Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
με ειχε κολλησει ενας στον τοιχο και με απειλουσε....εκανα μετα βαρη και εναν χρονο μετα τον εδειρα
γτ σε απειλουσε?
επισης πως τον εδειρες?
με ειχε κολλησει ενας στον τοιχο και με απειλουσε....εκανα μετα βαρη και εναν χρονο μετα τον εδειρα
να κονομαει οχι,να τα σταζει ναι
μαγκιες πουλουσε γενικα ,οχι κατι συγκεκριμενογτ σε απειλουσε?
επισης πως τον εδειρες?
τυπε γιατι δεν τον εκανες απλα μιουτ ?μαγκιες πουλουσε γενικα ,οχι κατι συγκεκριμενο
τον σηκωσα ορθιο,μετα τον πεταξα κατω και του ριξα μια κλωτσια στο κρανιο
δεν ημουν μπροστα στο πανελ βρε χαμενετυπε γιατι δεν τον εκανες απλα μιουτ ?![]()
Προσοχή, τωρα που περιοδευει στα ρδελα, καποιου η σειρα πλησιαζειμε ειχε κολλησει ενας στον τοιχο και με απειλουσε....εκανα μετα βαρη και εναν χρονο μετα τον εδειρα
μην καρφωνεσαι λεμε καλα το παγαινεςΠροσοχή, τωρα που περιοδευει στα ρδελα, καποιου η σειρα πλησιαζει![]()
γιατι μας ενοχλεις φιλε;Προσοχή, τωρα που περιοδευει στα ρδελα, καποιου η σειρα πλησιαζει![]()
Ειδες ποσα εχω μαθει!!!μην καρφωνεσαι λεμε καλα το παγαινες![]()
Αχ συγγνωμη, ουτως ή αλλως έχω δουλεια και θα πρεπει να σας αφησω.γιατι μας ενοχλεις φιλε;
γεια σου αλεξ να περνας να τα λεμε καμια φορα μανΑχ συγγνωμη, ουτως ή αλλως έχω δουλεια και θα πρεπει να σας αφησω.
Καλή συνέχεια λοιπόν :-*
ροζυ αμα διοργανωσω σοβαρη και αξιοπρεπη παρτουζα εγω εσυ κι ο αλεξ βλεπω το πολυ πολυ να μαζευομαστε 3 μπροουσερ κι η θεμιδαΑχ συγγνωμη, ουτως ή αλλως έχω δουλεια και θα πρεπει να σας αφησω.
Καλή συνέχεια λοιπόν :-*
θελω να κανει η ροουζ dp με αλεξ και μεναροζυ αμα διοργανωσω σοβαρη και αξιοπρεπη παρτουζα εγω εσυ κι ο αλεξ βλεπω το πολυ πολυ να μαζευομαστε 3 μπροουσερ κι η θεμιδα![]()
ΑΜΑ διοργανωσεις παρτουζα (δε βαζω ψηλα τον πηχυ) στην καλυτερη θα ερθει ο λιλας και ο ιπποτης ;)ροζυ αμα διοργανωσω σοβαρη και αξιοπρεπη παρτουζα εγω εσυ κι ο αλεξ βλεπω το πολυ πολυ να μαζευομαστε 3 μπροουσερ κι η θεμιδα![]()
ροζυ δεν φανταζομαι να δυσκολευεσαι στην ανηψωση και του κατω πηχη? ;)ΑΜΑ διοργανωσεις παρτουζα (δε βαζω ψηλα τον πηχυ) στην καλυτερη θα ερθει ο λιλας και ο ιπποτης ;)
Άλλοι με μικρότερη προσφορά κονομήσανε.
Μήπως εννοείς ότι ήταν πολύ τίμιος;
Εγώ και βάτραχος είμαστε από τους λίγους στο σάιτ που γράφουμε αληθινές κριτικές.
τακμαν πχΡίξε 5-10 ονόματα που γράφουν αληθινές...![]()