gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Βέβαια, Ράτκο Μλάντιτς και τα μυαλά στα κάγκελα. Αμα δε βομβάρδιζαν τα Αμερικανά θα φτάνα στην Ιταλία κολυμπώντας τα μουσλίμια. Καλά έκανε. Πόλεμο είχε. Να τους άφηνε ζωντανούς να πολέμαγαν ξανα εναντίον του? Δε γίνονται αυτα σε πόλεμο. Εξ άλλου γιατί κανείς δε λέει τα εγκλήματα των μουσουλμάνων κατα των Σέρβων. Τους ειχαν σκυλιάσει, γι αυτό ηθελαν εκδίκηση οι Σέρβοι. Αλλα βλέπεις ο ΟΗΕΣ με τις αδερφάρες τους Ολλανδους που έστειλε εκει ασχολείται μόνο εναντίον των Σέρβων. Πουστάρες του κερατά οηέδες.
Προσωπικά δεν τρέφω καμία συμπάθεια για τον Μουσουλμανισμό, ούτε και για καμία άλλη θρησκεία βέβαια, του Χριστιανισμού συμπεριλαμβανομένου, αλλά όντως πιστεύω πως ο Μουσουλμάνισμός είναι η χειρότερη σήμερα, θεωρώ τον ευατό μου δεξιό (αν και αυτό κυρίως για αφορά τα οικονομικά), απεχθάνομαι του Πάκηδες κλπ λαθρομετανάστες και θα μπορούσα κάλλιστα να χαρακτηρισθώ από τους "προοδευτικούς" του σάιτ "ρατσιστής" και "φασίστας" (στ' αρχίδια μου εξ άλλου!)
ΑΛΛΑ το να εξαίρει κανείς την σφαγή 2.000 αμάχων,πριν λίγα χρόνια στην Ευρώπη, δίπλα μας και να επιχαίρει γι αυτό και να το θεωρεί και κατόρθωμα και παληκαριά (φοβερή παληκαριά όταν εσύ έχεις άρματα μάχης και οι αντίπαλοί σου είναι άοπλοι και οι κυανόκρανοι υπερασπιστές τους μόνο τουφέκια ) και να θαυμάζει το σφαγέα Μλάντιτς ακόμα και σήμερα, είναι κάτι που δεν θέλω ούτε να το πιστέψω.
Θεωρώ δε τον συντάκτη του παρατιθέμενου κειμένου, στην καλύτερη περίπτωση ανόητο φανατικό και στην χειρότερη υπάνθρωπο!
Το χειρότερο (μακράν!) κείμενο που έχω διαβάσει στο σάιτ. ΝΤΡΟΠΗ!
Κάτι αντίστοιχο θα ήταν ο θαυμασμός στις σφαγές του Πολ-Ποτ και των ερυθρών Χμερ ή των κρεματορίων του Άουσβιτς, αλλά (ευτυχώς) αυτά κανείς δεν έχει τολμήσει να τα πει, ακόμα κι αν τα πιστεύει (από όσα έχω διαβάσει τουλάχιστον)
Όταν εκστομίζονται τέτοιες προκλητικές δηλώσεις σε θέματα στοιχειώδους ανθωρωπισμού, το αν θα βγει πρωθυπουργός ο (όντως επικίνδυνος) Αλέξης, αν μετά θα μας βάλει 12% φορολογία στις καταθέσεις μας, και αν θα μείνουμε στο ευρώ, όντως αποκτούν μικρότερη σημασία...