ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ντροπη σου να βγαζεις στην φορα τα εσωψυχα ενος ατομου με ειδικες ικανοτητες και με προβληματα υγειας
εχω αλλεργια στα κλαματα δεν ειμαι σαν την κελλυ που της αρεσει
ντροπη σου να βγαζεις στην φορα τα εσωψυχα ενος ατομου με ειδικες ικανοτητες και με προβληματα υγειας
με το σφακιανακη, γιαυτο εγινε χωρις προσοντα σε μια νυκτα υπαστυνομος α ;)φιλε η ερι ειναι ηδη παντρεμενη με ατομο με εξουσια....τι βατραχια και πρασινα αλογα μας λες;
ο γλ δεν εκλαψε καθολου οταν του εκανε νταμπλ φιστινγκ το κελλακι, ισα ισα της ελεγε να βαλει κι αλλα πραγματα μεσα :Sεχω αλλεργια στα κλαματα δεν ειμαι σαν την κελλυ που της αρεσει
σε καθε ραντεβου μου εστελνε πμ με κλαματα και τι εχω μαζι του και γιατι δεν μπορουμε να ειμαστε φιλοι και την επομενη στιγμη ποσταρε δημοσια μαγκιες αντε βγαλε ακρη
καταρα εχω ρε σε οποιο θρεντ παω να με παραθετει ενας πουστης;
φιλε η ερι ειναι ηδη παντρεμενη με ατομο με εξουσια....τι βατραχια και πρασινα αλογα μας λες;
η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μου απονεμηθει τιτλος ευεργετη του φορουμεδιωξες τον χασοδικη και νιωθεις ωραια
με μενα καλα δεν παρακολουθεις το σαιτ;Με ποιον μαν;
με μενα καλα δεν παρακολουθεις το σαιτ;
η δουλεια δεν ειναι ντροπη μαν.....φερνει λεφτα στο σπιτιΗθελα απλα να το ακουσω οτι εσυ εισαι ο αντρας με εξουσια
Το κελλακι εξουσιασε τον κωλο σου και η ερι σου σκυλοπηδιεται απο δω κι απο κει. Δεν ντρεπεσαι;
Ηθελα απλα να το ακουσω οτι εσυ εισαι ο αντρας με εξουσια
μετα τον ντουρασελ,τιπο και γκαστεζ που απενεργοποιηθηκε ερχεται η σειρα του σεβαλιε να γινει τιμημενος απο μοντ......
μετα τον ντουρασελ,τιπο και γκαστεζ που απενεργοποιηθηκε ερχεται η σειρα του σεβαλιε να γινει τιμημενος απο μοντ......
να το πουμε μπας και φυγουν κανα δυο νωντοκλωνοι σε χειμερια ναρκηνα το πουμε τωρα οτι παω για μοντ ή να το κρατησουμε εκπληξη
τι αναγκη εχει αυτος μαν;οπου να παει βολευεται....εσυ κοιτα πως θα την παλεψεις μεσα σ αυτο σαιτΕπηλθε και με τη βουλα πλεον το τελος του Τσατ Σπαμ θρεντ. Αυτου του ιστορικου θρεντ-νεκροταφειο λιγοψυχων νικς. Και τη θεση του πηρε αυτο εδω. Το καινουργιο σπιτι του βατραχου, δεν ξεκουναει απο δω με τιποτα βολευτηκε μια χαρα
τι αναγκη εχει αυτος μαν;οπου να παει βολευεται....εσυ κοιτα πως θα την παλεψεις μεσα σ αυτο σαιτ
Ειμαι χαλκεντερος εγω μαν. Εσυ κοιτα να κρατησεις αυτη τη μηδαμινη δυναμη που εχεις γιατι κατι μ λεει οτι πισω απο τη πλατη σου ο αποδιωγμενος και κατατρεγμενος αλεξ κανει δολοπλοκιες με τον αντισθενη για τον καταποντισμο σου δρωντας υπογεια. Το νου σου...
η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μου απονεμηθει τιτλος ευεργετη του φορουμ
αλλα επισης αληθεια ειναι οτι ο αλεξ ειναι μεγαλη drama queen και εψαχνε ηρωικη πορτα εξοδου