ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΤΟΣΕΣ ΡΑΧΑΛΕΣ
Μα, ψιχαλίζει, νόμιζα!
ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΤΟΣΕΣ ΡΑΧΑΛΕΣ
Ακριβώς επειδή δεν γίνεται ο κανονισμός έχει καταργηθεί στην πράξη,με εξαίρεση εσένα που τον εφαρμόζεις.Δε γίνεται ρε φίλε, το καταλαβαίνεις. Έχουμε κι άλλες δουλειές.
Μα, ψιχαλίζει, νόμιζα!
εσυ πολλα ξερεις.....εχεις και προυπηρεσια στο περιπτερο βεβαια...Ακριβώς επειδή δεν γίνεται ο κανονισμός έχει καταργηθεί στην πράξη,με εξαίρεση εσένα που τον εφαρμόζεις.
Άλλωστε κ ο admin Αντι έχει δηλώσει πως μόνο τα θρεντ που σχετίζονται με τον αγοραίο έρωτα θα καθαρίζονται από το σπαμ(στείλε κανένα pm να ενημερωθείς κ μετά ξεμιούταρε τον πέτρο).
γουλφακη τι ηθελες να πεις και σε διεκοψα γουμαν;![]()
θα παρακουσες μαλλον.....έχυνε μία τύπισσα και φώναζε το όνομά σου![]()
θα παρακουσες μαλλον.....![]()
Τελικα εσεις οι αριστεροι οποτε τρωτε κανα πρασινακι αρχιζετε την κλαψα.
Εχει τυχει να παρατηρησω αντιδραση Παπατρολη και τωρα Νατσο.
οκ μαν......σε ξανακανω πρασινο αμεσα για αυτην την δηλωση σουαφού φώναζε "Γλίτσα μπινέ, έλα να δεις πώς γαμάνε οι άντρες..τόσο καιρό χωρίς οργασμό χλε-χλέ, γιδοβοσκέ"
λες να παράκουσα; τα γλίτσα-γιδοβοσκέ είναι άκρως αναγνωριστικά..ούτε επίθετο, όνομα κι αφμ να έδινε
* το μπινέ με κατευθύνει ότι έχει πάει γήπεδο..
Που είδες την κλάψα?
Βασικά στο καυλί μου και το πρσαινάκι και το κιτρινάκι και ολόκληρο το ουράνιο τόξο, στην τελική το ζήτησα.
Σιγά μην τελειώσει κι η ζωή μας μ'ένα μπανάρισμα απ'το μπου.
Παίζει να'ναι πολύ καλύτερα κιόλας.
Μου τη σβουράει κάπως όταν βλέπω να την πέφτουν επιλεκτικά σε φιλαράκια..
Α και που'σαι δε μίλησα πουθενά για μιουταρίσματα με πολιτικά κριτήρια..
οκ μαν......σε ξανακανω πρασινο αμεσα για αυτην την δηλωση σου......θα γινεις παλι ο καλος παλιος πρασινος γουλφακης......οχι ο αλλος που μπαινει και χλιμιντραει στο τσατ χευ και χευ.....
![]()
ειμαι φαλλοκρατης γιαυτο γουμαν.......παραμένεις όμως ανίκαννος να προσφέρεις σε μια γυναίκα κάτι που οι άλλοι απλά κουνάνε το δακτυλάκι τους και το καταφέρνουν..
ειμαι φαλλοκρατης γιαυτο γουμαν.......![]()
Γλίτσα γαμιόλα του site καταπιόλα.ειμαι φαλλοκρατης γιαυτο γουμαν.......![]()
φελλός είσαι
μολις μπει ο αντι θα του πω να κανει την εξαγορα/συγχωνευση με το σπαμοθρεντ....νομίζω ότι λιγότερο σπαμ έχει στο σπαμ θρεντ
μολις μπει ο αντι θα του πω να κανει την εξαγορα/συγχωνευση με το σπαμοθρεντ....![]()
Γλίτσα γαμιόλα του site καταπιόλα.![]()