Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Που είδες εσύ να κρατάνε σημαίες? Εγώ δεν έχω δει. Τις περισσότερες φορές κρατάνε σημαίες του confedaration του νότου. Αν ξέρει ιστορία η έχεις ακούσει ιστορία από ελληνο-αμερικανους θα ήξερες ότι η κκκ δεν γούσταρε τους Ελληνες και αρκετοί από αυτούς έκαναν επιθέσεις σε Ελληνες, Ιταλούς, Εβραίους κλπ. Και λόγο θρησκείας επίσης. Οι προτεστάντες μισούν καθολικούς και ορθόδοξους ιδίως αυτοί στον νότο.
αντε παλι 3 ή 4 φορα ποσταρω το ιδιο βιντεο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ξεκολα η κουκλουξ κλαν εκανε επιθεσεις και σε μελη του "δημοκρατικου κομματος"
δεν σημαινει οτι δεν θεωρουσαν τους "δημοκρατικους" λευκους

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
αντε παλι 3 ή 4 φορα ποσταρω το ιδιο βιντεο
Ρε τυπε τι μου δείχνεις τώρα? Ένα βίντεο με έναν τύπο που μιλάει? Εγώ σου μιλάω τώρα όργανομενα πράγματα. Η κκκ είναι Αγγλο-Σαξωνικη προτεσταντικη ομάδα/group. Δεν έχει καμμια σχέση με Ελληνες, Ιταλούς, Ισπανούς κλπ. Ιδίως καθολικούς και ορθόδοξους. Εδώ τους Σλάβους δεν γουστάρουν καλά καλά. Η κκκ δεν ήθελε ούτε τους Ιρλανδούς καθολικούς ένα διάστημα. Τους θεωρούσε παιδεραστές παπικους. Παρά πολλοί ιρλανδοι την κοπανησαν από το dixxie λόγο kkk. Εμένα προσωπικά στα αρχιδια μου, πιστεύετε ότι θέλετε. Έτσι και αλλιώς και οι μεν και οι δε χαμένοι είναι. Η κκκ είναι μια ομάδα γραφικών στης ΗΠΑ. Κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Επίσης μην ξεχνάς ότι στον αμερικανικό νότο οι αφρόΑμερικανοί είναι περισσότεροι. Δες τα demographics και θα καταλάβεις τι λέω. Από αυτό και μόνο το χάσανε το παιχνίδι. Οι λευκές Αμερικανες είναι καλές στο να παίζουν σε τσόντες της brazzers.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τυπε τι μου δείχνεις τώρα? Ένα βίντεο με έναν τύπο που μιλάει? Εγώ σου μιλάω τώρα όργανομενα πράγματα. Η κκκ είναι Αγγλο-Σαξωνικη προτεσταντικη ομάδα/group. Δεν έχει καμμια σχέση με Ελληνες, Ιταλούς, Ισπανούς κλπ. Ιδίως καθολικούς και ορθόδοξους. Εδώ τους Σλάβους δεν γουστάρουν καλά καλά. Η κκκ δεν ήθελε ούτε τους Ιρλανδούς καθολικούς ένα διάστημα. Τους θεωρούσε παιδεραστές παπικους. Παρά πολλοί ιρλανδοι την κοπανησαν από το dixxie λόγο kkk. Εμένα προσωπικά στα αρχιδια μου, πιστεύετε ότι θέλετε. Έτσι και αλλιώς και οι μεν και οι δε χαμένοι είναι. Η κκκ είναι μια ομάδα γραφικών στης ΗΠΑ. Κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Επίσης μην ξεχνάς ότι στον αμερικανικό νότο οι αφρόΑμερικανοί είναι περισσότεροι. Δες τα demographics και θα καταλάβεις τι λέω. Από αυτό και μόνο το χάσανε το παιχνίδι. Οι λευκές Αμερικανες είναι καλές στο να παίζουν σε τσόντες της brazzers.
δεν λεμε αν τους γουσταρουν αλλα αν τους θεωρουν λευκους, και τον μπιλ κλιντον δεν τον γουσταρουν ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΡΦΟ,

αν ειδες στις σημαιες στην αυλη εχουν και των σκουροχρωμων καθολικων ισπανων κλπ με κριτηριο το να ειναι λευκοι και χριστιανοι.

αρα τυπικα , επισημα ακομη και αυτοι οι ακροδεξιοι μειοψηφια των αγγλοσαξονων μας θεωρει λευκους.

ποιοι λοιπον δεν μας θεωρουν λευκους? οι χριστιανοδημοκρατες και οι σοσιαλδημοκρατες της γερμανιας? οι ρεπουμπλικανοι και οι δημοκρατικοι των ΗΠΑ? οι εραγτικοι και οι συντηριτικοι της αγγλιας??

ποιοι? το 1% που πιστευει οτι εχουμε μπασταρδευτει με τουρκους και με σλαβους ακομη και τωρα που οι γενετικη απεδειξε οτι ειμαστε πιο κοντα με ιταλους που δεν εχουμε επαφες χιλιαδες χρονια πριν?????

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
δεν λεμε αν τους γουσταρουν αλλα αν τους θεωρουν λευκους, και τον μπιλ κλιντον δεν τον γουσταρουν ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΡΦΟ,

αν ειδες στις σημαιες στην αυλη εχουν και των σκουροχρωμων καθολικων ισπανων κλπ με κριτηριο το να ειναι λευκοι και χριστιανοι.

αρα τυπικα , επισημα ακομη και αυτοι οι ακροδεξιοι μειοψηφια των αγγλοσαξονων μας θεωρει λευκους.

ποιοι λοιπον δεν μας θεωρουν λευκους? οι χριστιανοδημοκρατες και οι σοσιαλδημοκρατες της γερμανιας? οι ρεπουμπλικανοι και οι δημοκρατικοι των ΗΠΑ? οι εραγτικοι και οι συντηριτικοι της αγγλιας??

ποιοι? το 1% που πιστευει οτι εχουμε μπασταρδευτει με τουρκους και με σλαβους ακομη και τωρα που οι γενετικη απεδειξε οτι ειμαστε πιο κοντα με ιταλους που δεν εχουμε επαφες χιλιαδες χρονια πριν?????

Μην ασχολείστε με αυτά. Κοιτάτε να σώσετε την Ελλάδα από τους λαθρο εισβολείς και αφήστε τα λευκός κλπ δυτικά terms. Η Αμερική έχει τελειώσει. Όποιος έχει ταξιδέψει ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Η Ελλάδα έχει καιρό ακόμα και φυσικά ο μέσος Έλληνας δεν είναι Αμερικανός. Όχι ότι οι νέοι Έλληνες δεν είναι φλώροι δυτικοποιημενοι μπουληδες αλλά ακόμα κρατάμε. Κοιτάξτε να βάλετε κάνα σοβαρό αντί-Μεταναστευτικο κόμμα στο κοινοβούλιο αλλιώς σας βλέπω σύντομα Ολλανδία-Σουηδια φάση που σε λίγα χρόνια θα είναι μειωψηφια και επίσημα χαλιφατα. Αυτά από εμένα!!!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Ρε παιδιά να ξαναφέρουμε την συζήτηση στη σωστή βάση. Έφτιαξε ένα ωραίο νήμα ο καημένος ο Ιωάννης και είχαμε μια ωραία συζήτηση.Και ξαφνικά μπαίνει ένας συμπλεγματικός μαλάκας και άρχισε να λέει να εκστρατεύσουμε εναντίον της δύσης μαζί με τα αδέλφια μας τους τζιχαντιστές κτλπ λέγοντας μας ότι δεν είμαστε Έλληνες (και αυτός μαζί) ενώ έβρισε και τους αγωνιστές του 1821 ότι δεν ήταν έλληνες ! Επίσης είπε ότι όποτε πάει ένας δικός μας έξω τον λένε μπάσταρδο , βρωμότουρκο κτλπ γαμώντας το νήμα. Μετά το γύρισε και έγινε βόρειος λευκός άριος εναντίον των πρώην συμμάχων του των μαυριδερών .:crazy:Από εκεί και πέρα κάποιοι όπως εγώ είπα ότι έχω θετικές εμπειρίες στις συναναστροφές μου με δυτικούς λαούς, άλλοι ίσως και ο τραλαλά είχαν άσχημες εμπειρίες .Μπορεί να τον είπαν μπάσταρδο βρωμότουρκο. Εμείς τι φταίμε. Επίσης ένα άλλο μέλος είπε ότι πήγε στην Αμερική και του έδωσαν να καταλάβει ότι δεν είναι ίσος με τους Αγγλοσάξωνες. Για να το φέρω πιο κοντα με ένα παράδειγμα από την κοινή μας ζωή.Κάποιος σε βρίζει ή έχει άσχημη γνώμη για σένα άδικα. Θα αρχίσεις να αυτομαστιγώνεσαι και να δίνεις αξία σε κάποιο μαλάκα που σε χαρακτήρισε με το ένα ή άλλο επίθετο; Ή έχεις αυτοεκτίμηση και προσωπικότητα και λές είναι μαλάκας , ξέρω ότι είμαι καλό άτομο και την γράφω την άποψη του. Έτσι λοιπόν αν κάποιοι μας χαρακτηρίζουν σε επίπεδο εθνικό μαυριδερούς ή οτιδήποτε ή καποιοι δυτικοί λένε τα ίδια γιατί εγώ θα πρέπει να αυτομαστιγωθώ και να στεναχωριέμαι ; Ξέρω ποιος είμαι και δεν με νοιάζει.Δεν πανε να λένε.Γιατί κάποιοι εδώ έχουν αναγάγει την γνώμη κάποιων δυτικών σε φετίχ και θέσφατο .Αυτό δείχνει εθελοδουλεία και παραδοχή ότι είναι ανώτεροι.Μέγα λάθος .Είμαστε Έλληνες έιτε αρέσει σε κάποιυς είτε όχι και μας είναι αδιάφορη η άποψη τους .Τέλος πιστεύω ότι στην Δύση (ΗΠΑ , Ευρώπη κτλπ) υπάρχουν πολλοί που δεν αμφισβητούν ούτε ότι δεν είμαστε λευκοί ούτε ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων ελλήνων.Στα ταξίδια μου αυτό είδα.Νομίζω είναι η πλειοψηφία εκεί.Αλλά και πάλι αυτό που μετράει είναι εσύ τι πιστεύεις για τον εαυτό σου.Τι λένε οι άλλοι .... :wink:

