Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τέτοιο πράμα δε γίνεται πάσα,αν γνώριζα τέτοιο κελεπούρι σιγά μην το έκανα πάσα ρε μεγάλε ;)
μόνο σουτ.
τέτοιο πράμα δε γίνεται πάσα,αν γνώριζα τέτοιο κελεπούρι σιγά μην το έκανα πάσα ρε μεγάλε ;)
τέτοιο πράμα δε γίνεται πάσα,
μόνο σουτ.
Υπάρχουν και χειρότερα.Άλλοι κάτι τέτοιες τις ανοίγουνε σαμπάνιες και τζόνι μπλου στα μπουζούκια.εγώ έχω βάλει γκολ σε μερικά τέτοια ακόμα και με πληρωμή
θυμάμαι μία μασατζού ηλέκτρα και καλά ελλεηνίδα του κερατά την είχα καλέσει σπίτι μιλφοειδές ήταν και φορούσε ένα αέρινο φουστανάκι που έκρυβε τις τραγικές ατέλειες με ξεγέλασε μετά που το έβγαλε τα είδα όλα όμως ήταν ήδη αργά *P
εγώ επί πληρωμή όχι,εγώ έχω βάλει γκολ σε μερικά τέτοια ακόμα και με πληρωμή
θυμάμαι μία μασατζού ηλέκτρα και καλά ελλεηνίδα του κερατά την είχα καλέσει σπίτι μιλφοειδές ήταν και φορούσε ένα αέρινο φουστανάκι που έκρυβε τις τραγικές ατέλειες με ξεγέλασε μετά που το έβγαλε τα είδα όλα όμως ήταν ήδη αργά *P
εγώ έχω βάλει γκολ σε μερικά τέτοια ακόμα και με πληρωμή
φιλε απο που εισαι? μηπως απο το διπλανο χωριο με τον gl ;)μια μασαντζου
φιλε απο που εισαι? μηπως απο το διπλανο χωριο με τον gl ;)
ο σλαβιανκα ηταν ενα προτυπο δυναμης και βιας και τον καταντησες πιρφορο ταπεινο χαμομηλακι :Sfile gt me miseis toso poly?
ο σλαβιανκα ηταν ενα προτυπο δυναμης και βιας και τον καταντησες πιρφορο ταπεινο χαμομηλακι :S
τουλαχιστον δεν εχει κατσει σε κανεναν μανατζερ οπως εχει κανει ο προφητης σουνωντισμος = εκφυλιστικος πιρφορισμος. φυγειν αδυνατον.
τουλαχιστον δεν εχει κατσει σε κανεναν μανατζερ οπως εχει κανει ο προφητης σου
το ξερεις οτι ο βατραχος επαιξε σε διαφημιστικο σποτ για την εκθεση εροτικα της ισπανιας? σε δουλευε που σου ελεγε οτι ειχαν ερθει συγγενειςεκανα μπανακι πριν
για την χαιτη τα ξερεις μην τα ξαναλεω
το ξερεις οτι ο βατραχος επαιξε σε διαφημιστικο σποτ για την εκθεση εροτικα της ισπανιας? σε δουλευε που σου ελεγε οτι ειχαν ερθει συγγενεις
μπολντιστη ο αρχηγος του κομματος που ειναι;νωντισμος = εκφυλιστικος πιρφορισμος. φυγειν αδυνατον.
μπολντιστη ο αρχηγος του κομματος που ειναι;
να γραψω εκθεση;περιεγραψε την ημερα σου
ποιο ειναι το προγραμμα σου
να γραψω εκθεση;