memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
mijh toy na prosexeis me to na xeseis?λυπάμαι φίλε αν δεν δω πριντ σκριν δεν σε πιστεύω είσαι γαμημένος είσαι άναντρος και να προσέσεις μωρή πουτάνα να προσέσεις
mijh toy na prosexeis me to na xeseis?λυπάμαι φίλε αν δεν δω πριντ σκριν δεν σε πιστεύω είσαι γαμημένος είσαι άναντρος και να προσέσεις μωρή πουτάνα να προσέσεις
mijh toy na prosexeis me to na xeseis?
ετσι οπως το λες ειναι, θεμα προκαταληψης...αν εισαι προληπτικος και δινεις ιδιαιτερη βαση σε τετοιου ειδους σκεψεις...κανεις τα κουμαντα σου...αν νομιζεις οτι θα σε επηρεασει....εγω ειμαι της αποψεις οτι οτι ειναι να γινει, θα γινει...στα παπαρια μου ειδικα για το καθε μελλοντικο βρωμομουνο ;)αυτό που λες ισχύει για τον λογαριασμό στο μπου όμως εγώ ανέφερα και τα καβατζοτηλέφωνα που αν δεν τα σβήσεις και τα αφήσεις να υπάρχουν κάπου για ώρα ανάγκης είναι σαν να προκαταλαμβάνεις τον εαυτό σου ότι θα τα ξαναχρησιμοποιήσεις ;)
εχεις αρχισει να σπασς βατραχε....χανεις τα λογια σου....μπερδευεις τη γλωσσα σου.... ;)
εκανα εντιτ λιγο πριν μπω στο τζιπ ;)έλα λούγκρα έλα έλα
2 ντιρεκτ ο τζιμυς 2 τεραστιες γουβες στην πορτα
κ το μπουφανακι με το γουνακι στην κουκουλα
3 ντιρέκτ έριξε το πρώτο δίχως δύναμη απλώς για να κεντράρει τον στόχο παρατήρησε στο τελευταίο ντιρέκτ μια μικρή μύτη που κάνει η γούβα προς τα έξω αν έριχνε ένα ακόμα το χέρι του θα διαπερνούσε την πόρτα θεωρώ αυτό σκόπευε να κάνει να διαπεράσει την πόρτα με την γροθιά και να τον αρπάξει από τον λαιμό ;)
τη σοφια ποιος τη γαμαγε ομως? ;)3 ντιρέκτ έριξε το πρώτο δίχως δύναμη απλώς για να κεντράρει τον στόχο παρατήρησε στο τελευταίο ντιρέκτ μια μικρή μύτη που κάνει η γούβα προς τα έξω αν έριχνε ένα ακόμα το χέρι του θα διαπερνούσε την πόρτα θεωρώ αυτό σκόπευε να κάνει να διαπεράσει την πόρτα με την γροθιά και να τον αρπάξει από τον λαιμό ;)
φιλε η σοφια που τον ετρωγε χλαπ χλουπ στο μουνι πως κ δεν ξενερωσε με την κοτα
ισα ισα πηγε να τον προστατεψει κ καλα αυτα ειναι βλακειες για απολιτιστους χου χου κ ιστοριες
ο τυπος τη γαμισε τη σοφια τουλαχιστον, τα προτυπα σου τι εκαναν? ο ενας ειναι φυλακη και ο αλλος δεν ειναι ουτε καν αναμνησηθα την γάμαγε καλά ο τύπος δεν έχει να κάνει
θα την γάμαγε καλά ο τύπος δεν έχει να κάνει
ο τυπος τη γαμισε τη σοφια τουλαχιστον, τα προτυπα σου τι εκαναν? ο ενας ειναι φυλακη και ο αλλος δεν ειναι ουτε καν αναμνηση
τελικα στη ζωη μου αυτο εχω καταλαβει φιλε
αναδροι λιμοκοντοροι δολοπλοκοι κ κοτες γαμανε ολα τα μουνια
κ ψυχακηδες ανωμαλοι σαν το τζιμυ δεν τους θελει καμια
γνωμη σου
μονο τον καμμενο τον λασκο που την ειχε δει εκπαιδευτης navy seals γουσταρε ο τζιμης η κρυφη, κι βεβαια καμια γυναικα δεν τον εβαζε σε κουβεντα, εκει ειχε κοινα στοιχεια μαζι σου βατραχε
μαν παρατηρούσα ξανά το μπουφάν του τζίμη οκ το γουνάκι πολύ χαρακτηριστικό αλλά το θέμα είναι ότι το μπουφανάκι είναι κοντό σαν αυτά που φοράνε κάτι γκόμενες μόνο τύποι σαν τον τζίμη μπορούν να φοράνε τέτοια μπουφάν και να τα κάνουν να φαίνονται ζόρικα εγώ αν το φορούσα αυτό θα με κράζανε
καλή φάση να είσαι άντμιν σε μπουρδελοσάιτ πρέπει να νιώθεις παντοδύναμος πραγματική ευλογία