soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και σημερα αμα γουσταρεις μας βλεπεις αρχιδακιΕτσι κορομηλο να τρεχει το δακρυ
Να σας δω αυριο μεθαυριο να κανετε παλι τους εξυπνους κωλους και τους τραμπουκους.
και σημερα αμα γουσταρεις μας βλεπεις αρχιδακιΕτσι κορομηλο να τρεχει το δακρυ
Να σας δω αυριο μεθαυριο να κανετε παλι τους εξυπνους κωλους και τους τραμπουκους.
χυσε τωρα μωρη αρρωστη καριολα & στειλε μου mms να δω τα πλημμυρισμενα σου μπουτακια..να χυσω τωρα η μετα; η και τωρα και μετα;
αχιλλεα παλιοφασισταριο μαλακας και συ; ω! τι εκληξη..
και σημερα αμα γουσταρεις μας βλεπεις αρχιδακι
χυσε τωρα που μπορεις...
35 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.Γαμώ τα λεφτά σου, είσαι ο Θείος ή γαμιέται κανένα στράκι πάλι??
Λαδωμένα έτοιμα τα έχω τα www.freesmileys.org/smileys.php] [/url] μόνο κανονίστε...
θα χυσω κατα την διαρκεια βρισιδιων που θα ριχνω στον παπαρα τον αχιλλεα που τον παιρνει μεσα στην περαια.. χαχαχαχαχαχαχαχα
ηδη τα μπουτακια μου ειναι πλημμυρισμενα απο την στιγμη που σε ειδα να μπαινεις ..χυσε τωρα μωρη αρρωστη καριολα & στειλε μου mms να δω τα πλημμυρισμενα σου μπουτακια..
[move][size=30pt]ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ :-* :-* :-* :-* :-* :-* [/size][/move]35 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εσυ τι λες???
Γαμώ τα λεφτά σου, είσαι ο Θείος ή γαμιέται κανένα στράκι πάλι??
Λαδωμένα έτοιμα τα έχω τα www.freesmileys.org/smileys.php] [/url] μόνο κανονίστε...
ααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχααχαχααααααααααα[move][size=30pt]ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ :-* :-* :-* :-* :-* :-* [/size][/move]
οπου βλεπω ελληνοκοτες σαν του λογου σου,λυσσαω ειναι αληθεια...Γαβ Γαβ Αζορ!
Φαε πρωτα τις σκυλοτροφες σου
τα παραπονα σου στην διευθυνση..Δεν μαρεσει αυτο το νικ ρε ξανα μπες σαν πλεζουρας
[move][size=30pt]ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ :-* :-* :-* :-* :-* :-* [/size][/move]
χυσε οπως μπορεις αλλα χυσε γιατι εχεις προβλημα
αχιλλεα το πουλι σου ειναι τοσο μικρο και πλαδαρο οπως η καμπια στο πευκο, το μυαλο σου ανυπαρκτο οπως το κρυο το καλοκαιρι και αφου ζητας χυσια θα σου ριξει μια στα μουτρα ο πλεζουρ γιατι εχω χυνω με αντρες οχι με φασισταρια τελειωμενες αδελφαρες.
γιατι εχω χυνω με αντρες