memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ελα ρε ειναι και μπλε το τερας?Δεν χρειαζεται ρε...Βιάγκρα είναι η ίδια... ;)
ελα ρε ειναι και μπλε το τερας?Δεν χρειαζεται ρε...Βιάγκρα είναι η ίδια... ;)
Πες το ψεματα, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαπιο κοντα δε γινεται ομως!!!!
Πες το ψεματα, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πιο κοντα ΔΕΝ γινεται ;)
αμα κανεις κλωνο δικηγορο δε θα σε σωσει στο δικαστηριο μαν ;)Τους δικηγόρους πρέπει να τους έχεις απο κοντά,ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους χρειαστείς.
Μια μινι ανακεφαλαιωση: ειμαι εσυ, αλλα σου αγοραζω βιαγκρα για να μη σε χασω, γτ χρειαζομαι δικηγορο!!!Γιατι, η ιδια τι είναι?
[size=18pt]ΜΑΓΙΚΟ[/size]Μια μινι ανακεφαλαιωση: ειμαι εσυ, αλλα σου αγοραζω βιαγκρα για να μη σε χασω, γτ χρειαζομαι δικηγορο!!!
Τι ειναι το μπου???
την αρμέγει κάθε πρωί να μην σκάσουν τα βυζιά της ;)
την γαμησες την ροζα?
:-* :-* :-* :-*[size=18pt]ΜΑΓΙΚΟ[/size]
Γενικά μιλάω και όχι προσωπικά.πιο κοντα δε γινεται ομως!!!!
Θα σου την φάει ο βάτραχος. ;)Γιατι εισαι ζουλιάρης?
Γιατι εισαι ζουλιάρης?την αρμέγει κάθε πρωί να μην σκάσουν τα βυζιά της ;)
Τετοιο κομματι, δεν είναι για τα δοντια του, σορυ βατραχουκο.Θα σου την φάει ο βάτραχος. ;)
Μωρε και γενικα, και προσωπικα...Γενικά μιλάω και όχι προσωπικά.
500αρα βατραχε τι εγινε με το θεμα της καμπυλωτητας
μπήκε ένας τύπος και με έκραξε ότι τρολάρω συνέχεια και πετάχτηκε σαν πούτσα ο άντμιν να συμφωνήσει μετά ξαναγύρισε στο λαγούμι του τον έχω ξεφτιλίσει τον κακομοίρη
ποιον να σπασουμε πρωτα τον αντμιν ή τον ροουζ? ;)μπήκε ένας τύπος και με έκραξε ότι τρολάρω συνέχεια και πετάχτηκε σαν πούτσα ο άντμιν να συμφωνήσει μετά ξαναγύρισε στο λαγούμι του τον έχω ξεφτιλίσει τον κακομοίρη
μπήκε ένας τύπος και με έκραξε ότι τρολάρω συνέχεια και πετάχτηκε σαν πούτσα ο άντμιν να συμφωνήσει μετά ξαναγύρισε στο λαγούμι του τον έχω ξεφτιλίσει τον κακομοίρη