boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
:o :o :o
το "άνθρωπος" γιατί το μαύρισες ρε?
:o :o :o
σωστα! μπαζο λεμε! δε τη ξαναγαμαω!θα της πω οτι ο μαστερ21 σε ειπε μπαζο να την κανω λιωμα!memoyla οι πρωτες 2 εχουν 100 κιλα μεικαπ πανω τους ειναι κατακοκκινες.το δευτερο ψιλοβλεπεται.την τριτη με την μουρι γεματη σπυρια σε καταριεμαι γιατι ημουν ετοιμος να κοιμηθω και μου κοψες τον υπνο.αν αυτες εσυ τις λες ομορφες ενα σου λεω.δεν γαμας που δεν γαμας.δεν αγοραζεις κανα καικι να φαμε κανα ψαρακι;
λουλη ξερεις για πια λεω?ευτυχως εχουμε εσενα για διαφημησεις...σωτηρακη εσενα και αρκουδα να σου δειξουμε μουναρα θα την βγαλεις,αρκει να ειναι σηβηριας.
εχω κι αλλες στο αλλο κομπιουτερ αλλα βαριεμαι τωρα ;)νταξει μη το πας τοσο στην ακρη γιατι υπαρχει παντα ο αντιλογος. Εχθρος του καλου το καλυτερο, το καλυτερο που εχεις νταραβεριστει εσυ ισως δεν ειναι και το καλυτερο που νταραβεριζονται αλλοι ε ;)
εντιτ. για του λογου το αληθες, εχω δει σαφως καλυτερες φωτο απο τον Γιωργκο ;)
@λακυ στρικερ συνοδηγος παντα και συνεχεια..τις λατρευα..αλλα πιτσιρικα...
εχω κι αλλες στο αλλο κομπιουτερ αλλα βαριεμαι τωρα ;)
παντως δε νομιζω καποιος να διαφωνει οτι η μεση ρωσσιδα ειναι σαφως ανωτερη απο τη μεση ελληνιδα!
τη βγαζει μονο με χειρογλυκανη ο μαστερ, κανει οικονομια να αγορασει το typeR γιατι τουπανε οτι με αυτο θα βγαλει γκομενα!δεν γαμεις που δεν γαμεις κοιμησου καλυτερα...
εχω κι αλλες στο αλλο κομπιουτερ αλλα βαριεμαι τωρα ;)
παντως δε νομιζω καποιος να διαφωνει οτι η μεση ρωσσιδα ειναι σαφως ανωτερη απο τη μεση ελληνιδα!
.....και δεν εχω αναφερει ακομη τις διαφορες στο χαρακτηρα......χμ η μεση ναι ειναι ανωτερη, σωστο αυτο.
δε το θελα....Με έκανες να πατήσω pause στον Tom Waits για να το ακούσω!!!!
χαχα εχεις δει ρωσσιδες που κανουνε διακοπες στη μεσογειο? μαυρισμενες απο τον ηλιο κ.λ.π.? παλι κατω τις βαζουνε!Οι μεσογειακες ρωσσιδες ειναι αντε γεια λεμε! χαχαΆμα σου αρέσουν οι ανοιχτοχρωμες είναι. Η κακογουστιά της Ελληνίδας όσον αφορά στο οξυζεναρισμένο μαλλί δεν έχει όριο. Αν σου αρέσουν οι μεσογειακές όχι. Για ποιο λόγο όμως όλη αυτή η παράνοια;
χωρις μαλλακια μπροστα εχουμε?Προσωπικά προτιμώ αυτήν
Memo...... υπαρχει πουθενα που να κερδιζουν οι Ελληνιδες???.....και δεν εχω αναφερει ακομη τις διαφορες στο χαρακτηρα......
εκει χανουνε 100-0 οι Ελληνιδες!
χαχα εχεις δει ρωσσιδες που κανουνε διακοπες στη μεσογειο? μαυρισμενες απο τον ηλιο κ.λ.π.? παλι κατω τις βαζουνε!Οι μεσογειακες ρωσσιδες ειναι αντε γεια λεμε! χαχα
Πλάκα κάνεις!Να μια μουνα ρωσίδα
χωρις μαλλακια μπροστα εχουμε?