Νέα

Ο σεβασμός στο Ισλάμ όρος συμμετοχής ;;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Βέβαια, Ράτκο Μλάντιτς και τα μυαλά στα κάγκελα. Αμα δε βομβάρδιζαν τα Αμερικανά θα φτάνα στην Ιταλία κολυμπώντας τα μουσλίμια. Καλά έκανε. Πόλεμο είχε. Να τους άφηνε ζωντανούς να πολέμαγαν ξανα εναντίον του? Δε γίνονται αυτα σε πόλεμο. Εξ άλλου γιατί κανείς δε λέει τα εγκλήματα των μουσουλμάνων κατα των Σέρβων. Τους ειχαν σκυλιάσει, γι αυτό ηθελαν εκδίκηση οι Σέρβοι. Αλλα βλέπεις ο ΟΗΕΣ με τις αδερφάρες τους Ολλανδους που έστειλε εκει ασχολείται μόνο εναντίον των Σέρβων. Πουστάρες του κερατά οηέδες.

Προσωπικά δεν τρέφω καμία συμπάθεια για τον Μουσουλμανισμό, ούτε και για καμία άλλη θρησκεία βέβαια, του Χριστιανισμού συμπεριλαμβανομένου, αλλά όντως πιστεύω πως ο Μουσουλμάνισμός είναι η χειρότερη σήμερα, θεωρώ τον ευατό μου δεξιό (αν και αυτό κυρίως για αφορά τα οικονομικά), απεχθάνομαι του Πάκηδες κλπ λαθρομετανάστες και θα μπορούσα κάλλιστα να χαρακτηρισθώ από τους "προοδευτικούς" του σάιτ "ρατσιστής" και "φασίστας" (στ' αρχίδια μου εξ άλλου!)

ΑΛΛΑ
το να εξαίρει κανείς την σφαγή 2.000 αμάχων,πριν λίγα χρόνια στην Ευρώπη, δίπλα μας και να επιχαίρει γι αυτό και να το θεωρεί και κατόρθωμα και παληκαριά (φοβερή παληκαριά όταν εσύ έχεις άρματα μάχης και οι αντίπαλοί σου είναι άοπλοι και οι κυανόκρανοι υπερασπιστές τους μόνο τουφέκια ) και να θαυμάζει το σφαγέα Μλάντιτς ακόμα και σήμερα, είναι κάτι που δεν θέλω ούτε να το πιστέψω.
Θεωρώ δε τον συντάκτη του παρατιθέμενου κειμένου, στην καλύτερη περίπτωση ανόητο φανατικό και στην χειρότερη υπάνθρωπο!
Το χειρότερο (μακράν!) κείμενο που έχω διαβάσει στο σάιτ. ΝΤΡΟΠΗ!
Κάτι αντίστοιχο θα ήταν ο θαυμασμός στις σφαγές του Πολ-Ποτ και των ερυθρών Χμερ ή των κρεματορίων του Άουσβιτς, αλλά (ευτυχώς) αυτά κανείς δεν έχει τολμήσει να τα πει, ακόμα κι αν τα πιστεύει (από όσα έχω διαβάσει τουλάχιστον)

Όταν εκστομίζονται τέτοιες προκλητικές δηλώσεις σε θέματα στοιχειώδους ανθωρωπισμού, το αν θα βγει πρωθυπουργός ο (όντως επικίνδυνος) Αλέξης, αν μετά θα μας βάλει 12% φορολογία στις καταθέσεις μας, και αν θα μείνουμε στο ευρώ, όντως αποκτούν μικρότερη σημασία...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Νομίζω πως η χριστιανική θρησκεία και κυρίως η ορθοδοξη πίστη είναι αρκετά ανεκτική στην εξύβριση των συμβόλων της και της ίδιας γενικότερα.

Αντίθετα σε άλλες θρησκείες και κυρίως στη μουσουλμανική όχι μόνο η εξύβριση αλλά και απλοι αστεϊσμοι σε δικά της σύμβολα τιμωρούνται άμεσα και με τρόπο που σοκάρει.

Είμαστε πολύ μικρός λαος για να το παίξουμε άνετοι με κάποια απλά πράγματα που φυλάσσουν τη συνοχή μας ως έθνος (ένα απο αυτα είναι και η θρησκεία)...