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
ο Εθνάρχης, όχι ο βούδας της Ραφίνας

:tooth: :2funny::2funny::2funny: :tooth: :tooth: :2funny: 'Εγραψες φίλε, σου βγάζω το καπέλο.

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω.Ο σχιζοφρενής μαλάκας δεν έλεγε στην αρχή ότι είμαστε μαυριδεροί και να συμμαχήσουμε με τους άλλους σκούρους εναντίον της κακιάς δύσης ; Τώρα λέει ότι είναι κολλητός με τους λευκούς δυτικούς και δεν έχει σχέση με τους μαυριδερούς ! Ή ανίατη περίπτωση διπολικής διαταραχής ή προβοκάτορας πρακτοράκος .Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι , ίσως ούτε ο ίδιος.Αλλά επειδή τώρα ισχυρίζεται ότιι είναι απόγονος των αρχαίων , αμα τα έλεγε αυτά στην Πνύκα ή στην γερουσία της Σπάρτης , κατευθείαν στον Καιάδα θα τον πηγαίνανε! :badair:

Παλιά τακτική φίλε, όποιου του κατέβει γίνεται λευκός ή όχι. Δες την φάση του George Zimmerman που σκότωσε τον Treyvon Martin. μεξικανάρα του κερατά ο Γιωργάκης, όπως τον βλέπεις τον μεξικανό στα έργα, λευκό άρυο τον βγάλανε για να αθωωθεί ο Τρέυβον και να ρίξουν λάδι στην φωτιά όσον αφορά το θέμα μπάτσοι-γκέτο. Δύο χρόνια μετά, που ο Ζίμμερμαν αποφάσισε να κανει ντού σε φλούφληδες λούγκρες / μάγκες της κουράδας, τότε ξαφνικά βγαίναν στις εφημερίδες και του δίναν βραβεία του φοβερού "person of colour" που πλάκωνε τον "λευκό κατακτητή του". :tooth:

Α και μιας και το έφερε η κουβέντα, να θυμίσω ότι οι ιρλανδοί όταν σκάσαν μύτη στην Αμερική, σε γκέτο με του ιταλούς, σικελιανούς, έλληνες κλπ μπήκαν και τους αποκαλούσαν και "potatoniggers" και "gingers" οι τότε λευκοί που τώρα τα παιδία τους έχουν πρόσμιξη DNA από 4 διαφορετικές ηπείρους και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Παρ'ότι οι ιρλανδοί ήταν πιο γαλακτεροί και ξανθο-κοκκινομάλληδες από αρκετά αμερικάνικα παλίκαρια. Απλά για να θυμόμαστε.

