dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μεχρι νεοτερας θα τα λεμε μαζι και μονο
Η ταινία δεν θα είναι μια αλλα δυο μπορεί και τρείς.
Το καλό είναι ότι θα διαδραματίζετε το τι έγινε πρίν την σειρά. ;)
εκανε καταθεση ψυχης τυπε?Έσπασε κι ο τσομπάνης ?![]()
δεν διάβασες τυπε κατέθεσε τα όπλα σαν αμετρητασμηνυματας απο αυριο θα μπαίνει σαν κελακηςεκανε καταθεση ψυχης τυπε?![]()
τι λες ρε φιλε;εισαι εντελως βλακας;δεν καταλαβαινεις τα παιχνιδια εξουσιας που παιζονται στο μπου;Έσπασε κι ο τσομπάνης ?![]()
εγω τα ειχα ολα τυπε εκτος του βατραχου :Sειχα κ την κολοκυθα τωρα που το θυμαμαι
![]()
αυτο τι εκανε ο παπιας τυπεεβαφες παπουτσια σε κασελακι?
τυπε σου πριόνιζαν την καρέκλα ? εσυ οτι και να γίνει θα μείνεις ο τσομπάνης της καρδιάς μαςτι λες ρε φιλε;εισαι εντελως βλακας;δεν καταλαβαινεις τα παιχνιδια εξουσιας που παιζονται στο μπου;
καλα ο βατραχος που ξερουμε οτι δεν εχει τιποτε αλλο να κανει στη ζωη του, αλλα και οι υπολοιποι καθε μερα εδω στο σκατοθρεντ? :S ελεος πια, λυπηθειτε τους εαυτους σας λιγο η ζωη ειναι εκει εξω, στα αλλα θρεντακια του σαϊτ![]()
τι λες ρε φιλε;εισαι εντελως βλακας;δεν καταλαβαινεις τα παιχνιδια εξουσιας που παιζονται στο μπου;
ειμαι η μαχαιρια που σκοτωνει συμβιβασμενες συνειδησεις ;)είσαι το πιο προκλητικό νικ του ψυχάκια ;)
ο σταυρος 51 ειναι ο μεγαλος αρχιερεαςνα πούμε και για την μασονία του μπου ;)![]()
φιλε, πες στον γλ το φιλαρακι μου να ξαναγυρισει ;)ο σταυρος 51 ειναι ο μεγαλος αρχιερεας
ο giorgospapa δεν ειχε αυτο το αξιωμα τυπε?ο σταυρος 51 ειναι ο μεγαλος αρχιερεας
ο σταυρος 51 ειναι ο μεγαλος αρχιερεας
που και που βαζουν και μπατσο απεξω τυπεένα πρωί είδα έναν κοκκινοτρίχη να μπαίνει στην στοά της αχαρνών θα πήγε να ρίξει κανά σφουγγάρισμα για να μην του κλείσουν το σάιτ δεν γράφει όπως έγραφε παλιότερα υπέρ των εβραίων ;)
που και που βαζουν και μπατσο απεξω τυπε
φοβουνται μην τους δειρουν