Ας πουμε εγώ σήμερα αισθάνθηκα άβολα όταν έβλεπα τον Αρχιεπίσκοπο που σχεδόν τον προγκάρανε και μονο που δεν τον πέταξαν έξω απο την αίθουσα της Βουλής. Αν δε θέλουν να ορκίζονται ή το θεωρούν αγγαρεία ας καταργηθει ο θρησκευτικός όρκος.
Αντιθέτως είδα ο ίδιος ήταν πολύ διακριτικός και στην Παπαρήγα και στον Τσίπρα.

Και όπως και να το κάνουμε ρε παιδια η πλειοψηφία του Ελληνικού λαου είναι Χριστιανοι ορθόδοξοι (ανεξάρτητα αν είναι ειλικρινώς πιστοι κλπ έτερον εκάτερον).

Πρέπει να σεβόμαστε κάποια σύμβολα. Ειδικά όσοι ανήκουμε σε μικρές και με μικρή συνοχή κοινωνίες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Νομίζω πως η χριστιανική θρησκεία και κυρίως η ορθοδοξη πίστη είναι αρκετά ανεκτική στην εξύβριση των συμβόλων της και της ίδιας γενικότερα.

Αντίθετα σε άλλες θρησκείες και κυρίως στη μουσουλμανική όχι μόνο η εξύβριση αλλά και απλοι αστεϊσμοι σε δικά της σύμβολα τιμωρούνται άμεσα και με τρόπο που σοκάρει.

Είμαστε πολύ μικρός λαος για να το παίξουμε άνετοι με κάποια απλά πράγματα που φυλάσσουν τη συνοχή μας ως έθνος (ένα απο αυτα είναι και η θρησκεία)...

Ας πουμε εγώ σήμερα αισθάνθηκα άβολα όταν έβλεπα τον Αρχιεπίσκοπο που σχεδόν τον προγκάρανε και μονο που δεν τον πέταξαν έξω απο την αίθουσα της Βουλής. Αν δε θέλουν να ορκίζονται ή το θεωρούν αγγαρεία ας καταργηθει ο θρησκευτικός όρκος.
Αντιθέτως είδα ο ίδιος ήταν πολύ διακριτικός και στην Παπαρήγα και στον Τσίπρα.

Και όπως και να το κάνουμε ρε παιδια η πλειοψηφία του Ελληνικού λαου είναι Χριστιανοι ορθόδοξοι (ανεξάρτητα αν είναι ειλικρινώς πιστοι κλπ έτερον εκάτερον).

Πρέπει να σεβόμαστε κάποια σύμβολα. Ειδικά όσοι ανήκουμε σε μικρές και με μικρή συνοχή κοινωνίες...
ας υπαρχει ενα χαρτι με κανα ορκο και ας το υπογραφουν απλα
λες και θα τον τηρησουν ποτέ :grin:

Επισκέπτης
ΑΛΛΑ[/b] το να εξαίρει κανείς την σφαγή 2.000 αμάχων,πριν λίγα χρόνια στην Ευρώπη, δίπλα μας και να επιχαίρει γι αυτό και να το θεωρεί και κατόρθωμα και παληκαριά (φοβερή παληκαριά όταν εσύ έχεις άρματα μάχης και οι αντίπαλοί σου είναι άοπλοι και οι κυανόκρανοι υπερασπιστές τους μόνο τουφέκια ) και να θαυμάζει το σφαγέα Μλάντιτς ακόμα και σήμερα, είναι κάτι που δεν θέλω ούτε να το πιστέψω.
Θεωρώ δε τον συντάκτη του παρατιθέμενου κειμένου, στην καλύτερη περίπτωση ανόητο φανατικό και στην χειρότερη υπάνθρωπο!
Το χειρότερο (μακράν!) κείμενο που έχω διαβάσει στο σάιτ. ΝΤΡΟΠΗ!

Γιατρέ,
στο έγραψα κι αλλού.
Δεν έχεις επαρκή ενημέρωση για τη Σρεμπρενίτσα!

Ήταν σφαγή απάντηση στη σφαγή που έκαναν πρώτα τα Αλβανά,που έσφαζαν παιδιά σέρβων μπροστά στους δικούς τους για εμπόριο οργάνων
(έξυπνος άνθρωπος είσαι , ΨΑΧΤΟ).

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τελικα τι θα γινει, θα φυγεις?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Οσον αφορά Λακη για το αρθρο που τιμωρει

την εξυβριση θρησκευματος ,πρεπει η εξύβριση να

ειναι δημόσια και κακόβουλη .

