apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Οπου εκανες και σχοινακια,η οχι?
όχι μόνο θα τρως πιλάφια,
θα γαμήσεις και 72 παρθένες ....
πρέπει να έχει τρελό στοκ από παρθένες αυτός ο προφήτης,
γιατί αυτές εξ'ορισμού είναι μίας χρήσεως ....
Μα φυσικά και σεβόμαστε το ισλάμ. Δε σου εμπνέουν σεβασμό αυτοί οι τύποι?
EΛα ρε τυπε τι μας λες?εσυ πρεπει να σαι πολυ αλητης αφου εισαι αθεος και επισης να χεις πολλες γνωσεις.Χαιρομαι που μπηκες στη ζωη μου και μου φωτισες το δρομο για να απαρνηθω τον χριστιανισμο
Να πόσο σέβονται τη θρησκεία μας κάποιοι Έλληνες. .... Έλληνες? οχι...αναρχικοί.
Οπότε τι προβλέπεται? Νησάκιιιιι, Μύκονο ολοι με τους πάκηδες να σας ξεκολιάζουν ολημερίς. Οληνυχτίς θα σας σκίζουν οι Νηγηριανοί
Κοιτα,τον κωλο του ο καθενας να τον κανει οτι θελει,αλλα γιατι Μυκονο?
Να πόσο σέβονται τη θρησκεία μας κάποιοι Έλληνες. .... Έλληνες? οχι...αναρχικοί.
Οπότε τι προβλέπεται? Νησάκιιιιι, Μύκονο ολοι με τους πάκηδες να σας ξεκολιάζουν ολημερίς. Οληνυχτίς θα σας σκίζουν οι Νηγηριανοί
Θα πάμε κ βόλτα με το τζιπ του,καύλα!!!!Κοιτα,τον κωλο του ο καθενας να τον κανει οτι θελει,αλλα γιατι Μυκονο?
Μια χαρα σπιταρωνα εχει ο Λαλακης στη Γλυφαδα,για ταξιδια ειμαστε τωρα?
Lada ως σωστός κομμουνιστής.πζ98 χαμερακι εχεις?εχουν χαθει τωρα τελευταια
Αυτές τις επιλεκτικές ευαισθησίες της διαχείρισης δεν τις καταλαβαίνω.
Αν φυλάει τα ρούχα της τότε να αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο ΌΛΑ όσα γράφονται για όλεςΤύπε η διοίκηση του σάιτ φυλάει τα ρούχα της. Μη μας μπουρλωτιάσουνε τίποτα φανατικοί.
Εδώ ρε φίλε παίζουν και προσβολές σε τίτλους από ποστ και δε δείξαν ευθυξία, και ακόμα ο διαχειριστής δεν απάντησε γιατί οι κανόνες τιρούνται με 2 μέτρα και 2 σταθμά, παρόλο που είναι μέσα!Αν φυλάει τα ρούχα της τότε να αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο ΌΛΑ όσα γράφονται για όλες
τις θρησκείες. Αν το έκαναν αυτό δεν νομίζω να υπήρχαν αντιδράσεις. Πέφτουν ΧριστοΠαναγίδια
σε εκατοντάδες ποστ και με το ζόρι πέφτουν προειδοποιήσεις. Ούτε μπαν, ούτε διαγραφή ποστ.