Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.159
- Πόντοι
- 12.756
η ζωη σου ολη ειναι αυτο το θρεντ, εδω θα αφησεις τα κοκκαλα σου βατραχε
η ζωη του ολη ενα χνωτο στο τζαμι του τρόλεϊ
κοσμα ο μητρογλας ξαναβρίσκει την φόρμα του εσυ στο ριφρες ακόμα την γνώμη σου
η ζωη του ολη ενα χνωτο στο τζαμι του τρόλεϊ
νερό κι αλάτι φίλε μου
τον μαρνέζο τον έχουμε δει στο βίντεο με τον χοντρό και φάνηκε πολύ αργός ο τζίμυς έχει κτηνώδη δύναμη και φοβερό ντιρέκτ αλλά δεν τον έχουμε δει στα πόδια ο ζαμπίδης έχει ντιρέκτ και πόδια και τεχνική αν ήταν αγώνας που επιτρέπονταν όλα μέσα και μαχαίρια θα πόνταρα στον τζίμυ ;)
στην πατησιων θα γινοταν ο τσαμπουκας κ επιτρεπονται ολα μπουκαλια πετρες λοστοι κιουπια ζαρντινιερες
εγω τζιμυ γυαλακια θα ψηφιζα με μανιοκαταθλιπτικα ατομα δεν τα βαζεις ποτε
ο ζαμπιδης δεν θα εμπαινε καν στον τσακωμο ολοι οι σοβαροι αθλητες δεν μανουριαζουν ευκολα στο δρομο
κ μαρνεζος εχει πολυ εμπειρια απο νοπο χρυση αυγη αμπελοκηπους κλπ
εχει την τρελα αλλα του λειπει η σπιθα στα ματια που εχει ο τζιμακος
είναι τα βίστα παιδιά λαγκάρει το πισί ;)
σε εχει παγιδεψει ο σλαβι βατραχε σε αυτο το θρεντ, πλεον ολη σου η ιντερνετικη ζωη (και η πραγματικη) ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με αυτο το θρεντ.να προσέχεις αυτά που λες και να λες αυτά που προσέχεις ;)
^συνήθως αυτού του τύπου τα ψευτοκβόουτς βγαίνουν αυτό δεν έκατσε
εχω γεμισει ιους απο τσοντες κ βγαινουν σπαμ διαφημισεις με ολους τους μπρουσερς
εσβησα κ ξανα εκανα εγκατασταση τον σαφαρι αλλα αργει πολυ
τι να κανω?
μαν δεν ξέρω τώρα που όρισες τερέν την πατησίων μπορεί να πόνταρα σε αουτσάιντερ τον σκίνχεντ που είχα πετύχει ίσως έκρυβε όπλο κάτω από το μπουφάν και τους γάζωνε όλους ;)
σε εχει παγιδεψει ο σλαβι βατραχε σε αυτο το θρεντ, πλεον ολη σου η ιντερνετικη ζωη (και η πραγματικη) ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με αυτο το θρεντ.
να κάνεις επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση ;) ;) ;)
δεν κανω πλακα τι να κανω
να κανω ανιστολ ολους τους μπρουσερ η εχει τπτ στις ρυθμισεις?
μ'έχει απασχολήσει αυτό το ερώτημα όπως και κάποια τηλεφωνάκια που έχω αν θα τα σώσω σε ένα από τα πορνομέιλ ή θα τα διαγράψω δεν έχω απάντηση η ηθική μου λέει να τα σβήσω όλα η φωνή της λογικής φωνάζει για μπακάπ και αχρείαστα να είναι όμως μπαίνει το θέμα του πειρασμού και της ανρητικής προδιάθεσης ότι τα πράγμα δεν θα πάνε καλά πάντως κλίνω προς το μπακαπ
δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες είσαι πχ στην αρχική της γκουγκλ και σου πετάει στο άσχετο διαφημίσεις
ολα στο μυαλο ειναι μιλχαουζ, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ανηθικοτητας, αλλα ενοχηκοτητας αδικαιολογητης μαλιστα, δεν κανεις κατι κακο, ουτε λες ψεματα...στις σχεσεις θεωρω δεν πρεπει να αποκαλυπτουμε εξ ολοκληρου το παρελθον μας...μπορει να χρησιμοποιειθει εναντιον μας ;)
ναι ακριβως σε ολες τις σελιδες
πλην φβ βγαζει σπαμ διαφημισεις με τσοντες κλπ παρε τηλεφωνο μαμαδες θελουν πουτσο κ τετοια
αυτό που λες ισχύει για τον λογαριασμό στο μπου όμως εγώ ανέφερα και τα καβατζοτηλέφωνα που αν δεν τα σβήσεις και τα αφήσεις να υπάρχουν κάπου για ώρα ανάγκης είναι σαν να προκαταλαμβάνεις τον εαυτό σου ότι θα τα ξαναχρησιμοποιήσεις ;)
λυπάμαι φίλε αν δεν δω πριντ σκριν δεν σε πιστεύω είσαι γαμημένος είσαι άναντρος και να προσέσεις μωρή πουτάνα να προσέσεις