Νέα

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιτέθηκε σε οπαδούς της Χαποέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Διάβασες όλα αυτά και δεν είδες το πρώτο ποστ έτσι σκατομαλάκα; Μάλλον θα έψαχνες καμιά καλή φωτό του Σόφο, μια που να φαίνεται η μαγκούρα. ;)

Που λεει ρε ολυμπιονικη μαλακα το δημοσίευμα ότι οτν εφτυσαν;;; Ουτε ο ιδιος δεν το λεει αυτό σουργελο...
"Γιατί σας ενδιαφέρει τί συνέβη; Έχω παίξει σε πολλές καυτές έδρες στην καριέρα μου αλλά πρώτη φορά στο Γιοσέφ Χαντάρ της Χαποέλ. Έβριζαν από την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Οι φίλαθλοι της Χαποέλ δεν γνωρίζουν πώς να στηρίξουν την ομάδα τους. Μόνο να βρίζουν"."
Ακομα και ο μιζραχι λεει καθηστεριμενε...
"Ο Σιμόν Μιζράχι απάντησε σκωπτικά αναφορικά με το επεισόδιο: "δεν μου αρέσει αυτό που συνέβη αλλά οι φίλαθλοι οφείλουν να καταλάβουν ότι υπάρχει όριο στο βρίσιμο και το φτύσιμο. Το ξεπέρασαν"."
Συνεχισε τωρα το παραληρημα σου γελοιε...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
και στακοεβραϊκά

στη προκειμενη περιπτωση ναι αν εδερνε τους ρωσους θα ελεγα τους σκατορωσους αν εδερνε τους ισπανους θα ελεγα τους σκατοισπανους κτλ με λιγα λογια ειχε δικιο ο σοφοκλας οποιον και να εδερνε παω να παιξω μπασκετ δεν ειμαι υποσχρεομενος να ακουω βρισιες απο τις γαμοπουστες  η τουλαχιστον βρισε πουστη αλλα να μην σε ακουω γιατι αν σε δω την γαμησες

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πρέπει να είναι εμπειρία ζωής να βλέπεις αυτό το κτήνος να έρχεται μαινόμενο κατά πάνω σου . Σαν τραίνο , νταλίκα ίσως ... σίγουρα θα σου κόβονται τα ποδάρια .

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Που λεει ρε ολυμπιονικη μαλακα το δημοσίευμα ότι οτν εφτυσαν;;; Ουτε ο ιδιος δεν το λεει αυτό σουργελο...
"Γιατί σας ενδιαφέρει τί συνέβη; Έχω παίξει σε πολλές καυτές έδρες στην καριέρα μου αλλά πρώτη φορά στο Γιοσέφ Χαντάρ της Χαποέλ. Έβριζαν από την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Οι φίλαθλοι της Χαποέλ δεν γνωρίζουν πώς να στηρίξουν την ομάδα τους. Μόνο να βρίζουν"."
Ακομα και ο μιζραχι λεει [size=14pt]καθηστεριμενε[/size]...
"Ο Σιμόν Μιζράχι απάντησε σκωπτικά αναφορικά με το επεισόδιο: "δεν μου αρέσει αυτό που συνέβη αλλά οι φίλαθλοι οφείλουν να καταλάβουν ότι υπάρχει όριο στο βρίσιμο και το φτύσιμο. Το ξεπέρασαν"."
Συνεχισε τωρα το παραληρημα σου γελοιε...
Η κατάσταση στο τέλος του ντέρμπι του Τελ Αβίβ ανάμεσα στην Χαποέλ και την Μακάμπι ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης γύρισε να λύσει τις διαφορές του με φιλάθλους της Χαποέλ που τον έβρισαν και τον έφτυσαν στην φυσούνα.
Όταν λέμε ότι σ' έχει τυφλώσει η καύλα για τη μαγκούρα του Σόφο... :bigdick:

Υ.Γ. εσείς οι εθνικοσοσιαλιστές δεν είστε και καλοί στην ορθογραφία υποτίθεται;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Για ποιο λόγο να πάρω το μέρος του Σοφοκλή; Αντιμετωπίζω τον αθλητή όπως ακριβώς θα το έκανα για οποιονδήποτε αθλητή ανεξαρτήτως κιλών, εθνικότητας, χρώματος. Έκανε κάτι ανεπίτρεπτο.

απλα φιλε ξερεις εμεις οι λευκοι ισως να μη μπορουμε να ερθουμε στη θεση του...

να μη μπορουμε να καταλαβουμε ο Σοφο, οντας εγχρωμος οταν ακουει να τον σκυλοβριζουν καποιοι εν χορω για το χρωμα του δερματος του...

