Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τον μαρνέζο τον έχουμε δει στο βίντεο με τον χοντρό και φάνηκε πολύ αργός ο τζίμυς έχει κτηνώδη δύναμη και φοβερό ντιρέκτ αλλά δεν τον έχουμε δει στα πόδια ο ζαμπίδης έχει ντιρέκτ και πόδια και τεχνική αν ήταν αγώνας που επιτρέπονταν όλα μέσα και μαχαίρια θα πόνταρα στον τζίμυ ;)

στην πατησιων θα γινοταν ο τσαμπουκας κ επιτρεπονται ολα μπουκαλια πετρες λοστοι κιουπια ζαρντινιερες

εγω τζιμυ γυαλακια θα ψηφιζα  με μανιοκαταθλιπτικα ατομα δεν τα βαζεις ποτε
ο ζαμπιδης δεν θα εμπαινε καν στον τσακωμο ολοι οι σοβαροι αθλητες δεν μανουριαζουν ευκολα στο δρομο

κ μαρνεζος εχει πολυ εμπειρια απο νοπο χρυση αυγη αμπελοκηπους κλπ
εχει την τρελα αλλα του λειπει η σπιθα στα ματια που εχει ο τζιμακος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η ζωη σου ολη ειναι αυτο το θρεντ, εδω θα αφησεις τα κοκκαλα σου βατραχε

να προσέχεις αυτά που λες και να λες αυτά που προσέχεις ;)

^συνήθως αυτού του τύπου τα ψευτοκβόουτς βγαίνουν αυτό δεν έκατσε :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στην πατησιων θα γινοταν ο τσαμπουκας κ επιτρεπονται ολα μπουκαλια πετρες λοστοι κιουπια ζαρντινιερες

εγω τζιμυ γυαλακια θα ψηφιζα  με μανιοκαταθλιπτικα ατομα δεν τα βαζεις ποτε
ο ζαμπιδης δεν θα εμπαινε καν στον τσακωμο ολοι οι σοβαροι αθλητες δεν μανουριαζουν ευκολα στο δρομο

κ μαρνεζος εχει πολυ εμπειρια απο νοπο χρυση αυγη αμπελοκηπους κλπ
εχει την τρελα αλλα του λειπει η σπιθα στα ματια που εχει ο τζιμακος

μαν δεν ξέρω τώρα που όρισες τερέν την πατησίων μπορεί να πόνταρα σε αουτσάιντερ τον σκίνχεντ που είχα πετύχει ίσως έκρυβε όπλο κάτω από το μπουφάν και τους γάζωνε όλους ;)

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
είναι τα βίστα παιδιά λαγκάρει το πισί ;)

εχω γεμισει ιους απο τσοντες κ βγαινουν σπαμ διαφημισεις με ολους τους μπρουσερς
εσβησα κ ξανα εκανα εγκατασταση τον σαφαρι αλλα αργει πολυ

τι να κανω?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
να προσέχεις αυτά που λες και να λες αυτά που προσέχεις ;)

^συνήθως αυτού του τύπου τα ψευτοκβόουτς βγαίνουν αυτό δεν έκατσε :think:
σε εχει παγιδεψει ο σλαβι βατραχε σε αυτο το θρεντ, πλεον ολη σου η ιντερνετικη ζωη (και η πραγματικη) ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με αυτο το θρεντ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εχω γεμισει ιους απο τσοντες κ βγαινουν σπαμ διαφημισεις με ολους τους μπρουσερς
εσβησα κ ξανα εκανα εγκατασταση τον σαφαρι αλλα αργει πολυ

τι να κανω?

να κάνεις επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση ;) ;) ;) :sunglasses:

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μαν δεν ξέρω τώρα που όρισες τερέν την πατησίων μπορεί να πόνταρα σε αουτσάιντερ τον σκίνχεντ που είχα πετύχει ίσως έκρυβε όπλο κάτω από το μπουφάν και τους γάζωνε όλους ;)

και τι  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σε εχει παγιδεψει ο σλαβι βατραχε σε αυτο το θρεντ, πλεον ολη σου η ιντερνετικη ζωη (και η πραγματικη) ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με αυτο το θρεντ.

αυτό το σάιτ είναι σαν την ταινία δε κιουμπ δεν έχει σημασία σε ποιό θρεντ γράφεις αλλά ότι δεν υπάρχει διέξοδος ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν κανω πλακα τι να κανω :think:

να κανω ανιστολ ολους τους μπρουσερ η εχει τπτ στις ρυθμισεις?

δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες είσαι πχ στην αρχική της γκουγκλ και σου πετάει στο άσχετο διαφημίσεις :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
μ'έχει απασχολήσει αυτό το ερώτημα όπως και κάποια τηλεφωνάκια που έχω αν θα τα σώσω σε ένα από τα πορνομέιλ ή θα τα διαγράψω δεν έχω απάντηση η ηθική μου λέει να τα σβήσω όλα η φωνή της λογικής φωνάζει για μπακάπ και αχρείαστα να είναι όμως μπαίνει το θέμα του πειρασμού και της ανρητικής προδιάθεσης ότι τα πράγμα δεν θα πάνε καλά πάντως κλίνω προς το μπακαπ :)
:thumbsup:
ολα στο μυαλο ειναι μιλχαουζ, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ανηθικοτητας, αλλα ενοχηκοτητας αδικαιολογητης μαλιστα, δεν κανεις κατι κακο, ουτε λες ψεματα...στις σχεσεις θεωρω δεν πρεπει να αποκαλυπτουμε εξ ολοκληρου το παρελθον μας...μπορει να χρησιμοποιειθει εναντιον μας  ;)

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες είσαι πχ στην αρχική της γκουγκλ και σου πετάει στο άσχετο διαφημίσεις :think:

ναι ακριβως σε ολες τις σελιδες
πλην φβ  βγαζει σπαμ διαφημισεις με τσοντες κλπ παρε τηλεφωνο μαμαδες θελουν πουτσο κ τετοια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:thumbsup:
ολα στο μυαλο ειναι μιλχαουζ, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ανηθικοτητας, αλλα ενοχηκοτητας αδικαιολογητης μαλιστα, δεν κανεις κατι κακο, ουτε λες ψεματα...στις σχεσεις θεωρω δεν πρεπει να αποκαλυπτουμε εξ ολοκληρου το παρελθον μας...μπορει να χρησιμοποιειθει εναντιον μας  ;)

αυτό που λες ισχύει για τον λογαριασμό στο μπου όμως εγώ ανέφερα και τα καβατζοτηλέφωνα που αν δεν τα σβήσεις και τα αφήσεις να υπάρχουν κάπου για ώρα ανάγκης είναι σαν να προκαταλαμβάνεις τον εαυτό σου ότι θα τα ξαναχρησιμοποιήσεις ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι ακριβως σε ολες τις σελιδες
πλην φβ  βγαζει σπαμ διαφημισεις με τσοντες κλπ παρε τηλεφωνο μαμαδες θελουν πουτσο κ τετοια

λυπάμαι φίλε αν δεν δω πριντ σκριν δεν σε πιστεύω είσαι γαμημένος είσαι άναντρος και να προσέσεις μωρή πουτάνα να προσέσεις :rockon:

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αυτό που λες ισχύει για τον λογαριασμό στο μπου όμως εγώ ανέφερα και τα καβατζοτηλέφωνα που αν δεν τα σβήσεις και τα αφήσεις να υπάρχουν κάπου για ώρα ανάγκης είναι σαν να προκαταλαμβάνεις τον εαυτό σου ότι θα τα ξαναχρησιμοποιήσεις ;)

αν θες να φυγεις απο εδω τα σβηνεις ολα ζητας διαγραφη λογαριαμου απο τζιελ κ σβηνεις κ ολα τ ακουκιες για κωδικους απο κλωνους

εννοειται κ ολα τα μειλ ενεργοποιησης

αλλιως με την πρωτη στραβη θα ξαναμπεις  ;)

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
λυπάμαι φίλε αν δεν δω πριντ σκριν δεν σε πιστεύω είσαι γαμημένος είσαι άναντρος και να προσέσεις μωρή πουτάνα να προσέσεις :rockon:

να προσεχεις μωρη πουτανα για δε θα περασεις καλα εδω μεσα ηταν η ατακα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom