Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
θα σκότωνα ένα βόδι να γεμίσω τον καταψύκτη της
eixes δει οταν σκοτωσαν το σεργιανοπουλο που λενε οτι το ψυγειο του του ηταν γεματο σκατα?
θα σκότωνα ένα βόδι να γεμίσω τον καταψύκτη της
Συζητάμε να ανοιξουμε κοινο θρεντ για εμας. Θα δουμε.
Αν ανηκει στο ανθρωπινο ειδος φυσικα!!!Οποιοs βασανιζει/σκοτωνει ζωα εχει επιπτωσειs
Από το "ιδιωτικης χρησης" αυτό καταλαβαίνεις Μεμο?mono esy ton blepeis dld eisai kai xontri eisai kai ilithia
Ο νομοs δεν κανει εξαιρεσειsΑν ανηκει στο ανθρωπινο ειδος φυσικα!!!
Ρε μην ζηλευετε. Θα βρειτε κι εσεις ένα καλο κοριτσι.Βρες κανά χόμπυ να κάνεις ρε
Σιγα μην αυτοκτονήσω τύπε, ειδικα τωρα που περναω τέλεια.αντε αυτοκτονα ρε ντροπη του αντρικου φυλλου
τι σημαινει οταν κατι ειναι ιδιωτικο? οτι το μοιραζεσαι με αλλους? μαλακια ειπε το βυτιο απλα παραδεξου το, ξερω οτι δε σε παιρνει να το επιβαλλεις γιατι θα σε πλακωσει στις μαπεςΑπό το "ιδιωτικης χρησης" αυτό καταλαβαίνεις Μεμο?
Τι να κανουμε, καποιοι ειναι κωλοφαρδοι κ βρισκουν παραπανω!!!! ;)Ρε μην ζηλευετε. Θα βρειτε κι εσεις ένα καλο κοριτσι.
το βλεπουμε απο το ποσο τελεια περνας στα σουπερ μαρκετΣιγα μην αυτοκτονήσω τύπε, ειδικα τωρα που περναω τέλεια.
Μόλις αυτοκτονήσαμε.Σιγα μην αυτοκτονήσω τύπε, ειδικα τωρα που περναω τέλεια.
eixes δει οταν σκοτωσαν το σεργιανοπουλο που λενε οτι το ψυγειο του του ηταν γεματο σκατα?
Δηλαδη τα σαλαμακια για τα τοστ τα βαζειs στη χεστρα???όχι αλλά λογικό μου φαίνεται και εγώ εκεί μέσα θα τα αποθήκευα
Δεν το ειπε εκεινος ομως.τι σημαινει οταν κατι ειναι ιδιωτικο? οτι το μοιραζεσαι με αλλους? μαλακια ειπε το βυτιο απλα παραδεξου το, ξερω οτι δε σε παιρνει να το επιβαλλεις γιατι θα σε πλακωσει στις μαπες
σιγα που ειναι και δηλωση η καθε κουραδα που βγαινει απο το σκατενιο σου μυαλο και λερωνει το θρεντ του βατραχουΔεν το ειπε εκεινος ομως.
Εγω το δηλωσα
Δηλαδη τα σαλαμακια για τα τοστ τα βαζειs στη χεστρα???
Εδω τα βαζει στην καταψυξη, στο θρεντ θα τον ενοχλησουν!!!σιγα που ειναι και δηλωση η καθε κουραδα που βγαινει απο το σκατενιο σου μυαλο και λερωνει το θρεντ του βατραχου
Παρτούζα έχεις κάνει?Εδω τα βαζει στην καταψυξη, στο θρεντ θα τον ενοχλησουν!!!
Γτ σου θυμιζω κατι???
Γτ σου θυμιζω κατι???Παρτούζα έχεις κάνει?