Συνημμένα

• Jewmanism.jpg
    Jewmanism.jpg
    229,9 KB · Εμφανίσεις: 19

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Μην ασχολείστε με αυτά. Κοιτάτε να σώσετε την Ελλάδα από τους λαθρο εισβολείς και αφήστε τα λευκός κλπ δυτικά terms. Η Αμερική έχει τελειώσει. Όποιος έχει ταξιδέψει ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Η Ελλάδα έχει καιρό ακόμα και φυσικά ο μέσος Έλληνας δεν είναι Αμερικανός. Όχι ότι οι νέοι Έλληνες δεν είναι φλώροι δυτικοποιημενοι μπουληδες αλλά ακόμα κρατάμε. Κοιτάξτε να βάλετε κάνα σοβαρό αντί-Μεταναστευτικο κόμμα στο κοινοβούλιο αλλιώς σας βλέπω σύντομα Ολλανδία-Σουηδια φάση που σε λίγα χρόνια θα είναι μειωψηφια και επίσημα χαλιφατα. Αυτά από εμένα!!!
Εχει "τελειωσει" για τα δικα μας πιστευω και εννοω των περισσοτερων ελληνων.
μηπως ομως αυτο θα ειναι το μελλον ειτε το γουσταρουμε ειτε οχι? νομιζω ναι
Απο την Αμερικη καλως η κακως ξεκινανε πλεον ολα τον τελευταιο αιωνα ,οδοστρωτηρας πραγματικος ...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Απο την Αμερικη καλως η κακως ξεκινανε πλεον ολα τον τελευταιο αιωνα ,οδοστρωτηρας πραγματικος ...
E ναι λιγο πολυ.Προσωπικα μενω σε πολη...αλλα μολις αρχισουν τα πραγματα να ζοριζουν με λοατκι,λαθρο,βεγκαν,πολιτικαλ κορρεκτ κλπ τα μαζευω και παω στο χωριουδακη μου να γινω redneck.Το μονο κακο οτι δεν εχω κοντα τα μπουρδελακια μου αλλα δεν πειραζει θα πεταγομαι που και που.Ηδη η Θεσσαλονικη εχει αρχισει να λαθροποιειτε σε μεγαλο βαθμο.Οποιος κατεβει μια βολτουλα κεντρο θα καταλαβει για τι πραγμα μιλαω.Τελευται κιολας παιζει πολυ μπουργκα-τσαντορ....απο κει που εβλεπες μονο πακι και αφγανους....:zfuck::zfuck::zfuck::zfuck::shit::shit::shit::shit:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
E ναι λιγο πολυ.Προσωπικα μενω σε πολη...αλλα μολις αρχισουν τα πραγματα να ζοριζουν με λοατκι,λαθρο,βεγκαν,πολιτικαλ κορρεκτ κλπ τα μαζευω και παω στο χωριουδακη μου να γινω redneck.Το μονο κακο οτι δεν εχω κοντα τα μπουρδελακια μου αλλα δεν πειραζει θα πεταγομαι που και που.Ηδη η Θεσσαλονικη εχει αρχισει να λαθροποιειτε σε μεγαλο βαθμο.Οποιος κατεβει μια βολτουλα κεντρο θα καταλαβει για τι πραγμα μιλαω.Τελευται κιολας παιζει πολυ μπουργκα-τσαντορ....απο κει που εβλεπες μονο πακι και αφγανους....:zfuck::zfuck::zfuck::zfuck::shit::shit::shit::shit:
Απο το 15 και μετα αλλαξε η πολη ,συμφωνω απολυτα ...

την εχω κανει για το λοκνταουν ,επαρχια τωρα καλυτερα περνας :grin:

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26

Από την λήξη του Β' Παγκοσμίου φίλτατε. Τώρα μάχονται και ουρλιάζουν για το αν θα κρατήσουν το στάτους υπερδύναμης εναντίον της Κίνας(εδώ κλάναν μπάμιες για δήθεν Ινδία υπερδύναμη, οπότε καταλαβαίνεις) αλλά παρ'όλα αυτά, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Απο το 15 και μετα αλλαξε η πολη ,συμφωνω απολυτα ...

