maverick77
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
να κονομαει οχι,να τα σταζει ναιΠιστεύεις ότι ο βάτραχος θα μπορούσε να κονομάει από τον κόσμο της πορνείας αν ήθελε; Ήταν δυνατός μασαζάκιας/κολεγκερλάκιας.
να κονομαει οχι,να τα σταζει ναιΠιστεύεις ότι ο βάτραχος θα μπορούσε να κονομάει από τον κόσμο της πορνείας αν ήθελε; Ήταν δυνατός μασαζάκιας/κολεγκερλάκιας.
kalhmera file moukalimera glitsa
kalhmera file mou
ναι με τον qwerty ειχε κοπανησει τοσο πολυ τα πληκτρα που κανανε πληγες τα δαχτυλα τουexeis plakothei pote me kanenan sto ksylo?
μονο μικρος,μεγαλος δεν τολμαει κανενας,το ζυγιζει καλαexeis plakothei pote me kanenan sto ksylo?
θα το φας το κεφαλι σου εσυναι με τον qwerty ειχε κοπανησει τοσο πολυ τα πληκτρα που κανανε πληγες τα δαχτυλα του
εχω μαθητευσει στις πολεμικες τεχνες διπλα στον μεγαλο δασκαλο τετρακισ πρωταθλητη μπου μπολντυ τα λακτισματα μου στο ντιλιτ ειναι ακαριαια ,θα σε εξαφανισω τσομπανη ταχισταθα το φας το κεφαλι σου εσυ
πως το λεν αυτο το μουνι που μιλαει τωρα στο ΣΚΑΙ;πρεπει να κανει πολυ εκφυλα γαμησιαεχω μαθητευσει στις πολεμικες τεχνες διπλα στον μεγαλο δασκαλο τετρακισ πρωταθλητη μπου μπολντυ τα λακτισματα μου στο ντιλιτ ειναι ακαριαια ,θα σε εξαφανισω τσομπανη ταχιστα![]()
τι στον μπουτσο εχεις βαλει και τηλεοραση στο μαντρι? :Sπως το λεν αυτο το μουνι που μιλαει τωρα στο ΣΚΑΙ;πρεπει να κανει πολυ εκφυλα γαμησια
γραφω στο μαλακοθρεντ του αγιουgt den milas glitsa
gt den milas glitsa
γραφω στο μαλακοθρεντ του αγιου
Το χω ξαναπει,ηταν ενας που κοντεψε να με σκοτωσει περνωντας με κοκκινο ,οποτε κατεβηκα και του σπασα το τζαμιpes gia to ksylo vre
Το χω ξαναπει,ηταν ενας που κοντεψε να με σκοτωσει περνωντας με κοκκινο ,οποτε κατεβηκα και του σπασα το τζαμι
δεν ειπαμε και πολλα,πατησε γκαζι και εφυγεπες λεπτομερειες
τι εγινε τι σου ειπε τι του ειπες κ τετοια
δεν ειπαμε και πολλα,πατησε γκαζι και εφυγε