Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι πηγές και μαλακίες. Εδώ ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και είναι μελαμψός .
Γελάνε και οι πέτρες μαζί σας.

Είστε οι ίδιοι που πιστεύουν ότι οι αρχαίοι δεν ήταν γκέη, αλλά όλος ο κόσμος λέει ανέκδοτα για την αρχαία Ελλάδα.
Κοιμηθείτε μωράκια μου. Ζήστε το παραμυθάκι σας. Δεν πειράζει.
μουσολινι, χιτλερ, φρανκο, μεταξας ηταν κανεις τους ξανθος????

και φυσικα υπηρχαν γκεη στην αρχαια ελλαδα, οι οποιοι ηταν πολυ λιγοτεροι απο οτι σημερα και δεν τους ειχαν σε υποληψη οπως και στην συγχρονη μεχρι το 1980, υπηρχαν και νομοι εναντιον τους παρολα αυτα πχ ο αρχιστρατηγος των ελληνων στην κυρου αναβαση ηταν κουνιστος σπαρτιατης και αυτος ηταν ο λογος που ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, αρα η πλειοψηφια ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κλαίω.
Οι ξένοι λευκοί αυτό θεωρούν.
Όπως και ο κάθε νοήμων άνθρωπος αυτό εννοεί.
Το λευκό σημαίνει λευκό.
Όχι μπεζ.
Ούτε μαύρο.

Δεν έχει νόημα να συζητάω άλλο μαζί σας.
Σε λίγο θα μου πείτε ότι κι αυτός είναι λευκός.

Αρεια Φυλή.jpg
οχι τρολακια αυτο που λες εσυ οτι πιστευουν οι λευκοι ξενοι ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΞΕΝΟΙ. μονο κατι λειψοι στα μυαλα. και καστανους και μελαχροινους εχουν και στο βορρα σε μικροτερα ποσοστα και τους θεωρουν φυσικα λευκους, οπως και τους ιταλους και τους ελληνες. να σου βαλω και εγω 10 φωτογραφιες ελληνων να μκυ πεις 1 αν δεν ανηκει στην λευκη φυλη?????
αρκετα τρολαρες αντε στα φορουμ των παλαβων

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
μουσολινι, χιτλερ, φρανκο, μεταξας ηταν κανεις τους ξανθος????

και φυσικα υπηρχαν γκεη στην αρχαια ελλαδα, οι οποιοι ηταν πολυ λιγοτεροι απο οτι σημερα και δεν τους ειχαν σε υποληψη οπως και στην συγχρονη μεχρι το 1980, υπηρχαν και νομοι εναντιον τους παρολα αυτα πχ ο αρχιστρατηγος των ελληνων στην κυρου αναβαση ηταν κουνιστος σπαρτιατης και αυτος ηταν ο λογος που ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, αρα η πλειοψηφια ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Πρώτον δε μίλησα για μαλλί, αλλά χρώμα δέρματος σκουρόχρωμο.
Δεύτερον φράνκο και μουσολίνι ανήκουν στις χώρες που δεν είναι λευκοί.

Ο Χίτλερ ήταν περίπτωση αλλά καταδεικνύει απόλυτα την τρέλα των παλαβών σαν κι εσάς.
Είχε μανία με τη λευκή ξανθιά φυλή ενώ ο ίδιος δεν ήταν.
Παράνοια κανονικά. :2funny:

Τρίτον αφού θες και για μαλλιά πάρε κιαυτό το λινκ για να καταλάβεις τι παίζει.
"Γουρούνι με μαύρα μαλλιά" τη λέγανε τη δικιά μας.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Η τράβα στην Αμερική.
Έλληνες, Ιταλοί εξαπανέκαθεν ζούσαν σε γκέτο, σαν τα αράπια γιατί δεν κολλάγαν με τους άλλους.
Άκουσες ποτέ Γερμανοαμερικανούς, ή Σκανδιναβοαμερικανούς, ή Αγγλοαμερικανούς ή Γαλλοαμερικανούς να ζουν σε γκέτο;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συνεχισε το τρομπονι.
και εμεις υποτιμητικα μπορει να μιλαμε για αλβανους αλλα δεν λεμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ.

ποσοι ηταν αυτοι που την ελεγαν γουρουνι με μαυρα μαλλια?

και ποσοι πραγματικα πιστευουν απο αυτους οτι δεν ανηκε στην λευκη φυλη επειδη ηταν πιο σκουροχρωμη?

φανταζομαι οτι λευκοι δεξιοι που επικαλεισαι στα φορουμ τους δεν ειναι οι χριστιανοδημοκρατες της γερμανιας που ειναι πλειοψηφια αλλα τιποτα νεοναζι που δεν μπαινουν ουτε στην βουλη.

ενταξει προκαλεσες αντε παιξε με κατι αλλο τωρα.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
συνεχισε το τρομπονι.
και εμεις υποτιμητικα μπορει να μιλαμε για αλβανους αλλα δεν λεμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ.

ποσοι ηταν αυτοι που την ελεγαν γουρουνι με μαυρα μαλλια?

και ποσοι πραγματικα πιστευουν απο αυτους οτι δεν ανηκε στην λευκη φυλη επειδη ηταν πιο σκουροχρωμη?

φανταζομαι οτι λευκοι δεξιοι που επικαλεισαι στα φορουμ τους δεν ειναι οι χριστιανοδημοκρατες της γερμανιας που ειναι πλειοψηφια αλλα τιποτα νεοναζι που δεν μπαινουν ουτε στην βουλη.

ενταξει προκαλεσες αντε παιξε με κατι αλλο τωρα.
Δεν απάντησες σαυτό που είπα για Έλληνες και Ιταλούς που ζούσαν και ζούνε στην Αμερική σε δικές τους συνοικίες, ενώ οι άλλοι Ευρωπαίοι όχι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η τράβα στην Αμερική.
Έλληνες, Ιταλοί εξαπανέκαθεν ζούσαν σε γκέτο, σαν τα αράπια γιατί δεν κολλάγαν με τους άλλους.
Άκουσες ποτέ Γερμανοαμερικανούς, ή Σκανδιναβοαμερικανούς, ή Αγγλοαμερικανούς ή Γαλλοαμερικανούς να ζουν σε γκέτο;
γκετο η αστορια στην νεα υορκη???

χαχαχα

αλλιως μας εδειχναν τους ελληνες στο κοτζακ πριν 50 χρονια, σαν συμπαθητικους καλοφαγαδες , οχι γκετο χαζουλη,

και ζουνε και σε συνοικιες με τους αλλους και παντρευονται και αλλους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν απάντησες σαυτό που είπα για Έλληνες και Ιταλούς που ζούσαν και ζούνε στην Αμερική σε δικές τους συνοικίες, ενώ οι άλλοι Ευρωπαίοι όχι.
ισχυει για τους πρωτης αντε δευτερης γενιας σε ολους,

ελληνας και ιταλος που πηγε πριν τον Β παγκοσμιο πολεμο στην αμερικη δεν ζει σε ξεχωριστη συνοικια, οπως και ο γερμανος και ο ιρλανδος που πηγαν ιδια εποχη.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μόνο το γεγονός ότι εμάς και τους Ιταλούς μας βάλανε σε ξεχωριστές συνοικίες ενώ κανέναν άλλο Ευρωπαίο, δείχνει την άποψή τους για μας.
Άντε βλάκα.
Φυσικά και παντρεύονται πλέον λευκές.
Όπως και αράπηδες παντρεύονται λευκές και το αντίστροφο.
Δε λέει κάτι αυτό για το τι πιστεύει ο κόσμος.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Χαχαχαχααχαχα ! Κρα κρα κρα κρα ! :jerking:
Τι να υποθέσουμε ότι είσαι κατάμαυρος σαν το κοράκι που έχεις αβατάρ, οπότε μόλις σε βλέπουν οι ξένοι λένε να ένας μπάσταρδος βρωμότουρκος που δεν έχει σχέση με την αρχαία ελλάδα και από εκεί αντλείς τα συμπεράσματα σου ;Τι κόμπλεξ κατωτερότητας είναι αυτό ρε φίλε .Σύνελθε επιτέλους .Αν μισείς τους συμπατριώτες σου,τη χώρα σου και το ίδιο σου το σώμα τι να πω , λυπάμαι. Εμείς όμως ακολουθώντας την Ελληνική παράδοση της ανεκτικότηατς και της φιλοξενίας (Ξένιος Ζευς ) ακόμα και αν είσαι κατάμαυρος , δεν θα σε αποκλείσουμε από την κοινότητα μας.Καλά δεν έχεις χαρακτήρα να ξέρεις ποιος είσαι και σε νοιάζει τι θα πει ένας τρίτος.Σημασία έχει τι πιστεύεις εσύ για το εαυτό σου και όχι τι λένε οι άλλοι για σένα .Εκτός και αν είσαι αδύναμος και ετεροπροσδιορίζεσαι από το τι θα πουν οι άλλοι. Οπότε αν πιστεύεις ότι είσαι ένας μπάσταρδος βρωμότουρκος χρειάζεσαι πρώτα από όλα την βοήθεια των δικών σου για να μην πω και τίποτα άλλο πιο βαρύ!
Ελπίζω να είναι αυτό και να μην μας βγεις κανένας τουρκοπρακτοράκος σαν πολλούς που γράφουν και βγαίνουν και εδώ και προβοκάρουν λέγοντας μαλακίες ! Έλεος πια. :headbang:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγώ είμαι πολύ πιο λευκός από όλους σας βλάκα.
Γιαυτό τα λέω και γελάω.
Γιατί ο μέσος Έλληνας είναι μπεζ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαχαχαχααχαχα ! Κρα κρα κρα κρα ! :jerking:
Τι να υποθέσουμε ότι είσαι κατάμαυρος σαν το κοράκι που έχεις αβατάρ, οπότε μόλις σε βλέπουν οι ξένοι λένε να ένας μπάσταρδος βρωμότουρκος που δεν έχει σχέση με την αρχαία ελλάδα και από εκεί αντλείς τα συμπεράσματα σου ;Τι κόμπλεξ κατωτερότητας είναι αυτό ρε φίλε .Σύνελθε επιτέλους .Αν μισείς τους συμπατριώτες σου,τη χώρα σου και το ίδιο σου το σώμα τι να πω , λυπάμαι. Εμείς όμως ακολουθώντας την Ελληνική παράδοση της ανεκτικότηατς και της φιλοξενίας (Ξένιος Ζευς ) ακόμα και αν είσαι κατάμαυρος , δεν θα σε αποκλείσουμε από την κοινότητα μας.Καλά δεν έχεις χαρακτήρα να ξέρεις ποιος είσαι και σε νοιάζει τι θα πει ένας τρίτος.Σημασία έχει τι πιστεύεις εσύ για το εαυτό σου και όχι τι λένε οι άλλοι για σένα .Εκτός και αν είσαι αδύναμος και ετεροπροσδιορίζεσαι από το τι θα πουν οι άλλοι. Οπότε αν πιστεύεις ότι είσαι ένας μπάσταρδος βρωμότουρκος χρειάζεσαι πρώτα από όλα την βοήθεια των δικών σου για να μην πω και τίποτα άλλο πιο βαρύ!
Ελπίζω να είναι αυτό και να μην μας βγεις κανένας τουρκοπρακτοράκος σαν πολλούς που γράφουν και βγαίνουν και εδώ και προβοκάρουν λέγοντας μαλακίες ! Έλεος πια. :headbang:
Γιαυτό τα λέω και γελάω.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Ρε Ιωάννη συγγνώμη που τα γράφω αυτά.Υπάρχουν κάποιοι που γαμάνε τα θέματα και δεν θα έδινα σημασία.Αλλά εδώ μας βγαίνουν διάφορα φρούτα , τι να πω !Θα επανέλθω με την θεματολογία σου. Αρκετά το διαλύσαμε το νήμα σου!:undecided:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μόνο το γεγονός ότι εμάς και τους Ιταλούς μας βάλανε σε ξεχωριστές συνοικίες ενώ κανέναν άλλο Ευρωπαίο, δείχνει την άποψή τους για μας.
Άντε βλάκα.
Φυσικά και παντρεύονται πλέον λευκές.
Όπως και αράπηδες παντρεύονται λευκές και το αντίστροφο.
Δε λέει κάτι αυτό για το τι πιστεύει ο κόσμος.
επιμενεις να λες το ενα ψεμα μετα το αλλο.

