Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εκτος αν εγω εννοησα λαθος τη βατραχεια διαπιστωση, εγω ως μακροστενο εχω στο νου μου αυτό

http://[URL unfurl="true"]www.diaviou.gr/thumb/phpThumb.php?src=../images/524-101.jpg&w=140&h=110&far=T&bg=ffffff&[/img[/URL]]

τωρα αν ο βαθραξ εννοει ως μακροστενο αυτό:

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/Rhombus_(1).png

παω πασο

αν στον παραπάνω ρόμβο οι δύο απέναντι γωνίες ήταν ακόμα πιο αμβλείες και ακόμα πιο οξείες αντίστοιχα θα καταλάβαινες πιο εύκολα ότι θα επρόκειτο ουσιαστικά για στενόμακρο σχήμα ρόμβου (στενό και μακρύ), περιγραφικά δεν νομίζω ότι είναι και τόσο λάθος :P

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βατραχε  εχεις γαμησει ποτε καμια θαμνομουνα?

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
432
Πόντοι
36
αν στον παραπάνω ρόμβο οι δύο απέναντι γωνίες ήταν ακόμα πιο αμβλείες και ακόμα πιο οξείες αντίστοιχα θα καταλάβαινες πιο εύκολα ότι θα επρόκειτο ουσιαστικά για στενόμακρο σχήμα ρόμβου (στενό και μακρύ), περιγραφικά δεν νομίζω ότι είναι και τόσο λάθος :P
ενας τέτοιος ρομβος δλδ?

678.jpg

δεν ξερω αν μπορει να στεκει το "στενόμακρος" για ρομβο απο τη στιγμη που ολες οι πλευρες του ειναι ισες

σωστα λες οτι ολα τα τετραγωνα ειναι ρομβοι και οτι ολοι οι ρομβοι δεν ειναι τετραγωνα, οποτε εχει λαθος ο ορισμος που αναφερει μονο το τετραγωνο σαν καρο κ οχι κ το ρομβο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ενας τέτοιος ρομβος δλδ?

678.jpg

δεν ξερω αν μπορει να στεκει το "στενόμακρος" για ρομβο απο τη στιγμη που ολες οι πλευρες του ειναι ισες

σωστα λες οτι ολα τα τετραγωνα ειναι ρομβοι και οτι ολοι οι ρομβοι δεν ειναι τετραγωνα, οποτε εχει λαθος ο ορισμος που αναφερει μονο το τετραγωνο σαν καρο κ οχι κ το ρομβο

ακόμα καλύτερα οι παρακάτω :think:

http://[URL unfurl="true"]www.kounias.gr/resized/p-258-500-width.jpg[/img[/URL]]

βασικά το μακρόστενος είναι περιγραφικός όρος και κολλάει για κάθε σχήμα, παραλληλόγραμμο, οβάλ κλπ δεν νομίζω να χρησιμοποιείται στην γεωμετρία :P αν απέτυχε να περιγράψει το είδος του ρόμβου που αναφερόμουν τότε ήταν ατυχής περιγραφικός όρος μην στέκεσαι :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
memosan θυμασαι που σε γαμαγα και μου λεγες σ αρεσει;
τοτε ηταν που ξεκινησε να με πονα η μεση

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
memosan θυμασαι που σε γαμαγα και μου λεγες σ αρεσει;
τοτε ηταν που ξεκινησε να με πονα η μεση
η μεση σου σε πονεσε οταν εκατσε πανω σου το κελλακι και σου εκανε νταμπλ φιστινγκ  ;) το εχει μαθει ολος ο κοσμος πλεον  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
η μεση σου σε πονεσε οταν εκατσε πανω σου το κελλακι και σου εκανε νταμπλ φιστινγκ  ;) το εχει μαθει ολος ο κοσμος πλεον  :dancing:
πες στα νεα μελη για τα παλια σου ρεζιλικια τοτε που ησουν μεμοσαν χωρις το @ρχιδι στο νικ σου να μαθαινουν λιγο ιστορια

εξηγησε ποιος σε εστειλε αδιαβαστο με ενα πμ και γιατι

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πες στα νεα μελη για τα παλια σου ρεζιλικια τοτε που ησουν μεμοσαν χωρις το @ρχιδι στο νικ σου να μαθαινουν λιγο ιστορια

εξηγησε ποιος σε εστειλε αδιαβαστο με ενα πμ και γιατι
μαν το παλιο νικ ηταν πριν ασπαστω το νωντισμο και ηταν ενα φτωχο και τιμιο εργαζομενο νικ  ;) απο τη στιγμη που εγινα νωντοτυπος και εχεις γινει μια τριχα απο τις νωντοαρχιδαρες μου βγαζεις μια ζηλια σαν αγαμητη ελλεηνιδα  :2on1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μαν το παλιο νικ ηταν πριν ασπαστω το νωντισμο και ηταν ενα φτωχο και τιμιο εργαζομενο νικ  ;) απο τη στιγμη που εγινα νωντοτυπος και εχεις γινει μια τριχα απο τις νωντοαρχιδαρες μου βγαζεις μια ζηλια σαν αγαμητη ελλεηνιδα  :2on1:
εγινες νωντοτυπος για να κρυφτεις κατω απο τα φουστανια ενος αλλου μελους και να επιβιωσεις μαν......καλη τακτικη δεν λεω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αυτον κανατε θεο τυπε.....να τα λεμε αυτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τον έδωσες για το παράρτημα :think:
ψαρευε και μελη για αλλο μαγαζι,παρεσυρε και τον παπατρολη γιαυτο τωρα οπου μπαινει τον γαμαει ο αντμιν......

ο αντμιν γαμαει δλδ τον υπαλλληλο και αφηνει τον προισταμενο να ψωλαρει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom