν περιλαμβάνει το σημείο που βρίσκεται το νοσοκομείο. Πόσο πιο απλά να το πω;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
μεχρι να διαβασει τις οδηγιες που του δωσατε θα παρει ωρες. αν το κοψει με τα ποδια και ρωτωντας θα φτασει πιο γρηγορα

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
τον επαρχιωτη καφαση τον λενε?  :think:

Λοιπόν το ξαναλέω: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Εγώ είμαι ένας απλός επαρχιώτης που σχολιάζει τα λάθη που κάνουν όσοι μένουν στην Αθήνα, αποδεικνύοντας πως αν και επαρχιώτης, γνωρίζω την Αθήνα καλυτερα από αρκετούς Αθηναίους.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Λοιπόν το ξαναλέω: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Εγώ είμαι ένας απλός επαρχιώτης που σχολιάζει τα λάθη που κάνουν όσοι μένουν στην Αθήνα, αποδεικνύοντας πως αν και επαρχιώτης, γνωρίζω την Αθήνα καλυτερα από αρκετούς Αθηναίους.
α οκ ,
τωρα το καταλαβα ποιος ζηταει οδηγιες...
αλλα νομιζω οτι του δωσαμε σωστες οδηγιες , αν κατεβει απο το μετρο μπορει να ρωτησει σε κανα περιπτερο να του πει για το πως θα φτασει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom