kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δηλαδη τα σαλαμακια για τα τοστ τα βαζειs στη χεστρα???
αν ήμουν κοπρολάγνος θα αποθήκευα τα σκατά στο ψυγείο αυτό είπα μου φαίνεται λογικό
Δηλαδη τα σαλαμακια για τα τοστ τα βαζειs στη χεστρα???
αν ήμουν κοπρολάγνος θα αποθήκευα τα σκατά στο ψυγείο αυτό είπα μου φαίνεται λογικό
Δεν ηξερα οτι τα αποθηκευουν......Πιστευα μονο οτι τα χρησιμοποιουν ζεστα-ζεστα την στιγμη αυτη καθαυτη τηs καβλαs........Οσο ζω, μαθαινωαν ήμουν κοπρολάγνος θα αποθήκευα τα σκατά στο ψυγείο αυτό είπα μου φαίνεται λογικό
Για πρότεινε ένα βιβλίο.αν ήμουν κοπρολάγνος θα αποθήκευα τα σκατά στο ψυγείο αυτό είπα μου φαίνεται λογικό
ξεκίνα το suits που σου είπα, το τελείωσα και είναι πολύ καλό ;)
Δεν ηξερα οτι τα αποθηκευουν......Πιστευα μονο οτι τα χρησιμοποιουν ζεστα-ζεστα την στιγμη αυτη καθαυτη τηs καβλαs........Οσο ζω, μαθαινω
Για πρότεινε ένα βιβλίο.
Αρα..........εκανε λαθοs στο δωματιο οταν τουρθε το τσιρλιπιπι και εκτον.......αν τ αφηνει πολυ καιρο θα ....ληξουνεούτε και γω αλλά σου λέει ο άλλος το ψυγείο ήταν γεμάτο σκατά άρα
Έπρεπε να ρωτήσω κάποιον άνθρωπο.να διαβάσεις την Καινή Διαθήκη να ωφεληθείς και εναλλακτικά το Γεροντικό για πιο λάιτ ;)
να διαβάσεις την Καινή Διαθήκη να ωφεληθείς και εναλλακτικά το Γεροντικό για πιο λάιτ ;)
Για πρότεινε ένα βιβλίο.
Είδες που ηρθες στα λογια μου?? ;)Έπρεπε να ρωτήσω κάποιον άνθρωπο.
αυτοματος σατανας εισαι