Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
αυτό που λες ισχύει για τον λογαριασμό στο μπου όμως εγώ ανέφερα και τα καβατζοτηλέφωνα που αν δεν τα σβήσεις και τα αφήσεις να υπάρχουν κάπου για ώρα ανάγκης είναι σαν να προκαταλαμβάνεις τον εαυτό σου ότι θα τα ξαναχρησιμοποιήσεις ;)
ετσι οπως το λες ειναι, θεμα προκαταληψης...αν εισαι προληπτικος και δινεις ιδιαιτερη βαση σε τετοιου ειδους σκεψεις...κανεις τα κουμαντα σου...αν νομιζεις οτι θα σε επηρεασει....εγω ειμαι της αποψεις οτι οτι ειναι να γινει, θα γινει...στα παπαρια μου ειδικα για το καθε μελλοντικο βρωμομουνο ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
2 ντιρεκτ ο τζιμυς 2 τεραστιες γουβες στην πορτα

κ το μπουφανακι με το γουνακι στην κουκουλα

3 ντιρέκτ έριξε το πρώτο δίχως δύναμη απλώς για να κεντράρει τον στόχο παρατήρησε στο τελευταίο ντιρέκτ μια μικρή μύτη που κάνει η γούβα προς τα έξω αν έριχνε ένα ακόμα το χέρι του θα διαπερνούσε την πόρτα θεωρώ αυτό σκόπευε να κάνει να διαπεράσει την πόρτα με την γροθιά και να τον αρπάξει από τον λαιμό ;)

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
3 ντιρέκτ έριξε το πρώτο δίχως δύναμη απλώς για να κεντράρει τον στόχο παρατήρησε στο τελευταίο ντιρέκτ μια μικρή μύτη που κάνει η γούβα προς τα έξω αν έριχνε ένα ακόμα το χέρι του θα διαπερνούσε την πόρτα θεωρώ αυτό σκόπευε να κάνει να διαπεράσει την πόρτα με την γροθιά και να τον αρπάξει από τον λαιμό ;)

φιλε η σοφια που τον ετρωγε χλαπ χλουπ στο μουνι πως κ δεν ξενερωσε με την κοτα  :think:

ισα ισα πηγε να τον προστατεψει κ καλα αυτα ειναι βλακειες για απολιτιστους χου χου κ ιστοριες

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τη σοφια ποιος τη γαμαγε ομως?  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φιλε η σοφια που τον ετρωγε χλαπ χλουπ στο μουνι πως κ δεν ξενερωσε με την κοτα  :think:

ισα ισα πηγε να τον προστατεψει κ καλα αυτα ειναι βλακειες για απολιτιστους χου χου κ ιστοριες

θα την γάμαγε καλά ο τύπος δεν έχει να κάνει :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο τυπος τη γαμισε τη σοφια τουλαχιστον, τα προτυπα σου τι εκαναν? ο ενας ειναι φυλακη και ο αλλος δεν ειναι ουτε καν αναμνηση     :2on1:

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

τελικα στη ζωη μου αυτο εχω καταλαβει φιλε

αναδροι λιμοκοντοροι δολοπλοκοι κ κοτες γαμανε ολα τα μουνια
κ ψυχακηδες ανωμαλοι σαν το τζιμυ δεν τους θελει καμια

γνωμη σου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μονο τον καμμενο τον λασκο που την ειχε δει εκπαιδευτης navy seals γουσταρε ο τζιμης η κρυφη, κι βεβαια καμια γυναικα δεν τον εβαζε σε κουβεντα, εκει ειχε κοινα στοιχεια μαζι σου βατραχε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο τυπος τη γαμισε τη σοφια τουλαχιστον, τα προτυπα σου τι εκαναν? ο ενας ειναι φυλακη και ο αλλος δεν ειναι ουτε καν αναμνηση     :2on1:

τον έφαγε ο τζίμης αυτόν είχε κάνει δηλώσεις πανελλαδικώς ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τελικα στη ζωη μου αυτο εχω καταλαβει φιλε

αναδροι λιμοκοντοροι δολοπλοκοι κ κοτες γαμανε ολα τα μουνια
κ ψυχακηδες ανωμαλοι σαν το τζιμυ δεν τους θελει καμια

γνωμη σου

μαν παρατηρούσα ξανά το μπουφάν του τζίμη οκ το γουνάκι πολύ χαρακτηριστικό αλλά το θέμα είναι ότι το μπουφανάκι είναι κοντό σαν αυτά που φοράνε κάτι γκόμενες μόνο τύποι σαν τον τζίμη μπορούν να φοράνε τέτοια μπουφάν και να τα κάνουν να φαίνονται ζόρικα εγώ αν το φορούσα αυτό θα με κράζανε :P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μονο τον καμμενο τον λασκο που την ειχε δει εκπαιδευτης navy seals γουσταρε ο τζιμης η κρυφη, κι βεβαια καμια γυναικα δεν τον εβαζε σε κουβεντα, εκει ειχε κοινα στοιχεια μαζι σου βατραχε

στρατόκαυλος μισογύνης γυαλάκιας φοβερό πρότυπο :rockon:

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μαν παρατηρούσα ξανά το μπουφάν του τζίμη οκ το γουνάκι πολύ χαρακτηριστικό αλλά το θέμα είναι ότι το μπουφανάκι είναι κοντό σαν αυτά που φοράνε κάτι γκόμενες μόνο τύποι σαν τον τζίμη μπορούν να φοράνε τέτοια μπουφάν και να τα κάνουν να φαίνονται ζόρικα εγώ αν το φορούσα αυτό θα με κράζανε :P

κ απο κατω φορμα με αθλητικα οχι τζιν κ μαλακιες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.230
Πόντοι
25.467
καλή φάση να είσαι άντμιν σε μπουρδελοσάιτ πρέπει να νιώθεις παντοδύναμος πραγματική ευλογία :)

Ο κ. Τσουλούφας μου έστειλε με e-mail ένα σχόλιο προς την διαχείριση. Και επειδή το παρόν θρεντ είναι αφιερωμένο σε εσάς, οφείλω να ζητήσω την αδειά σας για να το δημοσιεύσω.  :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom