Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Ετσι ειναι. Η εξουσια κανει το μουνι τους να σταζει. Μπηκε μεσα στο αντρο του βατραχου και εχυσε η ερι. Βατραχε να ξες η ερι μπορει να τη θεωρεις κωλοχαρακτηρα αλλα στη πιπα δεν παιζεται. Εκμεταλευσου το
ειναι η παραλια ναυαγιο στη ζακυνθο γιατι στο σαιτ συχναζουν ναυαγια της ζωης
ειναι η παραλια ναυαγιο στη ζακυνθο γιατι στο σαιτ συχναζουν ναυαγια της ζωης
Πηγαινε ποσταρε καμια πουτσα στα ξυλογλυπτα εσυ
http://[URL unfurl="true"]www.pokerlandgr.com/images/stories/2010/xapia.jpg[/img[/URL]]
serviristeite :birdman:
[/quote]τα παστελακια λειπουν γιατι τα πηρα ηδη εγω
τα παστελακια λειπουν γιατι τα πηρα ηδη εγω
κανονι παει....με χιλιαδεν γαμησε η θρενταρα μου?
δεν γαμησε η θρενταρα μου?
Ο Βάτραχος είναι η μασκότ του σαιτ να τον ξεχάσεις τον γλομπέο τα έφαγε τα ψωμιά του. ;)ακομη να βρεθει ενας μοντ της προκοπης να κλεισει αυτο το αχρηστο θρεντ? oλοι οι μοντ πιρφοροι σαν τον ψευδο αντμιν ειναι?
ο βατραχος πουλαει, εχει ρευμα, ο ψευτοαντμιν θα τον εβγαλει τον κοσμα τα χριστουγεννα σε λουτρινο και θα τον πουλαει στα τζαμπο για κονομιΟ Βάτραχος είναι η μασκότ του σαιτ να τον ξεχάσεις τον γλομπέο τα έφαγε τα ψωμιά του. ;)
εχουν υπαρξει πολυ πιο δυνατα νικς σε αυτο το σαϊτ απο τον βατραχο τυπε ;) αλλιμονο αν συγκρινουμε τον κοσζμα τωρα με επικα νικς οπως ο πλε, ο λακης, ο περσοννας, ο πορνοπαππος, ο φεθρυ, ο ισιος, ο ραφμαν, κλπΟ Βάτραχος είναι η μασκότ του σαιτ να τον ξεχάσεις τον γλομπέο τα έφαγε τα ψωμιά του. ;)
εχουν υπαρξει πολυ πιο δυνατα νικς σε αυτο το σαϊτ απο τον βατραχο τυπε ;) αλλιμονο αν συγκρινουμε τον κοσζμα τωρα με επικα νικς οπως ο πλε, ο λακης, ο περσοννας, ο πορνοπαππος, ο φεθρυ, ο ισιος, ο ραφμαν, κλπ
Το χάσαμε το κορμί. :Sεγω για το καλο σας τα λεω οπως τα ελεγε ο περσονας στη βελβυ