Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Βατραχε ο τραμου εκανε μια λαιτ,θα τη χαρακτηριζα, καταθεση ψυχης μολις τωρα στο θρεντ του τσιπρα. Τη γνωμη σου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Βατραχε ο τραμου εκανε μια λαιτ,θα τη χαρακτηριζα, καταθεση ψυχης μολις τωρα στο θρεντ του τσιπρα. Τη γνωμη σου
να τον σπασω σημερα ή να το αφησω αλλη μερα?

υ.γ. βατραχε τι προτεινεις να φαω ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βατραχε για παρτη σου ο τραμπουκισμος στον ψευτοαντμιν  ;)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
να τον σπασω σημερα ή να το αφησω αλλη μερα?

υ.γ. βατραχε τι προτεινεις να φαω ?

Μισοσπασε τον σημερα και του ριχνεις τη χαριστικη απο βδομαδα, αστον να σερνεται λιγο ακομα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μισοσπασε τον σημερα και του ριχνεις τη χαριστικη απο βδομαδα, αστον να σερνεται λιγο ακομα
οκ τυπε  ;)

να τα βλεπουν μερικοι μερικοι μπολντιστες τι δυναμη εχει ο νωντισμος, οποτε γουσταρουμε σπαμε οποιο νικ γουσταρουμε για την πλακα μας  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756

2613127673_4965c41ef1.jpg

:pipa1: :pipa1: :pipa1:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:

Στην υγεια σου και της κωλοτρυπας σου της ξεσκισμενης γαμιολαρα της ψωλης μου νιπουλιτσα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ζηλευεις καριολα , θα στα πασαλείψω στην μουρη και εσενα , ολα θα τα ρουφηξεις  :pipa1:

Τι να χυσεις ρε πουροτραβελερ εσυ; Που για να σου σηκωθει πρεπει να νιωσεις ψωλη τραβελιου στο κωλαντερο σου ρε λιμο; :2funny: Πλακα με κανεις ναουμε;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Τι να χυσεις ρε πουροτραβελερ εσυ; Που για να σου σηκωθει πρεπει να νιωσεις ψωλη τραβελιου στο κωλαντερο σου ρε λιμο; :2funny: Πλακα με κανεις ναουμε;

ελα να κανεις μονοζυγο στην ψωλη μου , και μετα φερε να σου περασω ενα χερι γαμησι οτι εχεις ζωντανο μεχρι 3 βαθμου συγγένεια , και επειδη σε συμπαθησα θα σε αφησω να βλεπεις πισω απο την κουρτινα κρυμμενος οπως σου αρεσει   :)

θα σου βγαλω το κωλαντερο απο το στομα και μετα θα το δωσω στον Καμινη να το κανει γιρλάντα για το χριστουγεννιατικο δεντρο στο συνταγμα.

αλλα θα ερθεις , δεν θα κρυβεσαι παλι πουστρακο  ;) ουτε θα αρχισεις να λες για μεταναστευση  ;) ετσι γαμιολη  ;) μια φορα προσπαθησε να κανεις τον αντρα  ;) εστω για του τυπους  

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ελα να κανεις μονοζυγο στην ψωλη μου , και μετα φερε να σου περασω ενα χερι γαμησι οτι εχεις ζωντανο μεχρι 3 βαθμου συγγένεια , και επειδη σε συμπαθησα θα σε αφησω να βλεπεις πισω απο την κουρτινα κρυμμενος οπως σου αρεσει   :)

θα σου βγαλω το κωλαντερο απο το στομα και μετα θα το δωσω στον Καμινη να το κανει γιρλάντα για το χριστουγεννιατικο δεντρο στο συνταγμα.

αλλα θα ερθεις , δεν θα κρυβεσαι παλι πουστρακο  ;) ουτε θα αρχισεις να λες για μεταναστευση  ;) ετσι γαμιολη  ;) μια φορα προσπαθησε να κανεις τον αντρα  ;) εστω για του τυπους  

Κοιτα πουτανοσπερμα τις οικογενειες μαθε να τις αφηνεις απ εξω. Εχεις γαμηθει να βριζεις σπιτια και μαναδες. Το ξερουμε οτι εισαι μια πουστρα ξεφτιλισμενη που μεγαλωσε σε μπουρδελο, μην το δειχνεις συνεχως. Κανε λιγο κρατει μωρη γαμιολα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Κοιτα πουτανοσπερμα τις οικογενειες μαθε να τις αφηνεις απ εξω. Εχεις γαμηθει να βριζεις σπιτια και μαναδες. Το ξερουμε οτι εισαι μια πουστρα ξεφτιλισμενη που μεγαλωσε σε μπουρδελο, μην το δειχνεις συνεχως. Κανε λιγο κρατει μωρη γαμιολα

πατερογαμημενε θα απαντας σε αυτα που σε ρωταω γιατι θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις μεχρι να ψοφησεις.  :)

και μπουρδελο αφου το θες τοσο πολυ θα στο ανοιξω εγω να πας να βγαλεις μεροκαματο  ;)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ραμολιμεντο εχεις γινει ρε πουρογρια, με πατεριτσες εισαι μωρη ψοφια κι ακομα βριζεις σπιτια; :2funny: Ποσο τελειωμενη τραβελοπουστα μπορει να εισαι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Ραμολιμεντο εχεις γινει ρε πουρογρια, με πατεριτσες εισαι μωρη ψοφια κι ακομα βριζεις σπιτια; :2funny: Ποσο τελειωμενη τραβελοπουστα μπορει να εισαι;

θα σου κανω την κωλοτρυπιδα μπουγατσα απο το ξεσκισμα , θα σου φερω και πατεριτσες να βαλεις μεσα στην κωλαρα σου.  :)

αλλα τον Χριστο θα στον γαμησω οπως και το σπιτακι σου , και μετα να σε δω που θα κρυβεσαι μωρη αποτυχημενη εκτρωση πουτανας

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Νιπουλοπουστα η πλακα ειναι οτι νομιζεις οτι ξερεις ποιος ειμαι..με περνας για καποιον αλλο που σου γαμησε τα σωψυχα..τοσο ηλιθιος εισαι εκτος των αλλων :2funny:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πουτσοχυμενη νιπουλαδα θα ηθελα πολυ να σε ειχα τωρα μπροστα μου και να σε αρχιζα στα κουτουλιδια και στη σφαλιαρα να σου φυγει η μασελα σαπιοκωλακια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Νιπουλοπουστα η πλακα ειναι οτι νομιζεις οτι ξερεις ποιος ειμαι..με περνας για καποιον αλλο που σου γαμησε τα σωψυχα..τοσο ηλιθιος εισαι εκτος των αλλων :2funny:

αρχισες παλι να κρυβεσαι μωρη τσατσα , τελικα φανηκε για αλλη μια φορα ποσο μαλακας μπουγατσας εισαι , το θεμα δεν ειναι για ποιον σε περναω εγω και αν νομιζω οτι σε ξερω , μου ειναι αδιαφορο , το θεμα ειναι οτι θα μαθεις εσυ ποιος ειμαι αλλα δεν θα σε φτασει ο χρονος για να μετανιώσεις  ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom