Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
γκειμ οφ θρονς η θρενταρα μου
τυπε θα συνεργαστειτε νωντοτυποι με μπολντοτυποι για να εξολοθρευση τον γλου?
τυπε σύσταση συμμορίας θα κατέρρεε σαν αδίκημα στο κακουργοδικειο του μπου?4 ανθρωποι στην καλυτερη δλδ
τυπε στους δυο οπαδους ο τριτος δωρο απο μενατυπε μην απαξιωνεις τον μπολντισμο
ειναι ανερχομενη θρησκεια ;)
ουτε κλωνο δε χαραμιζουμε για τον γλσιγα ρε για να εξολοθρευσεις τον γλου αρκει μονο ενα νικ με 10 ποστ συνολικα
και ποιος θα δικασει τυπετυπε σύσταση συμμορίας θα κατέρρεε σαν αδίκημα στο κακουργοδικειο του μπου?
τα παιδια εδω τυπε που ξερουν νομικα καλυτερα απο τον χασοδικη τον συμβολαιογραφο ;)και ποιος θα δικασει τυπε
αφου ο αλεξ κανει λευκη απεργια :S
σε πυρηνικο πολεμο στο σαιτ επιβιωνω μονο εγω κι οι κατσαριδεςσιγα ρε για να εξολοθρευσεις τον γλου αρκει μονο ενα νικ με 10 ποστ συνολικα
τυπε ο κοσμας νομιζω θα φαινόταν αντάξιος των απαιτήσεων της αδεκαστης δικαιοσύνης του μπουκαι ποιος θα δικασει τυπε
αφου ο αλεξ κανει λευκη απεργια :S
ειχα φιαξει θρεντ και τα μελη ψηφισαν πως ο απολυτος τυπος θα κλεισει την πορτα του σαϊτ, εσενα ουτε καν σε ανεφερε κανειςσε πυρηνικο πολεμο στο σαιτ επιβιωνω μονο εγω κι οι κατσαριδες
τυπε εχει γεμισει δικηγορους το σαιττα παιδια εδω τυπε που ξερουν νομικα καλυτερα απο τον χασοδικη τον συμβολαιογραφο ;)
τυπε μπορει ολα αυτα να αλλαξουν οταν αναλαβει την διαχειρηση ο χαστουραςειχα φιαξει θρεντ και τα μελη ψηφισαν πως ο απολυτος τυπος θα κλεισει την πορτα του σαϊτ, εσενα ουτε καν σε ανεφερε κανεις
μεγαλη ανεργια ο κλαδος τυπε.....εχουν λιωσει στην μαλακια εδω στο σαιττυπε εχει γεμισει δικηγορους το σαιτ
αμα αναλαβει ο χαστουρας κατι αχρηστα νικ σαν του γλ ουτε παραθεση δε θα προλαβουν να κανουν μεχρι να μπαναριστουν ;)τυπε μπορει ολα αυτα να αλλαξουν οταν αναλαβει την διαχειρηση ο χαστουρας
τυπε θα καταντήσουμε τα ποστ να στέλνονται με δικαστικό επιμελητή στα θρενττυπε εχει γεμισει δικηγορους το σαιτ
και να επικυρωνονται απτον αρειο παγο τυπετυπε θα καταντήσουμε τα ποστ να στέλνονται με δικαστικό επιμελητή στα θρεντ
τυπε ο αλεξ πιστεύεις οτι θα μπορούσε να βγάλει λάδι τον καρατζον?και να επικυρωνονται απτον αρειο παγο τυπε
τυπε ο καρατζων ειναι παραβατικη φυσιογνωμιατυπε ο αλεξ πιστεύεις οτι θα μπορούσε να βγάλει λάδι τον καρατζον?