kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ειχε πει οτι εισαι ασχημος κ λογο σπουδων κ κλεισουρας βγαζεις μισος για την μανα -μητρα που σε εβγαλε
καπως ετσι το χε πει
δε νομίζω
ειχε πει οτι εισαι ασχημος κ λογο σπουδων κ κλεισουρας βγαζεις μισος για την μανα -μητρα που σε εβγαλε
καπως ετσι το χε πει
α τωρα εβρισα αυτόν και χρησιμοποιησα την λεξη μανα ή μητρα στην προταση ως γενικο όροειχε πει οτι εισαι ασχημος κ λογο σπουδων κ κλεισουρας βγαζεις μισος για την μανα -μητρα που σε εβγαλε
καπως ετσι το χε πει
"φιλε" με αυτάκια ; ;)
υπογράμμιση+εισαγωγικά+αναφορά σε αυτάκια
^αυτός ο συνδυασμός δεν συναντάται πουθενά στην βιβλιογραφία πήγαινε για κανά μπάνιο καλύτερα ;)
μη πιανεις το ονομα του Νωντα στο βρωμοστομα σου που τρωει ντονατς και πιπωνει πακηδεςΜαλώνω με τον νωντα μην ανακατεύεσαι, το πιασες; "φιλε" με αυτάκια ; ;)
μη πιανεις το ονομα του Νωντα στο βρωμοστομα σου που τρωει ντονατς και πιπωνει πακηδες
Θα πάω για πουτσο
καπως ετσι το χε πει
απαραδεκτο
αυτήν για να έχει απομείνει εδώ μέσα παίζει να την γαμάει ο ψευτοάντμιν αν είναι αυτός ο άντμιν που θέλουμε για το σάιτ τότε πάσο διαφορετικά θα πρέπει να πάμε ασαπ σε λύση χαστούρα ;)
αυτήν για να έχει απομείνει εδώ μέσα παίζει να την γαμάει ο ψευτοάντμιν αν είναι αυτός ο άντμιν που θέλουμε για το σάιτ τότε πάσο διαφορετικά θα πρέπει να πάμε ασαπ σε λύση χαστούρα ;)
ειδε τη δυναμη σου στο σαιτ κ οτι το θρεντ σου παει κανονι κ μπηκε να τριφτει
ειδες τι λιμουρα ειναι ενω πριν σε εκραζε
θυμαμαι μια συμμαθητρια μου στο λυκειο που οποτε εβλεπε καποιον με μηχανακι η με αμαξι εξω απο το σχολειο πηγαινε κ κωλοτριβοταν
ποτε τελειωνουν οι ιστοριες του λυκειου μας επρηξες
θυμασαι το ραντεβου θανατου που σου ειχε δωσει ο αχαχουχας στον ελευθερουδακη στο βιλαντζ κ δεν πηγες ποτε?
ειδε τη δυναμη σου στο σαιτ κ οτι το θρεντ σου παει κανονι κ μπηκε να τριφτει
ειδες τι λιμουρα ειναι ενω πριν σε εκραζε
θυμαμαι μια συμμαθητρια μου στο λυκειο που οποτε εβλεπε καποιον με μηχανακι η με αμαξι εξω απο το σχολειο πηγαινε κ κωλοτριβοταν
ντροπη σου να βγαζεις στην φορα τα εσωψυχα ενος ατομου με ειδικες ικανοτητες και με προβληματα υγειαςσε καθε ραντεβου μου εστελνε πμ με κλαματα και τι εχω μαζι του και γιατι δεν μπορουμε να ειμαστε φιλοι και την επομενη στιγμη ποσταρε δημοσια μαγκιες αντε βγαλε ακρη
φιλε η ερι ειναι ηδη παντρεμενη με ατομο με εξουσια....τι βατραχια και πρασινα αλογα μας λες;Ετσι ειναι. Η εξουσια κανει το μουνι τους να σταζει. Μπηκε μεσα στο αντρο του βατραχου και εχυσε η ερι. Βατραχε να ξες η ερι μπορει να τη θεωρεις κωλοχαρακτηρα αλλα στη πιπα δεν παιζεται. Εκμεταλευσου το