memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ιδια με τον αλεξ ειναι τυπε η ροζυ ;)Θα μου στείλεις ρε αρχίδι φωτο της δικιάς σου τελικά να ξέρω τι θα γαμήσω;
ιδια με τον αλεξ ειναι τυπε η ροζυ ;)Θα μου στείλεις ρε αρχίδι φωτο της δικιάς σου τελικά να ξέρω τι θα γαμήσω;
Όχι τύπε μου. Καλυτερα να το κρατησουμε για εκπληξη...Αν φυσικα την πεισεις να σου κατσει.Θα μου στείλεις ρε αρχίδι φωτο της δικιάς σου τελικά να ξέρω τι θα γαμήσω;
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Ο τρόπος γραφής σου θυμίζει μορφωμένη και καλα αδερφάρα που του αρέσει να βάζει παλούκια χοντρά στον κώλο του..
ιδια με τον αλεξ ειναι τυπε η ροζυ ;)
ακριβως την ιδια ομως ;)Τι εννοείς φίλε μου; Οτι έχει ίδια σκατόφατσα με τον άλεξ;
Ατυχώς για εσάς, ο τρόπος γραφής σας, δεν θυμιζει απλώς, αλλά είναι ο ίδιος και απαράλλακτος γνωστής κλωνομάνας.
Salve ramus.
Τρια κακνά της κακνής αναπικέρματα..γκαρσον αβε λα μουτσά
Η αργκο που σ´αρέσει και καταλαβαίνεις.. ;)
Παλιόπουστα
ακριβως την ιδια ομως ;)
τυπε τα παιδια εδω στο σαϊτ που ολοι γνωριζουμε πως δεν κανουν ποτε λαθος, εχουν καταληξει σε αυτο το συμπερασμαΤσεκαρισμένο αυτό; Γιατί είχα βλέψεις για τη μούνα της και ξενέρωσα τωρα..
Μήπως θέλατε να πείτε ότι είναι κρυφοαδελφάρα;
Παλιόπουστας είναι λίγο βαρύ...
τυπε τα παιδια εδω στο σαϊτ που ολοι γνωριζουμε πως δεν κανουν ποτε λαθος, εχουν καταληξει σε αυτο το συμπερασμα
Ξαφνικα σε συμπαθησα!!!τυπε τα παιδια εδω στο σαϊτ που ολοι γνωριζουμε πως δεν κανουν ποτε λαθος, εχουν καταληξει σε αυτο το συμπερασμα
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά φίλε ο αλεξ ντύνεται γυναίκα τα βράδυα σαν ρόουζ και ψάχνει για χοντρές πούτσες; Αυτό θες να πεις;
Ξαφνικα σε συμπαθησα!!!
Είναι αλήθεια μωρή αυτο που είπε ο μέμος; Κάνω σχέδια να σου χώσω τον 28ποντο πούτσαρο μου στη μουνάρα σου και συ μας βγήκες πούστρα ξεφωνημένη;
Ευτυχως που καταλαβαινετε!!!Νομίζω αυτό εννοεί-μεταξύ μας, έτσι;Δεν έχει και άδικο....
Οπότε ισχύει ότι ο Γουάιλντ Ρόουζ έχει καμπανέλια ;τυπε τα παιδια εδω στο σαϊτ που ολοι γνωριζουμε πως δεν κανουν ποτε λαθος, εχουν καταληξει σε αυτο το συμπερασμα
Τρια κακνά της κακνής αναπικέρματα..γκαρσον αβε λα μουτσά
Η αργκο που σ´αρέσει και καταλαβαίνεις.. ;)
Παλιόπουστα