Νέα

Ο βιασμός (μόνο αν είναι του γούστου σας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Frakin_Cylon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
(Θύμα)
Θυμάμαι είχα ξαπλώσει να κοιμηθώ. Τα παράθυρα του διαμερίσματος δεν τα κλείδωνα επειδή στον 5ο όροφο ένιωθα ασφαλής.
Ξαφνικά μέσα στον ύπνο μου ένιωσα το κρεβάτι να κινείται. Νόμισα πως γίνεται κανάς σεισμός και πήγα να σηκωστώ αλλά αμέσως με άρπαξε ένα χέρι από το λαιμό και με κάρφωσε στο μαξιλάρι.
Πήρα να φωνάξω αλλά ένα δεύτερο χέρι ήρθε πάνω από το στόμα μου, πνίγοντας τις κραυγές μου. Τότε τον είδα, στεκόταν από πάνω μου και μου ψυθίρισε στο αυτί "Αν κάνεις φασαρία θα σε πνίξω, το κατάλαβες?"
Έγνεψα καταφατικά, νόμιζα πως ήταν κανάς κλέφτης... Πήρε το χέρι του από το στόμα μου και του είπα "σε παρακαλώ, πάρε ότι θες και φύγε, τα λεφτά είναι στην τσάντα μου". Δεν φανταζόμουν ακόμη τι ήθελε πραγματικά.
Έσκυψε στο αυτί μου, μπορούσα να μυρίσω την αντρίλα από τον ιδρώτα του, μου είπε, "κάτσε φρόνιμα και ηρέμησε" ενώ μου έσφιξε και άλλο τον λαιμό. Τι εννοούσε, γιατί δεν έπαιρνε ότι ήταν να πάρει και να φύγει?
Ένιωσα το χέρι του να μου αγγίζει την κοιλιά και να κατεβαίνει σιγά-σιγά πιό κάτω. "Όχι, σταμάτα" αλλά ένα δυνατό σφίξιμο στο λαιμό με έκανε να σιωπήσω και να αντιληφθώ τι θα γινόταν. Θα με βίαζε.
Άκουγα για θύματα βιασμού, αλλά ποτέ δεν περίμενα πως θα ήμουν ένα. Δεν το ήθελα, ήθελα να παλέψω αλλά φοβόμουν. Ένιωσα αηδία με τον εαυτό μου. Γιατί να μη μπορώ να το αποφύγω?
Το χέρι του τώρα μου χαΐδευε το μουνί. Απαλά ενώ το ένα του δάχτυλο ήθη προσπαθούσε να μπεί μέσα μου και με το στόμα του μου έγλυβε τα βυζιά πάνω από το σουτιέν.
"Σταμάτα" είπα, "σε παρακαλώ, όχι, πάρε ότι θες, μη". αλλά κάθε μου λέξη ακολουθούσε ένα σφίξομο στο λειμό μου που μου έκοβε την ανάσα και το αίμα στο κεφάλι και όλα σκοτείνιαζαν, σαν προειδοποίηση "ή το δέχομαι ήσυχα ή....."
Δεν έχω νιώσει τόση αηδία στη ζωή μου, το δάχτυλο του έμπαινε μέσα μου προκαλώνταν μου φρικτό πόνο. Ήμουν τελείως στεγνή. Έσφιξα τα χείλη μου και τα δάγκωσα, για να μη φωνάξω.
Τώρα το δάχτυλο του ήταν όλο μέσα. Ξαφνικά σταμάτησε. Με άφησε και νόμισα για μια στιγμή πως με λυπήθηκε και θα φύγει αλλά μάταια. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να βγάζει το παντελόνι του και το εσσώρουχο του, ενώ μου έλεγε.
"Αν ακούσω άχνα θα σε σκοτώσω εδώ που είσαι, κατάλαβες?" Έκλεισα τα μάτια και γύρισα το κεφάλι μου αλλού, μου έπιασε το κεφάλι και με τα δύο του χέρια και με γύρισε προς το μέρος του με δύναμη. "κατάλαβες?"
"Ναί" ψέλισα και με άφησε. Στάθηκε από πάνω μου και έπιασε με τα χέρια του το εσσώρουχο μου, το τράβηξε με δύναμη και μετά μου άνοιξε τα πόδια από τους αστράγαλους.
Καθός γονατούσε από πάνω μου άρχισαν να βγαίνουν λυγμμοί, δεν μπορούσα να κρατηθώ και προσπαθούσα να μην ακούγομαι πολύ. Ένιωσα κάτι να με πιέζει εκεί κάτω. "¨Οχι, τώρα θα γίνει, ΟΧΙ ΟΧΙ, ΘΑ ΜΕ ΒΙΑΣΕΙ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ".Με ανοίξε. Το πέος του έμπαινε μέσα μου και το ένιωθα. "ΜΕ ΒΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ" Πόναγα και έκλαιγα σιωπηλά καθώς ξεκίνησε να πιέζει και να μπαίνει μέσα μου, με πολύ πόνο. Σφιγγόμουν αλλά μάταια, όσο στεγνή και να ήμουν δεν τον εμπόδισε από το να μπαίνει μέσα, πιό βαθιά με κάθε σπρώξιμο, μέχρι που τον ένιωσα τελείως μέσα, ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπούν πάνω μου.
Ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει με δυσκολία, το μουνί μου είχε σφίξει γύρω του και πόναγε, αλλά αυτός συνέχισε. Ένιωθα τα αρχίδια του να με ακουμπούν και να απομακρύνονται ξανά και ξανά. Και εκείνη την ώρα,  μου ήρθε στο μυαλό. "δε φοράει προφυλακτικό, όχι, όχι, όχι". Ποτέ δεν είχα αφήσει κάποιον να με πάρει χωρίς προφύλαξη, ούτε να χύσουν πάνω μου. Και τώρα αυτός ο άγνωστος ήταν μέσα μου και θα έχυνε μέσα μου. Βρήκα το κουράγιο να του ψελίσω "μη τελειώσεις μέσα μου".
Δεν πίστευα στον εαυτό μου. Αυτός ήταν μέσα μου και με βίαζε και εγώ τον παρακαλούσα να χύσει έξω. "Και που θες να σου χύσω?", μου ψυθίρισε στο αυτί? Τα έχασα. Τι να έλεγα, πάντα η σκέψη του να χύνει κάποιος πάνω μου με αηδίαζε. Υποσυνείδητα, όμως το ήξερα πως το σημείο του κορμιού μου για αυτό το σκοπό ήταν το μουνί μου. Αναγουλιάστηκα. Ενώ με βίαζε ολοένα και πιό έντονα, ένιωσα πως δεν έχω και πολύ χρόνο. Αλλά τι να πω?
Αν του απαντούσα τι σήμαινε, πως δεχόμουν όλο αυτό. "Μην ανησυχείς, θα σ'αρέσει" μου είπε. Τα λόγια του με έκαναν να θέλω να κάνω εμετό. Κατάλαβα τι εννοούσε. Μέσα μου θα γίνονταν όλα. Τότε ακριβώς αντιλίφθηκα, "είμαι γόνιμή, θα μείνω έγκυος" και σαν να γύρισε ένας διακόπτης στο κεφάλι μου όλα άλλαξαν. Τον ένιωθα να μπαινοβγαίνει μέσα μου, η κίνηση του γινόταν λιγότερο οδυνηρή για εμένα, ειχα αρχίσει να υγραίνομαι λίγο. Έκλεισα τα μάτια και έγειρα το κεφάλι μου στο πλάι, σαν να του άφηνα το σώμα μου στη διάθεση του και εγώ ήμουν κάπου αλλού. Αλλά αυτό με έκανε μόνο να νιώθω το τι συνέβαινε πιό έντονα, το πέος του έμπαινε με δύναμη τώρα, και το ένιωσα να φουσκώνει και με κάθε σπρώξιμο να πλησιάζει όλο και περισσότερο στη μήτρα μου. "Κοντεύει, σε λίγο θα με αφήσει έγκυο" και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι πως το θέλω. Δεν είχα νιώσει ποτέ αρσενικό να με χύνει. Υποσυνείδητα ψέλισα "μέσα μου".... ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΒΙΑΖΕΙ
Μου πήρε τα χέρια και ένωσε τις παλάμες του με τις δικές μου, σαν να μου έκανε έρωτα ένας εραστής. Ένιωσα κάτι που δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Το σώμα μου χαλάρωσε, ένιωσα πως έμπαινε μέσα μου πιό εύκολα...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, με βιάζει και εγώ χαλάρωσα. Πλέον το δεχόμουν, το μουνάκι μου το ήθελε. Ήθελε το σπέρμα του και εγώ δεν μπορούσα να παλέψω το υποσυνείδητο, ήμουν πολύ κουρασμένη ψυχικά και σωματικά. Μέρος μου ήθελε να τον νιώσω να χύνει όσο πιό βαθιά γινόταν. Από τη στιγμή που αντιλήφθηκα πως θα έχυνε μέσα μου ήταν λες και γύρισε ένας διακόπτης στο μυαλό μου. Τον κοίταξα στα μάτια και το βλέμα μου έμεινε εκεί."Έλα" του ψυθίρισα και πήρα μια αναπνοή αφήνοντας το σώμα μου τελείως χαλαρό και τις σκέψεις μου επικεντρωμένες στο τι γινόταν μέσα μου. Ένιωθα την κάθε το κίνηση, το πέος του να γίνεται πιό σκληρό και πιό χοντό και το μουνί μου να υγραίνεται και να ετοιμάζεται να δεχθεί το σπέρμα του. Μου άρεσε, πλέον δεν ένιωθα βιασμό αλλά μόνο την ανάγκη να με χύσουν. Έκλεισα πα πόδια μου γύρω από τη μέση του και ύψωσα τη λεκάνη μου. Με αυτή την στάση τον ένιωσα να είναι ευθυγραμμισμένος με τη μήτρα μου. Έκλεισα τα μάτια και απλά περίμενα. Τον ένιωσα να καρφώνεται μέσα μου και να έχει σπασμούς. Κάτι σαν να ακούμπησε στον τράχηλο μου, ήταν η πίεση από το χύσι του. "ΧΥΝΕΙ, ΧΥΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ". Και τότε έγινε. Όργασμός! Το μουνί μου είχε έντονους σπασμούς και με τα πόδια μου τον πίεζα μέσα μου. Φώναξα. "Αχ ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΜΟΥ". Έμεινα να νιώθω τους σπασμούς του και το σπέρμα του να πιέζει στην είσοδο της μήτρα μου. Μία ζεστάδα γεμίσε το μουνάκι μου. Ήταν υπέροχα.
Η αίσθηση ήταν ζεστή, όλο το μουνί μου ζεστάθηκε, ήταν το σπέρμα του. Δεν γίνεται αλλά μου άρεσε. Μου βίασε και με έχυσε μέσα. Και μου άρεσε. Σιγά σιγά ξεκίνησε και πάλι να κινείται, το σπέρμα του με είχε λιπάνει. Βγήκε από μέσα μου και με άφησε στο κρεβάτι. έμεινα όπως είχε σηκωθεί, με ανοιχτά τα πόδια, και το μουνί μου μισάνοιχτο. Σαν να είχαν όλα τελειώσει πλέον, δεν είχε σημασία τίποτα. Ένιωσα σταγόνες να βγαίνουν από μέσα μου και να κυλούν στους γοφούς μου. Τον έβλεπα να ντύνεται και αποκοιμήθηκα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
τυπε καπως ετσι πρεπει να ξεκινησε και ο λιλας,και τωρα βαζει κωνους και κουτσουρα στη σουφρα του  :gay:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
αυτο ηταν? :s&m_1:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Το φυλο σου λεει οτι εισαι αντρας,αρα εχυσε μεσα στην κωλοτρυπιδα σου,σωστα?
Και αλλος πουστης δηλαδη...

OP
OP
Frakin_Cylon

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Τον δικο σου ρε καριολη.
Εγω οτι βλεπω λεω παλιολουγκρα
Σκατά στα μάτια έχεις τότε βλάκα.
Και αφού δεν έχεις ιδέα από αυτό το είδος ιστοριών, τι γυρεύεις εδώ μέσα? Άντε από εκεί που σε κλάσανε

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Σκατά στα μάτια έχεις τότε βλάκα.
Και αφού δεν έχεις ιδέα από αυτό το είδος ιστοριών, τι γυρεύεις εδώ μέσα? Άντε από εκεί που σε κλάσανε
Βρε πανιβλακα,υποτιθεται οτι η ιστορια ειναι δικη σου.
Που ακουγεται αντρας να γραψει γυναικεια ιστορια?
αντε νεουδι που πας να κουνηθεις κιολας.
Χωσου σε καμια τρυπα και ψοφα.

OP
OP
Frakin_Cylon

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Βρε πανιβλακα,υποτιθεται οτι η ιστορια ειναι δικη σου.
Που ακουγεται αντρας να γραψει γυναικεια ιστορια?
αντε νεουδι που πας να κουνηθεις κιολας.
Χωσου σε καμια τρυπα και ψοφα.
Και ποιος σου είπε πως πρέπει να είναι δική μου ρε? Αντε, σπάσε τώρα και πάνε να σχολιάσεις κάπου αλλού. Αμα σε τρώει δες και άλλα ποστ για το αν είμαι straight. Βλάκα που θα με πεις και πούστη. Φέρε τη μάνα σου εδώ και παρακολούθα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Και ποιος σου είπε πως πρέπει να είναι δική μου ρε? Αντε, σπάσε τώρα και πάνε να σχολιάσεις κάπου αλλού. Αμα σε τρώει δες και άλλα ποστ για το αν είμαι straight. Βλάκα που θα με πεις και πούστη. Φέρε τη μάνα σου εδώ και παρακολούθα.
Τωρα δε μπορω,γαμαω τη μανα σου..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Τωρα δε μπορω,γαμαω τη μανα σου..
Λίγο δύσκολο αυτό.........αλλά αν την καταφέρεις μεγάλε σου βγάζω το καπέλο.
Άντε, έφυγες τώρα.
παιδες τελευταια προειδοποιηση.... :s&m_2:

OP
OP
Frakin_Cylon

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
παιδες τελευταια προειδοποιηση.... :s&m_2:

Μπορείς σε παρακαλώ σαν moderator να κάνεις delete όλα τα σχόλια για να τελειώνει η ιστορία?
Και απολογούμαι για τα υβριστικά αλλά ο τύπος μου την έσπασε.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μπορείς σε παρακαλώ σαν moderator να κάνεις delete όλα τα σχόλια για να τελειώνει η ιστορία?
Εσυ ξεκινησες να βαζεις μαναδες κ πατεραδες...

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
καμια αλλη δεν εχεις;;;
αυτη ηταν αναλατη

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
(Θύμα)

Καθός γονατούσε από πάνω μου άρχισαν να βγαίνουν λυγμμοί, δεν μπορούσα να κρατηθώ και προσπαθούσα να μην ακούγομαι πολύ. Ένιωσα κάτι να με πιέζει εκεί κάτω. "¨Οχι, τώρα θα γίνει, ΟΧΙ ΟΧΙ, ΘΑ ΜΕ ΒΙΑΣΕΙ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ".Με ανοίξε. Το πέος του έμπαινε μέσα μου και το ένιωθα. "ΜΕ ΒΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ"

έμεινα όπως είχε σηκωθεί, με ανοιχτά τα πόδια, και το μουνί μου μισάνοιχτο.  Τον έβλεπα να ντύνεται και αποκοιμήθηκα.

Αν σκοπεύεις να γίνεις συγγραφέας πρόσεξε την ορθογραφία σου και φτιάχνε έναν καλύτερο επίλογο... Δεν "κολλάει" με τον υπόλοιπο κορμό της ιστορίας ο οποίος έχει σασπενς...  :grin:

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
μαλακια....οτι του φανει του λωλοστεφανη

Stories

Νέο!

Stories