Επισκέπτης
ειναι αυτο που λενε δια πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν! αν εχετε ακουστα το ρητοΤο θρεντ του βατραχου ενδεικνυται για καθε πασης φυσεως μαλακια μαν
ειναι αυτο που λενε δια πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν! αν εχετε ακουστα το ρητοΤο θρεντ του βατραχου ενδεικνυται για καθε πασης φυσεως μαλακια μαν
περικλη δεν μας γαμας πρωι πρωι;ειναι αυτο που λενε δια πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν! αν εχετε ακουστα το ρητο
Παρεμπιπτόντως, "Περικλέους Επιτάφιος"...ειναι αυτο που λενε δια πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν! αν εχετε ακουστα το ρητο
Νεολαια συριζα τοτε που σμιλευαν το μελλον προ ολιγων ημερων?
στο παρρον θρεντ ειστε ανεπιθυμητος "κυριε"...το λεω απλα για να το ξερετε αλλα και για να μην το ξεχνατε, σε περιπτωση που ειναι εις γνωση σας ;)Παρεμπιπτόντως, "Περικλέους Επιτάφιος"...
Ο θεματοθετης Slavyanka Delicatessen δεν μου εχει αναφερει κατι τετοιο.στο παρρον θρεντ ειστε ανεπιθυμητος "κυριε"...το λεω απλα για να το ξερετε αλλα και για να μην το ξεχνατε, σε περιπτωση που ειναι εις γνωση σας ;)
τραμυ εδω ειναι μικελθρεντ ελα και στο ζοναρςθρεντ του αγιου να πεις μια καλημερα που ειναι της ηλικιας σουκαλημέρα κοριτσάκια, αγοράκια και βατραχάκια...
τραμυ εδω ειναι μικελθρεντ ελα και στο ζοναρςθρεντ του αγιου να πεις μια καλημερα που ειναι της ηλικιας σου
σας το εχουν επισημανει-δειξει με τις "συμπεριφορες" τους απεναντι σας, οι κλωνοι του ;)Ο θεματοθετης Slavyanka Delicatessen δεν μου εχει αναφερει κατι τετοιο.
Δεν χρειαζονται συμπεριφορές και δημοψηφίσματα.σας το εχουν επισημανει με τις "συμπεριφορες" τους απεναντι σας, οι κλωνοι του ;)
παρολα αυτα επειδη τον εν λογω θρεντ σφυζει απο δημοκρατικες αξιες, θα μπορεουσε να τεθει κι ενα δημοψηφισμα-ψηφοφορια
δεν τον ειχα τον αγιο για τοσο εκλεκτικο στις συνουσιακες κατακτησεις του οσο εσυμε τον άγιο με συνδέουν δεσμοί κοινών αγώνων.... ;)
οπως θελετε, παντως μ αυτο που γραφετε "προσβαλλετε" ή μαλλον καλυτερα υποτιματε την αποψη της κοινης γωμης, αλλα και απαξιωνετε τις δημοκρατικες αρχες που πρεπει να χαρακτηριζουν καθε κοινωνικο χωροΔεν χρειαζονται συμπεριφορές και δημοψηφίσματα.
Μια απλη παραινεση του θεματοθέτη να μην ξαναπατησω, θα γινει σεβαστή.
Μπορει να μην αναφέρεται σε αυτόν τον τομεα...δεν τον ειχα τον αγιο για τοσο εκλεκτικο στις συνουσιακες του κατακτησεις του οσο εσυ
Τι λες ρε τυπε,να γινει ολοκληρο δημοψηφισμα για παρτη του.Για κατι τετοια ζει ο Αλεξ (την καλημερα μου) δεν τον εχεις παρει χαμπαρι ?σας το εχουν επισημανει-δειξει με τις "συμπεριφορες" τους απεναντι σας, οι κλωνοι του ;)
παρολα αυτα επειδη τον εν λογω θρεντ σφυζει απο δημοκρατικες αξιες, θα μπορεουσε να τεθει κι ενα δημοψηφισμα-ψηφοφορια
παρτουζες με τον αγιο κανατε τρανι?? :oμε τον άγιο με συνδέουν δεσμοί κοινών αγώνων.... ;)
για κατι τετοια μπορει να ζει, αλλα θα κατατροπωθει!!!Τι λες ρε τυπε,να γινει ολοκληρο δημοψηφισμα για παρτη του.Για κατι τετοια ζει ο Αλεξ (την καλημερα μου) δεν τον εχεις παρει χαμπαρι ?
O Βατραχος που ειναι ρε γαμωτο