Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κατευθείαν DNA από Πλάτωνα και Αριστοτέλη βλάκα.
Μόνο που δεν είμαι αδερφή σαν κιαυτούς ή εσάς.
Κλάψτε Τουρκοβουλγαροσκατογυφτοι.
οι βουλγαροι , οι γυφτοι και οι συγχρονοι τουρκοι στην πλειοψηφια τους ανηκουν στους λευκους.

πριν 1000 χρονια βουλγαροι και τουρκοι ειχαν ακομη περισσοτερους τις κιτρινης φυλης σημερα ουτε 5%

παρτο αλλιως λεμε 4 ειναι οι φυλες σ αρεσει δεν σαρεσει.

αν μας λες οτι οι σκουροι ειναι αλλης φυλης πες μας ποια ειναι η αλλη φυλη, αφου δεν εχουμε ουτε σχιστα ματια σαν τους κιτρινους ουτε φυσικα νεγρικα χαρακτηριστικα.

μηπως ειμαστε ινδιανοι σιου τελικα? ερυθροδερμοι?

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Επειδή είσαι κατάλευκος για αυτό έβαλες το κατάμαυρο κοράκι για αβατάρ σχιζοφρενή μαλάκα ; :bigdick:

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Οι ελληνοαμερικανοι είναι το δεύτερο δυνατότερο λόμπι μετά το εβραϊκό? Ποιος την λέει αυτήν την κοτσανα? Το πιο δυνατό λόμπι είναι το εβραϊκό ναι, από κει και μετά έχει Ιρλανδούς, Γερμανούς, Ιταλούς που ελέγχουν πολύ μεγαλύτερα πόστα και επιχειρήσεις από τους Έλληνες της διασποράς. Πέρα από τον George Stephanopoulo τι άλλο έχουν να επιδείξουν οι ελληνο-αμερικανοι? Και που ακριβώς αυτοί βοήθησαν την Ελλάδα? Στις πιο κρίσιμες στιγμές που περνάει η Ελλάδα στην Ιστορία της και δεν έχουν κατάφερε τίποτα. Εχεις ιδέα τι οικονομική και στρατιωτική ενίσχυσή παίρνει το Ισραήλ από την Αμερική?
Φίλε Μπάρυ, παρεμπιπτόντως ωραία η ταινία του Κιούμπρικ πλην μοιράζεσαι τον ίδιο ρηχό κοσμοπολιτισμό με τον ήρωα της . Υποστήριξες ότι μπαίνεις σε φόρουμ γενετικής και ανθρωπολογίας. Θα γνωρίζεις λοιπόν ότι αρκετά νωρίς, από τη δεκαετία του '70 γνωρίζουμε ότι Έλληνες και Τούρκοι και Αλβανοί και Άραβες ανήκουν σε διαφορετικές γενετικές δεξαμενές. Η Μεσόγειος δεν είναι χωνευτήρι, δεν ήταν μέχρι το '90 τουλάχιστον. Υπάρχει ελληνική φυλή, ο δάσκαλός μου ο Κώστας ο Κριμπάς έχει γράψει σχετικά άρθρα και βιβλία. Τώρα, βρε αθεόφοβε Μπάρυ:buck2: συγκρίνεις την Ελλάδα με τους Βόρειους. Πότε, βρε κουτορνίθι οι Βόρειοι είχαν καθολική ψήφο; Η πιο προοδευτική χώρα εξαιρουμένης της Γαλλίας είχε μισό αιώνα καθυστέρηση από την Ελλάδα. Η Ελλάδα είχε το πιο πρώιμα δημοκρατικό Σύνταγμα που βασιζόταν σε μια πρωτοποριακή θεώρηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ακόμα και στις γυναίκες, η Ελβετία που αναφέρεις επέτρεψε την ψήφο 20 χρόνια μετά την πατριαρχική Ελλάδα! Διάβασε! Η Ελλάδα, πρώτη, πριν την Γερμανία, πριν την Ιταλία, πριν την Ιρλανδία, πριν την Τσεχία, πρι, πριν, πριν, ΠΡΩΤΗ ξεκίνησε τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία. Ο Καραμανλής, και στο λέει αυτό άνθρωπος που δεν τον ψήφισε ποτέ, ο Εθνάρχης, όχι ο βούδας της Ραφίνας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, έχουν περίοπτη θέση σε όλα τα συγγράμματα Ευρωπαϊκής Ιστορίας ως τεράστιοι Ευρωπαίοι ηγέτες. Αρκετοί συνομιλητές σε αυτό το νήμα υποστήριξαν την σημαντική θέση της ελληνοαμερικάνικης μειονότητας. Φίλε Μπάρυ, μετά τους Εβραίους με τους οποίους δεν έχουμε καμιά ομοιότητα αλλά μπόλικο ανταγωνισμό ιστορικά σε όλο τον κόσμο της Βόρειας Αμερικής είμαστε η νούμερο 2 επιστημονική μειονότητα. Επιστήμη, ναυτιλία, τέχνες. Έχουμε ένα αρνητικό: Είμαστε ολιγάριθμοι, μόλις 10 εκατομμύρια μπροστά σε 7.5 δισεκατομμύρια..

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
οι βουλγαροι , οι γυφτοι και οι συγχρονοι τουρκοι στην πλειοψηφια τους ανηκουν στους λευκους.

πριν 1000 χρονια βουλγαροι και τουρκοι ειχαν ακομη περισσοτερους τις κιτρινης φυλης σημερα ουτε 5%

παρτο αλλιως λεμε 4 ειναι οι φυλες σ αρεσει δεν σαρεσει.

αν μας λες οτι η σκουροι ειναι αλλης φυλης πες μας ποια ειναι η αλλη φυλη, αφου δεν εχουμε ουτε σχιστα ματια σαν τους κιτρινους ουτε φυσικα νεγρικα χαρακτηριστικα.

μηπως ειμαστε ινδιανοι σιου τελικα? ερυθροδερμοι?
Με τον ορισμό τον δικό σου και οι Άραβες στην λευκή φυλή ανήκουν.
Άρα δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι
Αδέρφια είμαστε :2funny:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Κοράκι τζαμπα ασχολείσαι με τους άσχετους. Στον Αγγλο-Σαξωνικο κόσμο η μεσογειακή φυλή είναι wog. Όποιος ξέρει τι σημαίνει wog για τους Άγγλους και Αμερικανούς καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση. Στην Σουηδία τους Ελληνες τους αποκαλούν μαυροκεφαλους και δεν τους ξεχωρίζουν από Ιταλούς, Τούρκους και Ισπανούς, Πορτογάλους. Τώρα εντάξει έχω μέσα έχει και 2,3 γραφικούς χρυσαυγιτες που νομίζουν ότι είναι νορδικοι.. Εμείς τώρα μιλάμε για το σύνολο της Ελλάδας που είναι μεσογειακοι και κυρίως καστανοι και μελαχρινοι. Η λέξη λευκός καταρχάς είναι δημιουργία του Αγγλο-σαξωνικου κόσμου λόγο των αποικιων τους. Για να ξεχωρίζουν από μαύρους, Ασιάτες κλπ. Οι Έλληνες και οι νότιοι Ευρωπαίοι δεν έχουν καμμια σχέση ούτε γενετικα ούτε ανθρωπολογικα με τους βορειοευρωπαιους. Ακόμα και η σλαβική μιξη των Ελλήνων(όπως φαίνεται και από γενετικης πλευράς) δεν τους έχει κάνει εμφανισιακά να δείχνουν σαν τους Ρώσους, Πολωνούς, Ουκρανους κλμ. Αν και πολύ συχνά βλέπεις Έλληνες με σλαβικα μούτρα(ξανθοποι, στρογγυλοπροσωποι, με κόκκινα μάγουλα). Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι Μεσογειακου φαινοτυπου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με τον ορισμό τον δικό σου και οι Άραβες στην λευκή φυλή ανήκουν.
Άρα δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι
Αδέρφια είμαστε :2funny:
δεν ειναι ορισμος δικος μου ειναι η επιστημη ασχετε.

και οι αραβες και οι εβραιοι ειναι μεταξυ τους συγγενεις αλλα φοβουνται ο ενας τον αλλον.

και οι αγγλοι με τους γερμανους ειναι συγγενεις και πολεμανε και αλληλοσκοτωνονται σε ολους τους μεγαλους πολεμους.

και εσυ μπορει να εισαι 4ος ξαδερφος μου και σε εναν εμφυλιο να πας να με σκοτωσεις, επειδη ειμαστε συγγενεις δεν πρεπει να σε φοβαμαι οταν ξερω τι μυαλα κουβαλας?

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.773
Πόντοι
3.656
Όχι έχεις δίκιο σαυτό.

Εγώ άλλο λέω. Για την εξαφάνιση της λευκής φυλής που λέγατε.
Και είπα ότι οι ξένοι λευκοί δε μας θεωρούν μέλη της λευκής φυλής.
Ούτε τους Ιταλούς και τους Ισπανούς τους θεωρούν.
Γιατί είμαστε μπασταρδεμένοι με Τούρκους, Άραβες και άλλα φύλα και υπάρχουν πολλοί σκουρόχρωμοι Έλληνες.
Όπως και πολλοί σκουρόχρωμοι Ισπανοί και Ιταλοί.

Δηλαδή στην ουσία οι ξένοι φοβούνται μην μπασταρδευτούν και γίνουν σαν κι εμάς.

Εμείς τι να φοβηθούμε άλλο;
Ότι ήταν να πάθουμε το έχουμε πάθει με 400 χρόνια Τούρκους.
Με λίγα λόγια, δεν διαφωνείς επί της ουσίας του αρχικού ποστ μου. το ότι πολιτιστικά ο Ρωμιός δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να νομίζει πως είναι Έλληνας, συμφωνώ. Η Ελλάδα είναι υπόδουλη στη Ρωμαική Αυτοκρατορία από το 146 Προ Κοινής Χρονολογίας. Οι Οθωμανοί την κατέλυσαν, και απλά αλλάξαμε αφεντικό, κι από την απελευθέρωση σπαράσσονται ξένες δυνάμεις ποια θα κάνει καλύτερα το παιχνίδι της, εδώ μέσα. Πλην όμως είτε συνεχίζει να υφίσταται ο μηχανισμός που κατέλυσε τη Ρωμαική Αυτοκρατορία πριονίζοντας τις κολώνες της, είτε ένας καινούριος μηχανισμός δρα, πάνω σε αυτή τη δοκιμασμένη μέθοδο. Και τα κατάφερε. Η Δύση θηλυκοποιεί τα αγόρια της, και σε δύο γενιές θα εξαφανιστεί. Οι Εγγονές όλων αυτών που σήμερα ουρλιάζουν ότι είναι καταπιεσμένες θα φορέσουν Μπούρκα και ίσως έχουν κλειτορειδεκτομή. Ούτε η ανάμνηση δεν θα μείνει

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Φίλε Μπάρυ, παρεμπιπτόντως ωραία η ταινία του Κιούμπρικ πλην μοιράζεσαι τον ίδιο ρηχό κοσμοπολιτισμό με τον ήρωα της . Υποστήριξες ότι μπαίνεις σε φόρουμ γενετικής και ανθρωπολογίας. Θα γνωρίζεις λοιπόν ότι αρκετά νωρίς, από τη δεκαετία του '70 γνωρίζουμε ότι Έλληνες και Τούρκοι και Αλβανοί και Άραβες ανήκουν σε διαφορετικές γενετικές δεξαμενές. Η Μεσόγειος δεν είναι χωνευτήρι, δεν ήταν μέχρι το '90 τουλάχιστον. Υπάρχει ελληνική φυλή, ο δάσκαλός μου ο Κώστας ο Κριμπάς έχει γράψει σχετικά άρθρα και βιβλία. Τώρα, βρε αθεόφοβε Μπάρυ:buck2: συγκρίνεις την Ελλάδα με τους Βόρειους. Πότε, βρε κουτορνίθι οι Βόρειοι είχαν καθολική ψήφο; Η πιο προοδευτική χώρα εξαιρουμένης της Γαλλίας είχε μισό αιώνα καθυστέρηση από την Ελλάδα. Η Ελλάδα είχε το πιο πρώιμα δημοκρατικό Σύνταγμα που βασιζόταν σε μια πρωτοποριακή θεώρηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ακόμα και στις γυναίκες, η Ελβετία που αναφέρεις επέτρεψε την ψήφο 20 χρόνια μετά την πατριαρχική Ελλάδα! Διάβασε! Η Ελλάδα, πρώτη, πριν την Γερμανία, πριν την Ιταλία, πριν την Ιρλανδία, πριν την Τσεχία, πρι, πριν, πριν, ΠΡΩΤΗ ξεκίνησε τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία. Ο Καραμανλής, και στο λέει αυτό άνθρωπος που δεν τον ψήφισε ποτέ, ο Εθνάρχης, όχι ο βούδας της Ραφίνας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, έχουν περίοπτη θέση σε όλα τα συγγράμματα Ευρωπαϊκής Ιστορίας ως τεράστιοι Ευρωπαίοι ηγέτες. Αρκετοί συνομιλητές σε αυτό το νήμα υποστήριξαν την σημαντική θέση της ελληνοαμερικάνικης μειονότητας. Φίλε Μπάρυ, μετά τους Εβραίους με τους οποίους δεν έχουμε καμιά ομοιότητα αλλά μπόλικο ανταγωνισμό ιστορικά σε όλο τον κόσμο της Βόρειας Αμερικής είμαστε η νούμερο 2 επιστημονική μειονότητα. Επιστήμη, ναυτιλία, τέχνες. Έχουμε ένα αρνητικό: Είμαστε ολιγάριθμοι, μόλις 10 εκατομμύρια μπροστά σε 7.5 δισεκατομμύρια..

Τυπε την δύναμη που έχει το εβραϊκό λόμπι Και το Ισραήλ γενικότερα ούτε στα πιο τρελα σου όνειρα. Μην συγκρίνεις 5-10 εφοπλιστές που εχουν φορολογική έδρα και λεφτά μακριά από Ελλάδα με του Εβραίους Billionare. Τράπεζες, retail,τεχνολογία, real estate,fashion hollywood, media, social media είναι σε χέρια Εβραίων.Είναι το 1-2% του πλανήτη και κανουν κουμάντο σε όλα. Το να συγκρίνεις τους Ελληνες με τους Εβραίους είναι σαν να συγκρίνεις την Μπαρτσελονα με την Μαλαγα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κοράκι τζαμπα ασχολείσαι με τους άσχετους. Στον Αγγλο-Σαξωνικο κόσμο η μεσογειακή φυλή είναι wog. Όποιος ξέρει τι σημαίνει wog για τους Άγγλους και Αμερικανούς καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση. Στην Σουηδία τους Ελληνες τους αποκαλούν μαυροκεφαλους και δεν τους ξεχωρίζουν από Ιταλούς, Τούρκους και Ισπανούς, Πορτογάλους. Τώρα εντάξει έχω μέσα έχει και 2,3 γραφικούς χρυσαυγιτες που νομίζουν ότι είναι νορδικοι.. Εμείς τώρα μιλάμε για το σύνολο της Ελλάδας που είναι μεσογειακοι και κυρίως καστανοι και μελαχρινοι. Η λέξη λευκός καταρχάς είναι δημιουργία του Αγγλο-σαξωνικου κόσμου λόγο των αποικιων τους. Για να ξεχωρίζουν από μαύρους, Ασιάτες κλπ. Οι Έλληνες και οι νότιοι Ευρωπαίοι δεν έχουν καμμια σχέση ούτε γενετικα ούτε ανθρωπολογικα με τους βορειοευρωπαιους. Ακόμα και η σλαβική μιξη των Ελλήνων(όπως φαίνεται και από γενετικης πλευράς) δεν τους έχει κάνει εμφανισιακά να δείχνουν σαν τους Ρώσους, Πολωνούς, Ουκρανους κλμ. Αν και πολύ συχνά βλέπεις Έλληνες με σλαβικα μούτρα(ξανθοποι, στρογγυλοπροσωποι, με κόκκινα μάγουλα). Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι Μεσογειακου φαινοτυπου.
η εικονα που παραθεσα και πριν, ενω με τους βουλγαρους ειμαστε κολλητα και εχουμε ακριβως ιδια θρησκεια, με τους ιταλους που μας χωριζει θαλασσα και τα εχουμε τσουγκρισει 1000 χρονια στα θρησκευτικα ειμαστε γενετικα πιο κοντα, για να μην σχολιασω την σχεση με τους τουρκους που ειμαστε τουρκοσποροι μετα απο 400 χρονια σκαλβιας και μπασταρδεματος
genetic_pca.jpg
περαστικα σου