την εχω κανει για το λοκνταουν ,επαρχια τωρα καλυτερα περνας :grin:
Το κεντρο ειναι μπουρελο.Προς τερμα δυτικα και διαβατα θα δεις και hotspot.Λιγο τα ανατολικα εμειναν αλλα και εκει,επειδη δουλευω προς τα εκει παλι βλεπεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Από την λήξη του Β' Παγκοσμίου φίλτατε. Τώρα μάχονται και ουρλιάζουν για το αν θα κρατήσουν το στάτους υπερδύναμης εναντίον της Κίνας(εδώ κλάναν μπάμιες για δήθεν Ινδία υπερδύναμη, οπότε καταλαβαίνεις) αλλά παρ'όλα αυτά, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους.
Σωστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κεντρο ειναι μπουρελο.Προς τερμα δυτικα και διαβατα θα δεις και hotspot.Λιγο τα ανατολικα εμειναν αλλα και εκει,επειδη δουλευω προς τα εκει παλι βλεπεις.
Ανατολικα μενω ...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Σωστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανατολικα μενω ...
Aνατολικα εχει σπιτια που τα νοικιαζουν φθηνα και μενουν.Αιγυπτιοι,συριοι,πακιστανοι κλπ ιδιως εκει κοντα στον πεζοδρομο της καλαμαριας.Πασαλιδη κλπ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Aνατολικα εχει σπιτια που τα νοικιαζουν φθηνα και μενουν.Αιγυπτιοι,συριοι,πακιστανοι κλπ ιδιως εκει κοντα στον πεζοδρομο της καλαμαριας.Πασαλιδη κλπ
Ναι ετσι ακριβως αυτο λεω ,αναληψη ειμαι και ειναι τα ιδια ελαφρως λιγο καλυτερα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ναι ετσι ακριβως αυτο λεω ,αναληψη ειμαι και ειναι τα ιδια ελαφρως λιγο καλυτερα.

Η Θεσσαλονικη εχει γινει μπουρδελο γενικοτερα.Περα απο τους λαθρο που μας εφεραν τα καθικια.Εχει μαζεψει ατομα απο την γυρω-επαρχια και εχει μπουχτισει η πολη.Δεν ξερω αν εισαι ντοπιος και χωρις παρεξηγηση...αλλα με το φοιτηταριο και με τον καθε επαρχιωτη που ερχεται στο Σαλονικισταν να μεινει...νοικιαζοντας ενα 2αρι και δουλευοντας σε καφετερια σερβιτορος καταντησε αηδια.Η πολη δεν χωραει αλλο κοσμο.Εχει περασει το ενα εκατομμυριο κατα την γνωμη μου.Μαζευτηκαμε αρκετοι και το κωλοκρατος δεν κανει κατι να δωσει κινητρα για δουλειες στην επαρχια...με αποτελεσμα να ερχονται ολοι εδω.Για ποτε θα γινουμε αθηνανισταν χαμπαρι δεν θα παρουμε...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Η Θεσσαλονικη εχει γινει μπουρδελο γενικοτερα.Περα απο τους λαθρο που μας εφεραν τα καθικια.Εχει μαζεψει ατομα απο την γυρω-επαρχια και εχει μπουχτισει η πολη.Δεν ξερω αν εισαι ντοπιος και χωρις παρεξηγηση...αλλα με το φοιτηταριο και με τον καθε επαρχιωτη που ερχεται στο Σαλονικισταν να μεινει...νοικιαζοντας ενα 2αρι και δουλευοντας σε καφετερια σερβιτορος καταντησε αηδια.Η πολη δεν χωραει αλλο κοσμο.Εχει περασει το ενα εκατομμυριο κατα την γνωμη μου.Μαζευτηκαμε αρκετοι και το κωλοκρατος δεν κανει κατι να δωσει κινητρα για δουλειες στην επαρχια...με αποτελεσμα να ερχονται ολοι εδω.Για ποτε θα γινουμε αθηνανισταν χαμπαρι δεν θα παρουμε...
Δεν ειμαι ντοπιος και δεν δουλευω την τελευταια δεκαπενταετια ... ενδιαμεσα εμενα και στο μαγευτικο Κισιναου για καποια χρονια :cheesy:
Δυστυχως φιλε γιναμε ηδη αθηνανισταν , ακριβως απεναντι απο το πισω μπαλκονι του σπιτιου ειναι ενα μισοεγκατελειμενο κτιριο που ειναι γεματο με συριους πλεον ,αυτα πριν το 15 δεν υπηρχαν.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δεν ειμαι ντοπιος και δεν δουλευω την τελευταια δεκαπενταετια ... ενδιαμεσα εμενα και στο μαγευτικο Κισιναου για καποια χρονια :cheesy:
Δυστυχως φιλε γιναμε ηδη αθηνανισταν , ακριβως απεναντι απο το πισω μπαλκονι του σπιτιου ειναι ενα μισοεγκατελειμενο κτιριο που ειναι γεματο με συριους πλεον ,αυτα πριν το 15 δεν υπηρχαν.
Δεν ειναι θεμα ρατσισμου προς θεου...ειδικα προς Ελληνες.Απλα ανεβαινει το δημογραφικο και τα περιθωρια στενευουν.Λιγες δουλειες κλπ.Γινεται χαμος....δλδ αν δεν δωσει το κρατος κινητρα να αναπτυχθεί η επαρχια και οι μικρες πολεις τοτε την γαμησαμε.Καλα για τους λαθρο αστοοο....εχει να φαει βιασμο η Ελληνιδα.Ηδη εχω μαθει απο γνωστους οτι σε αρκετα ποστα οι ρωσσοποντιοι και οι αλβανοι κανουν πισως...ιδιως σε κατι ποστα που αφορουν λαθραια τσιγαρα,ναρκωτικα κλπ.Θα φαει πολυ πουτσα ο φλωροΘεσσαλονικιος τα επομενα χρονια.:alivedick::alivedick::alivedick:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι θεμα ρατσισμου προς θεου...ειδικα προς Ελληνες.Απλα ανεβαινει το δημογραφικο και τα περιθωρια στενευουν.Λιγες δουλειες κλπ.Γινεται χαμος....δλδ αν δεν δωσει το κρατος κινητρα να αναπτυχθεί η επαρχια και οι μικρες πολεις τοτε την γαμησαμε.Καλα για τους λαθρο αστοοο....εχει να φαει βιασμο η Ελληνιδα.Ηδη εχω μαθει απο γνωστους οτι σε αρκετα ποστα οι ρωσσοποντιοι και οι αλβανοι κανουν πισως...ιδιως σε κατι ποστα που αφορουν λαθραια τσιγαρα,ναρκωτικα κλπ.Θα φαει πολυ πουτσα ο φλωροΘεσσαλονικιος τα επομενα χρονια.:alivedick::alivedick::alivedick:
Ρωσσοποντιους εχουμε πολλους στην γειτονια , μου τα λενε ...
επαρχια για δουλειες ξεχασε το,οι νεοι το εχουν πιει κανονικα και δυστυχως εκει που λες οδηγουμαστε με μαθηματικη ακριβεια.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ρωσσοποντιους εχουμε πολλους στην γειτονια , μου τα λενε ...
επαρχια για δουλειες ξεχασε το,οι νεοι το εχουν πιει κανονικα και δυστυχως εκει που λες οδηγουμαστε με μαθηματικη ακριβεια.
Καλα οχι οτι οι ρωσσοποντιοι και οι αλβανοι ειναι καλυτεροι...αλλα σιγουρα τους προτιμω απο τα λαθρομουσλιμια.Οσο για την επαρχια....δεν υπαρχει θεμα με τους γυρω νομους.Αλλα βρισκω υπερβολικο να ερχεται ο αλλος απο ηπειρο,θεσσαλια,θρακη η ακομα και νοτια Ελλαδα να μεινει Θεσσαλονικη και να παρει την δουλεια του Θεσσαλονικιου.Ειναι σαν να κατεβαινω εγω Κρητη η στον Πυργο και να χτυπαω τον ντοπιο εκει.Τωρα ετσι το βλεπω εγω...μπορει να λεω και μαλακιες δεν ξερω.Ενα ακομα προβλημα της πολης μας ειναι η περιορισμενη αστυνομευση.Δεν υπαρχει πραγματικα καθολου αστυνομια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom