_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βατραχε ο τραμου εκανε μια λαιτ,θα τη χαρακτηριζα, καταθεση ψυχης μολις τωρα στο θρεντ του τσιπρα. Τη γνωμη σου
Βατραχε ο τραμου εκανε μια λαιτ,θα τη χαρακτηριζα, καταθεση ψυχης μολις τωρα στο θρεντ του τσιπρα. Τη γνωμη σου
να τον σπασω σημερα ή να το αφησω αλλη μερα?Βατραχε ο τραμου εκανε μια λαιτ,θα τη χαρακτηριζα, καταθεση ψυχης μολις τωρα στο θρεντ του τσιπρα. Τη γνωμη σου
nai siga mh fygei o tramountanas
να τον σπασω σημερα ή να το αφησω αλλη μερα?
υ.γ. βατραχε τι προτεινεις να φαω ?
οκ τυπε ;)Μισοσπασε τον σημερα και του ριχνεις τη χαριστικη απο βδομαδα, αστον να σερνεται λιγο ακομα
Μισοσπασε τον σημερα και του ριχνεις τη χαριστικη απο βδομαδα, αστον να σερνεται λιγο ακομα
Στην υγεια σου και της κωλοτρυπας σου της ξεσκισμενης γαμιολαρα της ψωλης μου νιπουλιτσα
ζηλευεις καριολα , θα στα πασαλείψω στην μουρη και εσενα , ολα θα τα ρουφηξεις
Τι να χυσεις ρε πουροτραβελερ εσυ; Που για να σου σηκωθει πρεπει να νιωσεις ψωλη τραβελιου στο κωλαντερο σου ρε λιμο; Πλακα με κανεις ναουμε;
ελα να κανεις μονοζυγο στην ψωλη μου , και μετα φερε να σου περασω ενα χερι γαμησι οτι εχεις ζωντανο μεχρι 3 βαθμου συγγένεια , και επειδη σε συμπαθησα θα σε αφησω να βλεπεις πισω απο την κουρτινα κρυμμενος οπως σου αρεσει
θα σου βγαλω το κωλαντερο απο το στομα και μετα θα το δωσω στον Καμινη να το κανει γιρλάντα για το χριστουγεννιατικο δεντρο στο συνταγμα.
αλλα θα ερθεις , δεν θα κρυβεσαι παλι πουστρακο ;) ουτε θα αρχισεις να λες για μεταναστευση ;) ετσι γαμιολη ;) μια φορα προσπαθησε να κανεις τον αντρα ;) εστω για του τυπους
Κοιτα πουτανοσπερμα τις οικογενειες μαθε να τις αφηνεις απ εξω. Εχεις γαμηθει να βριζεις σπιτια και μαναδες. Το ξερουμε οτι εισαι μια πουστρα ξεφτιλισμενη που μεγαλωσε σε μπουρδελο, μην το δειχνεις συνεχως. Κανε λιγο κρατει μωρη γαμιολα
Ραμολιμεντο εχεις γινει ρε πουρογρια, με πατεριτσες εισαι μωρη ψοφια κι ακομα βριζεις σπιτια; Ποσο τελειωμενη τραβελοπουστα μπορει να εισαι;
Νιπουλοπουστα η πλακα ειναι οτι νομιζεις οτι ξερεις ποιος ειμαι..με περνας για καποιον αλλο που σου γαμησε τα σωψυχα..τοσο ηλιθιος εισαι εκτος των αλλων