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
δεν ειναι ορισμος δικος μου ειναι η επιστημη ασχετε.

και οι αραβες και οι εβραιοι ειναι μεταξυ τους συγγενεις αλλα φοβουνται ο ενας τον αλλον.

και οι αγγλοι με τους γερμανους ειναι συγγενεις και πολεμανε και αλληλοσκοτωνονται σε ολους τους μεγαλους πολεμους.

και εσυ μπορει να εισαι 4ος ξαδερφος μου και σε εναν εμφυλιο να πας να με σκοτωσεις, επειδη ειμαστε συγγενεις δεν πρεπει να σε φοβαμαι οταν ξερω τι μυαλα κουβαλας?
Άρα το όλο θέμα δεν έχει νόημα.
Η λευκή φυλή δεν πάει για εξαφάνιση.
Αφού και οι Άραβες λευκοί είναι.
Και όλοι αυτοί που το λένε είναι τρελοί.

Μόνο που το θέμα υπάρχει.
Δεν βασίζονται στην κατηγοριοποίηση τις επιστήμης, η οποία ούτως η άλλως είναι αυθαίρετη. Δηλαδή κάποιος θα μπορούσε να διαιρέσει την ανθρωπότητα σε 15 η 150 φυλές αν ήθελε.
Στην Βόρεια Ευρώπη και Αμερική δε θεωρούν τους Άραβες Λευκούς.
Όπως δε θεωρούν τους Έλληνες Λευκούς.

Ψάξε και τον όρο wog που λέει και ο φίλος Bary.
Ούτε εγώ ήξερα τον όρο αλλά περιγράφει αυτό.
Μη άσπρους ειδικά τους νοτιοευρωπαίους.

a person who is not white.
a foreigner or immigrant, especially one from southern Europe.

Not white = Southern Europe.

Παρτο χαμπάρι.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω.Ο σχιζοφρενής μαλάκας δεν έλεγε στην αρχή ότι είμαστε μαυριδεροί και να συμμαχήσουμε με τους άλλους σκούρους εναντίον της κακιάς δύσης ; Τώρα λέει ότι είναι κολλητός με τους λευκούς δυτικούς και δεν έχει σχέση με τους μαυριδερούς ! Ή ανίατη περίπτωση διπολικής διαταραχής ή προβοκάτορας πρακτοράκος .Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι , ίσως ούτε ο ίδιος.Αλλά επειδή τώρα ισχυρίζεται ότιι είναι απόγονος των αρχαίων , αμα τα έλεγε αυτά στην Πνύκα ή στην γερουσία της Σπάρτης , κατευθείαν στον Καιάδα θα τον πηγαίνανε! :badair:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
η εικονα που παραθεσα και πριν, ενω με τους βουλγαρους ειμαστε κολλητα και εχουμε ακριβως ιδια θρησκεια, με τους ιταλους που μας χωριζει θαλασσα και τα εχουμε τσουγκρισει 1000 χρονια στα θρησκευτικα ειμαστε γενετικα πιο κοντα, για να μην σχολιασω την σχεση με τους τουρκους που ειμαστε τουρκοσποροι μετα απο 400 χρονια σκαλβιας και μπασταρδεματος
genetic_pca.jpg
περαστικα σου
Είσαι τέρμα χαζός και άσχετος από γενετική. Οι Έλληνες δεν είναι τουρκοσποροι και ούτε είπα τίποτα για βιασμούς και μπασταρδεματα. Οι Βούλγαροι γενετικα είναι μισοί Βαλκάνιοι(θρακοελληνες) και μισοί σλαβοι. Και οι σημερινοί ελληνες είναι περίπου το ίδιο. Μισοί Έλληνες και αρκετό σλαβικό dna.Γι'αυτο και βλέπεις ότι κάνουν clushter meνε Βουλγαρους. Από ανθρωπολογικης απόψεως και οι Βούλγαροι και οι Έλληνες είναι μεσογειακοι κυρίως με άλλους φαινοτυπουε όπως αλπικοι, διναρικοι κλπ. Οι Βούλγαροι φάτσες Ρώσων, ουκρανων και Πολωνων δεν έχουν. Και γι' αυτό και στα φόρουμ οι πραγματικοι σλαβοι τους κοροϊδεύουν όπως και τους Σκοπιανους και τους αποκαλούν μαυροκεφαλους Βαλκάνιους. Οπότε τζαμπα χαίρεσαι διότι οι σλαβοι της ανατολης Ευρώπης σε θεωρούν μεσογειακό σκούρο γύφτο. Δεν έχεις ιδέα ούτε από ανθρωπολογία ούτε από γενετική.Γνωριζω πολλά περισσότερα από εσένα. Και έχω πάει και Αμερική και γνωρίζω από κοντά πως οι αγγλο-σαξωνες κατηγοροιοποιουν τις φυλες της Αμερικής. Μπαίνεις στο ίδιο club με Ιταλούς, Εβραίους, Λατίνους, Τούρκους κλπ. Και από θέμα θρησκείας δεν γουστάρουν ορθόδοξους βλακα... Σε θεωρούν αιρετικό ζωακι που χαίρεσαι κιόλας.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Δεν βασίζονται στην κατηγοριοποίηση τις επιστήμης, η οποία ούτως η άλλως είναι αυθαίρετη. Δηλαδή κάποιος θα μπορούσε να διαιρέσει την ανθρωπότητα σε 15 η 150 φυλές αν ήθελε.

Παρτο χαμπάρι.
Οι Αγγλίδες και οι Αμερικανες όταν θέλουν πουτσα από σκούρο λένε wog.Εχω γαμησει Αμερικάνα και με έλεγε Wogs fucking better. Και έλεγε ότι οι Αμερικανοί άνδρες είναι incel.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Παρτο χαμπάρι.
η επιστημη που σπουδασα εγω δεν ειχε τον ορο WOG , αλλα κατηγοριοποιουσε τους ανθρωπους σε 4 βασικες φυλες και αρκετους υποπληθυσμους.

επιστημονικα λοιπον οπως δεν μπορει να ισχυριστει ο σουηδος οτι δηθεν ο πολωνος ή ο ιρλανδος δεν ειναι λευκος ακριβως το ιδιο δεν στεκει και για τον ιταλο και τον ελληνα.

αν εσυ μιλας σε φορουμ με 10 νεοναζι που λενε λευκους τους βικινγκ και τους γερμανους μονο, γιατι θα πρεπει να το συζητησω εδω ή να μαθω τι σημαινει? συζητα το με τους ομοιους σε νοημοσυνη σου που επινοησαν αυτους τους ορους.

αν λοιπον κανεις προπαγανδα κοντρα στην επιστημονικη αληθεια θα στην λεω.

για τους αραβες και τους πακιστανους κλπ που αναφερεις αν δεν κουβαλαγαν νοοτροπια κατακτητη απο το ισλαμ επισης δεν θα υπηρχε κανενα θεμα, οπως δεν υπαρχει θεμα με τον ιταλο και τον ισπανο. οταν ομως ισπανοι σταυροφοροι ή ιταλοι φασιστες μας επιτεθηκαν ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ.

με τον λιβανεζο που ανοιξε εστιατοριο στην Αθηνα και πηγα κι εφαγα δεν εχω κανενα προβλημα, με τα μπουλουκια που ερχονται μαζικα και κανουν επιθεσεις στο ονομα του ισλαμ εχω και δεν εχει σημασια το χρωμα ας ηταν και πρασινοπορτοκαλι.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
η επιστημη που σπουδασα εγω δεν ειχε τον ορο WOG , αλλα κατηγοριοποιουσε τους ανθρωπους σε 4 βασικες φυλες και αρκετους υποπληθυσμους.

επιστημονικα λοιπον οπως δεν μπορει να ισχυριστει ο σουηδος οτι δηθεν ο πολωνος ή ο ιρλανδος δεν ειναι λευκος ακριβως το ιδιο δεν στεκει και για τον ιταλο και τον ελληνα.

αν εσυ μιλας σε φορουμ με 10 νεοναζι που λενε λευκους τους βικινγκ και τους γερμανους μονο γιατι θα πρεπει να το συζητησω εδω? συζητα το με τους ομοιους σε νοημοσυνη σου που επινοησαν αυτους τους ορους.

αν λοιπον κανεις προπαγανδα κοντρα στην επιστημονικη αληθεια θα στην λεω.

για τους αραβες και τους πακιστανους κλπ που αναφερεις αν δεν κουβαλαγαν νοοτροπια κατακτητη απο το ισλαμ επισης δεν θα υπηρχε κανενα θεμα, οπως δεν υπαρχει θεμα με τον ιταλο και τον ισπανο. οταν ομως ισπανοι σταυροφοροι ή ιταλοι φασιστες μας επιτεθηκαν ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ.

με τον λιβανεζο που ανοιξε εστιατοριο στην Αθηνα και πηγα κι εφαγα δεν εχω κανενα προβλημα, με τα μπουλουκια που ερχονται μαζικα και κανουν επιθεσεις στο ονομα του ισλαμ εχω και δεν εχει σημασια το χρωμα ας ηταν και πρασινοπορτοκαλι.
Άλλο τι θεωρείς εσύ και άλλο τι θεωρούν για εσένα οι Αγγλο-σαξωνες της δυσης. Μάθε να ξεχωρίζεις τα βασικά. Ο όρος λευκός είναι αγγλο-σαξωνικο term που το χρησιμοποιουσαν στις απόκριες τους και από τότε έμεινε για να ξεχωρίζουν τους εαυτούς τους από μαύρους, άραβες, Ινδούς, Πακιστανους, Κινέζους κλπ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι Αγγλίδες και οι Αμερικανες όταν θέλουν πουτσα από σκούρο λένε wog.Εχω γαμησει Αμερικάνα και με έλεγε Wogs fucking better. Και έλεγε ότι οι Αμερικανοί άνδρες είναι incel.
εχουμε διαφορετικες εμπειριες, εμενα και η ρωσιδα και η γαλλιδα ηταν ξανθιες γαλανοματες αλλα δεν με ειπαν γυφτο ή κατι τετοιο επειδη ειμαι ελληνας. και ηταν δηλωμενη ρατσιστρια με τους μαυρους η μια, και ψηφοφορος δεξια με μπαμπα στρατηγο ή αλλη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άλλο τι θεωρείς εσύ και άλλο τι θεωρούν για εσένα οι Αγγλο-σαξωνες της δυσης. Μάθε να ξεχωρίζεις τα βασικά. Ο όρος λευκός είναι αγγλο-σαξωνικο term που το χρησιμοποιουσαν στις απόκριες τους και από τότε έμεινε για να ξεχωρίζουν τους εαυτούς τους από μαύρους, άραβες, Ινδούς, Πακιστανους, Κινέζους κλπ.
α μπα τοτε γιατι οι αγγλοσαξωνες της δυσης βαζουν μπροστα μπροστα την σημαια της συγχρονης ελλαδας στις συγκεντρωσεις της κουκλουξ κλαν? και την σημαια των ιταλων και των ισπανων επισης?

μηπως μπερδευες αυτα που λενε ή μειοψηφιες ή αυτα που λενε για πειραγματα με καθιερωμενες αποψεις?

το 99% των ελληνων τραγουδαγε τον "αραπη" του ζαμπετα, τι ειναι ρατσιστες που θεωρουν τους μαυρους σκυλους?

οπως ειπες σε αποκριες μπορει να το ειπαν πολλοι, να το εννοουν λιγοι

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
εχουμε διαφορετικες εμπειριες, εμενα και η ρωσιδα και η γαλλιδα ηταν ξανθιες γαλανοματες αλλα δεν με ειπαν γυφτο ή κατι τετοιο επειδη ειμαι ελληνας. και ηταν δηλωμενη ρατσιστρια με τους μαυρους η μια, και ψηφοφορος δεξια με μπαμπα στρατηγο ή αλλη
Με τον όρο wog οιΑγγλο- Σαξωνες αναφέρονται στους πιο καστανους και μελαχρινους από αυτούς και γενικότερα στους μεσογειακους πληθυσμούς της νότιου Ευρώπης και όχι μόνο. Φυσικά και δεν είμαι γύφτος ούτε έχω γύφτικο δέρμα χρώματος. Αλλά σε καμμια περίπτωση δεν έχω το χρώμα δέρματος ενός Αμερικανού με καταγωγή από Αγγλία-Γερμανία κλπ. Ούτε και είμαι ξανθός η κοκκινοτριχης.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
α μπα τοτε γιατι οι αγγλοσαξωνες της δυσης βαζουν μπροστα μπροστα την σημαια της συγχρονης ελλαδας στις συγκεντρωσεις της κουκλουξ κλαν? και την σημαια των ιταλων και των ισπανων επισης?

μηπως μπερδευες αυτα που λενε ή μειοψηφιες ή αυτα που λενε για πειραγματα με καθιερωμενες αποψεις?

το 99% των ελληνων τραγουδαγε τον "αραπη" του ζαμπετα, τι ειναι ρατσιστες που θεωρουν τους μαυρους σκυλους?
Που είδες εσύ να κρατάνε σημαίες? Εγώ δεν έχω δει. Τις περισσότερες φορές κρατάνε σημαίες του confedaration του νότου. Αν ξέρει ιστορία η έχεις ακούσει ιστορία από ελληνο-αμερικανους θα ήξερες ότι η κκκ δεν γούσταρε τους Ελληνες και αρκετοί από αυτούς έκαναν επιθέσεις σε Ελληνες, Ιταλούς, Εβραίους κλπ. Και λόγο θρησκείας επίσης. Οι προτεστάντες μισούν καθολικούς και ορθόδοξους ιδίως αυτοί στον νότο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ελα ντε που λευκος ειναι επιστημονικα και ο σκουρος ισπανος και ο ξανθος σουηδος.

και γιατι να συζηταμε για νεες λεξεις που κολλησαν στα αγγλικα?

σχολιαζουν οι αγγλοι που εμεις λεμε φιλιπιννεζα το συνωνυμο της οικιακης βοηθου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom