maverick77
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
δεν υπαρχει κανενας λογος μαν....τελοςφιλε, πες στον γλ το φιλαρακι μου να ξαναγυρισει ;)
ενας απλος στρατιωτης απο δω και περα
δεν υπαρχει κανενας λογος μαν....τελοςφιλε, πες στον γλ το φιλαρακι μου να ξαναγυρισει ;)
γιατι τι εγινε τυπε? ποιος τον πειραξε να τον τραμπουκισω?δεν υπαρχει κανενας λογος μαν....τελος
ρε παιδιά δεν είμαι ο Ράιαν είμαι ο μπραιανδεν υπαρχει κανενας λογος μαν....τελος
ενας μεραρχος μονο με τον αρχιστρατηγο θα μπορουσε να διαφωνησει για να παραιτηθειγιατι τι εγινε τυπε? ποιος τον πειραξε να τον τραμπουκισω?![]()
Η καταρα του Alex71 είναι αδυσωπητη.γιατι τι εγινε τυπε? ποιος τον πειραξε να τον τραμπουκισω?![]()
ρε αντε παγαινε απο δω σπασμενεΗ καταρα του Alex71 είναι αδυσωπητη.
δεν υπαρχει κανενας λογος μαν....τελος
μιλας με γριφους γερονταενας μεραρχος μονο με τον αρχιστρατηγο θα μπορουσε να διαφωνησει για να παραιτηθει
το μυαλο σου και μια λιρα.....Η καταρα του Alex71 είναι αδυσωπητη.
Έναν έναν θα σας καθαρισω σαν τον Τζεφ Μπλέικ.ρε αντε παγαινε απο δω σπασμενε![]()
Η καταρα του Alex71 είναι αδυσωπητη.
Ενα συνταγμα ηταν......σε συσκευασια μινικαι αυτός ένας απλός στρατιώτης ήταν ;)
και αυτός ένας απλός στρατιώτης ήταν ;)
![]()
και τωρα που χρειαζομαστε τον σλαβι να ριξει κανα μπουκετο αυτος την ειδε παστα φλωρα και παιδι των λουλουδιων![]()
![]()
σοβαρεψου αλεξη, σοβαρεψουΈναν έναν θα σας καθαρισω σαν τον Τζεφ Μπλέικ.
Ο Alex71 είναι φιλος σουμαν δεν ειμαι καλα χωρις πλακα νιωθω χαλια εχω πεσει πολυ![]()
μαν δεν ειμαι καλα χωρις πλακα νιωθω χαλια εχω πεσει πολυ![]()
φαε μια ωμη μπριζολα με το αιμα της να θυμηθεις τα ενστικτα σου ;)μαν δεν ειμαι καλα χωρις πλακα νιωθω χαλια εχω πεσει πολυ![]()
Το επομενο μου βημα είναι να κανω κολλητο τον Σλαβι. Όλα είναι σχεδιασμένα.σοβαρεψου αλεξη, σοβαρεψου![]()