Νέα

Όχι άλλη μπαζοφιλία στο site!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με αυτο το θεμα?

• Ναι,απολυτα.

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Οχι ειμαι μπαζοφιλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αυτες ειναι γυναικαρες!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
memoyla οι πρωτες 2 εχουν 100 κιλα μεικαπ πανω τους ειναι κατακοκκινες.το δευτερο ψιλοβλεπεται.την τριτη με την μουρι γεματη σπυρια σε καταριεμαι γιατι ημουν ετοιμος να κοιμηθω και μου κοψες τον υπνο.αν αυτες εσυ τις λες ομορφες ενα σου λεω.δεν γαμας που δεν γαμας.δεν αγοραζεις κανα καικι να φαμε κανα ψαρακι;
σωστα! μπαζο λεμε! δε τη ξαναγαμαω!θα της πω οτι ο μαστερ21 σε ειπε μπαζο να την κανω λιωμα!

dsc00998j.jpg

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σωτηρακη εσενα και αρκουδα να σου δειξουμε μουναρα θα την βγαλεις,αρκει να ειναι σηβηριας.
λουλη ξερεις για πια λεω?ευτυχως εχουμε εσενα για διαφημησεις...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
νταξει μη το πας τοσο στην ακρη γιατι υπαρχει παντα ο αντιλογος. Εχθρος του καλου το καλυτερο, το καλυτερο που εχεις νταραβεριστει εσυ ισως δεν ειναι και το καλυτερο που νταραβεριζονται αλλοι ε  ;)

εντιτ. για του λογου το αληθες, εχω δει σαφως καλυτερες φωτο απο τον Γιωργκο  ;)
εχω κι αλλες στο αλλο κομπιουτερ αλλα βαριεμαι τωρα ;)

παντως δε νομιζω καποιος να διαφωνει οτι η μεση ρωσσιδα ειναι σαφως ανωτερη απο τη μεση ελληνιδα!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
@λακυ στρικερ συνοδηγος παντα και συνεχεια..τις λατρευα..αλλα πιτσιρικα...

Εμ βλέπεις γιατί σε πάω??

Και μιας και το έριξα στο off topic και δε μου αρέσει... Έτσι για να σιάξουμε και λίγο γιατί πολύ στραβώσαμε, κάποιοι ίσως πρέπει να σηκώσουν ψηλά το δεξί χεράκι... Μέχρι και στο γαμήσι πρόστιμα που λέει κι ο Τζιμάκος....

610x.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παντως δε νομιζω καποιος να διαφωνει οτι η μεση ρωσσιδα ειναι σαφως ανωτερη απο τη μεση ελληνιδα!

χμ η μεση ναι ειναι ανωτερη, σωστο αυτο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δεν γαμεις που δεν γαμεις κοιμησου καλυτερα...
τη βγαζει μονο με χειρογλυκανη ο μαστερ, κανει οικονομια να αγορασει το typeR γιατι τουπανε οτι με αυτο θα βγαλει γκομενα!

αχαχαχαχα

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Άμα σου αρέσουν οι ανοιχτοχρωμες είναι. Η κακογουστιά της Ελληνίδας όσον αφορά στο οξυζεναρισμένο μαλλί δεν έχει όριο. Αν σου αρέσουν οι μεσογειακές όχι. Για ποιο λόγο όμως όλη αυτή η παράνοια;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Άμα σου αρέσουν οι ανοιχτοχρωμες είναι. Η κακογουστιά της Ελληνίδας όσον αφορά στο οξυζεναρισμένο μαλλί δεν έχει όριο. Αν σου αρέσουν οι μεσογειακές όχι. Για ποιο λόγο όμως όλη αυτή η παράνοια;
χαχα εχεις δει ρωσσιδες που κανουνε διακοπες στη μεσογειο? μαυρισμενες απο τον ηλιο κ.λ.π.? παλι κατω τις βαζουνε!Οι μεσογειακες ρωσσιδες ειναι αντε γεια λεμε! χαχα

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χαχα εχεις δει ρωσσιδες που κανουνε διακοπες στη μεσογειο? μαυρισμενες απο τον ηλιο κ.λ.π.? παλι κατω τις βαζουνε!Οι μεσογειακες ρωσσιδες ειναι αντε γεια λεμε! χαχα

Από μόνη της η φράση μεσογειακή Ρωσσίδα είναι άτοπη. Οι Ρωσσίδες που έχω δει εγώ υπό το φως του ηλίου της Μεσογείου είναι σταφιδιασμένες στο δέρμα και οι μόνες στις οποίες βγάζω το καπέλο εντός ή εκτος μεσογειακού ήλιου οταν μιλάμε για μαύρισμα είναι οι Σουηδέζες.
Ακόμα και σε διακοπές όπως λες όμως μια μεσογειακή γυναίκα δεν την κάνει το προσωρινό μαύρισμα ή μη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom