Νέα

Όχι από κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zutka Patka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα θελα να μαθω αν υπαρχουν και αλλοι που αηδιαζουν με κωλοτρυπιδες και γαμησια απο κωλο.Δεν ξερω εγω το φυσιολογικο πραγμα μου αρεσε να βλεπω και να γαμαω που ειναι το μουνι.

Τελος παντων πιστευω οτι η κωλοτρυπιδα ειναι το πιο αηδιαστικο και βρωμερο πραγμα στο σωμα ενος ανθρωπου.

Οταν πας να παρεις καμια τσοντα οι περισσοτερες εχουν και πρωκτικο και λες γαμω τον πουστη μου μεσα γαμω.Τοσο απειχηση εχει παντου το γαμησι απο κωλο.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.087
Πόντοι
1.206
ειμαστε ανωμαλοι και γουσταρουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Mπορεί να είναι βρωμερό
μπορεί να είν' αμαρτία
στην καύλα του κωλάντερου
δεν μοιάζει άλλη καμμία.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Θα θελα να μαθω αν υπαρχουν και αλλοι που αηδιαζουν με κωλοτρυπιδες και γαμησια απο κωλο.Δεν ξερω εγω το φυσιολογικο πραγμα μου αρεσε να βλεπω και να γαμαω που ειναι το μουνι.

Τελος παντων πιστευω οτι η κωλοτρυπιδα ειναι το πιο αηδιαστικο και βρωμερο πραγμα στο σωμα ενος ανθρωπου.

Οταν πας να παρεις καμια τσοντα οι περισσοτερες εχουν και πρωκτικο και λες γαμω τον πουστη μου μεσα γαμω.Τοσο απειχηση εχει παντου το γαμησι απο κωλο.

:headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
Z

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα ηθελα να πουν την γνωμη τους κυριως αυτοι που συμφωνουν μαζι μου.Οι αλλοι ας σημετασχουν σε αλλα threads που συζηταν για σκατα και κουραδες.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλο ποσο χρονων εισαι?

Επισκέπτης
θα ηθελα να πουν την γνωμη τους κυριως αυτοι που συμφωνουν μαζι μου.Οι αλλοι ας σημετασχουν σε αλλα threads που συζηταν για σκατα και κουραδες.

Kοίτα, σκατά και κουράδες δεν γουστάρει σχεδόν κανένας από εδώ μέσα.
O κώλος όμως σαν ευχαρίστηση και φιλοσοφία έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία. (κάνει και ποιηματάκι). Προσφέρει μεγάλη ηδονή στην γυναίκα και στον άντρα. Aν είναι προσεκτικά καθαρός τότε καμμία σχέση δεν έχει με σκατά και κουράδες που αναφέρεις. Στην τελική γάμα την δικιά σου και από τον κώλο αλλιώς κάποιος άλλος θα τρυγήσει αυτόν τον απαγορευμένο καρπό...τισ απιστευτισ ηδονισ που θα έγραφε και κάποιος...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

δεν υπάρχει πρόβλημα και το μούνι και ο κώλος φυσιολογικά είναι γ'αυτό μην ανυσηχεις δεν είναι ανωμαλιά για τα σκατά όμως και να σου πέρνουν πίπα τότε θα πρέπει να ανυσηχεις να σε δει γιατρός  :uglystupid: .

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925

Μην στεναχωριέσαι υπάρχουν και άλλοι μη φανατικοί του κώλου, αλλά σιγά σιγά με τον καιρό μπορεί να αναθεωρήσεις. Πήδα πολύ - αν πηδάς - από την μία τρυπα και θα δοκιμάσεις μετά και την άλλη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.107
Πόντοι
22.785
Ρε που σε βρηκαμε ...... παρτε του τα κλειδια..........
μασ ξενερωσες πρωι πρωι.........
κολος κολος....Θρησκεια..... :2funny: :2funny: :2funny: :bottom: :bottom: :bottom:

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μην ξανανοικιασεις τσοντες αν σε χαλει τοσο

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Κι ομως, φιλαρακι... Υπαρχει καποιος που συμφωνει μαζι σου :)

Δεν μπορω να πω οτι με αηδιαζει οταν το βλεπω αλλα σιγουρα το θεωρω διαστροφη και προσωπικα αποφευγω να το κανω.

Οσο για τις τσοντες, εχεις απολυτο δικιο οτι εχουν φτασει στο σημειο να αντιμετωπιζουν τον κωλο σαν το μουνι, εχουν ξεφυγει τελειως τα ατομα.

Στον πραγματικο κοσμο, εγω ξερω οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν γουσταρουν το πρωκτικο και το αποφευγουν γιατι γνωριζουν οτι ειναι βρωμικο και ανθυγιεινο.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κι ομως, φιλαρακι... Υπαρχει καποιος που συμφωνει μαζι σου :)

Δεν μπορω να πω οτι με αηδιαζει οταν το βλεπω αλλα σιγουρα το θεωρω διαστροφη και προσωπικα αποφευγω να το κανω.

Οσο για τις τσοντες, εχεις απολυτο δικιο οτι εχουν φτασει στο σημειο να αντιμετωπιζουν τον κωλο σαν το μουνι, εχουν ξεφυγει τελειως τα ατομα.

Στον πραγματικο κοσμο, εγω ξερω οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν γουσταρουν το πρωκτικο και το αποφευγουν γιατι γνωριζουν οτι ειναι βρωμικο και ανθυγιεινο.

Σωστός ο φίλος.
Προσωπικά με τρελλαίνει η θέα μιάς στημένης και τουρλωμένης κωλάρας...αλλά να γαμάω το μουνάκι όταν την βλέπω !!!!!
Η προοπτική του να γαμήσω κώλο.....δεν ξέρω πως να το πώ.....δεν με "έφτιαξε" ποτέ ιδιαίτερα.....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Θα πεσει φωτια να μας καψει με αυτα που γραφετε απιστοι.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε πλακα μας κανεις πρωι πρωι...σε λιγο θα δουμε κανα θρεντ που θα μας λεει οτι δεν πρεπει να μας κανουν πιπες....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τι ωρα λενε τα ρολογια σας; πατε καλα ρε; δεν σας αρεσουν οι πατοι; να περναει η αλλη και να λες πω πω να σε σκισω την κωλαρα! πλακα κανετε; να την στηνεις στα 4 και να την ξεχειλωνεις

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.378
Πόντοι
7.095
και οπως λεει και ο λαος ο κολος ειναι το μνι του μελοντος :dancing:

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Με την ιδια λογικη, εξ ισου βρωμερο ειναι και το στομα (τουλαχιστον σε βακτηριδια. Αλλα πιπα ολοι γουσταρουμε.
Και εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχεις φρεσκοπλυμμενο κωλο απο φρεσκοπλυμμενο στομα (οταν επικειται η πραξη)......
Κι εγω δεν αλλαζω το μουνι με τιποτα.......
Αλλα στο σεξ ολα επιτρεπονται ειδικα ετσι για αλλαγη....
Ή σχεδον ολα.
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτοί που ισχυρίζονται αυτά τα πράματα για τις πίπες και τους κώλους να τους πούμε ότι ακόμα και οι γυναίκες που αρνούνται να τα πράξουν έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που τις πηγαίνουν ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι νομοτελειακό.

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σκετη διαστροφη ειναι ο κωλος, εχει ο κοσμος καταντησει να τον βλεπει σαν το μουνι επειδη αυτο ειναι το προτυπο που περνουν προς τα εξω οι σημερινες τσοντες.

Παλιοτερα δεν υπηρχε περιπτωση να δεις σε τσοντα γαμησι απο κωλο. Το επομενο σταδιο ειναι να μας προβαλουν σαν φυσιολογικο και το γαμησι σε αντρικους κωλους.

Λιγη υπομονη καντε και θα το δειτε...  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom