Νέα

οδι στο μεγαλο αφεντικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μας έστειλε αδιάβαστους  :rockon:

Ειδικά αυτό το  "το δρομο [size=12pt]τισ μεταξοτισ ιδονις[/size]..."  :tooth: :bounce-glasses:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
το θρεντ φορο-τιμης ενεκεν του αγαπημενου μας pitsilisti αναφερεται σ'ενα απο τα καλυτερα ατομα που αφησαν εποχη με την παρουσια τους στο φορουμ.και φυσικα ο λογος τιμης γινεται στον panosmpos η αλλιως Πανος το αφεντικο.Και μετα τα βαλανε καποιοι μαζι μου οταν εθαβα τις πουτανες που γιναν μελη στο σαϊτ  >:( >:(

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το θρεντ φορο-τιμης ενεκεν του αγαπημενου μας pitsilisti αναφερεται σ'ενα απο τα καλυτερα ατομα που αφησαν εποχη με την παρουσια τους στο φορουμ.και φυσικα ο λογος τιμης γινεται στον panosmpos η αλλιως Πανος το αφεντικο.Και μετα τα βαλανε καποιοι μαζι μου οταν εθαβα τις πουτανες που γιναν μελη στο σαϊτ  >:( >:(

Κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά δε μου καθόταν καλά το ότι ο panosmpos τιμωρούσε τα άτακτα πορνίδια από τους μεσαιωνικούς, ήδη, χρόνους!!! :2funny:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά δε μου καθόταν καλά το ότι ο panosmpos τιμωρούσε τα άτακτα πορνίδια από τους μεσαιωνικούς, ήδη, χρόνους!!! :2funny:
οταν διαβαζαμε τις ενημερωσεις του τιμωρουσε ατακτα πορνιδια σλαβικης καταγωγης σε σωματικο σεξουαλικο επιπεδο.αλλα καποια σλαβα ομως πρεπει να τον τιμωρησε σε ψυχολογικο επιπεδο.οποτε αυτος ο σκληρος τιμωρος εγινε φαντασμα  :2funny: :2funny: αστειευομαι χουμορ  κανω χουμορ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μοντσ συχγωρηστε τα κεφαλαια αλλα ... Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρισπεκτ :rockon:

ρε ατακτε ιπποτη της ηδονης σκιντου που εισαι χαμενος?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οι ιστοριές στο πρωτότυπο είναι απλά εξεραιτικές... Μήπως θα ήταν δυνατό να κυκλοφορήσουν και σε μετάφραση για να μη μας βγαίνουν τα μάτια γιατί 2 σειρές πίτσι τον αντέχεις αλλά δυο σελίδες δεν παίζει με τίποτα... ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
"οοο εσι αφεντικο ολοκλιρις τις μπουρδελοχορασ σινεχιζε να χαραζεις το δρομο τισ μεταξοτισ ιδονις και οι ακολουθοι σου θα ειναι παντα κοντα σου στιν καθε εκστρατια σου και στιν καθε μαχι που δινις με τισ κολασμενες, αμαρτολες, θεσπεσιες, ουρανιες, γαλινιες και ομορφες παρουσιες... "

Αυτές οι επικλήσεις είναι το καλύτερο :2funny:
Και ο τίτλος, οδι :cheesy:, νόμιζα ότι ήταν πόδι

Επισκέπτης
"οοο εσι αφεντικο ολοκλιρις τις μπουρδελοχορασ σινεχιζε να χαραζεις το δρομο τισ μεταξοτισ ιδονις και οι ακολουθοι σου θα ειναι παντα κοντα σου στιν καθε εκστρατια σου και στιν καθε μαχι που δινις με τισ κολασμενες, αμαρτολες, θεσπεσιες, ουρανιες, γαλινιες και ομορφες παρουσιες... "

Αυτές οι επικλήσεις είναι το καλύτερο :2funny:
Και ο τίτλος, οδι :cheesy:, νόμιζα ότι ήταν πόδι
α ρε μπαγασαααααα λεονορο!!!!!δε παιζεσε με τιποτα!!!!μπουαχχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!

Επισκέπτης
Οι ιστοριές στο πρωτότυπο είναι απλά εξεραιτικές... Μήπως θα ήταν δυνατό να κυκλοφορήσουν και σε μετάφραση για να μη μας βγαίνουν τα μάτια γιατί 2 σειρές πίτσι τον αντέχεις αλλά δυο σελίδες δεν παίζει με τίποτα... ;)
μπουαχχαχχαχαχαχααχχα!!!!!οι αμαρτολες περιπετιπεριες μεταφρασμενες πλεον και στιν ελινικιν!!!!
ο μεταφραστις πιος θα ειναι?μπουαχχαχαχαχαχααχ!!!!!
γεια σου ρε καυλιαγκουρα best athens!!!!

dysan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ενα πραγματικο ΤΑΛΕΝΤΟ
αξιος πιτσι  ;)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εδω μεσα βρισκονται μεγαλα μυαλα! μενω αφωνος...  και με τρελενει το οτι ολους μας παρασερνει και μας φερνει πνευματικα  κοντα η κοινη μας "παθηση" . το "θυλικο" η καλυτερα το ερωτικο μας γιγνεσθαι.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
O panosboss (panosmpos) είναι εδώ  :rockon: Pitsi απίστευτη η 'ιστορία μου'  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Έχω πέσει κάτω απο τα γέλια  :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Να προσεχεις μονο το φτυαρι..την ωρα που το σηκωνεις..τι κληση εχει παρει..!!!
Αν το δεις να εχει στραβωσει πολυ...πετα το..και παρε καινουριο...προσεχε...το νου σου..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom