ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τι λες παιδί μου?
μια απορία εξέφρασα, γιατί με λες χονδρή?
για να θιχτώ?
χαχα εχουνε φαει ολοι το παραμυθι...καλυτερα ομως γιατι θα παραμιλαγανε σε διαφορες γλωσσες
τι λες παιδί μου?
μια απορία εξέφρασα, γιατί με λες χονδρή?
για να θιχτώ?
ειπα να δωσω τοπο στην οργη.....ελπιζω να μην καταλαβες τι σου πε και απαντησες ετσι
οχι, απλα οι γυναικες στη Ρωσσια βιωνουν το ιδιο προβλημα επιλογης που εχουνε οι αντρες στην Ελλαδα! ;)Το μη χείρον βέλτιστον;
Ωραίο μουνί ναι, αλλά ακόμη και στην λεωφόρο δεν μετράει καν στο top 10.
ποια ειναι η πιο χοντρη του σαιτ? η μπουμπ ή η σεξουλα??τρελο ντερμπυκαι ποιο είναι το βαρύ πυροβολικό?
και ποιος θα μου απαντήσει στην απορία μου? >
οχι, απλα οι γυναικες στη Ρωσσια βιωνουν το ιδιο προβλημα επιλογης που εχουνε οι αντρες στην Ελλαδα! ;)
ΕΓΩ.ποια ειναι η πιο χοντρη του σαιτ? η μπουμπ ή η σεξουλα??τρελο ντερμπυ
εσυ εχεις τα πιο τερατομορφα ποδια ειπαμεΕΓΩ.
ΔΕν θα μου φανε και αυτη την πρωτιά
αστο...ξεχνα την πρωτια..ηρθα...ΕΓΩ.
ΔΕν θα μου φανε και αυτη την πρωτιά
ΓΙΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑεσυ εχεις τα πιο τερατομορφα ποδια ειπαμε
ΦΑΚ πηρά άλλη πρωτιά και δεν με ξεπερνάτεαστο...ξεχνα την πρωτια..ηρθα...
αλκοολικες οριακα! βιαιες ειναι στα σουβλακια και τα βρωμικα, ενω μιλανε και βριζουν με τροπο που ο αρχινονος της Ρωσσικης μαφιας θα εβαζε τα κλαματα αμα τις ακουγε!Είναι βίαιες και αλκοολικές οι Ελληνίδες;
αλκοολικες οριακα! βιαιες ειναι στα σουβλακια και τα βρωμικα, ενω μιλανε και βριζουν με τροπο που ο αρχινονος της Ρωσσικης μαφιας θα εβαζε τα κλαματα αμα τις ακουγε!
αλκοολικες οριακα! βιαιες ειναι στα σουβλακια και τα βρωμικα, ενω μιλανε και βριζουν με τροπο που ο αρχινονος της Ρωσσικης μαφιας θα εβαζε τα κλαματα αμα τις ακουγε!
ωραια...αραξε τοτε κ ασε την πρωτια της χοντρης σε μενα...ΓΙΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΦΑΚ πηρά άλλη πρωτιά και δεν με ξεπερνάτε
εσυ γιατι χαιρεσαι?