Η εφαρμογή της διαταξης αυτής στο ιντερνετ παρουσιάζει

προβλήματα .

Δεν επιτρέπεται διασταλτική ερμηνεία των ποινικών νόμων .

Εξάλλου αν η εξύβριση γίνεται από δικαιολογημένη

αγανάκτηση ,μενει ατιμώρητη ( Βλ. αρ 308 και 361 Π.Κ. ).

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είδα ότι ο Chevalier Fidele
ΕΣΒΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

και μου ζήτησε

"ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΩ ΕΤΣΙ"

Γνωρίζω ότι στην Ελλάδα,
ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ.

Μόνο της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1)Είναι η θρησκεία των τούρκων που είχαν σκλαβώσει την ελλάδα επί 400 χρόνια
2)είναι η θρησκεία των Αλβανών ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΤΟ 1940 ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ
3)Δεν σέβεται ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ
4)ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ....

Κύριε Fidele , επειδή δεν είδα κάποια ευαισθησία όταν ο ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ-SOUPERMOUSE κα
έβριζαν παναγίες

ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ;;;;;;;;

Δεν είχε πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου.

Αν δεν ήταν τότε και έγινε προσφάτως
και πρέπει να τηρήται
παρακαλώ να μου δωθούν οδηγίες για να διαγραψω πλήρως το λογαριασμό μου

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟΣ

Ελα ρε μαζι σου ειμαι
''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας'' θ. Κολοκοτρωνης
images

Διεγραψτε τον αριστερα αποβλητα εεελα

Επισκέπτης

προβλήματα .

τι είπες τώρα ρε τιτανοτεράστιε ;;;;;;;;;;;

δηλαδή το να βρίζει κανείς το ισλάμ στο ίντερνετ
ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ;;;;;;;;;;

Οπότε δεν κινδυνεύει το φόρουμ ;;;;;;

Κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να μπει τέτοιος όρος συμμετοχής ;;;;;

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ....

για να πάρω φόρα ......

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

προβλήματα .

χαχ αρχισαμε παλι, και τι θεωρειται δικαιολογημενο, δηλδ αν φαει γκολ η ομαδα μου;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
τι είπες τώρα ρε τιτανοτεράστιε ;;;;;;;;;;;

δηλαδή το να βρίζει κανείς το ισλάμ στο ίντερνετ
ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ;;;;;;;;;;

Οπότε δεν κινδυνεύει το φόρουμ ;;;;;;

Κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να μπει τέτοιος όρος συμμετοχής ;;;;;

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ....

για να πάρω φόρα ......

Δεν εχει πληρως διευκρινιστεί ,αλλά η έννοια

του " Δημόσια " στη συγκεκριμένη διάταξη δεν μπορεί μάλλον να εφαρμοστεί για ένα

σάϊτ στο ιντερνετ .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βέβαια, Ράτκο Μλάντιτς και τα μυαλά στα κάγκελα. Αμα δε βομβάρδιζαν τα Αμερικανά θα φτάνα στην Ιταλία κολυμπώντας τα μουσλίμια. Καλά έκανε. Πόλεμο είχε. Να τους άφηνε ζωντανούς να πολέμαγαν ξανα εναντίον του? Δε γίνονται αυτα σε πόλεμο. Εξ άλλου γιατί κανείς δε λέει τα εγκλήματα των μουσουλμάνων κατα των Σέρβων. Τους ειχαν σκυλιάσει, γι αυτό ηθελαν εκδίκηση οι Σέρβοι. Αλλα βλέπεις ο ΟΗΕΣ με τις αδερφάρες τους Ολλανδους που έστειλε εκει ασχολείται μόνο εναντίον των Σέρβων. Πουστάρες του κερατά οηέδες.

ο μιλαν λουκιτς τυπε εστειλε πολλες βοσνιες μουσουλμανες στο βιλινα βλας για...σπα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μόλις είχα απολυθεί από στρατά
όταν έγινε το ... φεστιβάλ στη σρεμπρενί !!!!!

και ήθελα να πάω εθελοντής
και δεν πήγα επειδή με παρακάλαγε η φαμίλια .....

έχασα την ευκαιρία να γίνω έλληνας αρκάν....