παραδειγματα πολλα ειδικα στο χωρο του ποδοσφαιρου κ Ελλαδα κ παγκοσμιως...
προσφατα με τον αμυντικο του Οφη στο Χαριλαου κ με τον Σισε σε καποια Ελληνικα γηπεδα..

ποδοσφαιριστες με πολλα λεφτα...δειχνουν να τρελλαινονται κυριολεκτικα...να βραζουν..οταν ακουνε ρατσιστικα συνθηματα.....ξεχνανε τα παντα ..γινονται παιδια...

ισως δεν μπορουμς να καταλαβουμε ποσο τους πειραζει...
εκεινη τη στιγμη ισως ξεχνανε τα παντα...

κ ο Σισε πχ εχει εκατομμυρια ευρω κ ειχε τρελλαθει οταν τον βριζανε στον Βολο στο γηπεδο....επειδη ειναι εγχρωμος..
καμια φορα ισως η ανθρωπινη δυναμη ξεπερνα την επαγγελματικη...

θα μου πεις σωστο ειναι? οχι...αλλα δεν ξερω...κ εγω αν παω κ δουλευω σε μια Γερμανικη εταιρεια κ με βριζουν ολη μερα Κωλοελληνα, τεμπελχανα κτλ..μπορει μια μερα να εκραγω κ να τα κανω ολα πουτανα...

ποσο δε μαλλον οταν ειναι κ το χρωμα που το κουβαλας παντου κ παντα...ε εχεις καποιους βλακες που νομιζουν οτι κ μονο που ειναι λευκοι ειναι ανωτεροι απο σενα...ασχετως που στη ζωη τους ειναι ελεεινα μισανθρωπα ανθρωπακια που αισθανονται σπουδαιοι μονο οταν μειωνουν τους αλλους μιας κ δεν εχουν τιποτα σημαντικο να επιδειξουν στην δικια τους υπαρξη.....

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
απλα φιλε ξερεις εμεις οι λευκοι ισως να μη μπορουμε να ερθουμε στη θεση του...

να μη μπορουμε να καταλαβουμε ο Σοφο, οντας εγχρωμος οταν ακουει να τον σκυλοβριζουν καποιοι εν χορω για το χρωμα του δερματος του...

παραδειγματα πολλα ειδικα στο χωρο του ποδοσφαιρου κ Ελλαδα κ παγκοσμιως...
προσφατα με τον αμυντικο του Οφη στο Χαριλαου κ με τον Σισε σε καποια Ελληνικα γηπεδα..

ποδοσφαιριστες με πολλα λεφτα...δειχνουν να τρελλαινονται κυριολεκτικα...να βραζουν..οταν ακουνε ρατσιστικα συνθηματα.....ξεχνανε τα παντα ..γινονται παιδια...

ισως δεν μπορουμς να καταλαβουμε ποσο τους πειραζει...
εκεινη τη στιγμη ισως ξεχνανε τα παντα...

κ ο Σισε πχ εχει εκατομμυρια ευρω κ ειχε τρελλαθει οταν τον βριζανε στον Βολο στο γηπεδο....επειδη ειναι εγχρωμος..
καμια φορα ισως η ανθρωπινη δυναμη ξεπερνα την επαγγελματικη...

θα μου πεις σωστο ειναι? οχι...αλλα δεν ξερω...κ εγω αν παω κ δουλευω σε μια Γερμανικη εταιρεια κ με βριζουν ολη μερα Κωλοελληνα, τεμπελχανα κτλ..μπορει μια μερα να εκραγω κ να τα κανω ολα πουτανα...

ποσο δε μαλλον οταν ειναι κ το χρωμα που το κουβαλας παντου κ παντα...ε εχεις καποιους βλακες που νομιζουν οτι κ μονο που ειναι λευκοι ειναι ανωτεροι απο σενα...ασχετως που στη ζωη τους ειναι ελεεινα μισανθρωπα ανθρωπακια που αισθανονται σπουδαιοι μονο οταν μειωνουν τους αλλους μιας κ δεν εχουν τιποτα σημαντικο να επιδειξουν στην δικια τους υπαρξη.....

ωραια τα ειπες  :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
μην βγάζετε συμπεράσματα, μπορεί να μην είναι ρατσιτσιστικό το θέμα, κα΄που διάβασα ότι ο άλλος του φώναζε ``θα σου γαμήσω τα παιδιά``, αν του έλεγε έτσι τότε καλά έκανε και τον πλάκωσε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Πρέπει να είναι εμπειρία ζωής να βλέπεις αυτό το κτήνος να έρχεται μαινόμενο κατά πάνω σου . Σαν τραίνο , νταλίκα ίσως ... σίγουρα θα σου κόβονται τα ποδάρια .

και αν είσαι παιδάκι σε στιγματίζει για μια ζωή.
URL]]

Επισκέπτης
Όταν λέμε ότι σ' έχει τυφλώσει η καύλα για τη μαγκούρα του Σόφο... :bigdick:

Υ.Γ. εσείς οι εθνικοσοσιαλιστές δεν είστε και καλοί στην ορθογραφία υποτίθεται;
αυτό είναι η γνωμη του αρθογραφου ρε καραγκιοζη...
Κανενας δεν το λεει ουτε το ιδιο σαιτ σε άλλο αρθρο βλακα.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βγήκε εκτός εαυτού και αποπειράθηκε να χτυπήσει οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ που τον καθύβριζαν.
Το συμβάν έλαβε χώρα μετά το φινάλε του μεγάλου ντέρμπι του ισραηλινού πρωταθλήματος κι ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε νικήσει 83-80. Όπως μετέδωσαν ισραηλινά μέσα, οι οπαδοί της Χάποελ έβριζαν συνεχώς και με χυδαίες εκφράσεις τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος δεν συγκράτησε τα νεύρα του και, αφού έληξε το παιχνίδι, ανέβηκε στην κερκίδα για ν' απαντήσει στις προκλήσεις.

Προτού πάντως να χειροδικήσει και ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή μεταξύ απόπειρας και βιαιοπραγίας οι συμπαίκτες του, ιδίως δε ο Τζο Ίνγκλις, οι άνθρωποι της "ομάδας του λαού" και οι άνθρωποι ασφαλείας τον συγκράτησαν οδηγώντας τον στα αποδυτήρια. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δικαιολόγησε εν μέρει τον "Σόφο", χαρακτηρίζοντας "αμόρφωτους ανθρώπους" τους οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο πρόεδρος της Χάποελ ζήτησε -μέσω δηλώσεων- την παραδειγματική τιμωρία του Έλληνα σέντερ.

Όλα άρχισαν κάπως έτσι...

Αντε ζωο που νομιζεις ότι μου την λες

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6

Επισκέπτης
μην βγάζετε συμπεράσματα, μπορεί να μην είναι ρατσιτσιστικό το θέμα, κα΄που διάβασα ότι ο άλλος του φώναζε ``θα σου γαμήσω τα παιδιά``, αν του έλεγε έτσι τότε καλά έκανε και τον πλάκωσε
ρε τυπε στο γηπεδο δουλευει όχι στην ιερα μονη του αγιου κυπριανου. Ελεος πια :headbang: :headbang:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Basketball/Europe/article2728722.ece/BINARY/w460/sofo7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]έχουν ευθύνη οι γονείς, όταν ακούνε τον άλλο δίπλα να λέει τα ακατονόμαστα ή να τα πα΄ρουν να φύγουν ή να του πουν να σκάσει...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ελα τώρα που θα χτυπούσε παιδάκια ο Σοφο ... εντάξει είπαμε .

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
ρε τυπε στο γηπεδο δουλευει όχι στην ιερα μονη του αγιου κυπριανου. Ελεος πια :headbang: :headbang:
υπάρχουν και όρια... για να σου πουν εσένα τέτοια κουβέντα για τα παιδιά σου όταν κάνεις και τότε έλα να μου πεις...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αντε ζωο που νομιζεις ότι μου την λες
Γουστάρω που κάθεσαι τόση ώρα και ψάχνεις τα άρθρα και βλέπεις το Σόφο κι ανάβεις. Άντε πήγαινε να ρίξεις μία στα γρήγορα, αν και [size=14pt]καθηστεριμενα[/size] όπως λες κι εσύ.

Ακομα και ο μιζραχι λεει [size=14pt]καθηστεριμενε...[/size]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Basketball/Europe/article2728722.ece/BINARY/w460/sofo7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

μαλλον του κανουνε ατομικο προγραμμα οι εβραιοι. εδω θα ηθελε κανα τεταρτο να περασει πανω απο το χωρισμα.

Επισκέπτης
υπάρχουν και όρια... για να σου πουν εσένα τέτοια κουβέντα για τα παιδιά σου όταν κάνεις και τότε έλα να μου πεις...
Εχω ακουσει πολύ χειροτερα σε γήπεδα... Σιγα χεστηκα τι λεει ο κάθε οπαδος που ουτε καν με ξερει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom