Επισκέπτης
Εσείς που φεύγετε δήθεν οριστικά
Ποιος δήλωσε πως φεύγει και μάλιστα οριστικά??
Εσείς που φεύγετε δήθεν οριστικά
Εσείς που φεύγετε δήθεν οριστικά και επιστρέφετε μετά
ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΈΣ ΚΟΤΕΣ.....κο κο κο....
ή μην ξαναγυρίζετε καθόλου ή μην λέτε μεγάλα λόγια ότι φέυγω για πάντα κλπ ή παρακολουθείστε το σάιτ ως επισκέπτες και μούγγα....
ιδίως αν έχετε πάει αλλού και έχετε κατηγορήσει αυτό το σάιτ και ξαναγυρίσατε,είστε 2 ΦΟΡΕΣ ΚΟΤΕΣ (ΠΙΕΞΟΥΛΙΚΕΣ).....
Mπορεί να μην δηλώθηκε ρητά,αλλά μπορούσε να συναχθεί από τις περιστάσεις.
ο ζαγορακης..Ποιος δήλωσε πως φεύγει και μάλιστα οριστικά??
Συμφωνώ και επαυξάνω.Εσείς που φεύγετε δήθεν οριστικά και επιστρέφετε μετά
ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΈΣ ΚΟΤΕΣ.....κο κο κο....
ή μην ξαναγυρίζετε καθόλου ή μην λέτε μεγάλα λόγια ότι φέυγω για πάντα κλπ ή παρακολουθείστε το σάιτ ως επισκέπτες και μούγγα....
ιδίως αν έχετε πάει αλλού και έχετε κατηγορήσει αυτό το σάιτ και ξαναγυρίσατε,είστε 2 ΦΟΡΕΣ ΚΟΤΕΣ (ΠΙΕΞΟΥΛΙΚΕΣ).....
Τι μαλακιες ειναι αυτες περι σχεσεων μοντερεητορς με ΧΑ;
ποιά ΧΑ ρε;Τελικα εσεις οι αριστεροι οποτε τρωτε κανα πρασινακι αρχιζετε την κλαψα.
Εχει τυχει να παρατηρησω αντιδραση Παπατρολη και τωρα Νατσο.
Φταινε ο Ερατοσθενης, οι μοντε, ο μπηξε, ο δειξε, ο Χατζηπετρης...
Παραδεχτειτε ρε οτι μαλακιστηκατε και υπερβαλατε. Ολοι το κανουμε συνειδητα ή ασυνειδητα.
Τι μαλακιες ειναι αυτες περι σχεσεων μοντερεητορς με ΧΑ;
Οπα, γραψε λαθος μαστορα.Εγω το εγραψα αυτό.
Και αμα θελεις μπορω να στο αποδειξω ( αλλά οχι σημερα γιατι εχω ενα ραντεβου )
Οπα, γραψε λαθος μαστορα.
Αμα το εγραψες μονο εσυ, τοτε σιγουρα δε μετραει.
Ειπαμε, εισαι οπαδος-φιλος Αχαχουχα...
Τον γελασανε τον Μητσαρα. Ειχε το φακελο ετοιμο για Π. Καμμενο,Τον λατρευω τον Πρόεδρο
αν και ψηφισε ΧΑ
Δεν το αρνούμαι. Ο Κασιδιάρης είναι ο γκόμενος μου (καθαρή σχέση). Ο Μπαρμπαρούσης? Κουμπάρος! Τώρα που θα παντρευτούμε με τον Κασιδιάρη). Ο Λαγός? Κάθε βράδυ μαζί τα πίνουμε.Οι περισσοτεροι (και μην το αρνηθουνε) απο τους μοντ, εχουν καθαρες σχεσεις με την Χρυση Αυγή (δικαιομάτους φυσικα)
Έτσι μπράβο. Αλαζών, όπως λέμνε "Αmazon".της αλλαζονείας;;;;;;;; του Σταύρου
Με ποιόν? Με το αγόρι σου?οχι σημερα γιατι εχω ενα ραντεβου
Δεν το αρνούμαι. Ο Κασιδιάρης είναι ο γκόμενος μου (καθαρή σχέση). Ο Μπαρμπαρούσης? Κουμπάρος! Τώρα που θα παντρευτούμε με τον Κασιδιάρη). Ο Λαγός? Κάθε βράδυ μαζί τα πίνουμε.
Με ποιόν? Με το αγόρι σου?
δεν σου εθιξα τον αντρισμό σου
Χυνω.ποιά ΧΑ ρε;
εδώ υπάρχει τρομοκρατία εναντίον των ακροδεξιών
ΠΟΓΚΡΟΜ.
Να τον θίξεις, να τον θίξεις!
Ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης επί τέλους!
ε νεος ειναι ρε μαν για τα δεδομενα των χρηστων του μπου........Κοντευεις τα 60ηντα και κανεις σαν μικρο παιδάκι,
Το εχει πει και ο Βαλλιανατος οτι πρεπει να ειμαστε περηφανοι και να το φωναζουμε...Να τον θίξεις, να τον θίξεις!
Ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης επί τέλους!
Λευκε Ιπποτη της Πηνειαδας, ετοιμασου να αποχρωματισεις το πρεζακι με λορδωση.ε νεος ειναι ρε μαν για τα δεδομενα των χρηστων του μπου........
Γιατί μωρή τσουτσού, εγώ έβρισα?Δεν εβρισα κανενος την μάνα, εδω μέσα.