για λευκος αετος πηγαινες ή για τιγρης τυπε?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Δημόσια" σημαίνει

"να υποπέσει στην αντίληψη αορίστου αριθμού προσώπων,αδιάφορα αν γίνεται σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο"

"η βλασφημία των θείων που δεν γίνεται δημόσια,δεν συνιστά αξιόποινη πράξη"

του " Δημόσια " στη συγκεκριμένη διάταξη δεν μπορεί μάλλον να εφαρμοστεί για ένα

σάϊτ στο ιντερνετ .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σάϊτ στο ιντερνετ .

οπου νομος αναφερει 'δημοσια' δεν περιλαμβανει το ιντερνετ καθοτι δεν υπηρχε κατα τη συνταξη του νομου. παραβαση συνιστα μονο στις περιπτωσεις που με προσθηκες και παραγραφους αναφερεται νομος ρητα το διαδικτυο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
οπου νομος αναφερει 'δημοσια' δεν περιλαμβανει το ιντερνετ καθοτι δεν υπηρχε κατα τη συνταξη του νομου. παραβαση συνιστα μονο στις περιπτωσεις που με προσθηκες και παραγραφους αναφερεται νομος ρητα το διαδικτυο.

Μακάρι να ηταν έτσι πάντα φιλε Λοπεζ .

Οι γνωμες των νομικών είναι διχασμένες .

Ενώ ,όπως πολύ σωστά είπες δεν υπήρχε το διαδίκτυο

ουτε κατα φαντασία όταν θεσπίστηκε η διάταξη ,και δεν επιτρέπεται

διασταλτική ερμηνεία στις ποινικές διατάξεις ,ωστόσο

υπάρχουν αντικρουόμενες γνωμες νομικών .

Προσπαθούν να φιμώσουν το Ιντερνετ .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μακάρι να ηταν έτσι πάντα φιλε Λοπεζ .

Οι γνωμες των νομικών είναι διχασμένες .

Ενώ ,όπως πολύ σωστά είπες δεν υπήρχε το διαδίκτυο

ουτε κατα φαντασία όταν θεσπίστηκε η διάταξη ,και δεν επιτρέπεται

διασταλτική ερμηνεία στις ποινικές διατάξεις ,ωστόσο

υπάρχουν αντικρουόμενες γνωμες νομικών .

Προσπαθούν να φιμώσουν το Ιντερνετ .

οι νομοι δεν ειναι ουτε για να μαντευεις ουτε για να ερμηνευεις κατα αυτον τον τροπο. οποιος νομικος εχει αντικρουομενη γνωμη για το συγκεκριμμενο θεμα τοτε θα πρεπει να μας εξηγησει με ποιο τροπο θα γραψει τροχαια παραβαση τα αεροπλανα για υπερβαση οριου ταχυτητας.
το ιντερνετ δε φιμωνεται ερμηνευοντας προϋπαρχοντες νομους αλλα με συγκεκριμμενους νομους που αναφερονται σε αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προφανως μια αναρτηση στο διαδικτυο εμπιπτει στην εννοια του "δημοσίου", αφού μπορεί να γίνει προσβάσιμη σε αόριστο αριθμό προσώπων.
Φυσικα δεν υπηρχε το ιντερνετ οταν συνταχθηκε η διαταξη, αλλά οι νομικες διαταξεις εχουν την δυναμική ιδιοτητα να ερμηνεύονται κατά τις συνθηκες.

Υ.Γ. Το 1950 που εγινε ο Ποινικός Κώδικας, ούτε τηλεόραση υπηρχε. Αλλά κανενας δεν αμφισβητεί οτι αυτα που λεγονται στην τηλεοραση, λεγονται "δημόσια".

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Προφανως μια αναρτηση στο διαδικτυο εμπιπτει στην εννοια του "δημοσίου", αφού μπορεί να γίνει προσβάσιμη σε αόριστο αριθμό προσώπων.
Φυσικα δεν υπηρχε το ιντερνετ οταν συνταχθηκε η διαταξη, αλλά οι νομικες διαταξεις εχουν την δυναμική ιδιοτητα να ερμηνεύονται κατά τις συνθηκες.

Υ.Γ. Το 1950 που εγινε ο Ποινικός Κώδικας, ούτε τηλεόραση υπηρχε. Αλλά κανενας δεν αμφισβητεί οτι αυτα που λεγονται στην τηλεοραση, λεγονται "δημόσια".
Οπότε ο εκτορούλης μας είπε μαλακία από άγνοια κ ξερολίαση. :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom