Νέα

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιτέθηκε σε οπαδούς της Χαποέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:jerking:

λες να φοβαται  εμεις δεν τον προκαλουσαμε με ρατσιστικα σχολια τον σεβομαστε οχι σαν την σκατογυφτοφαρα

αυτο ακριβωςελεγα κ εγω φιλε...εμεις στην 13, τον σκυλοβριζαμε επειδη ηταν στον γαυρο αλλα ποτε δεν τον βρισαμε για το χρωμα του....ρατσισμοφασιστακια μακρια...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι θεός, οφείλει να διδάσκει ήθος/σεβασμό/αξιοπρέπεια και εξάλλου οι ανώτεροι αντέχουν τις προκλήσεις των κατώτερων... το λάθος πάντως είναι στους διαιτητές και τον επόπτη το ξανά επαναλαμβάνω...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι θεός, οφείλει να διδάσκει ήθος/σεβασμό/αξιοπρέπεια και εξάλλου οι ανώτεροι αντέχουν τις προκλήσεις των κατώτερων... το λάθος πάντως είναι στους διαιτητές και τον επόπτη το ξανά επαναλαμβάνω...
Τον έβγαλε οφ-σάιντ;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ο Σχορτσιανιτης να ευχαριστει το Θεο που μπορει τετοιες μερες να βγαζει εκατομμυρια, και να αφησει τα νευρακια.
Πολλοι θα ηθελαν να παιρνουν τα λεφτα που παιρνει, απλως για να ασχολειται με μια μπαλα, κι ας τρωγανε βρισιμο ολη την ωρα στο γηπεδο.
Για να συνελθει λιγακι ο κακομαθημενος.

έπρεπε να τους λιανίσει τα παϊδια των εβραίων ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
αυτο ακριβωςελεγα κ εγω φιλε...εμεις στην 13, τον σκυλοβριζαμε επειδη ηταν στον γαυρο αλλα ποτε δεν τον βρισαμε για το χρωμα του....ρατσισμοφασιστακια μακρια...

Δηλαδή ρατσιστικά σχόλια θεωρούνται μόνο αυτά που γίνονται για το χρώμα; Για το πάχος δε θεωρούνται ρατσιστικά;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δηλαδή ρατσιστικά σχόλια θεωρούνται μόνο αυτά που γίνονται για το χρώμα; Για το πάχος δε θεωρούνται ρατσιστικά;

αυτά για το πάχος είναι αστεία για εμάς τους κανονικούς ;) :2funny: <-------- ;)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το αποκορύφωμα ήταν όμως στων αγώνα της εθνικής μας με τους Σέρβους, εκεί που είναι σκυμμένος τρώει από πάνω του καμιά δεκάρια χεριές και όταν ξαφνικά σηκώνεται – που δεν καταλαβαίνει και πολλά – γίνονται καπνός όλοι όσοι ήταν από πάνω του...είναι και λίγο μούργος... :2funny:

DIAPOROS

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Σοφο γαμα τα μουνια ......αυτα τα μουνοπανα που παραπονιούνται μια ζωη για ρατσισμό και απομόνωση ειναι πιο εριστικοί απο ολους .......τι τους ενοχλεί ...το ότι ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ..... η το ότι ειναι σκουρος ΕΛΛΗΝΑΣ .......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακιες...κλασσικη περιπτωση μαλακαις αυτης της γαμημενης ρατσας...
αν εκανε το ιδιο στο βαζελοοακα οταν τον εβριζαν μανα πατερα και αδερφια και κουνουσαν σακουλες σκλαβενιτη και του κουναγαν μπανανες τωρα θα ηταν αποδιοπομπαιος τραγος...
τωρα για το ιδιο πραγμα ειναι ηρωας  :jerking:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
Αρα οπου τον παιρνει κανει τον κοκορα... Τα ιδια λεμε. Δεν είμαι με τους οπαδους αλλα δεν τους εξισωνω με τον επαγκελματια αθλητη που είναι υποχρεωμένος να αποτελει παράδειγμα ηθους και αθλητικου πνευματος.
Αυτά και δεν ξαναγραφω εδώ γιατι λεμε τα ιδια και τα ιδια.
Θεοποιήστε τον μαλακα που εκανε κατι το ακατορθωτο με 2,5 μετρα και 300 κιλα :jerking:

ασε μασ ρε τυπε
που πρεπει να επιδεικνυει ο αθλητης  ηθος και αθλητικο πνευμα  :2funny: :2funny:
λεσ κ αυτος δεν ειναι ανθρωπος
ελα εσυ, οταν σου γαμοσταυριζω παναγιες μανες αδερφες αδερφουσ κλπ να μου επιδειξεις
εσυ ανωτεροτητα κ ηθος, να δουμε πως ειναι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ασε μασ ρε τυπε
που πρεπει να επιδεικνυει ο αθλητης  ηθος και αθλητικο πνευμα  :2funny: :2funny:
λεσ κ αυτος δεν ειναι ανθρωπος
ελα εσυ, οταν σου γαμοσταυριζω παναγιες μανες αδερφες αδερφουσ κλπ να μου επιδειξεις
εσυ ανωτεροτητα κ ηθος, να δουμε πως ειναι
φιλε συγκεντρωσου...αν ο καθε αθλητης που ακουει γαμωμανες κανει ντου στην εξεδρα θα μιλαμε για ζουγκλα και τοτε δεν ειμαι σιγουρος αν εσυ θα υποστηριζεις τα ιδια αν ενας διμετρος μαυρος κανει μαρς στον διπλανο σου (αν οχι σε σενα τον ιδιο)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
φιλε συγκεντρωσου...αν ο καθε αθλητης που ακουει γαμωμανες κανει ντου στην εξεδρα θα μιλαμε για ζουγκλα και τοτε δεν ειμαι σιγουρος αν εσυ θα υποστηριζεις τα ιδια αν ενας διμετρος μαυρος κανει μαρς στον διπλανο σου (αν οχι σε σενα τον ιδιο)

φιλε διαφωνω..αυτος ο ''διπλανος'' ειναι για χοντρο παστελωμα
και ο καθε σχορτσιανιτης εχει το δικαιωμα να του γαμησει τα πεταλα
το πως θα καλυφθω εγω ειναι δικο μου θεμα και μες τα ρισκα που παιρνω
οταν παω γηπεδο

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
μπραβο σοφοκλη!!!!
βαλτε ψηφοφορια να δουμε

Επισκέπτης
Καθόλου τα ίδια δεν λέμε.
Στο Ισραήλ κυνήγησε έναν και μόνο βλάκα που τον έβρισε (πέρα από τα συνηθισμένα) επειδή μπορούσε εύκολα όπως ήταν η κερκίδα να το κάνει.
Στα αρχίδια μου και ο Σόφο και ο μαλάκας που τον έβρισε. Δεν τον θεοποιώ αλλά να ξέρουμε και τι λέμε.

Τέλος πάντων επειδή το θέμα όντως κουράζει, άποψή μου είναι στο γήπεδο να λέει ο καθένας ό,τι θέλει αλλά να μην πετάει τίποτα μέσα.
Ούτως ή άλλως και κάτι να ειπωθεί επί προσωπικού στον παίχτη, δεν είναι προσωπικό... με την άποψη ότι έξω στο δρόμο το πιο πιθανό είναι να του ζητήσει αυτόγραφο του ίδιου παίχτη, ή στο μέλλον να τον χειροκροτήσει αν έρθει στην ομάδα του ή παίξει στην εθνική.
Άμα τα λόγια που λέγονται γίνονταν πράξεις δεν θα έπρεπε να είχε μείνει κανένας αθλητής ζωντανός.
ειδες που τελικα τα ιδια λεμε ρε φιλε; Που διαφωνεις; στην λεξη "αραπης"; Μα αυτό ηθελα να προκαλεσω αυτους που ειπαν ότι καλα εκανε με το κριτηριο ότι είναι μαυρος Ελληνας... ;)

Επισκέπτης
Ο Σχορτσιανιτης να ευχαριστει το Θεο που μπορει τετοιες μερες να βγαζει εκατομμυρια, και να αφησει τα νευρακια.
Πολλοι θα ηθελαν να παιρνουν τα λεφτα που παιρνει, απλως για να ασχολειται με μια μπαλα, κι ας τρωγανε βρισιμο ολη την ωρα στο γηπεδο.
Για να συνελθει λιγακι ο κακομαθημενος.
αυτό ακριβως.

Επισκέπτης
εμενα παντως ο κουλουχου ή οπως αλλιως τον λενε, μου θυμιζει τον Αδωνη και τις κολοτουμπες του..αυτο που ηθελε να τονισει,ηταν το αραπης...
αν ελεγα π.χ...ο ρατσιστης κολουχου,εκανε αυτο...τι μαλακας απο την Κυψελη...που θα ηταν η..επικεντρωση?στο ρατσιστης ή στο μαλακας?....μπορει να εφερνα την κουβεντα στην..Κυψελη μετα...λεμε τωρα... :grin:
δεν εισαι ο πρωτος που δεν διαβαζει τα ποστ και λεει μαλακιες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom