kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Νομιζειs τωρα οτι οι στρατιωτεs ανεβαινουν στον λοφο φωναζονταs "αερα" ????
Τωρα στελνουν η κατευθυνομενο η μη επανδρωμενο
εγώ και ο βάρος είμαστε ολντ σκουλ ;)
Νομιζειs τωρα οτι οι στρατιωτεs ανεβαινουν στον λοφο φωναζονταs "αερα" ????
Τωρα στελνουν η κατευθυνομενο η μη επανδρωμενο
τυπε που ησουνα?έπρεπε να σε είχα πετύχει παλιός στον έβρο να σου έλιωνα το κορμάκι θα ήσουν σωστός άνθρωπος σήμερα
Μάλιστα στρατηγέ μου.έπρεπε να σε είχα πετύχει παλιός στον έβρο να σου έλιωνα το κορμάκι θα ήσουν σωστός άνθρωπος σήμερα
τυπε που ησουνα?
μοναδα 107 κουφοβουνο εγω
Σαν τουs Παλαιστινιουs ενα πραμα......Πετατε πετρεs και σαs πετανε εξελιγμενουs απο αποστασηεγώ και ο βάρος είμαστε ολντ σκουλ ;)
Πάντα υπάρχει ένας μαλάκας για αντιπερισπασμό.-βάρε! θα κάνω άλμα 10 μέτρων, με καλύπτεις?
-σε καλύπτω!
-αρχίδια καλύπτεις!
107 ΜΜΠ-ΠΕΠ ρε τυπεδεν υπάρχει τέτοια μονάδα στο κουφόβουνο είδες που σε τσάκωσα ;)
Σαν τουs Παλαιστινιουs ενα πραμα......Πετατε πετρεs και σαs πετανε εξελιγμενουs απο αποσταση
Η μονη φθορα τουs ειναι η καταπονηση των νυχιων στο.......execute
107 ΜΜΠ-ΠΕΠ ρε τυπε
Τζουνακο ειχα διοικητη
Ο ρομαντισμοs στον ερωτα , στην πολιτικη και στην μαχη εκ του συσταδην μαs τελειωσεμαν εμείς θα τους καθαρίζαμε με τα χέρια ούτε όπλα και αρχιδιές ωμή βία και από πίσω θα ερχόταν το μπος να δαγκώνει όποιον δεν είχε ψοφήσει ;)
τυπε εχει σβηστει το ονομα μουείδες που σ'έκανα να γράψεις λεπτομέρειες τώρα αν θέλει κάποιος να σε βρει να σε γαμήσει θα κάνει μια βόλτα στο κουφόβουνο να πάρει τα ονόματα των φαντάρων που υπηρέτησαν πρόσεχε από δω και πέρα τι γράφεις ;)
τυπε εχει σβηστει το ονομα μου
δε θελει να με θυμαται ο στρατος
εξω επεσες αλλα αν σε καυλωνουν οι σιτιστες γινομαι και σιτιστηςγια σιτιστή σε κόβω εσένα ;)
Θα τον κάρφωνες τον Βάτραχο?εξω επεσες αλλα αν σε καυλωνουν οι σιτιστες γινομαι και σιτιστης
δεν είμαι κτηνοβάτης ρε τυπε :oΘα τον κάρφωνες τον Βάτραχο?
Θα τον κάρφωνες τον Βάτραχο?
δεν είμαι κτηνοβάτης ρε τυπε :o
Ενα σκυλοτι κοινό έχουν ο άντμιν με τον βάρο ξέρεις ;)
Ενα σκυλο