Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ας επανέλθουμε στα σχετικά του θέματος.Γνωστός μου μηχανικός με σπίτι στο Χαλάνδρι παντρεύτηκε μια και έκανε 2 παιδιά .Μια ωραία μέρα γυρνάει σπίτι του απροειδοποίητα και πιάνει την γυναίκα του να γαμιέται με έναν άλλο , ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά του ( δημοτικό).Πάνε στο δικαστήριο με γυναίκα πρόεδρο και τι λέτε να έγινε ; Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο , η δικαστής έβγαλε το διαζύγιο εις βάρος του , του πήρε τα παιδιά και τον υποχρώνει σε διατροφή! Κια κερατάς και δαρμένος ! :headbang:
Φίλε οποίος δεν πρόσεχε με τι πουτανες μπλέκει αυτά είναι τα αποτελέσματα. Μηχανικός λεφτάς να φανταστώ που τον πήρε για καβατζα? Επισης γελοίο το ότι έκαναν γάμο. Ας κάτσει τώρα να πλερω...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
@The Boobholic Dude

Μην ανησυχείς αυτά δεν θα συμβούν στην Ελλάδα, λόγω του ισχυρού πατριαρχικού μοντέλου. Το είπε ο Barry.
Επειδή ρε μαλακες εσεις είστε losers και δεν μπορείτε να συμμαζέψετε τα πορνιδια τις κόρες σας, γυναίκες σας και εγγόνια σας φταίνε άλλοι? Η γυναίκα οτα μεγαλώνει σε πατριαρχικη οικογένεια μαθαίνει να σέβεται τον άνδρα. Ξερω πόσες γυναίκες και από το χωριό μου, σόι μου, γειτονια μου που είναι κυρίες με το 'Κ' κεφάλαιο. Τα μπουρδελοσογα σας να κοιτάτε. Εάν οι γυναίκες φέρονται όπως φέρονται σε αυτό ευθύνη έχετε εσείς και κανένας άλλος. Εμένα ο παππούς μου μεγάλωσε την μάνα μου και την αδερφή της σε πολύ αυστηρό περιβάλλον και τις έμαθε τι εστι οικογένεια. Ότι ο άνδρας κάνει το κουμαντο και ότι τον άνδρα πρέπει να τον σέβεσαι. Γι'αυτο και η οικογένεια μου είναι 36 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε δυναμικά. Τα νεοπουτανακια Ελληνίδες προέρχονται από κωλοσογα... Και σε αυτό ευθύνη έχει ο Ελληνας πατέρας που είναι εκφυλος πουσταρας και φλώρος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Οταν εισαι παντρεμενος πρεπει να την απατας την γυναικα σου (με γκομενες οχι πουτανες) ,ετσι θα εισαι ηρεμος ψυχολογικα οταν και εαν χωρισεις για οποιονδηποτε λογο.
Νομος αυτο

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Οταν εισαι παντρεμενος πρεπει να την απατας την γυναικα σου (με γκομενες οχι πουτανες) ,ετσι θα εισαι ηρεμος ψυχολογικα οταν και εαν χωρισεις για οποιονδηποτε λογο.
Νομος αυτο

Ειτε πουτανες ειτε γκομενες δεν υπαρχει και μεγαλη διαφορα.Αρκει να το κανεις για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.Εγω ειχα εναν γνωστο που κερατωνε την γυναικα του αρκετα συχνα και με πουτανες/Cg αλλα και με γκομενες και οταν εμαθε οτι τον κερατωνει δεν τον ενοιαξε καν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ειτε πουτανες ειτε γκομενες δεν υπαρχει και μεγαλη διαφορα.Αρκει να το κανεις για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.Εγω ειχα εναν γνωστο που κερατωνε την γυναικα του αρκετα συχνα και με πουτανες/Cg αλλα και με γκομενες και οταν εμαθε οτι τον κερατωνει δεν τον ενοιαξε καν.
Δεν διαφωνω με την εννοια οτι δεν μπορεις να τα κανεις και τα δυο ,απλα με τις γκομενες κανεις "παραληλη σχεση" και το ευχαριστιεσαι περισσοτερο ... γαμας την γκομενα στο αμαξι και μετα την γυναικα στο κρεβατι :grin:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δεν διαφωνω με την εννοια οτι δεν μπορεις να τα κανεις και τα δυο ,απλα με τις γκομενες κανεις "παραληλη σχεση" και το ευχαριστιεσαι περισσοτερο ... γαμας την γκομενα στο αμαξι και μετα την γυναικα στο κρεβατι :grin:

Nαι αν μπορεις να εχεις παραλληλα και γκομενα ακομα καλυτερα.Γι'αυτο λεω μακρια απο γαμους και κλπ μαλακιες.Τραβας ενα συμφωνο συμβιωσης και ολα κομπλε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Nαι αν μπορεις να εχεις παραλληλα και γκομενα ακομα καλυτερα.Γι'αυτο λεω μακρια απο γαμους και κλπ μαλακιες.Τραβας ενα συμφωνο συμβιωσης και ολα κομπλε.
Σωστο για την σημερινη εποχη ... εγω ειμαι παλιος και ειχα κανει γαμο (θρησκευτικο) :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εν τω μεταξυ σου εχουμε ηδη αναρτησει βιντεο απο αμερικανους κουκλουξ κλαν που μας θεωρουν αδερφια τους λευκους.
Ααααααα .... τους το θυμήσατε ;;;;;;;;
Γιατί ξεχνάνε !!!!!!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εντωμεταξύ εγώ άλλα έγραφα κι εσείς κάθεστε και αναλώνεστε τόσες σελίδες αν μας αγαπάει η ΚΚΚ (όχι αλλά ας το αφήσουμε).
Εγώ είπα πως να εκμεταλλευτούμε το κύμα μεταναστών για να βελτιώσουμε την θέση μας ως Ελλάδα και να πολεμήσουμε τους Δυτικούς που μας γαμάνε τόσα χρόνια.
Ακόμα κι αν μας αγαπάει η ΚΚΚ, η Μέρκελ πάντως σίγουρα όχι, ούτε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Γιαυτό είπα να εξοπλίσουμε τους λάθρο και να τους πωρώσουμε και να κάνουμε τρομοκρατικές επιθέσεις.
Δηλαδή όπως κάνουν οι Σαουδάραβες και κολυμπάνε στο χρήμα.
Θα τους χρηματοδοτουμε μυστικά και θα χτυπάμε καίρια σημεία σύμφωνα με τα Ελληνικά συμφέροντα.
Π.χ. δε μας επιστρέφουν τα μάρμαρα οι Βρετανοί; Τρομοκρατική επίθεση στο Βρετανικό Μουσείο.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Εντωμεταξύ εγώ άλλα έγραφα κι εσείς κάθεστε και αναλώνεστε τόσες σελίδες αν μας αγαπάει η ΚΚΚ (όχι αλλά ας το αφήσουμε).
Εγώ είπα πως να εκμεταλλευτούμε το κύμα μεταναστών για να βελτιώσουμε την θέση μας ως Ελλάδα και να πολεμήσουμε τους Δυτικούς που μας γαμάνε τόσα χρόνια.
Ακόμα κι αν μας αγαπάει η ΚΚΚ, η Μέρκελ πάντως σίγουρα όχι, ούτε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Γιαυτό είπα να εξοπλίσουμε τους λάθρο και να τους πωρώσουμε και να κάνουμε τρομοκρατικές επιθέσεις.
Θα τους χρηματοδοτουμε μυστικά και θα χτυπάμε καίρια σημεία σύμφωνα με τα Ελληνικά συμφέροντα.
Π.χ. δε μας επιστρέφουν τα μάρμαρα οι Βρετανοί; Τρομοκρατική επίθεση στο Βρετανικό Μουσείο.
Στο έχω ξαναπεί, κόψε τα ναρκωτικά. Σε χαλάνε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε πες το τοσο καιρο οτι νομιζεις οτι σε γαμανε οι δυτικοι.

στην κυπρο δυτικοι ή μουσουλμανοι σε σφαξανε ρε τρομπονι?
το 1922 δυτικοι ή μουσουλμανοι σε σφαξανε ρε τρομπονι?
400 χρονια σκλαβια και σφαγες οι δυτικοι ή μουσουλμανοι σε ειχαν ρε τρομπονι?

για καθε 1 ελληνα που σφακτηκε απο ναζι και σταυροφορους και δυτικους , δεν υπαρχουν 10 και 100 που σφακτηκαν απο μουσουλμανους???

η μερκελ , ο προεδρος των ηπα κλπ που ξυπναν το πρωι και ξερουν οτι ο πολιτισμος τους και η επιστημη ξεκινησε απο την ελλαδα και βλεπουν τους ελληνες να του μοιαζουν περισσοτερο απο οτι οι τουρκοι, οι αραβες, οι ινδονησιοι, οι πακιστανοι , δεν μας αγαπανε και πρεπει να παμε με τους μουσουλμανους που διδασκονται θανατο στους απιστους (μεσα σε αυτους και το 30% των ελληνων που δηλωνουν αθεοι και αθρησκοι)....

εισαι τουρκος ή κυκλοφορεις εξω επειδη τα ψυχιατρεια εχουν πιο επικυνδυνες περιπτωσεις μεσα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο λευκος αντρας κυριαρχουσε τον πλανητη σχεδον 5χιλιαδες χρονια

καιρος ειναι να κατσει λιγο πισω τωρα να χαλαρωσει

χιλιαδες χρονια καταπιεση σε γυναικες μειονοτητες σε ανθρωπους που δεν τηρουσαν τα ορθα προτυπα

και τωρα επειδη ξυπνανε οι καταπιεζομενοι ο λευκος αντρας φωνασκει

ρωτηστε πως ο λευκος αντρας εκανε τα δυο μεγαλυτερα ολοκαυτωματα τ πλανητη

των ινδιανων της αμερικης και των εβραιων

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
Επειδή ρε μαλακες εσεις είστε losers και δεν μπορείτε να συμμαζέψετε τα πορνιδια τις κόρες σας, γυναίκες σας και εγγόνια σας φταίνε άλλοι? Η γυναίκα οτα μεγαλώνει σε πατριαρχικη οικογένεια μαθαίνει να σέβεται τον άνδρα. Ξερω πόσες γυναίκες και από το χωριό μου, σόι μου, γειτονια μου που είναι κυρίες με το 'Κ' κεφάλαιο. Τα μπουρδελοσογα σας να κοιτάτε. Εάν οι γυναίκες φέρονται όπως φέρονται σε αυτό ευθύνη έχετε εσείς και κανένας άλλος. Εμένα ο παππούς μου μεγάλωσε την μάνα μου και την αδερφή της σε πολύ αυστηρό περιβάλλον και τις έμαθε τι εστι οικογένεια. Ότι ο άνδρας κάνει το κουμαντο και ότι τον άνδρα πρέπει να τον σέβεσαι. Γι'αυτο και η οικογένεια μου είναι 36 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε δυναμικά. Τα νεοπουτανακια Ελληνίδες προέρχονται από κωλοσογα... Και σε αυτό ευθύνη έχει ο Ελληνας πατέρας που είναι εκφυλος πουσταρας και φλώρος.
Χαχαχαχχαχα.

Μηπως είσαι time traveller τύπε ? Μιλάμε για το 2021 και το μέλλον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

χιλιαδες χρονια καταπιεση σε γυναικες μειονοτητες σε ανθρωπους που δεν τηρουσαν τα ορθα προτυπα

οι 6 εκ εβραιοι που πεθαναν απο το ολοκαυτωμα του χιτλερ δεν ειναι πολυ λιγοτεροι απο τα 50 εκ κινεζους που πεθαναν απο το ολοκαυτωμα του Μαο?

ο Μαο κιτρινος ειναι οχι λευκος.

επισης το μεγαλυτερο ποσοστο των ινδιανων πεθαναν νομιζω απο ασθενειες που ηρθαν απο την ευρωπη και οχι απο τις σφαγες των κατακτητων.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Στο έχω ξαναπεί, κόψε τα ναρκωτικά. Σε χαλάνε.
ε πες το τοσο καιρο οτι νομιζεις οτι σε γαμανε οι δυτικοι.

στην κυπρο δυτικοι ή μουσουλμανοι σε σφαξανε ρε τρομπονι?
το 1922 δυτικοι ή μουσουλμανοι σε σφαξανε ρε τρομπονι?
400 χρονια σκλαβια και σφαγες οι δυτικοι ή μουσουλμανοι σε ειχαν ρε τρομπονι?

για καθε 1 ελληνα που σφακτηκε απο ναζι και σταυροφορους και δυτικους , δεν υπαρχουν 10 και 100 που σφακτηκαν απο μουσουλμανους???

η μερκελ , ο προεδρος των ηπα κλπ που ξυπναν το πρωι και ξερουν οτι ο πολιτισμος τους και η επιστημη ξεκινησε απο την ελλαδα και βλεπουν τους ελληνες να του μοιαζουν περισσοτερο απο οτι οι τουρκοι, οι αραβες, οι ινδονησιοι, οι πακιστανοι , δεν μας αγαπανε και πρεπει να παμε με τους μουσουλμανους που διδασκονται θανατο στους απιστους (μεσα σε αυτους και το 30% των ελληνων που δηλωνουν αθεοι και αθρησκοι)....

εισαι τουρκος ή κυκλοφορεις εξω επειδη τα ψυχιατρεια εχουν πιο επικυνδυνες περιπτωσεις μεσα?
Δε ζούσα το 22, ούτε το 40, ούτε στην Τουρκοκρατία.
Σήμερα ζω και βλέπω μια καταστραμένη οικονομία, η οποία δεν δίνει στο μέσο άνθρωπο ούτε τη δυνατότητα να συντηρήσει τον εαυτό του.
Έναν άρρωστο τρόπο ζωής με δουλειά όλη μέρα και καταναλωτισμό.
Κι έναν καταστραμένο πλανήτη και περιβάλλον που πάει για φούντο και όλα τα κράτη να μην κάνουν τίποτα.
Και για όλα αυτά ευθύνεται η Δύση.
Και για να μη μιλήσω για την Ελλάδα που είναι η τελευταία χώρα της Δύσης που η οικονομία είναι ακόμα χειρότερη και μας χρησιμοποιούν οι Γερμανοί για να ανεβάσουν τη δικιά τους.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δε ζούσα το 22, ούτε το 40, ούτε στην Τουρκοκρατία.
Σήμερα ζω και βλέπω μια καταστραμένη οικονομία, η οποία δεν δίνει στο μέσο άνθρωπο ούτε τη δυνατότητα να συντηρήσει τον εαυτό του.
Έναν άρρωστο τρόπο ζωής με δουλειά όλη μέρα και καταναλωτισμό.
Κι έναν καταστραμένο πλανήτη και περιβάλλον που πάει για φούντο και όλα τα κράτη να μην κάνουν τίποτα.
Και για όλα αυτά ευθύνεται η Δύση.
Και για να μη μιλήσω για την Ελλάδα που είναι η τελευταία χώρα της Δύσης που η οικονομία είναι ακόμα χειρότερη και μας χρησιμοποιούν οι Γερμανοί για να ανεβάσουν τη δικιά τους.
Τζαμπα ασχολείσαι με τα δυτικοδουλα τρόλ που τα γαμαει η Ευρώπη και ο θείος Σαμ. Είναι τόσο ζώα που δεν βλέπουν ότι έχουν γίνει αποθήκη λαθρομεταναστων. Έχουν μαζέψει όλη την σαβούρα του ισλάμ. Περίμενε και θα δεις ότι θα σε πούνε και ναζιστή τα φιλελε τρόλ.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Εσενα βρε πουσταριο δεν σε γαμανε οι λευκοι ανδρες και σκουζεις ολη μερα στα φορουμ...αριστερο απλυτο φρικιο.Ρε μπας και εισαι το Τζεισον Αντιγονη?

1616167908784.png

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τζαμπα ασχολείσαι με τα δυτικοδουλα τρόλ που τα γαμαει η Ευρώπη και ο θείος Σαμ. Είναι τόσο ζώα που δεν βλέπουν ότι έχουν γίνει αποθήκη λαθρομεταναστων. Έχουν μαζέψει όλη την σαβούρα του ισλάμ. Περίμενε και θα δεις ότι θα σε πούνε και ναζιστή τα φιλελε τρόλ.
Τα βάζουν με τους μετανάστες που στην τελική είναι άβουλα ζώα και θύματα και οι ίδιοι.
Αντί να τα βάλλουν με αυτούς που κινούν τα νήματα και έχουν οργανώσει όλο αυτό το σκηνικό.
Ο μετανάστης δεν ηρθε μόνος του. Κάποιος τον έβαλε.
Δεν βλέπουν που οι Αμερικανοί τα χουν κάνει πλακάκια με τους Σαουδάραβες και γαμάνε όλο τον πλανήτη με το πετροδόλαρο.
Δεν βλέπουν που οι Αμερικανοί με την παγκοσμιοποίηση πάνε να τα κάνουν όλα ίσωμα.
Πώς οι Αμερικανοί βάζουν τους τρομοκράτες να κάνουν χτυπήματα για να δικαιολογήσουν τους πολέμους τους.
Και μετά φεύγουν οι πρόσφυγες και έρχονται εδώ και φταίνε αυτοί, όχι οι Αμερικανοί που τους βομβάρδισαν.
Πως μας παρακολουθούν όλους με πρόσχημα την τρομοκρατία.
Πως έχουν σκλαβώσει όλο τον κόσμο με τα media και με το φασισμό του politically correct.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom