brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 2.606
τυπε πιστεύω αν ήταν γυναίκα προεδρεύουσα δικαστηνα θα την σαγηνευε με την γοητεία τουτυπε ο καρατζων ειναι παραβατικη φυσιογνωμια
δυσκολο :S
τυπε πιστεύω αν ήταν γυναίκα προεδρεύουσα δικαστηνα θα την σαγηνευε με την γοητεία τουτυπε ο καρατζων ειναι παραβατικη φυσιογνωμια
γιατι το λες αυτο τυπε? ο καρατζων ειναι καλοφαγας παντωςτυπε ο καρατζων ειναι παραβατικη φυσιογνωμια
Ειδα νωριτερα οτι ο βατραχος γαμησε κωλαρακια στη γεωμετρια
Βατραχε για παρτη σου επειδη εισαι καυλιαρης ναουμε
ΓΑΜΑΤΟΣ ;
τυπε πιστεύω αν ήταν γυναίκα προεδρεύουσα δικαστηνα θα την σαγηνευε με την γοητεία του
αφου θα μπει φυλακα δεν ελεγε τυπε? :Sγιατι το λες αυτο τυπε? ο καρατζων ειναι καλοφαγας παντως
τι υποτιτλος ειναι αυτος ρε καμενε;που ησουν 80 κιλα και εγινες 110 χαιρεσαι;αμα αναλαβει ο χαστουρας κατι αχρηστα νικ σαν του γλ ουτε παραθεση δε θα προλαβουν να κανουν μεχρι να μπαναριστουν ;)
τυπε καλο ειναι το φαλαφελ αλλα ο μεμος εγινε σκατοχοντρος απο αυτες τις μαλακιες που τρωει και την καταθλιψητο φαλαφελ πρεπει να καθιερωθει ως προιον προστατευομενης ονομασιας προελευσης απο το μπου
τυπε βγαζεις κακιες, λαου λαου θα τον πας στο θρεντ με τους παχυσαρκους που χοντρυναν απ τις πουτσεςτυπε καλο ειναι το φαλαφελ αλλα ο μεμος εγινε σκατοχοντρος απο αυτες τις μαλακιες που τρωει και την καταθλιψη
μονο αληθειες λεω ειμαι κοσνικιστης.....τυπε βγαζεις κακιες, λαου λαου θα τον πας στο θρεντ με τους παχυσαρκους που χοντρυναν απ τις πουτσες
τυπε κανονισε οι ερυθρες ταξιαρχιες γλομπεο νωντιστων εξτρεμιστων να σου απαγαγουν το νικ και να εχεις την τυχη του αλντο μορο στο μπου δεν παιζουν μ αυτα τα πραγματα θα βρεθεις σε πορτπαγκαζι ρενω τεσσερο καταμεσης στην αχαρνωννομιζει οτι μπαινει στο θρεντ να κοροιδευει τον βατραχο αλλα θα τον γαμησω
εχω τον τροπο
ποιες ταξιαρχιες τυπε;ουτε τρια ατομα δεν ειναι ολοι μαζιτυπε κανονισε οι ερυθρες ταξιαρχιες γλομπεο νωντιστων εξτρεμιστων να σου απαγαγουν το νικ και να εχεις την τυχη του αλντο μορο στο μπου δεν παιζουν μ αυτα τα πραγματα θα βρεθεις σε πορτπαγκαζι ρενω τεσσερο καταμεσης στην αχαρνων
τυπε ειναι λιγοι αλλα ειναι αμετρητοιποιες ταξιαρχιες τυπε;ουτε τρια ατομα δεν ειναι ολοι μαζι
σαν τους αεκτζηδες;τυπε ειναι λιγοι αλλα ειναι αμετρητοι
Τις προαλλες ειδα παιδακι(13-14 χρ) να κυκλοφορει με φανελα της ΑΕΚ(μια παλια εμφανιση που ειχε ενα τεραστιο δικεφαλο πανω) μου εκανε εντυπωση ειχα καιρο να δω κατι τετοιο :oσαν τους αεκτζηδες;
μηπως ηταν κανενα παπαδακι και ειχε φορεσει την σημαια της μητροπολης;Τις προαλλες ειδα παιδακι(13-14 χρ) να κυκλοφορει με φανελα της ΑΕΚ(μια παλια εμφανιση που ειχε ενα τεραστιο δικεφαλο πανω) μου εκανε εντυπωση ειχα καιρο να δω κατι τετοιο :o
μηπως ηταν κανενα παπαδακι και ειχε φορεσει την σημαια της μητροπολης;