Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
πρώτη φορά που τα διαβάζω αυτά
gia ton καπαρτινακια τι αποψη εχεις?
εχει νευρο κ δυνατο ντιρεκτ?
πρώτη φορά που τα διαβάζω αυτά
σε ειχα για χτικιαρη - γυαλακια.....79-80 αλλά σκέφτομαι να φαρμακωθώ και να ξεκινήσω βάρη να γίνω τούμπανο ;)
gia ton καπαρτινακια τι αποψη εχεις?
εχει νευρο κ δυνατο ντιρεκτ?
σε ειχα για χτικιαρη - γυαλακια.....
δεν ηξερες που χεζουν τα ελαφια βατραχε? και που φανταζοσουν οτι χεζουν τα ελαφια? στο ρεστ ροομ? ποσο ασχετος εισαι με την αληθινη ζωη βατραχε, ποσο ε? ποσο?πρώτη φορά που τα διαβάζω αυτά
δεν ηξερες που χεζουν τα ελαφια βατραχε? και που φανταζοσουν οτι χεζουν τα ελαφια? στο ρεστ ροομ? ποσο ασχετος εισαι με την αληθινη ζωη βατραχε, ποσο ε? ποσο?
τσαμπουκαδες οχι σε μενα βατραχε, δε σε παιρνει και το ξερεις καλα ;)αυτό για τα ελάφια το υποψιαζόμουν αλλά δεν το είχα δει με τα μάτια μου φίλε τι θες τώρα
αυτό για τα ελάφια το υποψιαζόμουν αλλά δεν το είχα δει με τα μάτια μου φίλε τι θες τώρα
αυτό για τα ελάφια το υποψιαζόμουν αλλά δεν το είχα δει με τα μάτια μου φίλε τι θες τώρα
απιστευτο θρεντ
Αφού κάνω πρώτα την κωλότρυπα του ψευτοπροφήτη τους σαν φρεάτιο υπονόμου. ;)θα πεθάνεις για την πατρίδα
τυπε εισαι μπαρτσελονα?Καλή η μαλακία που άνοιξες
τυπε εισαι μπαρτσελονα?
ποιος απο το μπου ητανε μπαρτσελονα ρε πστ μου, δε μπορω να θυμηθω...Έπαιζα παλιά εκεί
Αφού κάνω πρώτα την κωλότρυπα του ψευτοπροφήτη τους σαν φρεάτιο υπονόμου. ;)
Εγώ πάλι δεν σε εμπιστεύομαι ούτε να μου πετάξεις τα σκουπίδια. ;)μαν στη μάχη θα σ'εμπιστευόμουν να καταλάβουμε μαζί έναν λόφο με πυρ και κίνηση
Νομιζειs τωρα οτι οι στρατιωτεs ανεβαινουν στον λοφο φωναζονταs "αερα" ????μαν στη μάχη θα σ'εμπιστευόμουν να καταλάβουμε μαζί έναν λόφο με πυρ και κίνηση
Εγώ πάλι δεν σε εμπιστεύομαι ούτε να μου πετάξεις τα σκουπίδια. ;)