Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Ο καθείς καθορίζει μόνος του τις προτεραιότητές του, καθώς και τον  τρόπο με τον οποίο  δύναται  να είναι χρήσιμος σε ένα σύνολο.  Και αυτό είναι κάτι απολύτως σεβαστό.

Έτσι λοιπόν, δεν ήταν ποτέ στις δικές μου προτεραιότητες να μνημονεύομαι ως μέγας ενημερωτής του bou.
Επίσης, μπορώ να αισθάνομαι χρήσιμος κάνοντας άλλα πράγματα.
επισης ο καθενας καθοριζει συμμαχους και φιλους,ολοι δεν μπορουμε να τα χουμε καλα με ολους.....

γιαυτο και ο ξαδερφος μου στειλε μηνυμα οτι αμα τον ξαναδειτε να ενημερωνει ή να γραφει οτιδηποτε, γραψτε μου γραμμα οσο η διοικηση κρατα το σκουπιδι στο σαιτ

Επισκέπτης
Καλό θα ήταν ξαδέλφια, μπαρμπάδες και λοιποί τεθλιμένοι συγγενείς που θέτουν ψηφοφορίες να αναλάβουν και την ενημέρωση από μπουρδέλα, μασατζήδικα, πουτανόπιατσες, τσοντοσινεμά, στούντιο, τραβεστοπιάτσες, στριπτηζάδικα-και πάει λέγοντας...

Κατόπιν, ας βρίζουν ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ(όπως έκαναν το Σάββατο...)ας ανοίγουν θρεντ, ας κάνουν ψηφοφορίες, ας αποκτήσουν σάιτ, ας ανοίξουν wi fi,ας κάνουν τσατ, ας πληρώσουν ΕΝΦΙΑ, τον λογαριασμό της ΔΕΗ που έληξε και ας πλύνουν και τα πιάτα όλων των μελών του σάιτ...

ΥΓ: Όπως φεύγετε κλείστε και την πόρτα....

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
risperdal.jpg

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Γάμησε τον φίλε! Είμαστε πίσω σου!

Καλό θα ήταν ξαδέλφια, μπαρμπάδες και λοιποί τεθλιμένοι συγγενείς που θέτουν ψηφοφορίες να αναλάβουν και την ενημέρωση από μπουρδέλα, μασατζήδικα, πουτανόπιατσες, τσοντοσινεμά, στούντιο, τραβεστοπιάτσες, στριπτηζάδικα-και πάει λέγοντας...

Ένσημα σου κολάνε;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τα ξαδέλφια του ρωτα που δεν θα ξαναγράψουν τίποτα ρε νούμερο 07

Εσένα ρωτάω υπάλληλε. Ένσημα σου κολάνε; Χλωμό να σου περισσεύουν για ιδιωτική ασφάλιση. Σας έχω δει εσάς που πιάνετε συζήτηση με τις τσατσάδες μόλις μπείτε στο μπουρδέλο, τι κουρελήδες είστε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσένα λέω τζιρτζινάμπα μου! Σμπαράλιασε τον! :headbang2:

αληθεύει ότι οδηγάει μπέβερλυ είναι το πιο γυναικείο μηχανάκι που υπάρχει δεν αξίζει να ανήκει στην κατηγορία του αυτόματου σατανά *P

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom