brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.986
- Πόντοι
- 2.606
τυπε τωρα ο κοκκινοτριχης θα πηγαίνει μόνος του στον κάμπο για πορνό ρεπορτάζ?ενας μεραρχος μονο με τον αρχιστρατηγο θα μπορουσε να διαφωνησει για να παραιτηθει
τυπε τωρα ο κοκκινοτριχης θα πηγαίνει μόνος του στον κάμπο για πορνό ρεπορτάζ?ενας μεραρχος μονο με τον αρχιστρατηγο θα μπορουσε να διαφωνησει για να παραιτηθει
απο τοτε που αλλαξες αβαταρ σε πηρε η κατω βολτα.......
....so hot!!!Έναν έναν θα σας καθαρισω σαν τον Τζεφ Μπλέικ.
τυπε τωρα ο κοκκινοτριχης θα πηγαίνει μόνος του στον κάμπο για πορνό ρεπορτάζ?
μη φας, εχουμε νωντοσουπαΤο επομενο μου βημα είναι να κανω κολλητο τον Σλαβι. Όλα είναι σχεδιασμένα.
Πες μου ότι ξερεις το κομικ με τον Τζεφ Μπλεικ που καθαριζε τα μελη του Συμβουλιου.......so hot!!!
![]()
![]()
Τρέμετε...μη φας, εχουμε νωντοσουπα![]()
ενα σου λεω.....εφτιαξα οκτω ατομα τιμημενους.....το ποιους ας το πουν οι ιδιοι που το ξερουνρεπορταζ κανει και ο ντιμιτς στον καμπο
ο τσομπάνης όμως τράβαγε και φωτογραφίες τα σπίτια το παιζε μεσίτηςρεπορταζ κανει και ο ντιμιτς στον καμπο
....so hot!!!
![]()
![]()
σοβαρεψου αλεξη, σοβαρεψου![]()
ενα σου λεω.....εφτιαξα οκτω ατομα τιμημενους.....το ποιους ας το πουν οι ιδιοι που το ξερουν
ειναι εντελως ηλιθιο το ατομο,ας του το πει καποιοςΤρέμετε...
ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη ο σλαβι το πολυ να σου φιαξει κανα ζιπουνακι....αν τυχει κα ξυονησει απο το ληθαργκο και εχεις την ατυχια να εισαι διπλα του θα σε λιωσει με τις γροθιες του μολις διαισθανθει ποσο πιρφορος εισαιΤρέμετε...
ακουστα...ηλικιακά είμαι στο μικρό μου πόνυ!!!Πες μου ότι ξερεις το κομικ με τον Τζεφ Μπλεικ που καθαριζε τα μελη του Συμβουλιου...
Η δικη σου άποψη δεν πιάνεται προφανως...ειναι εντελως ηλιθιο το ατομο,ας του το πει καποιος
τι να ξερω εγω;κανα μικρο πονυ καβαλουσα μονο οταν ημουνα μικροςΗ δικη σου άποψη δεν πιάνεται προφανως...![]()
Παιχνίδια εξουσιας λεει στο μπου...
Εγω ξερω ότι παιχνίδια εξουσιας γινονται όπου διακυβευεται χρημα.
Ποιος ξερει τι παιχτηκε...Όχι ότι με νοιαζει κιολας.