που μας βαλανε ρε?

στις πρωτες γενιες οι μεταναστες μενουν κοντα, ε οι γερμανοι στην αμερικη στειλανε πολλους πριν 100 χρονια , οι ελληνες οι περισσοτεροι το 1960.

οσο υπηρχε ιρλανδικη συνοικια το 1910 στο σικαγο τοσο υπαρχει και ελληνικη το 2010. οι τριτης γενιας εχουν σκορπιστει και οσοι πανε τωρα που δεν ειναι για επιβιωση αλλα επιστημονες απο την αρχη μενουν μεικτα με αλλους και πατρευονται μεικτα. πουλα αλλου το παραμυθι σου δεν ζουμε σε αλλον πλανητη.

ο γερμανικης καταγωγης ρατσιστης της αμερικης μην παει η κορη του με μαυρο φοβαται οχι με ιταλο και ελληνα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Γιαυτό τα λέω και γελάω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιαυτό τα λέω και γελάω.
Α να χαθείς πρακτοράκο βλάκα μπάσταρδε βρωμότουρκε ! Πίσω στην κωλοτουρκία σου μαλάκα!:shit:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Βάλτε φωτό ρε μπάσταρδοι αν είστε άντρες να γελάσω λίγο με την λευκότητά σας :2funny:
IMG_0391[1].JPG
Χαχαχαχαχαχα ! Αυτό είναι σαν το χέρι του Σαββίδαρου ! Πότε θα το βάψεις όπως και αυτός ; Νομίζω ότι είσαι κατάμαυρη κουράδα ούτε καν καφέ! Σχιζοφρενή βλάκα έ βλάκα!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Χαχαχαχαχαχα ! Αυτό είναι σαν το χέρι του Σαββίδαρου ! Πότε θα το βάψεις όπως και αυτός ; Νομίζω ότι είσαι κατάμαυρη κουράδα ούτε καν καφέ! Σχιζοφρενή βλάκα έ βλάκα!
Κλάψε Αράπη

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Σαν αυτούς που σε γαμάνε σκατολούγκρα .Αφόδευμα των ναζί!
Κατευθείαν DNA από Πλάτωνα και Αριστοτέλη βλάκα.
Μόνο που δεν είμαι αδερφή σαν κιαυτούς ή εσάς.
Κλάψτε Τουρκοβουλγαροσκατογυφτοι.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Εσύ δεν έλεγες ότι την βρίσκεις με τους τζιχαντιστέ ς, ταλιμπάν κτλπ που τους θες να εξτρατεύσεις εναντίον της Δύσης ; Αρα είισαι γεμάτος ασιατοαφρικανικό σπέρμα μωρή λούγκρα! Ένιωσες την αραβική πούτσα στον κώλο σου και έιπες να με αυτούς θα πάω εναντίον της Δύσης .ΑΑΑΧ Χασάν ! .:effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom